Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Na csak ideirom, hogy mi lett az eredmeny. Elindultam az adott linken, a Plexfit volt az elso amit kiprobaltam, de nekem nem sikerult ugy beallitani, hogy csak akkor szoljon, ha tenyleg nem mozogtam (pedig nagyon tudomanyosnak tunt, alljak elobb mozdulatlanul addig bemeri, meg jobb vagy bal kezen hordom...). Aztan eljutottam egy masik app-ig, az up24 termekhez kapcsolodo, de mint kiderult azt tok felreertettem, nem a pebbletol is be tudja szedni az infot, hanem a pebble is meg tudja jeleniteni az o infojat. Meg volt me'g valami baromi nagy program, amit felraktam, a kozosseg elmenytol kezdve a BMI-alapu testsuly-celt beallitotta; na de az meg aztan semennyire nem mukodott.
Viszont veletlen nevegyezes miatt kiprobaltam a pebble app-ok kozott levo Get up, stand up-ot, es ez pont azt tudja, amit en akartam: x percenkent szol, beallitott napokon (csak hetkoznap vagy minden nap opcio), a beallitott oratol oraig (pl. 9-17 es egyforma mindegyikre), es tenyleg csak akkor szol, ha ezido alatt nem mozogtam. A tobbi vagy leiras szerint, vagy a gyakorlatban volt olyan, hogy vagy barmi van, szol hogy letelt az 1 ora, vagy egyaltalan nem szolt, vagy a mobil "lepeseit" nezte (bar ezt epp nem teszteltem me'g, de a masik be is vallotta).
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch4 40mm okosóra eladó
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest