Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jeeeez, OMG
Valamiért magától letöltötte, de sebaj. Az új update igazi project melted butter, ennyire gyors telefont még életemben nem láttam!
-
kano
nagyúr
válasz
purcigeorge #19161 üzenetére
Én is fel dobta m és eddig tényleg hibátlan Calkulin hackelt happsjával. Gyors, semmi FC és 5.1.1.
Köszi! -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #19194 üzenetére
Na feltettem, tényleg elég jó a CM12S.
-
kuzma88
tag
Sziasztok.
Eddig tökéletesen ment a Red mozi alkalmazás. Most CM12.1-el azt írja, mikor a filmet indítanám, hogy: "Az eszköz nem tartalmaz a tartalmak lejátszásához szükséges Widevine támogatást."
Ez rendszer szintű hiányosság, vagy applikációval pótolható? -
Criton
veterán
válasz
Oppenheimer #19192 üzenetére
Az új cm12s update minden korábbi hibát javított szerintem és gyorsabb is lett, végre újra élvezem a telefonomat
-
Nordic
Közösségépítő
Felraktam már manuálisan a 12S-t, erre ma reggel jelzett a telefonom egy 598Mb-os ota frissítést(YNG1TAS17L). Ez mi lenne?
-
-
Criton
veterán
Ez az új cm12s jóóó, megint smooth a rendszer, semmi lag.
-
Arcanus
aktív tag
Akit érdekel, annak jelezném hogy Oxigén OS-en SOHA nem szabad internal data-t wipe-olni! Én sikeresen megtettem
, és ezekután sem a ROM nem ment, sem a bootloader, sem pedig az internal memory (tehát nem lehetett a belső memóriára másolni, és onnan olvasni). Szerencsére a recovery sértetlen maradt, így OTG-vel telepítettem egy CM12.1-et, és ezután minden ment.
-
Usgyi
aktív tag
Megéri rá beruházni? Vajon eredeti egyáltalán?
-
Torony 1.
tag
sziasztok.lenne egy kérdésem:kb.1 hete letőltöttem és feltelepitettem a CM12S-t full wipe után egy teljesen gyári CM11S-re.teljesen hibátlanul működik minden azóta is,de ma megjőtt az első OTA frissités jelzése a CM12S-re.ha csinálok egy full wipe-ot most is a telepités előtt,akkor is fel fogja ajánlani az OTA frissitést?csak azért kérdem,mert régebbi MOTO-s időmből jártam úgy ,hogy full wipe után,napokig nem jelzett az OTA frissités.előfordulhat most is ez a helyzet?
-
farena
tag
válasz
farena #18568 üzenetére
Nem tudtam megállni és kibontottam a csomagot (Piston 3). Amennyire én látom eredetit kaptam. Hangzásra jobban jobban szól mint az én fülesem (OnePlus Silver Bullet Earphones). Nem vagyok vájt fülű és csak rövid idő volt a próbára, de nekem tettszett. Ajánlom mindenkinek. Piston 2-vel nincs összehasonlítási alapom.
-
törölt tag
Hali!
Így van, lejszló igazat szól, csomó minden akciós a honlapon. Én a JBL fülessel szemezek, de kicsit eltántorít a lapos kábel. Annó HTC-től vettem ilyen fülhallgatót, és ha valami megütötte (picit erőteljesebben hozzáért) a kábelt, bedörgött a fülembe, nagyon idegesítő volt. Ez uugye nem ilyen? -
vitezlejszlo
őstag
Valaki mondta, hogy lemaradt az akciókról, de még most is fél áron tolják a cuccokat a oneplus.net-en. Vagy mi he mi?
-
X DoZ3R
tag
Van egy gondom,
Mar a masodik custom romnal jon elo hogy a tiltom a notificationtat(none) akkor is villog az ertesites led holott ez nem villog a cm12sben
Valaki talalkozott mar ezzel? -
beloadjoker
őstag
Hali!
Itt az egészet ki kell tölteni hogy esélyem legyen, vagy minél többet annál több esélyem van?
-
somasz
addikt
válasz
marchellow #19172 üzenetére
üdv a klubban!
-
marchellow
tag
voltam koncerten a minap. elővettem a zsebemből a telefont, olyan volt mintha 10 ember nyomogatná egyszerre, önálló életet élt, feloldani, kikapcsolni sem tudtam.
hétfőn nyitottam egy RMA ticketet, hogy vagy adnak egy normálisat vagy kérem vissz a pénzem. meglepő módon 40 percen belül válaszolt valaki, persze csak annyit hogy küldjek videót a jelenségről (már az első üzenetben is küldtem, de azt leszarta).
küldtem neki még hármat. most péntek van azóta semmi -
Criton
veterán
-
kuzma88
tag
Sziasztok!
CM12.1 Nightly felment, aztán raktam volna fel a GAPS-ot, de nem engedi. Az alábbi hibaüzenettel TWRP-ben és a gyári Recoveryben is:
"E: failed to verify whole-file signature"
"E: signature verification failed"
"installation aborted."Ötlet?
-
somasz
addikt
válasz
axlfsi #19166 üzenetére
Egyik újratelepítésnél nálam is lenullázta a forgalmazható adatmennyiséget valamivel. Kénytelen voltam kihúzni a maradék pár napot a hónapfordulóig. Erre rá pár nappal Balatonon wifi-hotspotot adtam húgomnak laptopra, a laptop meg leszedett 1200MB-nyi windows update-et a háttérben. Most megint egy hónapom van 32kbps-en...
-
axlfsi
veterán
Ez most valami vicc vagy tényleg letöltötte az éjszaka folyamán mobilnetről az OTA-t???
... Ilyen nincs a világon! Én nem nyomtam rá (sőt, a System updates menüben az áll hogy "Download" és nem az, hogy "Install" (vagy mi is szokott ott lenni, miután már a telefonon csücsül az OTA... De akkor meg miért mutatja a letöltött adatmennyiséget?!). -
kinghaxor
aktív tag
válasz
borsodika #19148 üzenetére
Köszönöm a segítséget neked és a többieknek is! A tesztet is elolvastam. Szerintem rendelek is egy ilyen piston fülest. Annyit azért még megkérdeznék, hogy az az arany színű piston ami az Extreme Digital oldalán van most 5990-ért az a kettes verzió? Erre vonatkozóan nem találtam infót az oldalon.
-
purcigeorge
aktív tag
Akinek esetleg most van kedve romolgatni, nekem ez a rom most eddig a legjobb az összes eddigi közül. 5.1.1, és mégis, vagy éppen ezért...? [link]
-
jilian
addikt
Tudja valaki, hogy MIT és HOL kell átirni a build.prop-ban, hogy a Playstore magyarnak lásson?
(Osztrák hálozaton csücsülök, ja és a sim-em sem magyar...)Előre is köszi!
-
PuffySite
tag
Elobb szolt a telom, hogy van itt egy OTA update. Ha en ezt fel akarom tenni, mi a teendom? TWRP van fent, es be van allitva, hogy a system update-ek ne frissitsek a recovery-t, igy viszont hiaba akarok frissiteni, rebootol es belep a TWRP-be.
Letolt ez valahova valami zip-et amit fel tudok flashelni manualisan?
-
FeRkE
őstag
Pont most próbáltam én is neten infót gyűjteni erről, mert féltem, hogy gyengébb lesz a JBL, mint a Piston2, ami van már és szeretem is. Mástól is olvastam ilyen véleményt, de volt aki azt mondta, hogy a JBL a jobb. Mivel már elfogyott a készlet, nem kell tovább agyalnom rajta, hogy rendlejek -e
Egyébként most bazi olcsón nyomják kifele a megmaradt készletet a Piston2-ből.
-
hkari
őstag
válasz
hyperspace #19145 üzenetére
A JBL nem hozza a Piston szintjét sajnos. Volt nekem mind kettő, és sokkal jobb a Piston.
-
axlfsi
veterán
Öcsifaxom, elmegy az ember dolgozni, kicsit elvagyok nettol2es máris lemaradt mindenről... Se kábel már you JBL... Mi, volt nekik 10-10 darab?!
Valaki nem vett véletlenül 1-gyel több hedszetet? -
naattila
tag
Èn Bose fülest hasznalok mar egy ideje,mert ezek az agybadugósak nem kènyelmesek nekem. De ezt bárkinek ajánlom mert kènyelmes,nem esik ki futás közben se ès a hangja az király. Igaz kicsit drága de nem cserèlnèm másra.
-
kinghaxor
aktív tag
Lenne pár kérdésem ezekkel a fülesekkel kapcsolatban. Konkrétan az érdekelne hogy melyik szól jobban. Valamelyik gyári, esetleg a piston 2, 3? Én az erőteljes mélyekkel rendelkező füleseket szeretem jobban. Nagyrészt elektronikus zenét hallgatok és oda nem árt a mély. Valaki mintha írta volna hogy a piston 3 mély hangok terén gyengébben teljesít mint a 2-es. A többiről viszont nem tudok semmit. Meghallgatni egyiket se tudtam még sajnos.
-
kinghaxor
aktív tag
Raccoon le menti Play-ről az apk, obb file-okat. Azokból meg ha akarod akkor simán ki lehet szedni a friss térképet a poi-kkal együtt. Én csak ezeket használtam fel belőle. A szülinapp nagyon hiányos, fapados. A térkép viszont jó. Persze a letöltött file-okat vissza másolva vissza is lehet telepíteni.
-
csonkasz
csendes tag
Nem emlékszem, hogy volt-e szó wifi eldobálásról ill. a megoldása inkább érdekelne.
Szóval látszólag, ikon szerint van wifi, de az adatforgalom nulla. Egy wifi ki-be megoldja, de hát ez így nem olyan jó.
Rootolatlan 12S, de előtte is csinálta 05Q-n. -
borsodika
őstag
válasz
hyperspace #19105 üzenetére
Veletech-en 6.000Ft-ért lehet venni Xiaomi pistont és Oneplus Silver Bulletet hazai garanciával. Azért ezek sem rossz árak. (Veletech fb oldalán láttam, ott van kiposztolva az árlista)
-
ananasz1
tag
válasz
vitezlejszlo #19137 üzenetére
Éééés ugyanez a hiba: link
Csudálatos, már majdnem örültem
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #19137 üzenetére
Tezsvírem!
Adjál már néköm tanácsot. Hogy a füttybe tudom lementeni azt a teljes programot amiről itt a fórumon nem beszélünk (iGO)? Mind a 18x megájával együtt kellene. Az akciós két után nem fogom tudni már telepíteni. ROM toolbox pro-t használok, de ott nem találtam ilyet.
Köszi! -
Forest48
aktív tag
válasz
hyperspace #19105 üzenetére
Nekem megjött karácsonyra és azóta mozgatom a kábelt jobbra balra, hogy szóljon, mert szerintem a csatlakozó forrasztásai csak félig sikerültek. Majd egyszer levágom és forrasztok rá egy rendes jack-et. Kapják be ennyiért. Amúgy szépen szólna.
-
Danika256
aktív tag
Felraktam az új zipet, nem gyepáltam le semmit, túl sok meló lett volna. simán felfrissítette magát.
Ami pozitív, hogy végre működik az elalvás dupla érintésreMás egyebet még nem tapasztaltam, majd meglátjuk. Most felraktam a beta3-as boeffla kernelt is, nem rossz az sem, nincsen semmi gond vele, simán műkszik minden -100mV-al.
Mondjuk sajnos az alap interactive CPU govenor beállítás nem olyan gyors mint a gyári kernel alap beállítása, de ha több kraft kell, át lehet váltani másra oszt kész.. -
X DoZ3R
tag
válasz
vitezlejszlo #19125 üzenetére
Szuper koszi
amint latom azert nem egy olyan update emiert erdemes gyalulni a telot de jo latni hogy dolgoznak
-
Roland06
aktív tag
Fel raktam a frissítést és eddig minden ok. Nincs email hiba...
-
fricci
tag
válasz
vitezlejszlo #19125 üzenetére
ezt amúgy nem értem, a playstore nem folyamatosan frissítődik, ennyire az os része hogy amivel kiadják az marad örökké?
-
Saccco
nagyúr
Tegnap 9:20 óta a német GLS HUB-ban van a telefon... Ennyire lassúak ezek?! Hétfőn adták fel...
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
X DoZ3R #19123 üzenetére
CHANGE LOG:
1) "OK ONEPLUS" Voice command is included..
2) Play Store upgraded to 7.3.29 (Thanks @VinceCgto)
3) [FIXED] Messaging app crashing on boot (Thanks @VinceCgto)
4) [FIXED] OTA fails due to encryption (Thanks @VinceCgto)https://forums.oneplus.net/threads/cm12s-yng1tas17l-installation-guide-review-change-log.304615/
Ez a 7.3.29 az a playstore, amit a Calculin is tett a Service fixbe, szóval erre szerintem már nem fog kelleni, mert ezzel megoldódott a merülés kérdés.
-
válasz
Vagany #19106 üzenetére
Fogalmam sincs. Három napja jött a levél, hogy bye-bye meghívó és bamboo hátlapot is lehet meghívó nélkül venni + lesz huge discount a kiegészítőkön és majd Una kutya fogja kiválasztani, hogy mire, vagy hogy milyen mértékben, már nem emlékszem. Ma reggel felnéztem és ezek az árak fogadtak.
Szerintem aki eddig gondolkodott valamin, az most ne habozzon, nehogy idejekorán visszatérjenek az eredeti árak.
-
fricci
tag
válasz
Roland06 #19120 üzenetére
factory reset után nekem jónak tűnik (ill. nem rosszabbnak egyelőre mint az előző), de túl sokat nem nyomogattam.
én azt javasolnám hogy várjál vele, főleg ha a levelezőjét használod és nem érzel ingerenciát egy esetleges factory resetre
egyébként a changelogban valami olyasmit írtak hogy valamit az energiafogyásztáson is mókoltak bár nem tudom az mennyire volt beégetett szöveg
-
Aki Budapesti és benne lenne közös JBL rendelésben IRJON NEKEM!
-
TWRP recovery-m van rootolt 12S-sel, meg fog érkezni nekem ez az OTA?
-
sparks
senior tag
Kijött egy újabb frissítés CM12S-hez: YNG1TAS17L fastboot
Én még inkább várok vele
Van akinél már ez érkezett OTA-n, nálam egyelőre semmi.
-
Crizal
tag
válasz
beloadjoker #19107 üzenetére
1224Ft........Royal mail
-
Kiegészítők most féláron, kár, hogy a Powerbank meg teljesen eltűnt.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
axlfsi #19095 üzenetére
A 11-12 közötti váltásnál a modem csere szokott ilyet csinálni, jellemzően mikor vissza váltasz 12-rol 11-re, és a 12-es modem marad a 11-es romra, akkor a proximity jellemzoen megorul. Meg a kijelzo is szokott.. Nem tudom a Multi mit csinal, de a proximity az biztos, hogy alapvetoen modem kerdes es nem kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest