-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Szia!
Azt jól vettük észre, hogy az akciós változatban csak 2GB belső memória van?
Nem, mindegyikben annyi van, ahogy a legtöbb áruházban ki is volt írva.
Mélyvíz topicban megoldották.Valamint, szeretnénk a táblát bővíteni sd kártyával. Mekkorát támogat, illetve hogy lehet beállítani hogy minden zenét képet videó etc... arra mentsen?
sokan ajánlották ezt, én is innen rendeltem, de vannak olcsóbban 8 GB-os kártyák is 32 és 64-es felirattal.Videókat, filmeket, stb. simán tudsz kártyára másolni, géppel összekövtve, stb.
App a belsőn, adat az SD-n -
RoundRobin
aktív tag
A faterod áldani fog. Nagyon jó kis gép. A többi a közelébe sem ér, ebben az árkategóriában.
Filmhez én :
MX player-t használok. az x86-oshoz való verziót kell letölteni, valamint a codecet is x86-hoz valót.
Böngetni dolphin browserrel szoktam. A rajta levő chrome nagyon shit, véleményem szerint.
Pdf-ekhez a pdf reader-t, egyéb könyvekhez pedig a coolreader-t használom.
Zenélni nem zenélek, legalábbis TAB-on nem.
File kezeléshez az előbb/alább ajánlott file kezelő jó. -
Süvi
őstag
Szia!
Én is új vagyok droid-nál, ma is vett egy ismerősöm, így 2 héten belül a 13. tabletet állítottam be a rokonoknak
+ 7 memóriakártyát töltöttem fel családi dolgokkal, holnap jön még 2 db
,
Mivel előtte sosem volt Droidom a következő appokat ajánlották nekem és egyszerűek szerintem is, nagyszüleimet is ezekre tanítom
:
- MX player video
- Moon reader, Kobo reader epub-hoz
- Adobe reader pdf-hez
- ES file explorer : file böngészés
-Cleaner MAster- sepregetéshez
- Kékfény szűrű- kékfény szűréséhez.De biztos vannak jobbak is, de ezek elég könnyűek.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged