- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plug Life
senior tag
Én próbálgatnám egy factory reset után, mielőtt szervízbe vinném. Nekem korrekten működött egy darabig, aztán hirtelen egyre gyengébb lett a vétel, egészen addig hogy 0 műholdat látott, ami nonszensz volt egy hegytetőn, felhőtlen ég alatt. Bevetettem a csodafegyvert, újraindítottam és visszatért a normál vétel (3m), azóta is teszi a dolgát. Esetleg pluszban a GPS Test appban az A-GPS adatokat is lehet törölni/update-elni...
-
tiszolczi
csendes tag
Hasonló tapasztalataim vannak nekem is, talán annyi külömbséggel hogy nemcsak lassan talál jelet, hanem gyorsan el is dobja
Már kétszer is megszivatott utazás közben, amikor nagyon kellett volna a segítség. Így muszáj volt a táblákat figyelni... Nálam viszonylag sok telefon szokott megfordulni, de már régen láttam ilyen gyenge gps jelet fogó telefont. Nekem mindegyikre alapból megy a GPS Státusz nevű alkalmazás, azzal szoktam tesztelgetni, és úgy vettem észre, hogy több műholdat is lát, de lassan és kevéshez kapcsolódik. Ha így folytatja, akkor lefokozom másodtelefonná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged