-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
sagesz93 #2792 üzenetére
Köszi, na érdekes tapasztalatokat szereztem1. Abból indultam ki, hogy talán annyira igazad van, hogy azért nem hallanak, mert ezen a fülhallgatón nincs mikrofon, pedig ott várná a hangot a gép, ezért egyszerűen kihúztam a fülhallgatót, és úgy telefonáltam.
Eredmény: félsiker! Már hallatszik a hangom! Recsegve, elég halkan, rosszul, de hallatszik. Ellenben természetesen a másik fél visszhangban hallja saját magát is... Szóval a kommunikáció már megvalósul, csak rossz minőségben.2. Találtam itthon egy samsung galaxy telefonhoz való olyan headsetet amit írtál. Kipróbáltam azzal is. És igazad van, tényleg ilyen kell bele, mert hallanak. Viszont nagyon-nagyon halkan. Visszhang nincs, recsegés nincs, hallanak tisztán csak nagyon halkan... szóval ez még mindig nem jó, de közelít.
Hát most itt tartok, köszi a tippet, ez egy fél lépés volt előre, remélem hamarosan rájövök a végleges megoldásra is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest