Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.

Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Módosítottam csendben az összefoglaló PT2 megvalósulásra vonatkozó esélyeit...
-
guyver
senior tag
Egyébként azt nem tehetik meg egy jó darabig, hogy a most eladott órákra nincs support. Egy ilyen felvásárlásnál az összes szerződés jogok és kötelezettségek is átkerülnek az új tulajdonoshoz. Gondolom én...
-
Az aki ma meg akar venni téged és kosarat kap, holnap lehet saját fejlesztésbe öli a pénzét vagy elkölti másra. Pebble vezér nem volt túl okos, de azt sem tartom lehetetlennek hogy pár nagy gyártó összefogott és megtoldották hogy jó drága legyen az alkatrész a Pebble gyártáshoz.

-
axioma
veterán
Ja, igy mas, ha tul vekonynak tartod, nekem pont tetsz.
Igen, gorgetes utan ertve van szuk 9 sor. Nekem eddig a lenyeghez eleg volt.
Irni kell jobbat
[Me'g egyelore a custom watchface-eknel tartok, es bar akartam programozni ra, egy kicsit vesztett a motivaciombol az, hogy nem sok jovoje van jelen allas szerint.] -
guyver
senior tag
Munkahelyen nekem is ki van kapcsolva a világítás, mert alapból kapcsolgatná neon fénynél, pedig látható a tartalom. Ezért lenne jó részletesebb beállítás. Nálam is 3 féle van, smaller, default, larger. De legkisebben vékonyak a betűk, gyaloglás közben nem tudom olvasni. Default már nagy. Van még a chronos eco órám, ahol pont megfelelő a betű méret. És sok sort is tud megjeleni. Az is memory lcd-s óra.
Meg hát a Pebble-nél az értesítés a kijelző negyed részét ki se használja, mert felülre teszi az app ikonját. Pazarlás...
-
axioma
veterán
En a hattervilagitast jelenleg teljesen kikapcsoltam (mar csak akkukimelesbol is, amig igy barkacsmodra toltom), de a pebble2-n mar 3 fokozatban allithato a notification text size, nekem most szuk 9 sor fer ki igy belole (kapasbol a legkisebbre allitottam, siman jo nekem - mondjuk rovidlato vagyok, ugyhogy szemuveg levesz modban). Nem tudom, mennyire mas a fw, nem astam bele magam, az enyemrol most azt mondja, hogy Firmware 4.3
-
guyver
senior tag
Sok embernek elég az amit a pebble órák tudnak. Én külön örülök a folyamatos kijelzőnek és hogy tűző napsütésben is jól látszik a tartalom. Csak nem bánnám, ha részletesebb beállítási lehetőségek lennének, ami megoldható lenne. pl fényérzékelő kalibrálás, betűtípus és méret állítás. Mert ami most van benne vagy túl kicsi, vagy a középsőn már nagy és csak 3 sort tudok elolvasni a lényeges tartalomból. Kicsi a kijelző, ehhez kéne igazodnia a pebble szoftverének. Ezeket leszámítva szuper óra, főleg, hogy magyarra is át tudjuk állítani a hanggal való gépelést.
-
Pont fordítva: azok az órák nincsenek butítva, és attól bírnak csak 1 napot. Mindenki másnak az a koncepciója, hogy egy telefon hw-t próbálnak vért izzadva beletuszkolni az órába, hogy futhasson rajta a meglevő platformjuk.
A Pebble volt az, aki az első pillanattól értette hogy butítani kell, és azt is tudta hogy hogy kell ezt jól csinálni. Már-már mikrovezérlő kategóriás CPU van az óráikban, melyhez írtak egy nagyon jó firmwaret. Ettől jó az akkuidő, holott kisebb kapacitású van benne mint az Apple Watchban és az Androidos cuccokban.
-
Nem értem én ezeket a cégeket. A citizen megvette volna őket egy jóval magasabb összegért, mint amit a fitbit adna érte most. Miért nem kell nekik akkor most sokkal olcsóbban, miért jó, ha egy másik cég veszi meg őket töredékért? Most a legkönnyebb beszállni... a népnek kellene egy jó okosóra, aminek az ára nincs elszállva.
-
dwd1
tag
Pebble Support
We’ll post an update on Kickstarter regarding Time 2 and polished PTR shipping within 2-5 days. Stay tuned for news from our team.
8:52 - 2016. dec. 3.
www.twitter.com/PebbleHelp/status/805092468890836994Clarifying the False/Hacked Post from /u/pebble-rahul
submitted 15 órája * by [team pebble]pebble-rahul - announcementI apologize for an hour of confusion and discussion based on a post that was written earlier today from someone who managed to hack into my Reddit Account.
What's 100% true in that falsified posting was that Pebble is sorry for going so long without an official Kickstarter update (the last one being 26-Oct).
My phone started going haywire from the rest of the Pebble team, not because they thought I had let some sort of cat out of the bag, but that I would ever post something with so many grammatical errors and incorrect statements.
What's also 100% true is we will post an official announcement early next week to answer all the questions you've had about the remaining Kickstarter rewards backers have pledged for, as well as changes the community has noticed to our website.
Until then, please enjoy your weekend and keep sending questions to /u/teampebble so that we make sure to capture those requests in the information Kickstarter Update #17 shares.
~ Rahul (from Pebble Technology Corp.)
www.reddit.com/r/pebble/comments/5gbt36/clarifying_the_falsehacked_post_from_upebblerahul/Pebble added 2 new photos.
13 hrs ·
38 days since Kickstarter Update 16 means tons to catch up on. Have a restful weekend while we make 17 comprehensive, answering all your questions. Until then, comment to this post with a pic of your favorite app or watchface—you could win this Lime Pebble 2 on Tuesday!
www.facebook.com/getpebble/posts/1460237717339455Powerstrap Creator about 9 hours ago
@All backers - The news we've got is Pebble will deliver Time 2 as committed as the watches are already made (or in the pipeline). We would stick to our original plan to produce Pal and Pal-T2. I shall prepare a more detail update in the next one or two days.
www.kickstarter.com/projects/655382546/pal-strap-gps-and-extended-battery-strap-for-pebbl/comments -
Tiger.
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ki x-eled és nézed a videót mi a gond?
-
"Eredetiben", lájkvadász-oldal nélkül...

(A smiley persze az oldalnak szólt, nem neked.
) -
Mit értesz az alatt hogy "merik"?
Ugye perpill azt nyilatkozták hogy nem viszik tovább a Pebbel vonalat a felvásárlás után. Akkor szerinted fizetnek majd egy vagon fejlesztőt hogy az app meg a store, meg az egyéb dolgok működjenek jövő ilyenkor is az új andoriddal, ios-al? Ráadásul a fejlesztés mellett ezeket üzemeltetni kell (szerverek, hálózat, storage, stb..). Egyik sem olcsó mulatság. Főleg akkor, ha nem árulnak hozzá órákat.Az Amazon meg hogy adna garit egy nem létező dologra? Nem fognak gyártani neked órát. A gari ilyenkor úgy értendő, hogy kapsz egy "elnézést" levelet ha tönkremegy, és levásárolhatod az árát, vagy visszautalják. Eleinte esetleg készletről lesz pár P2, PT, de az sem tart örökké.
-
kano
nagyúr
-
Vagy ha frissül a telefonod szoftvere, másikat veszel, etc.., és nem megy a Pebble app, mert nincs hozzá frissíés? Ráadásul ha a Fitbit tényleg darál, akkor IOS esetén az app is el fog tűnni a store-ból, így azon a platformon gyorsan game over lesz. Androidon esetleg lehet trükközni. Csak én is úgy vagyok vele, hogy trükközök amúgy eleget a rengeteg IT cuccal amim van, meg amikkel dolgozok, egy órával már végképp nem akarok.
De tényleg várjuk meg mi lesz

-
kano
nagyúr
Ajjaj, miket olvasok itt, hogy a szeretett órámnak nem lesz utánpótlása.
Akkor most kellene vennem gyorsan még egy utolsó Pebblét? Vagy most már éppen, hogy nem?
-
doongoo
addikt
Kíváncsian várom, hogy bukta lesz-e a kickstarteres PT2-m...
-
consono
nagyúr
válasz
Max1mus
üzenetére
Sajnos az elméleted ott bukik, hogy a Pebble rossz anyagi helyzetben van, a Fitbit meg nincs, függetlenül a termékeik minőségétől. Igazából az eladások sem jók a Pebblenél, pl. itt:
http://www.wareable.com/apple-watch/fitbit-top-seller-wearable-tech-1593
Nem is látszik, miközben a Fitbit a listavezető ( van frissebb is, pl.: http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS41284516).
Én a magam részéről sajnálom a Pebble-t, nagyon szerettem volna egyet, de végül máshol kötöttem ki (nem a fitbitnél, a Garminnál
) Igazából most is szeretnék egy roundot, lehet, hogy majd lesz is. -
válasz
pampika
üzenetére
A konkurenciát kivásárolni nem sok értelme van, főleg ha megdöglene magától is. A Pebble tud okosórát eladni, igény is van rá, a Fitbit nem (mondjuk erősen szubjektív véleményem az hogy azért mert amúgy is haszontalan szemeteket árul). A legjobb lépés az, ha fogod és beemeled a terméket a saját portfoliódba, teszel hozzá pár meglévő kütyüt és lehet a vásárlóknak szórni a cuccot.
Bár a logika nem mindig az élet valós eseményeire reflektál...
-
pampika
őstag
válasz
majdnemkocka
üzenetére
sajnos elég világosan le van írva minden hírben, pletykában, hogy ha tényleg lesz felvásárlás (elég esélyes...), akkor nem fogják folytatni a jelenlegi termékvonalat.
hogy ez mit jelent, az jó kérdés.offolják a jelenlegi termékeket, de a platform marad és lesz rá másik termék? vagy az egész megy a kukába és csak arról szól a dolog, h kivásárolják a konkurenciát és nyomják tovább a saját dolgaikat...majd kiderül, de nagyon jó lenne, ha végre a cég nyilatkozna vmit, h mégis mik a tervek? van-e értelme egyáltalán a jelenleg sorbanállóknak várnia és megvennie a mostani cuccokat, vagy ott lesznek hagyva az út mellett hónapokon belül? mert hiába jó az ára, mit sem ér, ha egy már halott termékért fizetsz vásárláskor

-
majdnemkocka
tag
Nem gondolom, hogy temetni kell a Pebble-t, legalábbis mint termékvonalat, ahogy a VentureBeat is említi, a Fitbitnek nem nagyon sikerült ez az okosóra-vonal, a Blaze nem szép, nem okos és nem olcsó. A Pebble, mint cég viszont eddig is borotvaélen táncolt pénzügyileg, ez a kijelzőgyártói mizéria eléggé érzékenyen érintheti, mert vélhetően az volt az elképzelésük, hogy a P2 bevételekből marad némi pénz a PT2-re is és a kettőből marad a Core-ra (amiről ugye szintén semmi hír nincs).
Drukkolok, 2016 a Pebble bedőlése nélkül is elég sz*r év...
-
Nincs illúzióm és amit írsz, az lesz könyv szerint (és tegyük fel, hogy a Pebble Time csak egy koncepció volt), onnantól viszont elég nagy tábor fogja gyűlölni mind a Pebble-t és mind a fitbitet. Konkrétan megint haladhat az aktivitásmérős okosóra piac az Apple és Samsung kénye kedve szerint

Viper26
Van már hivatalos közlemény a Pebble részéről? -
air
nagyúr
Szerintem ne legyenek illúzióitok!
Amikor egy cég felvásárolja a piaci konkurensét, nem azért teszi, hogy a termékeinek továbbra is konkurenciát hagyjon a piacon.
Most hirtelen csak egy olyan üzlet jut eszembe amikor a felvásárló a saját megoldását dobta, és a megvásárolt brand-et, terméket vitte tovább. Ez a Microsoft Skype merge volt. -
válasz
Max1mus
üzenetére
Viszont azt írják mindenhol hogy anyagilag nagy szarban vannak, ezért árulták a céget. Márpedig ha ez igaz, akkor a KS kampány elég sok mindent megmagyaráz. Sokan nem értették és fujjoltak miatta, mert hogy befutott/felhízott cég, miért kell neki a KS-re menni? Hát nagy csodák nincsenek: pénzért mentek. Mert hiába gondolta mindenki naivan, hogy nekik aztán biztos nem gond 1-2 új óra legyártása pénz kunyerálás nélkül, úgy látszik nem így volt.
-
-
A Pebble szerintem nem is akart Kickstarter kampányt az új modellekhez. Az egész olyan mintha fordítva lett volna, a KS jó ideje nem tudott semmi nagy durranást mutatni, az emberek a pénzüket nem viszik halott helyre. A Pebble a KS sikertörténete, a gyártás ütemezése viszont mintha nem a kampányhoz passzolt volna. Azt pedig simán el tudom képzelni, hogy mire a KS kampány jött, már le volt zsírozva az áruházláncos szerződés szigorúbb feltételekkel.
-
ravebp
senior tag
Átnevezzük lassan fitbitre a topikot?

-
Uhh, ez nagyon gáz, ugyanis a KS-es pénzeket nem kötelesek visszafizetni...
-
Viper26
nagyúr
válasz
sszemtelen
üzenetére
Ez akkor is fos egy helyzet.
-
Mondjuk mindebből az körvonalazódik csak ki, hogy minél több pénzt próbálnak beszedni, mert bajban vannak. "Preporder-t nem szállítjuk le -> tartalék" -- "amit már legyártottunk, eladjuk a Wallmartban -> bevétel -> tartalék". Ha cashflow gondjaik vannak, akkor belátható, hogy így 1db órát "kétszer adnak" el átmenetileg. Egyszer kifizette egy preorderes/KS-es, és mivel neki nem adják oda, így egy Wallmartos vásárló is kifizeti, csak neki annyival jobb a helyzete hogy meg is kapja. Talán így próbálják menteni a helyzetet?
Abba pedig belegondolni is rossz, hogy mi lehet azzal a halom pénzzel amit a PT2-esektől szedtek be.
Egyébként kurvára nem értem hogy hogy lehetett odáig jutni, hogy már felvásárlás/beszántás pletykák terjengenek. Jó termék, konkurencia nélkül. Mert nagyon sok user van, aki az androidos/ios-es "mini számítógépet erőszakoljunk egy órába" retteneteket nem tekintik alternatívának, és számukra más opció nem nagyon van, csak a Pebble. Én azt gondoltam hogy ez sokkal nagyobb piac és fegyvertény ennél, de lehet, hogy mégsem?
-
pampika
őstag
válasz
sszemtelen
üzenetére
igen...ez cseszi a csőrömet, h se infó, se készlet. mikor szemmel láthatóan létezik készlet.
mondjuk az is vicc, amit a lime színnel csináltak, mert azóta is csak a KS rendelőknek jutott. mintha vmi ritka szuperanyag kellene ahhoz, hogy ne sima feketére színezzenek egy szilikon óraszíjat...
-
pampika
őstag
ez mind szép és jó (nem, nem jó a csúszás), de a sima p2 hr órák már rég kint vannak amazonon, a pre-ordereseknek meg semmi infó, h mégis mikor kapjuk meg. mikor bárki berendeli amazonról pár nap alatt...
másik remek hír
tldr:
a fitbit fel akarja vásárolni a pebble-t, akik anyagilag gatyán vannak. a fitbit pedig majd nem akarja folytatni a jelenlegi termékeket
hogy ez mit jelent KS, pre-order usereknek, valamint hosszabb távon a fejlesztőknek (is), eléggé jó kérdés. mert ha ez tényleg így lesz, akkor kb egy halott termék miatt rágjuk a körmünket
-
sszemtelen
őstag
Megkérdeztem Pebble bácsiékat hogy mizu az előrendelt P2 órákkal:
"We’ll share an update with preorder customers within the next few days."
Vagy lesz valami, vagy lekoptattak.
-
pampika
őstag
válasz
Viper26
üzenetére
pár hete annyit írtak p2-re, hogy kimennek a KS rendelések, utána jön a többi, vagyis a pre-order. hónap közepe-vége felé.
közben ugye volt black friday, ott figyeltek az órák fekete/fehér színben, amazonon azóta is simán meg tudod venni. és hónap vége van...
pont ma írtam rájuk, h ugyan mizujság, de még nem reagáltak
-
Megtaláltam közben az FCC-nél őket:
https://www.fcc.gov/oet/ea/fccid
"RGQ" a Pebble prefixe, ezt kel beírni a "Grantee Code"-hoz. A PT2-re tényleg nincs semmilyen engedély kiadva. A P2-re viszont már megkapták augusztusban.
-
PT2 kapcsán azt írja pár user a Redditen, hogy eléggé felkúrták magukat, próbáltak cancelezni, de kaptak egy e-mailt, hogy sajnos már nem lehet, mert rövidesen szállítják a cuccot. Azt javasolta a support, hogy ha megjön a trackingről meg a szállításról a visszaigazolás, akkor azt vissza lehet már utasítani, ekkor visszamegy hozzájuk a csomag, és amint megkapják, intézik a refundot. Érdekes, ez alapján mintha a szállítónál lennének már az órák. Meglátjuk.
Mondjuk olyat is írnak, hogy még az FCC engedélyt sem kapták meg (ez ugye publikus, de nem kerestem rá), és a fejlesztők sem kaptak még tesztpéldányokat. Ez alapján a fenti duma lehet hogy kamu a részükről.
-
Viper26
nagyúr
Én a magam részéről írtam a support-nak, hogy mi a helyzet a szállítási idővel, és utána rendelek (ha fogok).
-
Pőze
aktív tag
Sziasztok. Nem is tudom hol kezdjem. De nagyon megtelt a zsák. Vettem egy pebble classicot. Azt meg sikerült bekapcsolni az elején de lemerült teljesen és nem töltött ezért vissza küldtem és kaptam egy másikat és ez is sz@r. Bekapcsoltam párositottam a telefonnal elkezdte frissíteni aztán update failed és nem kapcsol be csak villog a töltés és a pebble boot képernyő között. Töltö nélkül nem is csinál semmit. Ezt hihetetlen. Mit csináljak?
-
axioma
veterán
válasz
majdnemkocka
üzenetére
Na csak el voltam foglalva, de siker a barkacs, ezer koszonet! A vicc az, hogy nem csinaltam olyan szep stabil kitamaszthatora, igy kb 1-2 percig fogtam csak rajta a toltest, es megis elindult az ora, frissitette magat es 90% akkut mondott... ugyhogy mukodik
[ezek szerint csak valami kis ratoltest kell la'sson az elso frissites elott].
Me'g csak probalgatom, app-okat meg wf-eket keresek [amig nem csinalok magamnak... bar most van egy ami kb jo infotartalom, de nem annyira tetsz a szamstilus es elrendezes... meg ke'ne egy nem bcd binaris is ;-) ] A 2048-at meg meguntam 4096-nal, azert oran eleg kreten dolog jatszani, csak ezt kiprobalnom muszaj volt...Szoval most mar teljes joggal beleptem a felhasznalok koze is. Remelem lassan lesz p2-es topik is [ami e'lo", nem csak a 'mar majdnem van' hirek melletti].
-
noorbertt
őstag
En mar reg vissza kertem volna az arat es elkuldtem volna oket a sunyiba. Ha meg mindig nem lenne nalam az ora. A KS verzio meg kicsit vicces volt szamomra, legalabb teljesen kilenne irva
.. -
Viper26
nagyúr
válasz
sszemtelen
üzenetére

-
Viper26
nagyúr
válasz
sszemtelen
üzenetére
November volt az oldalon, annak meg mindjárt vége, szóval nem értem mi ez a csúszás a részükről.
-
Viper26
nagyúr
Van már itt valakinek Pebble 2?
-
majdnemkocka
tag
Amellett, hogy nem rémlik, hogy lett volna különösebben problémás frissítés, szved joga utálni a frissítéseket. Ám azt se feledd, hogy szoftverfejlesztői szempontból könnyebb egy (a legfrissebb) FW verziót támogatni, mint az összes eddigit, ami előfordulhat (főleg egy olyan viszonylag pici cégnél, mint a Pebble).
-
axioma
veterán
válasz
Viper26
üzenetére
Netto jogszabalyilag ez egy erdekes eset, mert itt nem kell a regit visszakuldeni. Alapbol, ha megvan az eredeti vamolas valamilyen papirja vagy adata, es a kifele feladoveveny, akkor mint garis cseredarab nem vamoljak [ld. kulfoldi rendelesek topik, talan]. Igaz, itt kikuldes nincs, lehet h ilyenkor erdemes generalni egyet...
Viszont a pebble ide eu-bol szokott tudtommal szallitani. Lehet, h eu-n kivulrol szarmazo darab cserejenel [KS?] ezt nem figyelik, de minimum erdemes megprobalni kerni toluk. -
peanar
senior tag
Sziasztok.
Kicsit csalodtam a pebbleben, igencsak negatív véleményt alakított ki bennem a frissítés rákényszerítésükkel! Nem értem mi részükről ez a tolakodás, trollkodás, de pár frissítés óta ha x idő elteltével az új fw megjelenése után nem frissítettem a számomra jól bevált, jól működő rendszert, akkor egyszer csak megjelenik az órán egy üzenet, hogy az appnak szüksége van az óra új fw-jére (vagy valami hasonló) és ezután az órával nem lehet mit kezdeni, nem lehet kilépni az üzenetből! Nem gugliztam rá, hogy lenne e valami más megoldás, mint ahogy az óra újraindításával sem próbálkoztam (bár az utóbbi nem hinném hogy megoldotta volna, max ideig, óráig) mert eddig mindkét alkalommal mikor utol ért a "végzet", pont indultam valahova és idő hiánya miatt jobbnak láttam a frissítést, hogy használni tudjam az órát.
Ezzel a lépésükkel, húzásukkal nem tudok megbékélni, én úgy gondolom hogy én szeretném eldönteni, hogy akarom e frissíteni az óra fwjét, vagy sem.
Uff...kidühöngtem magam😁 -
Viper26
nagyúr
Pebble vásárlás esetén van plusz költség?
-
axioma
veterán
válasz
majdnemkocka
üzenetére
Jogos, megnezhettem volna. Sajna nem mindig optimalisan csinalom a dolgokat.
A kolcson kabelt nem akarom szethekkelni, de a vesztoltore mar en is gondoltam
Ellenben kiderult, hogy csak nem elegge nyomkodtam meg az ora gombjait (ugye leirasom sincs), de amugy van benne toltes, letoltottem az app-ot, parositottam, latjak egymast. De mar ketszer hibara ment az update... Illetve 2x lattam. A masodik mar egybol ugrik 50%-ra, illetve most gondoltam ujrainditom a pebble app-ot, erre harmadjara is belekezdett, pedig csak akkuallapotot akartam volna kiszedni belole.
Remelem akkro nem indul el a frissites, ha nincs eleg szufla benne!
Most is update failed... valami remlik hogy volt ilyen masnak, visszakeresek, csak nem voltam netkepes allapotban a delutan, most meg le vagyok farasztva.Szerk. a ceruza farigcsalasa kozben rajottem, vszinu nem elobb ellenorzi hogy van-e eleg szufla es akkor tolti le, hanem letolti, aztan ellenorzi, hogy indulhat-e az update, nem merulhet-e le kozben. Szoval ha feltoltottem akkor ujraproba (igy utolag remlik is mintha par honapja valaki ezt mar vegigjatszotta volna).
-
válasz
majdnemkocka
üzenetére
KIckstart, bocsi. De ez az, köszönöm

-
majdnemkocka
tag
Egy kis guglizás/fórumozás megkímélt volna ettől a hacacárétól... (hálózati töltőfejet egyik Pebble-hez sem adtak, sima USB végű a zsinór)
A Time-nak és minden későbbi Pebble-nek "smart" csatlakozója van, hogy tudja fogadni az okos óraszíjakat (azt a kb. három félét, ami készült, ugye) és mivel a Classic nem tudna mit kezdeni velük, így a csatlakozó fizikai kialakításán is változtatni kellett. A pinek távolsága szerencsére maradt, csak a kiosztás nem, úgyhogy egy régi kábelből lehet újat hekkelni:
- a két középső csatlakozó közti műanyag elválasztót ki kell reszelni (elég annyira, hogy beférjen az új lukba)
- a földet (fekete kábel) át kell forrasztani az egyik mágnesre
- a +5V-t (piros kábel meg vagy hagyni a helyén (ekkor csak az egyik állásban fog tölteni) vagy átforrasztani a másik belső lábra is (ahol a fekete volt) (ekkor mindkét állásban tölteni fog).
Képekkel illusztrált leírás ITT (esetleg mehet az összefoglalóba is), smart csatlakozó hardverleírás ITT (ha valaki nem hinne nekem
)
Ha nincs kedved szétnyírni a Classic töltőt, akkor egy ceruzából, egy random USB kábelből, némi kétoldalas ragasztószalagból (opcionális) és egy befőttesgumiból egész jó vésztöltőt lehet barkácsolni (összefoglalóba ezt is
), az így fog kinézni:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)