Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Én pedig szeretnék beköszönni, bár már régóta aktív tagja vagyok a topicnak (PS-el). Most érkezik USA-ból 2db PTS is, remélem, hogy ezek már tökéletes állapotban is érkeznek.
És köszönjük szépen az előző TG-ink munkáját. -
-
válasz
Williamgrant #7396 üzenetére
Köszönet a munkádért, sok sikert kano-nak
-
nyisziati
veterán
válasz
Robynho #7394 üzenetére
Nekem is elszakadt tőben, pontosabban a rögzítő pöcök körül engedett el a bőr. Megragasztottam és egy ismerősömmel visszavarrattam.
Még nem cseréltem vissza, mert jelenleg egy rozsdamentes acélt használok. -
Tisztelt topik olvasók!
A topikgazda feladatkörömről és jogaimról pár napja lemondtam, ma beállításra került helyemre kano. Köszönöm az eddigi támogatást és további aktív beszélgetést kívánok mindenkinek!
Üdv: WG.
-
-
Robynho
tag
Hello,
PS-hez ki milyen szijat használ?
Pár hónapja használtam csak egy utángyártottat, de most kézről levetelkor elszakadt a bőr, pedig figyeltem rá, H nedvesség se érje.. elég gyenge pontja az órának..
Ráadásul nem is volt méretpontos nekem kellett kicsit atszabni.Köszi
-
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7386 üzenetére
Voltam két órásnál is. Az első nem is látta, hogy miről beszélek a második pedig azt mondta, hogy tényleg zavaró a dolog, főleg ha nedves az óra felülete (más szögben verődik vissza a fény a meghúzott részekről).
Azt mondta, hogy polírozás nem játszik több okból sem, úgyhogy küldjem vissza gyorsan. -
válasz
szabosasito #7389 üzenetére
-
szabosasito
aktív tag
válasz
Viktor0610 #7388 üzenetére
Köszönöm neked de ez nem segít.
-
válasz
szabosasito #7387 üzenetére
Tényleg nincs fenn az app.
Esetleg ezzel: Pebble™-Rebble.
Nem tudom, mennyire hivatalos, várj még valakit, aki megerősíti ezt neked!
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok a Google Play-en nem találom a Pebble alkalmazást. Most veszek egy pebble 2 Hr órát a Rebble account rendben. Hogy tudok kapcsolódni a telefon / Samsung S 8 plus / és az óra között?
Előre is köszönöm.
-
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7384 üzenetére
Meg is kaptam USA-ból a fekete PTS-t. Nem tökéletes az óra sajnos, a jobb alsó sarokban a kijelzőn van egy mattolás (nem karc, csak mint amikor két műanyag felületet összedörzsölsz és az ott hagy egy kis nyomot).
Ha jól emlékszem ezt lehet políroztatni, igaz?
Vagy küldjem vissza (Amazon)? -
-
kano
nagyúr
válasz
Williamgrant #7382 üzenetére
Nekem is, egy fekete szíjjal mondjuk.
Az ezüst sajnos elég drága, jó lesz a fekete. Meglátom milyet kapok "Used - Like new"-ból. -
-
Ha választási lehetőséged , akkor inkább a fekete . (nekem fehér pebble 2 van , mert nem volt más színben) de a dzsukár arany szint nem vállaltam volna be még fél áron sem .
A google store-ból eltűnt a pebble alkalmazás ,xarjon sünt a google ,alternatív forrásnak az apk mirror javasolt .
-
kano
nagyúr
Van valakinek Gold PTS-je? Szerintetek Gold vagy a Black néz ki jobban férfi kézen (mondjuk a gold piros szíját lecserélve)? Mondjuk valami ilyesmire: [link]
Köszönöm! -
Robynho
tag
válasz
Viktor0610 #7374 üzenetére
Háát nekem ez vhogy nem.
Kikapcsoltam a phone callst azóta már semmit nem reagál hivásnal, előtte unknown volt.
Az engedélyek pedig megadva.
Mi.maradhatott ki? 🤔 -
válasz
Robynho #7373 üzenetére
Erről ment a diskurzus.
A Dialer for Pebble kell neked, meg a hozzátartozó droidos app a Playről.
Minden "szokásos" engedélyt, miui-s "hülyeséget" állíts be a droidos appon, amiket kér engedélyek, add meg neki, jó lesz.
Persze, a Phone Calls értesítéseit kapcsold ki a Pebble appban. -
Robynho
tag
hello,
Akkor most Miui-n mit kellene mg pluszabn beállítsak, h az PS-em mutass a íhvó felet? a nitifier alkalmazást plsuzban felraktam, de egyelőre nem oldotta meg a problémám.
köszi -
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Viktor0610 #7370 üzenetére
Na megnéztem "közelebbről": Nálam nem fogadott hívás esetén a telefon értesítési sávjára érkező üzenet jön fel az órán is. Ez nem a Pebble app "phone calls" értesítése, hanem amit a telefon Névjegyzék alkalmazása küld: "Példa Aladár, 12 másodpercig csengett"
A Névjegyzék/Tárcsázó appod engedélyezett a Pebble értesítéseinél? -
válasz
Viktor0610 #7367 üzenetére
A háttérvilágítás bekapcsolása a Dialer for Pebble programon belül állítható.
A nem fogadott hívás jelzésére még nem jöttem rá sajnos.
-
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Viktor0610 #7367 üzenetére
Köszönöm az infót, kipróbáltam: automatikus indítást engedélyeztem, akku optimalizáció ki, újraindítás. És működik. Megmaradt az engedélye, jelzi a hívást. Hálás köszönetem.
Egyébként nálam nem fogadott hívásnál rögtön jön a nem fogadottról is az értesítés. -
válasz
Ernesst #7362 üzenetére
Ilyen feledékeny volt nálam is MIUI 10 / Android 9 alatt.
A megoldás az lett, hogy lelakatoltam, beállítottam automata indulásra, meg kikapcsoltam az akkuoptimalizálást.Szuper az app, de két dolog zavar.
Egy. Ha jól emlékszem, a gyári hívásértesítő bekapcsolta a háttérvilágítást bejövő hívásnál, ez nem.
Kettő. A normális működéshez ugye ki kell kapcsolni a Pebble appon belül a Phone Calls értesítéseit, így viszont nem értesít a nem fogasott hívásokról sem.Persze, jó így is, de lehetne javítani rajta.
Az appot elég rég frissítette a készítője, így nem bajlódom a bugreporttal.
-
-
Ernesst
aktív tag
válasz
safizoo #7361 üzenetére
Én is EMUI 9-et használok (P20 Pro), és hasonló gondjaim voltak. Azt hittem az órám kezdi feladni. Aztán rájöttem, hogy a Dialer for Pebble minden mobil újraindítás után elveszíti az értesítési jogokat: "notification service is not running". A megoldás, hogy újraindítás után belépek az appba, és újra megadom neki. Érdekesség, hogy amikor az app átirányít a beállítások "hozzáférés az értesítésekhez" menüjébe, ott a csúszka "be" állapotban van, vagyis elvileg van engedélye. Kikapcsolom, bekapcsolom, újraindításig megint jó.
-
Bass
addikt
válasz
nyisziati #7353 üzenetére
Javult a gyéri akkum mióta egyszer egy éjszakát töltöttem(elötte rég nem volt használva)és most elmegy simán két napot ,ha csak ora nincs bt akkor többet is. De akkor azt hiszem eladom az órát,itt pécsen nincs aki megcsinálja. Sok telot,tabletet stb javítottam de ez pici és ugye nem csak szimpla csere hanem forrasztani is kell. Szétbarmolni meg nem szeretném.
-
nyisziati
veterán
A harmadik link valamiért nem működik, feltöltöm a pdf-et.
-
nyisziati
veterán
Plusz még néhány lap (nem mobilosak):
- iFixIt - Pebble smartwatch javítás.
- reddit - Pebble Time akkucsere.
-komplett szabadalmi lista. Itt az "internal photos"-t ha letöltöd, méreterányos belső fotókat találsz. -
nyisziati
veterán
Az enyém is ilyen, de még nem cseréltem. A Szultán mobilszervízre vagy valamelyik másikra akarom bízni a cserét, ha szükséges lesz.
Szerk.: kerestem pár videót (mobilon), ahol szétszerelést/akkucserét mutatnak. Ha nem mobilról nézed, a címsorból a "youtube" elől töröld ki az m-et és a pontot.
Keresőszavak: battery change in pebble time steel.
-
Soltee1
tag
válasz
bferenc #7348 üzenetére
Nekem is most adta meg magát, de olvastam, hogy a 3d nyomtatásos módszer se nem szép, se nem tartós.
Az egyetlen végleges és örök megoldás az egyéni új ház a classic gombokkal. Én most rendeltem....
Nm épp olcsó és kell 1 classic óra amiből ki kell venni a gombjait és átrakni a módosított P2 házba. -
bferenc
tag
Sziasztok,
Pebble 2 órám oldalsó gombja megadta magát és leesett a műanyag gumi rész. Valakinek ötlet, hol tudnék beszerezni? 3D nyomtatással?
Köszi.
-
Robynho
tag
válasz
safizoo #7345 üzenetére
Én most egy PS-t nyuzok (sajnos már utanrendelt szijjal, ami nem volt méretpontos). Szintén ebayes akcióról (véletlen vettem meg 😁). Nagyjából 11korul jött ki árban, de ST-s volt, amit javítottam, lassan pedig egy aksicserere is szükség lesz. Egyébként pedig teljesen jól működik, nem csúnya, semmi. (Vettem rá ezt a fóliát, amit vizesen kell feltenni és utána kiszorítani alóla, ez nagyon jól bírja.)
Viszont inkább már egy P2 SE-t használnèk.
Azt is nyertem aukción 13korul, de a srác nem küldte el amcsiból. :S -
safizoo
tag
válasz
Robynho #7343 üzenetére
Sajnos ugyanaz, de legalább működik. Egyelőre nem érzem hátrányát a külön appnak.
Annyira szeretem az órát és annyira nem látok még mindig alternativát, hogy bespejzoltam egy tartalék pebblet és kifogtam az Ebayon szállitással együtt 20 ezerért egy time steelt. Nagyon csúnya volt a képen, hiába volt oda irva, hogy alig hordták, senki nem vette meg. Mint kiderült, a védőfólia volt karcos rajta, Ugyhogy már megvan a tartalék órám, rajta a hátoldalán a kickstarter jel.Csak azért irtam le, mert érdemes nézni a kinálatot és ki lehet fogni tökéletes állapotút.
-
safizoo
tag
Sikerült beállítani, hogy lássam a hívó felet. Ez már volt topik?
-
válasz
Williamgrant #7340 üzenetére
Rendben, koszi a tanácsot
-
-
válasz
Williamgrant #7338 üzenetére
Köszi.
Valami egyébként nem oké. A probléma abból idlndult hogy este felraktam tölteni és valamikor éjszaka arra keltem hogy az óra zizeg 10-20mp-enként egyet.
Akkor lehúztam és reggel néztem hogy az óra ki van kapcsolva. Nem tudtam vissza kapcsolni így fel dugtam tölteni amitől feléledt. Ha lehúztam a töltőről akkor egy eddig sosem látott képet rajzolt egy villás dugó villám és valami kombóval majd kikapcsolt. Rádugtam ismét tölteni egy darabig töltött is szépen, aztán megint elkezdte a 10-20mp-es rezgést. Akkor láttam hogy kiírja ezt a hibákként majd restart. És ezt csinálta sokáig. A vicces az hogy legalább egy órája törődött de továbbra is le van merülve. Most épp megy, de alig van töltöttsége. -
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #7331 üzenetére
Fél óráig jó volt, azóta semmi...
-
Soltee1
tag
Én megnéztem az összes álltalam használt watchface-t és mindegyiken működik az időjárás!
-
válasz
Ferenczi Áko #7331 üzenetére
A többin már nem jó?
-
-
Robynho
tag
Masnak a PS-e nagyjából mennyit bír normális napi használat mellett (értesítések)?
Keveslem a 2.5 fél napot és van, h azt mutatja hogy kb 70-80%on van, aztán fél óra múlva, már írja, H lemerül.. :S
Ezért cserélnèk már aksit benne. Nem lehet nagy dolog, szedtem már szét, ST-t javítottam rajta.. -
Rég használtam az órát, továbbra is annyi, hogy felrakom a pebble appot?
-
icemad
nagyúr
Mert a rebble.io oldalon ezt írják :
For just $3/month, you can also enjoy:
dictation - reply or compose messages with your voice like some futuristic Dick Tracy!
weather - not just what it’s doing right now, but in the future too - know whether to bring an umbrella to tomorrow’s sunset - and when!Szerintem ez kell hozzá.
-
guyver
senior tag
Korábban kérdeztem már, de nem jött válasz. Azóta telefont is cseréltem és egyszerűen nem működik a magyar hangbevitel. Megy végig a csík, aztán hibát ír. Tudja valaki miért? Rebble miatt esetleg?
-
válasz
Robynho #7320 üzenetére
Tudtommal még nem cserélt senki, itt volt róla szó, de talán még senkinek nem kellett.
Miért cserélnéd? -
Robynho
tag
Helo,
Rendelt már valaki a PSèhez akksit? Érdekelne, H hol van megbízható, amennyiben van már vkinek tapasztalata!Köszi!
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #7312 üzenetére
találtam egy magyartesztet
A benne lévő képek szerint a túrázás megy vele... -
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7317 üzenetére
Ja oké, erről nem tudtam.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
Williamgrant #7315 üzenetére
Mindezt egy Pebble topikban... Kész...
Valaki szóljon a topikgazdának, törölje az irreleváns offokat. -
Köszi a tippeket, nézelődöm én már az okosóra fronton egy ideje, a garminok közül ami tetszik, mocskos drága. Tényleg ágyúval verébre effekt lenne. Igazából a Suuntoval legalább az kiderült hogy gyakorlatilag a GPS ami nekem kell, az összes többi csecse dolog abszolút másodlagos.
Az értesítés kezelés nem annyira lényeges, mert futáshoz és úszáshoz egyrészt nem viszek telefont, mert ott a Bragi Dash Pro-m ami tárolja és adja a fülembe a zenét, méri a pulzust. Kéktúrázáskor meg úgyis nálam van, többnyire 2G-re kapcsolva hogy a két napot kényelmesen kibírja, az a néhány sms és hívás már nem oszt nem szoroz ami "átjön" ilyenkor.
A mobil jó lenne rögzítésre, van is egy böhöm akksis ami bírná, de nem akarom állandóan előszedegetni és szeretem nézni a megtett és hátralévő távolságot, időt egyszerűen.Mondjuk a D2 Delta Sapphire a barna szíjjal egész pofás már.
-
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #7313 üzenetére
1. Ott a pont (bár nem szabtad feltételként)
2. Még mindig opció a fénix 5 , vagy D2 Delta PXA leírt felhasználásra viszont tényleg overkill lenne. Esetleg használt* Fénix 3, az állítólag hasonló "menetidőt" bír, és 60 körül néha újszerű Sapphire is van néha.
*ha ez kizáró ok, akkor nem szóltam, tényleg csak segíteni próbálok. -
Igaz, mindössze két érvem lenne ellene:
1. A Honor fele annyiba kerül.
2. Fém tokozással nekem sokkal jobban tetszik egy óra, mint műanyaggal.Szóval nem adok a Forerunnerért annyit. Majd ha olyan orbitális nagy sportember leszek hogy kihasználjam akkor talán. Néha 1-1 futáshoz és évi 3-4 túrázáshoz keresek valamit. A Suunto amúgy frankó lenne, de nem bírja ki az egy napos túrát és undorító menet közben akksiról töltögetni.
-
-
iscsu
tag
válasz
Williamgrant #7309 üzenetére
Garmin. Nálam az FR935, 3 órás workout alatt, 1s GPS-el kb. 22-24%-ot fogyasztott. Plusz az egy hetes készenlét simán megvan.
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #7309 üzenetére
Akkor jó lehet neked akár, csak olvass utána, hogy a túrázást épp rendesen kezeli-e (mert futólag csak annyit olvastam, hogy eléggé behatárolt, hogy mely sportféléket kezeli)
-
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #7307 üzenetére
Az érdeklődésem megrekedt pár teszt elolvasásánál, de nem éreztem késztetést, hogy ki is próbálnám...
Az, hogy nem lehet rá letölteni még csak számlapokat sem ill. a hívást csak elutasítani lehet, az nekem már elég negatívum (továbbá nem lehet AOD kijelzővel használni sem). Zenét sem lehet rá letölteni sajnos.
Ugyanakkor jól (klasszikus óraként) néz ki, nem túl nagy méretű, jó a kijelzője és az üzemideje, vízálló és akinek elég pár alapvető okos funkció (pl.értesítések kezelése, időjárás, pár aktivitás követése, stb.), annak jó alternatíva lehet egy hagyományos óra helyett, mert az ára is kedvező. -
Hölgyek és Urak! Mi a vélemény a Honor Watch magic óráról?
-
Robynho
tag
Van itt valaki, aki rendelkezik P 2 SE-vel?
Érdekelne, H a 2-es pebble-el, lehet e hangalapú diktálást csinálni?
Köszi a segítséget előre is! -
válasz
zeon.hu #7296 üzenetére
A a Timestyle nem lenne jo számodra , igaz nem irja ki a helyet , de jelzi az idojaras adatokat.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
zeon.hu #7299 üzenetére
Akkor sajnos nincs tippem.
Még egyet azért belinkelek, hátha, nekem ez is bevált: All That Info
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest