Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz axioma #5013 üzenetére

Na csak ideirom, hogy mi lett az eredmeny. Elindultam az adott linken, a Plexfit volt az elso amit kiprobaltam, de nekem nem sikerult ugy beallitani, hogy csak akkor szoljon, ha tenyleg nem mozogtam (pedig nagyon tudomanyosnak tunt, alljak elobb mozdulatlanul addig bemeri, meg jobb vagy bal kezen hordom...). Aztan eljutottam egy masik app-ig, az up24 termekhez kapcsolodo, de mint kiderult azt tok felreertettem, nem a pebbletol is be tudja szedni az infot, hanem a pebble is meg tudja jeleniteni az o infojat. Meg volt me'g valami baromi nagy program, amit felraktam, a kozosseg elmenytol kezdve a BMI-alapu testsuly-celt beallitotta; na de az meg aztan semennyire nem mukodott.
    Viszont veletlen nevegyezes miatt kiprobaltam a pebble app-ok kozott levo Get up, stand up-ot, es ez pont azt tudja, amit en akartam: x percenkent szol, beallitott napokon (csak hetkoznap vagy minden nap opcio), a beallitott oratol oraig (pl. 9-17 es egyforma mindegyikre), es tenyleg csak akkor szol, ha ezido alatt nem mozogtam. A tobbi vagy leiras szerint, vagy a gyakorlatban volt olyan, hogy vagy barmi van, szol hogy letelt az 1 ora, vagy egyaltalan nem szolt, vagy a mobil "lepeseit" nezte (bar ezt epp nem teszteltem me'g, de a masik be is vallotta).

Új hozzászólás Aktív témák