- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Ezt már megbeszéltük korábban szerintem.
-A Xiaomi telefonokon kettő előretelepített vírusvédelmi program is van.
-A PlayProtect az összes Google Androidos telefonon megtalálható.
-Ezzel párhuzamosan minden telepített alkalmazást átvizsgál a Xiaomi Biztonság alkalmazás amiben kiválasztható hogy AVL vagy Avast legyen a víruskereső adatbázis. Az Avast a világelső most Androidos detektálásban.
-
Pityu.
nagyúr
Eredetileg is adhatták volna 20Eft al olcsóbban.Itthon itt ott kicsit túl van árazva.
Nekem már volt egy két ilyen esetem,de van,hogy a fogyasztó védelem se ér szart sem mert volt olyan esetem is.De igen erőteljesebben kell fellépni nem kell hagyni a dolgokat.De sajnos nem mindenből lehet győztesen kijönni,néha elvérzik az ember.
Miért szarakodsz az usb dologgal,wifi file transfer pro és mehetnek oda vissza az adatok
Miért nem használsz kiwi browsert szerintem jobb mint a google chrome de az alapja az.Viszont lehet pl reklám blokkolót is használni külsőt benne.
-
t1
veterán
Nekem haladt a dolog ugye én a 220Voltól rendeltem és ők intézkedtek. Beszéltem ma a szervizessel a beszállítónál is hibásnak találták a terméket és nem javítják hanem kapok egy újat, olyannyira felgyorsult a dolog, hogy 1-2 napon belül leküldik mert van már csomagszámom a sprinterhez.
-
t1
veterán
Igen és kezdek marha ideges lenni. Átvétel utáni napon jelentettem nekik a hibát ami bőven benne volt a 3 napos csere garanciában, észlelte az ottani szervízes is, hogy lemerül nagyon hamar, de nem cserélték ki hanem tovább küldték beszállítói vizsgálatra ami szerintük az ünnepek alatti feltorlódás miatt lassú... de holnap megint felhívom őket.
-
Namelesske
addikt
Nevetséges nekem legalább 10 éve van gondom a garanciáztatásokkal. Szerintem már soha nem is fog változni. Egyszer volt csak jó élményem amikor egy Lumia 520 volt garanciás és debrecenbe bedobtuk egy szervízbe és másnap visszaküldték új USB porttal, úgy hogy én voltam a hibás mégis ingyen megcsinálták. Őszintén szólva már magam javítom ezeket a dolgokat. De azért na bakker új telefon...
-
Pityu.
nagyúr
Az még semmi,nekem a redmi note 7 egy darab bekapcsoló gomb javítással 1 hónapig volt a szervizben.Viszont az elején volt egy kis gond mert a wayteq szervizbe küldtem vissza és ők akartak kezdeni vele valamit vagy vissza küldeni vagy megjavítani pénz ellenében de ugye nekem 2 év gyári garancia van eustock,.Itt a fórumon írtam az eustock topikban és utána nézte a telónak és kiderült a wayteq-nél parkol a telefon de gyári garanciában nincs joguk hozzá nyúlni így az eustock intézte a gyári szervizet utána kivitték lengyelországba majd azután kaptam vissza. A wayteq szervizben állva ment el majdnem 2 hét szóval szerintem kicsit verd az asztalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged