Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, hogy csak véletlen egybeesés-e, de ma a mobilom (ájfon 6S), azt írta, hogy egy új pebble-t talált, be kellett lépnem újra az app-ban (ilyen még iOS frissítés után sem volt), eltűnt az összes watchface, csak a két alap maradt meg (PT)... igaz nagyon időm se volt szórakozni, értesítések jönnek, de WF-t (Multisegment) nem sikerült
Lekapcsolták a szervert vagy WTF? -
axioma
veterán
Koltozni kellett a telefonomrol, es a pebble app (bar azt hittem, google sync nelkul is valahol a useremhez ta'rolja a korabbi adatokat: alvas, lepesszam foleg) nullarol indult az uj telon. Vegulis nem mulik rajta sok, de ha egyszeruen megoldhato az, hogy az elozot vigye tovabb, akkor aruljatok el (file szintu mentesem van csak es root nelkul, mar a szervizben a telo, szoval inkabb altalanos es visszakoltozeses kerdes).
-
-
axioma
veterán
válasz
darthsmoke #5191 üzenetére
En tok laikus vagyok, de a HR grafikonom [a konkret peldanyomon legalabbis] teljesen totalisan biztos, hogy tavol all a valosagtol. Random ugral, kepes akkor is merni mikor lerakom furdes alatt, satobbi. Szerintem edzes nelkul se hasznalhato az adatsor amit kiad magabol, pedig az eloirasoknak megfelelo helyen hasznalom es normalisan rogzitve van, nem csuszkal (nap vegen kis godrocske a mero-kidudorodasnal a kezemen, gondoltam is hogy hany ev utan maradna ugy mint a jegygyuruk nyoma
)
Szoval EZERT ne vegyel HR valtozatot. Ettol fuggetlenul szerintem kicsit jobban ora mint a tobbi, nalam szoba joheto (add hozza, hogy 2-essel kezdodik a szemelyi szamom, az elso steel nagyon nem jon be, a masodik csak az eszmeletlenul rossz es feltunoen megcsinalt meret/kepernyo ara'ny miatt nem).
Azt nem tudom, a tobbiben van-e lepesszamlalo, na az mar sokkal hihetobben teszi a dolgat, rendszeresen megdicser mikor vasarolni megyek hogy mennyit mozogtamOtt nem ereztem jelentos kulonbseget abban, amit mutat, meg abban, ahogy az adott napom szerintem eltelt. Mondjuk teny, a kummulalt adat jobban elfedi az anomaliakat.
-
Nagyon elnézést, szívfrekvenciát.
(A pulzus az artériáknak (verőereknek) a szívveréssel egyezően fellépő periodikus lüktetése. Mérésekor a szív percenkénti összehúzódásainak a számát (érverés számát) határozzuk meg. Fizikális vizsgálat során a csukló belső részén (arteria radialis) és a nyak oldalán (a. carotis communis) futó verőér kitapintásával lehet a legkönnyebben megszámolni. Pulzus mérhető továbbá a térdartérián (a. poplitea), a karizmon (a. brachialis), a lábfejen (a. dorsalis pedis) és a combverőéren (a. femoralis).)
A kettő eltérő lehet. Mégegyszer bocs. -
válasz
darthsmoke #5191 üzenetére
Ezek az eszközök nem megbízhatóan mérnek pulzust, edzés közbeni mérésre a legalkalmatlanabbak. Csak mellkaspántmérővel tudsz viszonylag pontos pulzust mérni mozgás közben.
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok,
Eltévedt bárányként visszajönnék a Pebble-táborba.
Én a Pebble 2 HR-t néztem ki magamnak, edzésnél jól jönne a pulzusmérés. Mi a vélemény róla? Tapasztalat?
Volt Pebble Classic-om, Time-om és Time Steel-em is, nem mennék vissza régebbi típusra. Vagy szerintetek mégis megtegyem?Köszi:
Gábor -
pampika
őstag
válasz
Viktor0610 #5189 üzenetére
én is ilyesmire gondoltam, de nincs 'Add' gombom
hmm
na most ez érdekes. ahogy a fenti képen is látszódik, nincs add gomb, de ha a főképernyőn rámegyek a keresésre, akkor az ott kapott találatoknál van és tudja is telepíteni -
-
pampika
őstag
válasz
pampika #5185 üzenetére
upsz, még valami:
kipróbáltam volna a hang alapú választ, de elindult a kis hallgatózós csík, egy ideig szüttyögött (közben beszéltem neki persze) és egy idő után azt mondta, h nem elérhető a szolgáltatás.
ez azt jelentené, hogy végleg offos a dolog, vagy csak átmenetileg romlott el vmi?@Benoe77
persze, a regisztráció megvan
pl. pebble appon belül rámegyek a watchfaces tabra, akkor van a 2 gyári wf. és alul a plusz gomb. azt megnyomva átdob a storeba(appon belül). és itt bármit választok ki, az aljára lapozva ilyen opciók vannak általában:
- more from developer
- website link
- version infode olyan gombot nem találok, hogy telepítés
-
pampika
őstag
üdv
nem tudom, mennyire volt okos döntés hosszútávon, de sikerült beruházni amazonról egy p2hr órára
eddig nagyon meggyőző!
iszonyatosan puha kényelmes a szíja, nagyon eltalált a mérete.
egyszerűen csak úgy működik és készamivel kapcsolatban viszont szeretnék segítséget kérni, az az appok/watchfacek telepítése.
sehogyan se tudok rájönni...
a pebble app átirányít a store-ba, de onnan nem tudok telepíteni. a rebble.io store részén csak vmi demo felületet látok. kugli azt mondja, hogy másoljam fel usb-n az appokat, de hiába volt gépre dugva, sehol sem látom meghajtóként. drivert kerestem, de nem találtam.szóval most gyári állapotában jól fut, de azért jó lenne kicsit moddolni
ha van vkinek ötlete, azt megköszönöm
-
Ateszpapa
addikt
válasz
sszemtelen #5182 üzenetére
Olyan lett mint egy tamagocsi.
-
válasz
sszemtelen #5182 üzenetére
Ilyenkor leszek szomorú, hogy már nem lett Time 2-m..
-
sszemtelen
őstag
Megérkezett a GadgetWraps-ról rendelt keret, illetve képernyővédő fólia:
Egy kicsit "kockás" ez a GameBoy skin, de istenem milyen jól néz ki!
A képernyővédő meg egy állat: a tegnapi nap folyamán számtalanszor koccant neki az óra fém kábelcsatornának, falnak, gépeknek, de semmi. Egy kis karcolás sincs rajta. Jár a pacsi a gyártónak -
RealZuperman
tag
Megjött a Gadgetwrap-es óraszíj. Tudom, nem nagy dolog, de nekem jól esett: ez kézzel írt köszönőlevél volt a számlán.
-
kano
nagyúr
válasz
sszemtelen #5177 üzenetére
Ajjaj, ezek le akarnak rázni téged.
Mond nekik, hogy hibás az óra hová küldheted (bár az még nem jó mert belül vagy a 14 napon). -
válasz
sszemtelen #5177 üzenetére
Lol, ez kamu.
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #5158 üzenetére
Most kezdett el viccelődni az eladó
"Fitbit has merged with Pebble ,and they now honor the pebble warranty"
-
-
pampika
őstag
válasz
sszemtelen #5172 üzenetére
"Dispatched from and sold by Amazon"
én ezt úgy értelmezem, hogy ők az eladók. a support válaszából is ez jön le, mert direkt úgy kérdeztem, hogy tudom, h a pebble már offos, de így ki intézi a garit? és erre válaszolták a fentieket, h ők.@kano
ezt a fire...-t nem lehetne kiírni egyben? tegnap keresgettem, de meguntam a sok fire... kezdetű eladót végignyálazni.
köszi -
kano
nagyúr
válasz
sszemtelen #5172 üzenetére
Köszi! Akkor a Fire... UK-nál 1év a gar?
-
pampika
őstag
igen, pont azért kérdeztem rá konkrét termék esetében, mivel ott az amazon az eladó
ezt válaszolták:
"The period of guarantee is two years if an item turns out to be
defective. During this period the item will be repaired by our
Consumer Electronics Repair and Returns Service free of charge.In case the repair is not available we will send you a replacement order.
Refund of the item is only possible in first 30 days of free voluntary return period or if the item is no longer in stock."
-
axioma
veterán
Valami nem tokeletes a BT allapotok kijelzeseben. Nekem [mas verzio] az orat csak parositottnak mutatja, nincs elerheto eszkoz, kozben jonnek az ertesitesek meg vezerlem a zenet... mint beszedeszkoz sztem be se tudomitt es igy izzitani [de lehet h vmi ehhez szuksegest kikapcsoltam me'g az elejen]. Nekem 1 hete volt toltve es epp 20%, igaz nem frissitos a wf-em es p2+hr.
-
pampika
őstag
válasz
sszemtelen #5165 üzenetére
Én is ezért kezdtem újra törni az agyam rajta, mert ha ők adnak 2 év garit, az már rögtön másképp hangzik, mint a levedlett példányok aprón, v a duplaárasok ebayen, gari nélkül.
-
pampika
őstag
Pont ma beszéltem német amazonnal, ahol azt írták, h eladó az amazon. A szervizes kérdésre azt írták, h 2 év; 30 napon belül ha baja van, pénz vissza. Azon túl az ő csapatuk intézi a szerelést. Ha döglött, akkor csere. Nyilván ha már nem lesz készletük, felajánlanak vmit majd.
-
kano
nagyúr
válasz
sszemtelen #5160 üzenetére
Dobsz fel képeket? De akkor a garancia még kérdéses...
-
konzi
aktív tag
válasz
A Fitbit semmi nemu termektamogatast es garanciat nem vallal a pebble termekekre.
-
air
nagyúr
válasz
Szerintem ez kamu.
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #5155 üzenetére
Most írta az eladó hogy az óra 1 év garanciával érkezik, amit a FITBIT ad. Erről remélem a FitBit is tud.
"This comes with a 1 Year warranty from FItbit" -
Amióta csináltam gyári vissza állítást nem jönnek az email üzenetek az órára miért? i5s
-
kano
nagyúr
válasz
sszemtelen #5155 üzenetére
Akkor majd írj, hogy milyen műanyag...
-
sszemtelen
őstag
-
doongoo
addikt
válasz
sszemtelen #5144 üzenetére
time steelen jobb a betekintési szög, mint a time roundon. Ugyanakkor mindkettő sima visszalépés olvashatóságban a classic vagy a sima steel típusokhoz (fekete-fehérek) képest. A színes technológia egyetlen hátulütője ez.
A háttérvilágítás bekapcsolására semmi panasz nálam. -
válasz
sszemtelen #5147 üzenetére
Engem jelenleg csak a support hiánya tart vissza, nekem a PTR tetszik, az ezüst, barna szíjjal. Amazonon most 119 euro, ingyenes szállítással, de nagyon vacillálok.
-
kano
nagyúr
válasz
Nekem tetszik a Gold változat is és az "csak" 25 EUR-val több. De igen, kérdés, hogy mennyire éri ezt meg.
Viszont, ha a műanyag nagyon kínai műanyag hatású, akkor inkább PTS. -
válasz
Meglepődnék ha azt a rendelést a fitbit mondta volna vissza. Szóval
büdöspebbleCEOmérnemadtadelacitizennekwazzelogikusabbnakl tűnik. -
sszemtelen
őstag
válasz
doongoo #5142 üzenetére
Az üvegtől "messze" elhelyezkedő LCD mennyire befolyásolja a betekintési szöget? Régebben volt olyan negatív értékelés, hogy a kijelző háttérvilágítása nehezen, csak sokadjára kapcsolódott be, ezen az algoritmuson frissítettek valamit a nagyurak?
Köszi!(#5143) kano:
"Én egy Time Steelen gondolkodom, de annyira ronda szegényemen az a nagy káva és a kicsi kijelző."
Igen.. meg azt a 15k pluszt nem igazán éri meg..(imho) Bár itt is elég vastag a káva..:/(francért kellett visszamondani/letiltani a 2HR rendelésemet..
büdösfitbit.) -
kano
nagyúr
válasz
sszemtelen #5141 üzenetére
Én egy Time Steelen gondolkodom, de annyira ronda szegényemen az a nagy káva és a kicsi kijelző.
Ez élőben is ennyire gáz lehet?doongoo
Neked volt sima Time-od is?
A sima Time jobban néz ki, de az gondolom teljesen műanyag házas (nincs gagyi hatása??) ? -
doongoo
addikt
válasz
sszemtelen #5141 üzenetére
Üzemelni fog jó eséllyel. A Time széria nem hajlamos screen tearingre sem, ezért ott a garanciális felelem is kisebb. Közösségi fejlesztésben már van alternatív app-store is (igazából ez az egyetlen dolog, ami rendszeres karbantartást igényel ill. a pebble fiók fenntartása). Az órát frissíteni lehet most még a legfrissebb szoftverre a legfrissebb alkalmazásból. Hogy a jövőben az alkalmazások eltűnnek-e a play ill. app storeból, az még kérdéses, de ha letöltötted, a telódon úgyis meglesz, azaz az órát tudod kapcsolni a telóhoz.
A fejlesztői közösséget ismerve lesz megoldás jó eséllyel a jövőben is tovább használni (pláne, hogy nincs a piacon jelenleg ennél jobb alternatíva) -
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #5125 üzenetére
Akkor újra, mennyire éri meg még Pebble órát venni? Mennyi az esélye hogy 2017 vége után még fog üzemelni?
25k amazonon, annyit talán még megér a Time verzió, újan -
-
válasz
Williamgrant #5135 üzenetére
Van még egyáltalán Pebble support? Szerintem nincs...
-
kano
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5134 üzenetére
Azt hiszem erre "csak" 1 év gari van, igaz? Nekem is az USA/Amazonról van.
-
válasz
Viktor0610 #5134 üzenetére
Amazonnak szerintem, illetve az eladónak ÉS a Pebble supportnak is. Mindig úgy állok ezekhez a dolgokhoz hogy hátha, a mail nem kerül semmibe.
-
válasz
Williamgrant #5133 üzenetére
Ha valakit érdekel, van egy kis problémám a Steellel.
Mármint most csak trollkodtam egyet, bár tényleg van gondom vele -screen tearing, egyre sűrűbben.
Hogy kérdezzek is. Ha az Amazonról vettem, de a Pebble-től (USÁ-ból), akkor kinek írjak?A Pebble-nek kezdtem el a levelet, de nem vagyok benne biztos, hogy jó helyre menne a mail.
-
Kedves érintettek!
A "ha valakit érdekel van egy... " kezdetű mondatok a PH! alapelve szerint hirdetésnek minősülnek. Ami megengedett: "Van egy ingyen elvihető ...." a fórumban. Minden más esetben (tehát ha pénz vagy cserealapot képez a dolog) a hardverapro.hu-ra való hirdetés feltöltés engedélyezett.
Egy ideje az aláírás is tartalmazhat eladó cuccot, amennyiben a fórumozó a hozzászólásában erre nem céloz, nem jelzi.Három hozzászólást töröltem.
Köszönöm!
-
ablack
senior tag
válasz
sszemtelen #5127 üzenetére
Akkuideje jobb a Time Steel-nek és a sima Time kerete sérülékenyebb festett műanyag.
-
válasz
sszemtelen #5127 üzenetére
De szebb
-
sszemtelen
őstag
-
válasz
sszemtelen #5125 üzenetére
Akkor már inkább a Pebble time stealt venném.
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Mennyire éri meg még Pebble Time órát venni? Illetve mennyire zavaró a "dupla keret" dolog? (hogy ekkora keret van a képernyő körül)
Amazon.de-n van 83 eurós áron, a korábbi Pebble 2 előrendelésemet sajnos anno ellőtte a Fitbit vásár, viszont azóta is szemezek egy ilyen kis órávalKöszönöm, üdv!
-
zSSeli
tag
Hát srácok én vettem múlt hétvégén egy almás órát (az újabb series1 42mm sport), a hetet együtt töltöttük Svédországban. Én nekem nem jön be ez a "felém fordul és lesz kép" dolog (nekem lassú is meg 10%ban nem is műxik), valamint röhej unalmasak a gyári wf-ek és nincs 3rd party wf rá. Kap még egy hét összeszokási időt és megy a levesbe ha nem lesz valami. Az mondjuk jó h egy tárgyaláshoz az Apple watcht fel lehet venni, a Time Steelem inkább nem erőltettem. De sokat mond h mostöhétvégén már inkább a Pebble volt rajtam, über jó ez az e ink
-
#PEBBLExFITBIT: Everything you need to know
Get up to $50 off* a Fitbit tracker.
We wanted to welcome you to the Fitbit family with an exclusive discount on our most popular trackers—including the new Fitbit Flex 2™ & Fitbit Charge 2™. Offer ends February 28, 2017.Or, keep rocking your Pebble watch.
While you won't see many new rollouts, your Pebble software and services will run smoothly through 2017—just remember to keep your firmware & app updated.erre kíváncsi leszek ill. remélem...
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #5118 üzenetére
Akkor egyetértünk: tényleg szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik...
-
-
doongoo
addikt
válasz
majdnemkocka #5115 üzenetére
Ami azt illeti, már dolgoznak is rajta: rebble
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #5114 üzenetére
Itt nem a számlapon van a lényeg (amin valóban sok az infó, de nekem így jön be) hanem a bezelen. Nekem a gyári széles fehér keret olyan bután nézett ki akármelyik számlappal, ezért ment rá a seikos bezel insert. Így nekem órább összhatása van, pláne ha tennék mellé egy minimal számlapot.
-
majdnemkocka
tag
Hivatalosan annyit közölt a Fitbit, hogy az év végéig biztosan üzemeltetik az összes szervert, addig pedig igyekeznek az órák "felhő-függőségét" csökkenteni. Az alkalmazásboltról hallgatnak, egyes tippek szerint azért, mert ősszelők is be akarnak mutatni valami hasonlót (gondolom valami új termékhez, nem a Blaze-hez). Maga az áruház nem tűnik rettenetesen erőforrás-igényesnek, alighanem kb bármin elfut, így a fenntartása inkább elvi kérdés, mint gyakorlati.
Ha netán mégis a leállítás mellett döntene a Fitbit, a lelkes közösség vszeg a bejelentést követő három nap alatt lefejlesztené az utódját. -
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Arról van valami infó, hogy a fitbit tervezi e leállítani a Pebble app storet?
-
doongoo
addikt
valóban step és engem érdekel
Ha már elfér ott, akkor nyugodtan mutathatja...Egyébként a watchface analog hodinky (prémium opciókat is megfizetve hozzá)
A time steelen és a time roundon is ezt használom...
Ha a time steelen megy, akkor a classicon is kell neki elvileg. -
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5109 üzenetére
Ah, ilyen érdekel bárkit is? -
-
doongoo
addikt
válasz
kárátékutyá #5101 üzenetére
igen, aminek ugyanúgy szabványos csatlakozása van
-
doongoo
addikt
válasz
Williamgrant #5096 üzenetére
Az ígért képek a bezel inserttel felvértezett time roundról (a szíj sem gyári már). A tempered glass végül nem került rá, mert sehogy sem akart megtapadni (úgy tűnik van némi domborulata az üvegnek az órán)
Az első képen még látszik az első próbálkozásból adódóan némi ragasztónyom a perem alatt (azt azóta simán sikerült körömmel leszednem)
-
RealZuperman
tag
válasz
Williamgrant #5103 üzenetére
Köszi szépen
-
-
ablack
senior tag
válasz
RealZuperman #5100 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest