- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco #36094 üzenetére
Szerintem a gyári Cyanogen recovery hibás, nem képes factory reset-et végrehajtani...
Fastboot módból feltettem a twrp-t, ez pár pillanat alatt törölt mindent...Az ADB nem is haverkodott a telefonnal, csak fastboot móddal működött.
Most bootol a Sultan OS. Kíváncsi vagyok.Jól értem, hogy a magisk az ugyanolyan root jog kezelő, mint a supersu?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Saccco #36040 üzenetére
Ott a ColorOS-re hivatkoztam. A rom maga sajna elég nagy szívás, ugye kínai droid változat, bár europaizált, tehát Playstore-ral. De több kínai vacak van rajta, a felétől sikított a google, hogy ő ezt ugyan nem hajlandó szinkronizálni, csak saját felelősségembre; futás gondok voltak több alkalmazásnál, elég rendesen evett is.
Viszont gyorsnak gyors, üdítő fícsörökkel, melyek nem jellemzőek lollipopra. A kamerája meg nem portolható.A GZR romok tökjól néznek ki, de kissé bugosak.
Én most maradok Sultanon; ez ugyan rémesen fapados, de keveset is fogyaszt és a kamera szép (zajszűrés rendes fénynél kikapcsolva). Bacon kamera is megy, a szokott bugjaival. Tehát no panoráma pl... -
válasz
Saccco #36030 üzenetére
Szerintem lassan kijelenthetjük, hogy nem érdemes a gyári rendszeren maradni (COS). Nincs mögötte senki, utolsó frissítés is rég volt, a háttérben futó folyamatok ki tudja milyen, rég lekapcsolt szerverekkel akarnak kommunikálni, így aztán merül mint a Titanic a nagy próbálkozásban, sőt még össze is omolhat.
@ tatomi92, adb-hez van frankó minimal telepítő, USB driverrel együtt (valahol az összefoglalóban vagy xda-n megtalálod, ha nem, keresek linket). PC csatlakozáshoz használd a gyári kábelét, fejlesztői beállításokban legyen engedélyezve az USB hibakeresés. Aztán ahogy írják előttem ezzel is pár perc, pár parancs és nyitva lesz a bootloader. Ezután jöhet egy TWRP, majd azon keresztül bármilyen ROM + root.
-
Obyboy
addikt
-
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Saccco #32707 üzenetére
Szerencsés vagy. Én soha nem játszottam de 4.4 óta ilyen üzemidőm nem volt. És a felhasználói szokásaim sem változtak. Lightning kernellel Facebook messenger, viber, whatsapp nélkül nagyjából hasonlót én is ki tudok belőle hozni de többet nem. A 4.4 6 óra kijelző idejéhez képest elég rosszul áll az új android.
-
Obyboy
addikt
válasz
Saccco #32566 üzenetére
Köszi a linkeket és az infókat.
Már rendeltem is egy Ugreen kábelt.
-
kano
nagyúr
válasz
Saccco #32254 üzenetére
Nekem is a videó hangja a legnagyobb gondom. Én is az "utánpótlást" (2 fiú) videóznám, viszont a One után én nem bízom a hang javításában. Ugye eddig a One-on nem javult meg a hang a videózás közben (koncerteknél - erős zajok). Bár én egy pillanatig sem használtam OOS-t, lehet, hogy ott jó a One-on is?
De valahogy nem érzem a csere kényszerét. Gyors, kiválóan működik, minden megvan benne ami kell, vannak friss romok (és lesznek is még egy darabig valószínűleg) a Onehoz. 2 éves a One (most járt le a gar júliusban) és nagyon szeretem.
Egyedül az ujjlenyomat olvasó lenne jó.Obyboy
Az araból mire lesz valami nekünk, kis halandóknak az nem most lesz szerintem. Az új Google telefon (ha lesz is ilyen) pedig gyanítom, hogy nem OP3 árban lesz. -
Obyboy
addikt
válasz
Saccco #32254 üzenetére
Nekem is tök furcsa de pozitív érzés, hogy már több mint egy éves a telefon de még nem érzem azt, hogy keresni kellene az utódot annyira megfelel a mindennapokban. Jelenleg az OP4 lehet utód (addig nem tervezek cserét) de ha jó ára lesz akkor esélyes a Google project ara bár ennek ki kell még forrnia magát vagy a Google saját készüléke ha tényleg piacra kerül.
-
-
Obyboy
addikt
válasz
Saccco #32040 üzenetére
Nova Launcher Prime használóktól kérnék egy kis segítséget. Ha belépek a menübe a felső sorban van pár ikon amit a Nova tett oda, jelenleg balról jobbra: Nova beállítások, Névjegyek, Kamera, és amit legutóbb használtam. Ezt a sort testre tudom szabni? Ha igen akkor hol/hogyan?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Saccco #31948 üzenetére
Lehet, hogy csak az aktuális nigtlyban akadt össze valamivel, ki tudja. Azóta nem volt kedvem hozzá...
Megvettem a Prozt theme teljes verzióját (párszáz forint) és az nekem igazán szépen testre szabható, sokoldalú, sötét/világos váltóval, állítható kapcsolóformákkal, anyám tyúkja ne sirass.
Csak az accounts menüpont FC-zik vele, de túlélem -
kano
nagyúr
válasz
Saccco #31081 üzenetére
1. Nem vagyok frissítés ellenes.
2. Nem a 6-7 óra volt meg, hanem akkor még (új akksival) a 9 óra is elérhető volt (extrém esetben 10+). (És ugye most kb. a feléről beszélgetünk a 6.0.1 kapcsán)
3. Nem a 4.4.4 volt az ébresztgetésekkel tarkított, hanem az 5.1.1.
4. Sajnos még mindig a legjobb üzemidőt a 4.4.2 vagy a 4.4.4 produkálja.
Ezzel együtt én nem vagyok frissítés ellenes, ezek tények (saját tapasztalat az összes és igen, már akkor is megvolt az OPO-m amikor a 25R volt még a hivatalos ROM, így gyakorlatilag végigmentem az összes ROM-on ami eddig megjelent). Egyébként most én is a CO13-at használom, de ha a 4.4.4 lenne a telómon csak annyit tennék, hogy feldobnám Calkulin pucolt romját (az adott verzióval párhuzamos) és egy tapottat sem vesződnék vele tovább. -
RetepNyaraB
veterán
-
zsiga19
tag
válasz
Saccco #30758 üzenetére
Nézegetem: https://mod.life/mods, de nem találom a Hyperlapse módot a kameránál.
-
törölt tag
-
LallerHUN
tag
válasz
Saccco #30724 üzenetére
Például mikor állásinterjú után felhívnak és el kezdik sorolni hogy mik lesznek a juttatások és épp a metró közepén vagy máshol vagyok és nem tudok éppen jegyzetelni akkor igencsak hasznos, plusz a sok Random angol beszélgetést is vissza vissza hallgattam hogy esetleg a következőnél már jobban menjek, ergo tanultam belőle 😉
-
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Saccco #30270 üzenetére
Ahha! Ez Lolli-n volt így, vagy már volt vmelyik CM13 alapú romon is? Mert ha Lollin akkor még arra tudok gondolni, hogy MM sajátosság lett, hogy vagy az összes, vagy egyik se jelenjen meg. Sajnos csak hangosan tudok gondolkodni, met egyébként nem használom az adott funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest