- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
én 2 éve akkor vettem a vekkert...
igaz, USA-ba rokonhoz, de 20k alatt kijött, ami számomra a bizonytalan kütyü határár - azóta már vettem PT-ot is, a nem régi akcióban, nagyon bejött az is. Most raktam fel a kickstarter WF-t, tetszik, de meg kell néznem a settings-et,hogy igazából mire is jó...
UPD.:nincs settings! a zöld vonal körben a lépésszámot mutatja, de mi rajta kis fehér csík?
-
-
doongoo
addikt
Hát, ha van ismerősöd odakint és meg tudod oldani a kinti beszerzést, akkor olcsóbb onnan, ez tény. Én is onnan vetttem még (anno nem is volt más lehetőség, igaz várni is kellett rá vagy 1 hónapot). Azt viszont ne feledjük, hogy az EU-s beszerzésnél 2 év a garancia, míg az USA-nál csak 1
-
-
-
sajo13
senior tag
A kulcs az utolsó mondatodban van, mindkettő óra ugyanaz, ugyanazok az appok futnak rajtuk, de a Steel egy picit több a másikhoz viszonyítva (több memória, állapotjelző led - de egyiknek sincs szerepe jelenleg).
A legnagyobb különbség a külső, fém vs. műanyag, illetve a Steel picit kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest