Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealZuperman
tag
Peeble Roundhoz keresek 14mm-es szíjat. Néztem Ebay-en, gyors kioldós nincs. Tippek, hol találok normálisat?
-
icemad
nagyúr
válasz
kárátékutyá #5098 üzenetére
Főleg annyiért... Gratulálok hozzá. Használd sokáig.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #5089 üzenetére
Időközben megjavult, úgy látszik factory után kell neki kis idő, amíg minden szinkronizálni való alkalmazást betesz a közösbe. Kiválóan működik. Sőt meglepően jól.
-
-
doongoo
addikt
Megjöttek a time roundhoz a tempered glassek és bezel insertek plusz ragasztó, úgyhogy indul a pimpelés. Majd teszek fel képeket...
-
válasz
kárátékutyá #5091 üzenetére
Nekem iOS van, ott tudom mit kell a telefonon állítani, Android-ban a többiek segíthetnek
-
válasz
kárátékutyá #5091 üzenetére
N-el abszolút de nincsenek Htc 10 7.0 hibátlan.
-
válasz
kárátékutyá #5089 üzenetére
Telefonod milyen?
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Ma vettem kemény 8 'pézé egy fekete Classicot gyönyörű állapotban. Egy Sony Smartwach 2 órám már volt, de ott az első 30 perc után rá kellett jönnöm hogy kb használhatatlan és megbízhatatlan. Kuka kategória.
Ez egészen más, egyből minden rendben, jönnek az üzenetek, kivéve a gmail fiókom üzeneteit nem jelzi. Mit bénáztam el a beállításoknál? AZ óránál benne van a notifications-ban, de nem rezgett az óra és nem írta ki az üzenetek elejét/fejlécét.
-
-
axioma
veterán
Idojarast en nem nezem, es ne'mileg ellentmondasban is van szerintem a ne fogyasszon sokat-tal... Nalam Step Counter nevu watcface van fent, datum, ido (inverzben, kiveve ha nincs BT), toltottsegi csik (csak orae), leepsek szama.
Amugy a megrendelt pebble2hr amazonrol siman megjott, tehat valos keszleten volt. Igaz, csak a .com-on, eu-n belul nincs,ami mondjuk visszas hogy elvben megrendelest felvesznek... ki sincs irva hogy megszunt termek. -
Multifunctional
7 Segment ilyen hasonló ingyeneset tud valaki ajánlani?
Ami fontos lenne nem merítse az órát, jelezzen ha megszakadt a kapcsolat és ha újra van mutassa hány % nál jár időjárás idő dátum. -
-
Nem értem en ezt az órát tegnap töltöttem fel gyakorlatilag amíg aludtam a telefon repülőben volt. Meg is 80% ment le. Ugyan az a watcfaces van rajta ami eddig is lehet ahhoz köze hogy 2 eszközzel is párosítva van? Androidon van jelenleg de az iPhone szokta érzékelni jelzi is hogy kapcsolják be a Bl.
-
bacsig
csendes tag
válasz
body007 #5066 üzenetére
Én használok egy amazfittet egy ideje. Ha a gps-t nem kapcsolod be akkor 6-7 napot bír.
A kijelzője nekem nagyon tetszik, jobb mint ami a ptimeban volt.
Sajnos a szoftvere és a támogatása még elég gyenge. Az angol szoftver csak a strava-val szinkronizál, a kinai alapú custom rom talán mással is, de abban még nem teljes a fordítás. Ez elég bosszantó mert egyébként nagyon tetszene. Amíg nem lesz rá google fit támogatás, addig csak játék.
Egyenlőre a rendszer elég zárt. Nincsenek alkalmazások, kevés a skin. Az alapja egyébként valamilyen android, szóval idővel bármi lehet... -
-
válasz
body007 #5066 üzenetére
Nekem egy Apple Watch lett. Nem igazán találtam más alternatívát szifonhoz ami tetszett is volna és tudásban is megfelelt. 2 hónapja megvan kb, pozitív csalódás eddig, bár lassan érett be, az első 1-2 napban rezgett a léc hogy megszabaduljak e tőle, de aztán kiismertem a hülye kis trükkjeit, azóta jól elvagyok vele. Jó dolog, hogy cefet jó szíjakat csinálnak hozzá a kínaik tök olcsón, ezeket cserélgetve annyira megváltozik az óra karaktere, hogy úgy érzem mintha több órám is lenne.
Az új széria az utolsó firmwarevel nálam már kihúz 2-3 napot (nem röhög), illetve minden úgy működik rajta ahogy elvárnám. Ugyanakkor bármikor becserélném a meg nem kapott Pebbel Time 2-mre asszem, már csak a platformfüggetlenség miatt is
A PS megmarad játszósnak, rendeltem hozzá egy szilikon szíjat, hétvégi természetjáráshoz jó lesz ütni vágni amíg bírja.
-
axioma
veterán
Munkatarsam tegnap rendelt egyet, usa amazon-rol, vammal egyutt <=150 dolcsiert, szoval egyelore me'g - szamomra is meglepo modon - elerheto (azt sejtem, hogy neked egyelore benne van a penzed amott, csak infokent).Bocs, a sima pebble2+hr, most nezem hogy neked time2 lett volna.
-
válasz
body007 #5066 üzenetére
A Pebble után? Hát nekem már sajnos nem után lesz, mert a kickstarteres Time 2-m soha nem fog megjönni. Ez lett volna az első Pebble-m. Amúgy órám nincs, csak egy fitness karperec. Majd ha megjelenik egy, a Pebble-hez hasonló üzemidővel (min. 1 hét) rendelkező óra elérhető árban, lehet, hogy megveszem.
-
Ti mit fogtok venni a pebble után? Szerintem én már nem térek vissza az analógra
Mi a vélemény a Xiaomi AMAZFIT-ről?
-
zezoka
őstag
válasz
Viktor0610 #5052 üzenetére
Na, ma volt egy teljes screen tearing hiba, ami már nem csak a "szürke" részt érintette. Konkrétan "főoldalon", tehát óra kijelzése mellett a WF szemetelődött el, menübe lépve sem frissült minden, katyvasz volt az egész, alig tudtam elnavigálni a kikapcsolásig, visszakapcsolás után meg azóta is (6órája) hibátlan.
Pedig most nincs olyan hideg, és addigra bent voltam fűtött helyen, mire produkálta.
-
Olyan appot keresek (Pebble Steelhez), amivel egyből lezárhatom a telefon kijelzőjét.
Eddig olyanokat találtam, ahol elindul a program és nekem kell még egyszer kattintanom a középső gombbal a lockoláshoz.
Én kerestem rosszul vagy tényleg nincs direkt lock app?Az lenne az elképzelés, hogy hosszan megnyomom a felső/alsó gombot (Quick launch), amire a telefon kijelzője kikapcsol.
-
-
5S tudja az LE-t. A két BT kapcsolat pedig tudtommal azért van, mert a simán kihangosítóként mutatja magát az iphone-nak, így megy media appokban a next/pause/prev + hangerő szabályzás anélkül hogy támogatniuk kéne a Pebblet. Ez csak akkor aktív ha belépsz a Music menübe az órán. Értesítések és egyebek a BT-LE kapcsolaton mennek.
Egyébként nem merül jobban ios alatt, én évekig használtam, túlnyomórészt 5S-el a vége felé, bőven 7-8 nap feletti akku idővel. A telefon pedig pont ugyanannyira merült mint Pebble nélkül, illetve kimutathatatlan volt ez. Más baj lesz ott.
-
iOS-en mindkét BT kapcsolat kell a pebble-hez, az értesítések miatt asszem. De az biztos, hogy csak így működik rendben tapasztalataim szerint (5s, 6s, pebble classic / time). Én a multifunctional wf-nél tapasztaltam, hogy nagyon gyorsan merül, talán pont Tiger ajánlotta?
-
Azt vettem észre amióta az iPhone i5s-el használom az órát jobban merül, miért lehet ez? 10,1-es van fent nem a legújabb. Tegnap este vol 100% reggelre 80% most meg 70%
-
-
zezoka
őstag
A szürkével mostanában gondjai vannak a Pebble Steel-emnek.
Gmail, sms, stb "szürke" (pontozott fekete) fejlécei mostanban rendszeresen szemetesek. De csak az a rész, sehol máshol, mindenhol máshol tökéletes.
Nem hiszem h kijelzőhiba, mert gyesztrálásra sem javul/romlik és csak a szürkével van a baj. Újraindítás után darabig jó volt, de most megint rendszeres (nem mindig, de sokszor).
-
Iphonon ha kilépek a pebble progiból akkor szétkapcsol az óra ez normális?
Androidon értesítési részben volt de nem kellet elindítani külön. -
doongoo
addikt
Megjött a round, elmodhatom, hogy a legújabb SE és HR cuccokat leszámítva rendelkez(t)em minden verzióval.
-
kano
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #5041 üzenetére
Igen, régebben sokan.
-
nTom
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #5039 üzenetére
Nekem 2 év után jött elő
Gondolkodom time steel beszerzésén -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Szemezgetek egy Pebble Steel órával, mennyire jellemző rá a screen tearing hiba..? Tudom hogy már nem gariztatják, így gondolom lutri lenne megvenni..
-
doongoo
addikt
azért nem egészen olyan (bár a hasonlóság a pebble-lel azért elég szembetűnő)
ennek fém (alu) háza van és 2.5 D üveg az előlapja
van benne egy HR-szenzor beállítható mérési gyakorisággal (15,30,60,120 perc) ill. ha jól néztem, akkor futás közben (óráról indítható) folyamatosan mér -
Úgy néz ki a mint a classic majdnem csak színes kijelzoje is van, nem rossz.
-
doongoo
addikt
megérkezett az SMA Q2 tegnap, első benyomások a blogban, rosszabbra számítottam
-
axioma
veterán
Na csak ideirom, hogy mi lett az eredmeny. Elindultam az adott linken, a Plexfit volt az elso amit kiprobaltam, de nekem nem sikerult ugy beallitani, hogy csak akkor szoljon, ha tenyleg nem mozogtam (pedig nagyon tudomanyosnak tunt, alljak elobb mozdulatlanul addig bemeri, meg jobb vagy bal kezen hordom...). Aztan eljutottam egy masik app-ig, az up24 termekhez kapcsolodo, de mint kiderult azt tok felreertettem, nem a pebbletol is be tudja szedni az infot, hanem a pebble is meg tudja jeleniteni az o infojat. Meg volt me'g valami baromi nagy program, amit felraktam, a kozosseg elmenytol kezdve a BMI-alapu testsuly-celt beallitotta; na de az meg aztan semennyire nem mukodott.
Viszont veletlen nevegyezes miatt kiprobaltam a pebble app-ok kozott levo Get up, stand up-ot, es ez pont azt tudja, amit en akartam: x percenkent szol, beallitott napokon (csak hetkoznap vagy minden nap opcio), a beallitott oratol oraig (pl. 9-17 es egyforma mindegyikre), es tenyleg csak akkor szol, ha ezido alatt nem mozogtam. A tobbi vagy leiras szerint, vagy a gyakorlatban volt olyan, hogy vagy barmi van, szol hogy letelt az 1 ora, vagy egyaltalan nem szolt, vagy a mobil "lepeseit" nezte (bar ezt epp nem teszteltem me'g, de a masik be is vallotta). -
-
válasz
Viktor0610 #5021 üzenetére
Nekem anno a garmin vivosmartnál ilyesmi hiba volt és a cég elismerte, nekem a hr-t adták sőt ez nem is volt kérdés.
-
-
-
Ateszpapa
addikt
Karácsony előtt elküldtem az órám az Emagnak, mert már nagyon zavaró volt a screen hibája.
Képzeljétek, kicserélték egy vadi újra!Nem is gondoltam volna, de végre van egy új órám.
Ezek szerint viszont eladónál érdemes próbálkozni hiába szűnt meg a Pebble support.
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #5015 üzenetére
Az lenne csak igazán "sukár " egy PTS Golddal ülni egy zebracsíkos kanapén. De szép is lenne...
-
-
axioma
veterán
Nincs nagy forgalom...
Szinte fura, hogy csak most jutott eszembe: sedentary alert vagy hogy szoktak mondani alkalmazas van? Marmint az orara. Mert most hogy van ora, a mobil van hogy egy helyben van, de az ora rajtam.
[Bar sajna a haz hosszukas, ha az egyik felen hagyom, a masik vegeben parpercenkent le- es felcsatlakozik.] -
axioma
veterán
A regebbi verziok is ismerik az alvasmonitorozast? Es ha igen, az is lazan beleszamolja amikor nincs a kezeden (pl. toltore van csatlakoztatva)? Raadasul nekem be van kapcsolva a heart rate figyeles, es ilyenkor lathatja hogy nincs rajtam.
A masik, de az nem az algo hibaja, hogy ha bal kezzel tartom a mobilt jobbal nyomkodom, azaz jatszok, kepes azt is alvasnak hinni, a bal kez annyira mozdulatlan. Probaltam atrakni jobb kezre, de nagyon kenyelmetlen volt, ugyhogy visszakerult.
-
válasz
Williamgrant #5008 üzenetére
Köszönöm előre is. Imádom ezt az órát.
-
-
válasz
Viktor0610 #5006 üzenetére
köszi, maradok a pebblénél még egy darabig akkor
-
-
válasz
Williamgrant #5000 üzenetére
Nem nagyon, meg van már kb 4 honapja ezután is előfordulhat vagy ezzel nem lesz ilyen baj?
-
válasz
Viktor0610 #5003 üzenetére
jah, hogy úgy tud ennyit, hogy közben nem is állandó a kijelző... oh... kár. Dehát nyilván az LCD vs eInk
-
Az üzemidő ahhoz képest nem rossz -3-4 nap. A Pebble Steel 5-6 volt.
A plusz funkcióit nemigen használom ki, de azzal az őrületbe kerget, hogy ha nem úgy lendítem/mozdítom a kezem, akkor nem villantja fel az órát.
Az biztos, ha lecserélem a Pebble-t, olyan órát veszek, ami folyamatosan mutatja az időt.
-
válasz
Viktor0610 #5001 üzenetére
lekopogom, nekem még sosem produkálta
Pebble mellett, milyennek tűnik a gear2? Kinézetre nekem bejön, csak félek az üzemidőtől pl. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest