- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kemotox #3488 üzenetére
Lököd itt a sódert, de azért kóstolgatsz a zépítkezéses dumával... elmondtam a véleményem, nem kell egyetérteni vele. Annak örülök, hogy te ilyen szent ember vagy, én kihasználom a kiskapukat, de ennyi.. részemről lezárom a témát, mindenki úgy és annyiért szerzi be a dolgait ahogy akarja.
-
válasz
kemotox #3480 üzenetére
Azért ne vidd túlzásba... véleménykülönbségek vannak, ennyi, a dilibogyókra emiatt ne szokj rá!
És igen... jó pár RN8Pro-t megspóroltam már az építkezés alatt a barátoknak hála
Ja...ja... meg amúgy maga a tervező is kérés nélkül magától mondogatta, hogyan okoskodjunk, hogy a végén mindenki mosolyogva jöjjön ki az egész lakásbővítésből... elképesztő milyen mocsok ez a világ
-
válasz
kemotox #3464 üzenetére
Őszintén remélem, hogy egyszer majd mindenki, aki simliskedik ebben az országban jól besz...ja... Országos bukake party lenne az biztos! De az sajnos nem holnap lesz, mert akkor dicső vezéreink nem adhatnának ismerőseiknek milliárdos melókat (amiből nyilván visszacsöpög pár százaléknyi haszon), a cégvezetők nem feketézhetnének, meg nem adhatnák borítékba a fizetésed, a szülésznő nem tehetné zsebre mindenféle nyugta nélkül azt a 60.000-et, amit adtam neki a lányom születésénél, nem lehetne közbeszerzésre kényszeríteni az állami cégeket, hogy a bolti ár többszöröséért kelljen megvenniük a cuccokat...
De szép is lenne...
Na persze akkor már lőjjük le a torrent szervereket, mer ugye a torrentezés = lopás, mindenkinek eredeti Windowst kelljen vennie, mert aki nem így tesz, az lopásban vétkes... ezek mind olyan dolgok, amiknél eléggé be tudná szop...ni akárki egy ellenörzés alkalmával...
-
válasz
kemotox #3461 üzenetére
Na mer a te "lopva 0e-be kerül" hsz-ed olyan minőségi volt.
A mutyizásról megannyi, hogy erről szól az egész ország, nehogy már bűntudatom legyen amiatt, hogy egy haver megvesz valamit legálisan, aztán eladja nekem.Mellesleg éppen építkezünk, a tüzépen minden cucc egy építő ismerős nevére van véve. Neki jó, mert kapja a számlát, nekem meg jó, mert 10%-ot visszaad a vételárból... most akkor ugorjak Dunába, mert próbálom a család pénzét okosan forgatni
-
válasz
kemotox #2694 üzenetére
Ja igen... bár ezt már a [2585-ös hszben] leírtam ,de igen én szeretek biztosra menni, és kapkodás helyett kivárok, nehogy aztán ezt is [visszavonja a Xiaomi] , mert össze fossa magát tőle az userek telefonja
-
válasz
kemotox #2517 üzenetére
Jó nagy hülyeséget mondtál, de legalább nevetsz rajta. A SOT (Screen On Time) mindig a legutolsó töltés befejezése után számolódik, ha rádugod a laptopra tudtommal nullázódik az idő...
Én töltés nélkül csinálok 24 órás SOT-ot , és ebből látszik tökéletesen mekkora hülyeség ezt nézegetni, mert írja valaki, hogy X óra a SOT-ja... ÉS? Mit csinált ... játszott, vagy híreket olvasott (nagyon nem mind1), fényerő hány %-on volt stb.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kemotox #2459 üzenetére
Ja...
Én inkább maradok egy stabil 9-essel mint egy bugos 10. Főleg, hogy....mit kapunk, milyen exrta jön bele? Ha kell egy év múlva így adom el, update nélkül, de nem kell az esetleges bughalmaz (ami ilyenkor benne van: random reboot, melegedés, gyors merülés, hálózati problémák, lassulás, FC, kifagyás, etc) -
KISDUCK
addikt
válasz
kemotox #2342 üzenetére
Szerintem ez ahhoz túl csájníz. Még a blutetooth-t se lehet rejteni profil szerkesztésről nem is ábrándoznék.
Nekem a hotspot állandóan ledobja a laptopot wifiről és nem tudom hogy miért. Egy kört még futok az energia gazdálkodással csak meg kéne találni az appok között hogy mi felel a hotspotért.
-
Namelesske
addikt
válasz
kemotox #1950 üzenetére
Nem csak jó lenne ha végre javítanák a dual sim bugot, ugyanis a Google Messages esetén nem lehet állítani default simet, ami egy sor kellemetlenséget okoz ha az ember két kártyával használja a telefont... Konkrétan az történik, hogy hívnak cégesen és megbeszélés közben rányomok az sms elutasításra és elküldi a privát számomról hogy most nem érek rá később hívlak. Aztán meg a partnerek meg kollégák nem értik milyen idegen 30-as szám irogat nekik meg honnan tudja a számukat meg stb. Nevetséges és rohadt idegesítő. Ugyanez van a csoportos sms küldésnél is, random válogat hogy most éppen melyik kártyát teszi be elsődlegesnek, ha nem figyelsz oda megint csak a privát számról küldi el. Az egész gyökéroka hogy kivették a Miui telefont és a miui üzeneteket, az megjegyezte a beállítást, de a google pedig nem. Lenne a menüben erre beállítás de a miuiban pont hiányzik az sms defaults, mert nem gondolták végig amikor kivették a gyári appokat és most te meg szívjál vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged