Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Beszarok... Láttam hogy írod hogy van új firmware a panelhoz, mondom gyorsan felrakom a 18.-ait, mert mostanában szinte használhatatlan a SwiftKey, erre most olvasom hogy pont ki van véve belőle... akkor azért ugyan olyan szar... Egyébként érdekes mert szinte soha nem volt bajom az érintéssel, mostanában kezdte el. Még van hogy egész szavakat töröl ki gépelés közben...
-
Pipiripi
senior tag
válasz
longshadow
üzenetére
Na ne. Ilyen van? Nem is hallottam eddig róla, pedig rendszeresen olvasom a fórumot. Viszont ezt inkább hardver hibának gondolnám, de ezzel az új érintőpanel driver-el jó, csak jobban merül.
-
Pipiripi
senior tag
Az vajon mitől lehet, hogy nekem eddig jól működött az érintő panel, de kb 1-1,5 hete meghülyült. Időnként nem érzékeli az érintést, ami leginkább a billentyűzetnél érhető tetten. Feltettem a 15-i nightly-t, amiben ez az új driver van, azzal tökéletes, csak nekem is merül, mint a Titanic. Napok óta próbálkozom vele, felraktam 3-4 custom lollipop romot, az utolsó hivatalos cm11-et, de csak az új driveres nightly-val működik rendesen, pedig a cm 11-et hónapokig használtam hiba mentesen, sőt, a cm12s-nek sem volt eddig semmi baja. Nem értem

-
bdavid94
tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
olvasni olvastam csak elakadtam a hálózateldobásnál, mindegy legalább tényleg rájöttem hogy mi az isten volt a gond
-
axlfsi
veterán
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
En a cikkre ertettem a vótmánot, amit linkeltem(!), nem azt, hogy te valamikor leirtad-e, hogy egy nájtlibu mikó vettek ki, mit (mé, aszt leírtad, hogy mikó tettékbele, hogy a sok szerencsésnek eséJe legyen követni a mit mikót?!
).
Mindegy, ne offójjá

-
vitezlejszlo
őstag
válasz
bdavid94
üzenetére
De komolyan 5 hozzászólásnál többet senki sem olvas vissza??
Mem mintha számítana, DE MÁR VÓT MÁR!!!

-
Cimi86
tag
Sziasztok!
MIUIt használ valaki a telefonon? Várható, hogy olcsóbb lesz a közeljövőben a készülék? -
axlfsi
veterán
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
csak valójában nem csinál 10 képet, az egyszerű hazugság.
fotózz egyet clear imageben, és az első tizedmásodperc után rángathatod bárhogy a kamerát amíg teker az a kis animáció, a kép nem lesz elmosódott. ha az idő alatt 10 külön kép készülne, akkor meg túl rövid lenne a záridő, és zajos, sötét lenne az eredmény, hiába van 10 kép.szerk: kipróbáltam sötét szobában, lehet tényleg csinál 10 képet.
egyszer próbáltam verő napfényben, lehet akkor tényleg pikpak elkészül a 10 kép. Mindenesetre ez lassú, csak tájképet lehet vele fotózni, és az eredménye sem lenyűgöző. -
G-Bali
senior tag
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Köszi Ez már jobb ,és relszletesebb
Nekem is pont ez van ....

de akkor a GLS veszi át,és öt kell majd hivni ha a depoba érkezik?15/05/15 PM DESPATCHED TOGLS HUNGARY HUNGARY
-
PiciDikenz
aktív tag
-
G-Bali
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Neked is a Normál postán kérted és a royal mail -al indult? mikor rendelted?
-
fornettisuti
veterán
Ma erkezett magyar gls depoba a telo, irtam gls-nek, hogy hivjon a futar.
Nem szeretem a meglepeteseket. ☺ -
válasz
s3nsitivity
üzenetére
életemben nem használtam... illetve igen, de nem tetszett amit gyártott.
-
G-Bali
senior tag
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Amúgy ez engem is érdeklen mert pont abban az időben rendeltem amikor te és ugyan ez van nálam is
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
természetesen azt jelenti, de steve-ék leszarják. tudod te is mennyire hypeolták ezt a semmire se jó feature-t, és mennyire büszkék rá.

-
s3nsitivity
addikt
válasz
üzenetére
" I guess this sacrifice would be welcome by many. "
Lehet én vagyok hülye az Angolhoz de ez nem épp azt takarja, hogy " Szerintem ezt az áldozatot sokan vállalnák" ?Ha engem kérdeznének akkor inkább az új API mint a clear image.. Főleg, hogy ColorOS camerát használok most is.

-
törölt tag
jött hozzászólás a camera 2 apis jira issue-hoz:
"Nexus 6 with same camera(Sony sensor) has it, also nexus 5 too. So the source code should not be a problem I think. As Steve kondik said it would lose the clear image if camera 2api is implement. I guess this sacrifice would be welcome by many."
A szarfostos haszontalan clear image miatt nem lesz...
-
sangva9970
csendes tag
-
Vagany
őstag
válasz
sangva9970
üzenetére
Az úgy tényleg érdekes. Azt nem értem, miért nem adtak számot hozzá, ennyiért már az is járna, a telefon szállítása sem volt drágább és ahhoz adtak tracking-et, és az árából (7xxx Ft) ítélve ez is futárral jön, tehát lenni kéne trackingnek. Az hogy 9 napja nem jött meg az inkább a készlethiányra utal szerintem mint a szállítás lassúságára, gondolom sokat eladtak úgy, hogy még nem is volt kézzelfoghatóan a raktárukban, viszonylag hamar "out of stock" lett a powerbank amikor néztem. Így már azért érthető az aggodalom, remélem hamar rendeződik.
-
sangva9970
csendes tag
válasz
Vagany
üzenetére
Pánikról szó sincs! Eltelt 9 munkanap a rendelésem óta! Igen 3db Powerbank-ot rendeltünk és nem adnak hozzá követési számot, mert "csak" kiegészítő. Szálltási lehetőségként csak két választás volt( Standard 7100ft-ért ill. express 8000Ft-ért, de mint utólag megtudtam egyikhez sem jár tracking) Nyitottam már egy ticket-et a support-nál, hogy azért remélem aláírással kell igazolnom az átvételt. A válasz:ELVILEG volt.
-
fricci
tag
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Szia!
Én ezt használom:
(igen, az ára nem vicc
)Teljesen jól használható, állítva használom (azaz a két oldalát fogja közre a tartó) és alulról megtámasztja a műszerfal. Könnyű ki/be rakosgatni és elég fixen tartja (igaz offroadozni nem szoktam).
Szerk: a mérete alapján nem PONT ez, mert úgy látom ez 5' alattinak van, de biztos van nagyobb is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Ha megjelenik a GLS rendszerében, akkor hívd fel őket és csatoltasd a telefonszámod, mert a rojálmél nem adja át, legalábbis nekem nem adták.
Szerk.: Én végül direkt a futárt hívtam. Az volt furcsa, hogy nem kaptam SMS-t előző nap.
-
PiciDikenz
aktív tag
Ha már szállítás / posta témakör... Én még mindig nem értem, hogy hogy megy ez a kiszállítás dolog
A RoyalMail oldalán még mindig az áll, hogy Your item, posted on 15/05/15 with reference <ref> has been passed to the overseas postal service for delivery in HUNGARY.De ha felmászok a GLS honlapjára, akkor a megadott tracking number ott még mindig nem működik... Vagy majd ha eljutott hozzájuk, akkor kapok tőlük is egy mailt, hogy itt van, ekkor meg ekkor érkezik?
-
válasz
sangva9970
üzenetére
Rendeld meg 10ezres postaval DHLel, akkor alairast is kernek

-
Madoc
veterán
válasz
sangva9970
üzenetére
Bocs Hülyeséget írtam.
-
Vagany
őstag
válasz
sangva9970
üzenetére
A powerbankot eleve drágább postával adják fel (ott elvileg van nyomkövetés is), de füleseknél lehetett választani hálisten, így csak az olcsóbb 1xxx Ft-os postát választottam, úgyhogy rendben van ez így szerintem, nem kell a pánikot kelteni
. -
válasz
s3nsitivity
üzenetére
A legfrissebb superSU is sztrájkolt, még a rendszertöltéstől bootloop-ba került. Most kihagytam, csak a lolli és a gapps (az ajánlott) ment fel és így épp startol. Nem raktam rá mást. Mi az, h kitkat, vagy lollipop firmware? Az maga a rom, vagy valami más?
Közben bejött az üdvözlő képernyő...(#20053) X DoZ3R@ azt tudom, de nekem még a legutolsó CM11S volt fent és azt is legyalultam.
-
X DoZ3R
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
En ugytudom hogy a friss firmware miatt nemegy fel ami 15en jott ki, nekem legalabb is ez volt a gaz
-
Vagany
őstag
válasz
sangva9970
üzenetére
Nem kellett aláírni és még lakcímkártyát se kértek, ha belefért volna a postaládába akkor simán berakta volna, de így a postára kellett értemennem az értesítővel (2db füles jött OP-tól).
-
s3nsitivity
addikt
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
KitKat firmware-ed van.
Rakd fel a lollisat és menni fog.
-
Helltak
őstag
válasz
sangva9970
üzenetére
Nem én vettem át, hanem szüleim, de szerintem alá kellett írniuk. Szóval meghatalmazás meg ilyenek nem kellenek.
-
Gyors kérdés:
az euphoria telepítő kilép az "error executing updater binary in zip <euphoria stb>" szöveggel, előtte pedig aszongya: comparing TZ version blablabla
assert faliedlegújabb twrp, legutolsó euphoria (május 3). Minden legyalulva. Lehet, h hiba volt a full wipe és fel kell raknom egy cm12.1-et, majd factory reset? Abban csak az a gondom, h május 3-i nightly már nem letölthető a szerverről és frissebbet meg a hasonló hibák elkerülése miatt nem szívesen tennék fel...
Vagy mondjátok meg a tutit!
szerk.: fake, megtaláltam xda-n a megoldást. Hiba az updater scriptben, át kellett írni egy sort.
-
válasz
sangva9970
üzenetére
Mindig munkahelyre kértem, de a futárral sose találkoztam, egy kolléga vette át.
-
törölt tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Mondom, hogy eldobja az Oxygen is, megjártam már ezt az utat.

-
Helltak
őstag
válasz
sangva9970
üzenetére
Szia!
Én már rendeltem így tőlük és simán a postás hozta. Nekem egy hét volt az egész, pontosabban 5 munkanap. -
sangva9970
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki a Oneplus oldaláról csak kiegészítőt(tok,kijelzővédő,stb) Magyarországra standard szállítással? Ehhez sajna nem adnak tracking számot, ezért nem követhető. Az átadás-átvétel aláíráshoz kötött vagy sima postai küldeményként küldik? aztán a postás vagy bedobja, vagy nem? -
vitezlejszlo
őstag
No 100 órája van fent az OxygenOS, még nem dobta el a hálózatot, de már háromszor soft rebootolt

Ja, a 0518-as CM12.1 -ből kivették a touchpanel frissítést túlzott fogyasztás miatt

-
guyver
senior tag
válasz
peterson1190
üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Bár árban most költöttem telefonra a legtöbbet, de nem bántam meg. És vehettem volna drágábban ratyibbat. Sokat eladtak az One-ból, sokáig támogatott lesz minden téren és a sok eladás ellenére nem talákoztam még olyan emberrel, akinek ilyet láttam volna a kezébe, tehát egyedinek tartom a telefont. És meg is csodálják, ha meglátják a kezemben. 
-
törölt tag
Na, hát mostmár én is beírom, még a végén azt hiszik egyesek, hogy az enyém is hálózateldobós sárgaképernyős lagos vacak. Mert nem. Durva kis gép ez, CM12S-sel nagyon szépen megy. Én olyan 3-4 naponta újraindítom, mert a frissített app-ek kicsit össze tudnak akadni. Ez nem a telefon hibája persze, és a reboot teljesen megoldja. Nagyon szeretem, és bajban lennék, ha váltanom kéne.
Azt, hogy a wifi ne menjen a háttérben még semmilyen letiltással nem sikerült megoldanom, mielőtt elkezdtem a profilokat használni, teljesen jó volt. Most megint letiltottam őket próbából, meg azt is, hogy ha ki van kapcsolva, ne nézegessék az app-ek, de a wifi csak megy. Lehet, hogy a sok dirty install (eddig az összes OTÁt ráengedtem gyalulás nélkül) miatt akadt be valami. Na, majd ha rájöttem, jelentek.
-
Criton
veterán
válasz
peterson1190
üzenetére
te vagy a második tulaj
ittakary csak behozta 
-
csonka
tag
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Nem jársz véletlenül Pécsen mostanában? Akkor kipróbálhatnád, ha gondolod.
-
Sziasztok, a CM11S 05Q verzióval volt másnak olyan gondja, h nem kapcsol be a képernyő deep sleep után? Tehát a HW gombok világítanak, megy pl. V betűre a lámpa, de kép nincs...
-
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Én ilyet vettem legutóbb. Töltés közben még nem használtam, szerintem rövidebb kábel húzná le, de ha valakinek van hosszabb kábele, akkor azzal töltés közben is stabil lehet.
-
PiciDikenz
aktív tag
Autós tartóra van valakinek ötlete? Viszonylag kicsi az autómban a szellőzőrácsok közti hely, így nem tudom az ilyen megoldás beválna-e, ablakra cuppanthatót pedig nem szeretnék. Így viszont nem sok megoldás maradt, de hátha ti használtok valami király tartót, amit még nem láttam

-
Roland06
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Akkor ne is....

Elég nehéz úgy írni , hogy közben fogom a másik kezemben a kis fiamat (ráadásul ennyit) és akkor még folyamatosan javít a "SwiftKey..." is! De ha ez neked kielégülést , örömet okoz akkor hajrá...
Köszönöm a segítséget! -
s3nsitivity
addikt
Nem igazán követtem a fejleményeket így inkább rákérdek

Van valami újdonság a Camera2 API -ról?
Ami utolsó infóm volt az az, hogy megkerülik a HAL3 használatát de azóta nem hallottam semmi újat.
-
Assy777
csendes tag
Sikerült a mutatvány. Bár vitte minden adatomat...

-
Akartam, de még nem csináltam. Tehát nem tudok érdemben.
Nyelvtanból viszont igen. Kis lépés ez Roland06-nak, de nagy lépés az emberiségnek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#20020) Roland06 @ nem emléxem kérdezték-e már, h friss super SU-t használtál-e, mert a twrp-féle elavult és bootloopot/hibás működést okozhat. Tehát ilyen flashelős ügyeknél mkor megkérdi telepítse-e akkor rázni kell a fejedet, így

-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Roland06
üzenetére
Szia. Én úgy néz ki ott hibáztam, hogy telefonnal töltöttem le, hogy a felmásolás lépését kihagyjam. Aztán megpróbáltam úgy, hogy számítógépre töltöttem le majd arról másoltam fel a telefonra a kábelével. Aztán simán csak flasheltem twrp-ből. Így már elindult vele a telefon. Szóval ha te is telefonnal töltötted le közvetlenül akkor próbáld meg először számítógépre leszedni. Én a végén mindenesetre nyomtam egy factory-t is, de nem lett volna muszáj. Látom közben sikerült. Nekem előtte se volt gondom a kijelzővel, gyors írásnál időnként valamelyik másik közeli betűt hozta be néha, na meg be is lassult, késtek a betűk, bár ez simán lehetett valami szoftveres hiba is. Mindenesetre ezzel a kernellel ezek meg szűntek és az érzékenysége is javult.
-
Roland06
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Már sikerült!
Nem veszek észre változást! Ki próbáltam a "multi touch" tesztet is de semmi.... Lehet olyan, hogy nem ment fel rendesen? Ha úgy csináltam, hogy teljes wipe majd 17L újra rak és utána egyből telepítem a kernelt, akkor állt meg a kezdő képernyővel! De most "be laktam" s romot (fel telepítettem mindent) majd meg próbáltam fel rakni megint a kernelt... és most sikerült.... -
-
Assy777
csendes tag
Sikeresen betéglásodott az OPO-m.
Frissítés (XNPH38R -> XNPH44S) közben villant egyet a kijelző majd elsötétedett, azóta se kép se hang...
Power gomb hosszan nyomásra csak rezdül egy rövidet. Ennyi az össz életjel amit ki tudok csikarni belőle.
Valami 5let hogy mit lehet vele tenni vagy mehet vissza gariba? -
kinghaxor
aktív tag
válasz
Ixion77
üzenetére
És tényleg nincs benne ilyen opció. Valamit lehet állítgatni a töltésen, de az nem az amire én gondoltam. Esetleg nem tud valaki olyan kernelt amiben lehet korlátozni hány százalékra töltsön fel maximum a telefon?
(#20011) Danika256
Factory reset megoldotta, de jó lett volna elkerülni. Tényleg jobb lett az érintés vezérlés. Gyorsabban tudok írni és az érzékenysége is javult. Érdemes kipróbálni, főleg ha gondok vannak az érintővel. Köszi a segítséget!
-
Ixion77
addikt
válasz
kinghaxor
üzenetére
Én nem látok a leírásában ilyen opciót
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Danika256
üzenetére
Szia. Innen szedtem le a 3.0 beta 7 nevűt. A TWRP verzióm 2.8.6.0. Ha jól tudom ez a legújabb. Viszont hiába flashelem fel TWRP-ből, nem tölt be utána a telefon. CM11S-en is használtam Boeffla kernelt és ugyan így tettem fel. Ott nem volt ilyen gondom. Sőt másik kernellel sem. Nem tudom most mi a baj. Bár nincs bajom a gyárival sem, ha jól emlékszem Boeffla kernelben benne szokott lenni az az opció, hogy mennyire töltse az akkut a töltő. 80-30 % között használom és kicsit könnyebb lenne ha nem nekem kéne figyelni éppen hol tart, hanem megállna 80-nál magától. Na meg érdekelne az új érintő driver is. Minden esetre köszönöm a segítséget! Neked és a többieknek is!
-
Ma szarrá áztam kutyasétáltatás alatt és cseteltem közben egy keveset. Mire hazaértem simán kikapcsolt a rohadék. Szerencsére egy 15 mp-s power reset gomb után meggondolta magát. Asszem kjelenthetjük, h nincs itt semmi "meg nem vásárolt" vizállóság licensz

off* a Viper4 meg indőnként megy, időnként nem. Amilyenje van. Autóban a kékfog lejátszást még egyszer se akarta felfogni (mármint persze szól, csak nem a Viper).
-
s3nsitivity
addikt
Volt rá sok érdeklődő.. Nem találtam igazi alternatívát és meggondoltam magam.

Más paltform nem érdekel, ami meg megállja a helyét meg már 2x ennyibe kerül így inkább megtartom még 1 évig és jövőre beújítok egy flagshipet.
(#20005) ittakary
Nem azt mondtam, hogy nem igaz csak, hogy elég tömör válasz.
Ugye az S az a special-t jelöli, Jurékáék és mi kapjuk 'gyárilag'.
A 12.1 meg csak azért béta mert Nightly és nem a 12.1 miatt, de ugyan úgy nincs sima 12 se ami teljesen stabilnak lenne titulálva.
Két külön vonal a dolog csak ugyan az a csapat készíti.
-
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Melyik részében nem mondtam igazat?
-
Madoc
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Nem kelt el? Láttam árulod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

fotózz egyet clear imageben, és az első tizedmásodperc után rángathatod bárhogy a kamerát amíg teker az a kis animáció, a kép nem lesz elmosódott. ha az idő alatt 10 külön kép készülne, akkor meg túl rövid lenne a záridő, és zajos, sötét lenne az eredmény, hiába van 10 kép.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)