- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
#01696768 #37385 üzenetére
Teljes wipe kell, saját érdekedben. De OPO-ra kb a 2.akárhányas lollipop oxygen a legutolsó illetve valaki portolt egy 3.14-es marshmallow-t, xda-n fent van. Tenyleg nem ajánlom. Fapados vacak. Van elég sok jól működő nugát (hyperunicorns, jgcaap, sultan, nos, mittomén, lásd összefoglaló). Lineage os és aosp vonalon is van választék. Hivatalosan már évek óta nem támogatott a teló.
-
Saccco
nagyúr
válasz
#01696768 #30755 üzenetére
Én veszélyesen élek, eddig minden főverziót dirty flasheltem.
Csak később küldtem rá egy cache wipe-t.A mod kérdés: https://mod.life/
-
Obyboy
addikt
válasz
#01696768 #29421 üzenetére
Nekem ez a CameraNextMod van fent. Stabilan működik.
Tesztelés végett most felteszem a V22-t is. -
hyperspace
őstag
-
Dolphine
addikt
válasz
#01696768 #28606 üzenetére
Nálam is azt írja, hogy a WiFi folyamatosan be van kapcsolva!
A másik nagy fogyasztóm az Android rendszer (CPU teljes - ezt sem értem, hogy mi tekeri a procit!), meg megjelent egy ilyen: Cyanogen Discovery. Ez mi a bánat?!Akkor azt javaslod, hogy egyelőre még várjak Gyári visszaállítással? Adjak még neki időt?
Szóval majdnem le kell meríteni és utána 100%? Vagy csak simán töltsem ahogy szoktam? -
kano
nagyúr
válasz
#01696768 #28553 üzenetére
Akkor járnál a legjobban, ha szét tudnád szedni teljesen és száraz, meleg helyre tenni. A rizsről nem mondanám el a véleményem... De ha van otthon szilica golyó azzal jobban jársz páraelszívás szempontjából.
Igazából az a baj, hogy előbb utóbb ettől korrodálódni fognak a forrasztási ponton... -
válasz
#01696768 #26828 üzenetére
OTA frissítés után 3 napig nekem sem volt az igazi az akkuidő. Illetve Play services néha leállt. Ki-be kapcsoltam az ébrentartást, aztán elmúlt a play hibaüzenet. Most meg azt játszom, hogy soha nem lövök ki semmit (jelenleg 16 progi fut), wifi folyamatosan és megint egész jól beállt a fogyasztás (2 napot elmegy, a SOT-ot nem néztem, arra nem tudok most számot mondani).
-
-
ABal
őstag
válasz
#01696768 #26176 üzenetére
Mióta megvan a teló a "mindig" volt beállítva a wifihez, és egészen az 5.0.2-ig úgy is működött, ahogy az elvárható. Attól tartok, ez az okosság az 5.1 vívmánya, és nem sokat tehetünk. Arról nem is beszélve, hogy a beállításokban mutatott wifi használatnak köze nincs a valósághoz.
-
axlfsi
veterán
válasz
#01696768 #25917 üzenetére
Igen, nekem is Cyanogen logos a hatlapom es extra meg van orizve; sehol egy karc, kopas. A hatlap is makulatlan, sot, premium TGvan rajta, Diztronic tokban es bambusz hatlappal. Ha el akarnam adni, sem tudnek annyit erte kapni, ami a realis lenne (szamomra). Hozzamnott azthiszem
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
#01696768 #24784 üzenetére
Mintha a playstore beállításaiban lenne olyan, hogy csak wifiről frissítsen
Illetve biztos van, mert nekem csak akkor kattan be a frissítés, ha otthon vagyok, wifin. Amúgy csak jelzi, hogy készen áll. A "hálózat scan kikapcsolt wifi mellett" is offon van, de azt a maps bekapcsolja, ha engeded neki a gps-t. Utána megint ki kell kézzel nyomni. Hülyeállatokszerk.: jaja bekapcsolt wifi mellett viszont nekem "mindig"-en van a kapcsoló, tehát alvás közben is. Nem jó ha merül, biztos valami hurka van a levesben. Húzd újra. Régebben nekem is ez volt, most megszűnt, kopogjuk le.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
#01696768 #24046 üzenetére
Erica Griffin (mint a Family Guyban hehe), Joshua Vergara (android authority) és Marques Brownlee azok, akiknek a tesztjeit elfogulatlannak tartom, így a ezeket mindig megnézem a YouTube-on.
-
Saccco
nagyúr
válasz
#01696768 #22474 üzenetére
Itt a képgaléria, hogy ne kelljen keresni: OnePlus 2 fotók.
(#22476) janosibaja:
https://contacts.google.com/ -
válasz
#01696768 #21432 üzenetére
Szerintem, így jobban csinálta, mivel 3 különböző írásra válaszolt, s ha valaki használja a keresőt, így könnyebben vissza tudja keresni az előzményeket.
"Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat."
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
#01696768 #19861 üzenetére
Várjále. Én használtam profilt, és maradt a 3%-os éjjeli merülés. Nekem az volt a szabály, hogy otthon vagy céges wifi esetén bluetooth kikapcs, amúgy bekapcs. És wifit sose piszkáltam, mindíg ment.
Csak sajnos a céges wifi disconnect-et nem mindíg vette/veszi észre és így nem kapcsolt, most a myprofiles progit használom, ami teljesen jól csapatja a bluetoothot, és nem növeszt a fogyasztáson, 3% / 100 km maradt...
-
axlfsi
veterán
válasz
#01696768 #19640 üzenetére
Ha meg nem rendelted meg, akkor ne innen vedd. A Geekbuying-on most 16 dodó. Az ejjel vettem egyet en is
(#19644) vicze1 Ja, jóvan, most olvasom, hogy Te is linkelted
(#19646) purcigeorge Melyik? Vanpluszps dzsíbíel? Azt allitolag nem is erdemes varni, mert nem tul jo (legalabbis, allitolag a piszton fele jobb
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest