Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Criton
veterán
válasz
beloadjoker
üzenetére
hardverileg ugyan az a kettő, az eu-ra ugyan úgy tudsz rakni ColorOS-t mint a kínaira CM-et és egyéb custom ROM-kat....
-
beloadjoker
őstag
Helló!
Most szeretnék venni egy 1+1 64gb s.blacket de itthon egy eladótól, /nem bolt hanem magánszemély/
nekem ugye eus verzió kell de a hátlapon már elvileg nincs cyanogenmod felirat, miből tudom egyértelműen hogy EUs e a készülék vagy sem?
/adott lenne hogy az EUson CM van míg a kínain C. os, de úgy tudom a kínaira is feltehető a cm/ -
Effendi
csendes tag
Úgy látszik, most dömping lesz a meghívókból.... nálam lehet jelentkezni szintén 64 GB Sandstone készülékre.
3 db meghívó, még 6 napig érvényesek.
-
sonyz7
tag
Egy 24 órás meghívó gazdát keres.

-
X DoZ3R
tag
Van 3 db 6 napos meghivom 64 gbosra. Akinek kell irjon privatban

-
Criton
veterán
válasz
Lacika0002
üzenetére
A 87-es az utolsó kiadott AK kernel cm11/cm11s -hez, innen tudod letölteni. Ha a nagyobb verzió számút rakod fel, akkor nem fog indulni a telefon. AK befejezte a kernel készítést android 4.x alá, már csak cm12-re gyúr....
ak írja is egyébként:
Note: For CM11/CM11S users:
Please guys don't flash this kernel --- => v.090 --- over CM11/CM11s (the lastest compatible is the v.087 release) -
Vagany
őstag
GLBS-NFKP-<kilenc>HYY-HWCY

-
Lacika0002
aktív tag
Hali. Honnan tudnám letölteni a 11s-hez 087-es AK kernelt? Az oldalon csak CM12-est találom, vagy az jó cm11-hez is még?

-
X DoZ3R
tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
15 euro a normal shipping szoval legjobb esetben is 314 lesz a vegosszeg ami nekem decemberben 104 ezer volt paypal valtas szerint, eszerint legyen penz a kartyadon.
A szallitasi es a szamlazasi cim elter az mind1, nem lesz belole gondod. A szallitas meg valtozo mennyi ido, az se biztos hogy egybol feladjak szovalbne 1 hetes intervallumba gondolkodj.
Remelem tudtam segiteni egy kicsit .
Ui.: a garihoz postaznod kell kulfoldre, szoval nem kinnt kell intezni -
beloadjoker
őstag
válasz
beloadjoker
üzenetére
És még egy dolog szóval a saját paypalomról fizetem ugye a saját nevemmel viszont a telefont spanyol címre meg névre rendelem ebből adódhat valami problémám kellemetlenségem hogy a spanyol illető nekem nem csak testvéremnek ismerőse? tehát nem rokon stb kelleni fog ez a személy a jövőben valamihez? gariztatás stb?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Lenne pár kérdésem.. szóval n5ről döntöttem hogy váltok, és most pont kapóra jön hogy tesóm megy Spanyolba ugyanis oda szállít a oneplus még nincs meghívóm de még nem is szeretnék kérni mert előbb tisztáznom kell tesómmal a dolgokat.
Szóval az oldalon
64 GB
SANDSTONE BLACK
€299 ami kb 93000Ft viszont a kérdésem az hogy erre jön rá valamennyi plusz? Tehát mondjuk teszek fel 95öt ez elég mindenre benne van az árban posta stb vagy sem? Még egy dolog kell egy ottani cím hogy arra küldjék ki ez nem gond viszont a gariztatás ha kell az hogy alakul? Ugye abban az esetben nem spanyolban kell csinálnom valamit, hanem megy itthonról is.
És ha még valamit fontos infónak tartotok légyszi osszátok meg velem. /olvastam a fenti összefoglalót de csomagtovábbítós dolgot nem szeretném erről meg kevés infóm van./
És még egy dolog a szállítás az mennyi ideig tart maximum? /azért lenne fontos mert nem marad kint sokáig tesóm/ -
vikla007
aktív tag
Visszatértem cm11s-re ... egyenlőre elég volt a loliból... az otg szarakodás tette be a kaput
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Én nem hordok energiarudat a fenekemben, meghagyom ezt neked .D
-
farena
tag
Kaptam 3 db meghívót. 64 GB Sandstone Black
Akit érdekel privátban jelezze. Egy köszönöm is jöhet

-
kano
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
Nekem dobja a random rebootokat mint a katonatiszt (gyári kernellel, full wipe után).

(#14070) micafighter
Igen köszönöm, tisztában vagyok az ilyennel, informatikus vagyok. Most jelenleg fekszik a telóm úgy, hogy semmit sem tettem rá a formázás óta (úgyhogy elvileg megvannak rajta az adatok). Viszont gondoltam, hogy valaki már szívott ilyennel, így lehet esetleg van bevált prg is. Googliztam, de éppen utaztam, így nem tudtam sok időt vele tölteni egyelőre.
Köszönöm, megnézek minden eshetőséget.
-
somasz
addikt
Nekem is van egy gyors meghívóm!
-
Steven88
tag
Sziasztok újra.
A dupla kattintás a képernyő feloldásnál egyszer csak nem megy. Tudom hol kell visszakapcsolni de már ki/be kapcsoltam és semmi. Újra indítás is volt de nem reagál rá. Valami ötlet rá valakinek?
Meg volt egy kijelző vibrálás egy kb 1 cm-es vízszintes csíkban kamera előhozatalnál de az eltűnt szerencsére újraindítással. -
Torony 1.
tag
sziasztok.volna egy 24 órás meghívóm,holnap reggel 5-ig kell felhasználni.aki gondolja,jelentkezhet érte.

-
micafighter
nagyúr
A legfontosabb ilyenkor hogy ne másolj semmit az adathordozóra (ne telepítsd új ROM-ot), mert azzal felül irod a törölt adatot, és így csökkennek az esélyeid az adatok visszaállítására. Gépen keresztül recuva-val próbálkoznék, vagy keress rá neten az adb file recovery-re hátha találsz valamit. Fastboot (bootloader) meg a recovery gondolom megy, így van fastbootot meg adb-d amin keresztül lehet próbálkozni anélkül hogy új ROM-ot telepítenél.
(#14069) nazol81 Angliába is rendelheted, a oneplus oldal alján majd a kis zászlót át kell állítani Union Jack-re az UK régióhoz, mert csak így tudsz angol címre rendelni. Az árak régiónként eltérhetnek. Olvass vissza kicsit, elég sokan kaptak a közelmultban meghívót és jelezték itt a topicban.
-
nazol81
csendes tag
Meghivo erdekelne. Az szamit, h hova rendelem? Marmint per pill Angliaban vagyok...
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Apropó el is felejtettem írni, hogy a Temasek Linaro V5.9 féle "szarfosgány" ROM egész jól teljesít nálam. Akksi is jobb lett kicsivel

-
hkari
őstag
A 23.-ai CM12 nightly óta másnál nem ébred fel nagyon lassan a telefon?
-
törölt tag
Az nem elég, meg is kell bizonyosodni róla, hogy sync-elt. (Pl. X%-os akksi alatt sem sync-el, ha úgy van beállítva, csak wifi-n, stb.)
Az eredeti kérdésre: De van, guglizni kell. De csak akkro működnek, ha még nem módosult az adott partíció, ami szerintem telefonoknál nehéz eset, mert állandóan változnak a file-ok. Nekünk pár éve a terás vinyót sikerült így visszahozni (párom is mellényomott, hát az elmúlt 10 év képeinek annyi lett).
-
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Hát, nem tudom. Én a Hangoutsot használom az SMS fogadásra is, és ott a Hangouts beállításokban bekapcsoltam az SMS-nél a rezgést, és nem vettem észre, hogy ne rezgett volna.
Esetleg próbálj ki más SMS kezelő progit, hátha azzal van valami gond.Nincs feltéve víruskereső, vagy memória szabályzó program?
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy nagyszerűen leformáztam a teljes belső tárhelyemet és odalett minden képem. :-(
Azt szeretném kérdezni, hogy nincs véletlenül olyan recovery prg ami látja a telefont PC-re kötve TWRP alatt?
Vissza kellene állítanom mindenképpen, vagy legalább az egyik TWRP mentésemet a tárhelyről.
Köszönöm! -
Steven88
tag
Köszönöm.
Egy külön letöltött képpel megy eddig. -
stickermajom
addikt
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Persze, "Vibrate when ringing" es "Vibrate on notification" be vannak kapcsolva. Bar utobbi elvileg csak a vibrate modra vonatkozik.
SMS beallitasok kozott is ki van pipalva a Vibrate, szoval igazan nem ertem. Alapbol minden rezeg ahogy kene neki, lehalkitva meg az sms is. -
Steven88
tag
Sziasztok
Ma érkezett meg a telefon és hát én gondoltam lefrissítem amit felajánlott. Nos elsőnek alapból kiírta, hogy "CM képernyőzár működése leállt" és semmit se engedett telón belül csinálni. Csináltam egy factory reset utána ment. Miután leszedtem Play-ről egy HD kép app-t a kép beállítása után szintén előjön a hiba. Valaki tudna egy segítséget mutatni.
Előre is köszönöm. -
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
A hangbeállításokban bekapcsoltad?
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Valaki erre? Eleg idegesito, es nem tudom eldonteni, hogy bug vagy feature
Eddig fel se tunt, de ma kaptam par fontos smst, es mindet elmulasztottam termeszetesen. -
guyver
senior tag
Nálam nem mutatja, pedig most már működik.
-
guyver
senior tag
Akkor ott be kapcsolom, utána play-ről telepítem a supersu-t?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
üzenetére
XDA-n berinyáltam a GSM drop miatt a CM12-es fórumban, de senki sem mozdult rá. Előten nem sokkal egy norvég srácnál ugyanez, wifi eldobásnál gsm elhalás....
Én most visszamentem 44S-re, újra tettem a kernelt és a modemet is (nand backuprol mentem és ugye az a modemet nem teszi fel a mentésből). 4 nap óta semmi gondom nincs, leszámítva, hogy egyszer a mobile adat nem jött vissza, térerő volt, telefonálni is tudtam, csak internet nem volt, de radio off/on megoldotta.... szóval ez nem GSM eldobásnak vélem
De amint eldobja megy a log az OPO-nak hogy hivatalos legyen...laca
ui: közbe egy kanadai is ugyanerre hisztizik a Jirában.
ui2: közbe az akkum is kezd megbolondlni mitn többeknek, tegnap este 4%-on kikapcsolt (nem leállt, csak egyszerűen elhalt), máskor 30%-on... kollégának szintén bohóckodik (augusztusi telefonok), próbáltunk már mindenféle kalibrálást, de teljesen egy se oldotta meg... :/ -
guyver
senior tag
Hogy lehet rootolni a cm12-t?
-
Criton
veterán
Ezt a kamerát próbálta már valaki?
-
domper61
csendes tag
Sziasztok!
Eltüntettem egy levédett mappámat alkalmazásokkal együtt. Hogy tudom visszaállítani? Hol találom meg az alkalmazásokat? Tudnátok segíteni? -
M0RGI
őstag
válasz
csonka
üzenetére
Köszi szépen. Eddig én is mindig erre a megállapításra jutottam.
Viszont egy furcsaságot felfedeztem a gyári appnál. Szobában, vakuhasználatkor, van amikor hosszabb ideig tartja a vakut világítva így az exponált kép túl világos, kiégett lesz. Van amikor meg normálisan működik. Teljesen random. Más is tapasztalta ezt már?
-
törölt tag
Akiknek a wifi - LTE átmenet során teljesen lehal a térerő / fennragadnak 5 km-re lévő wifin: developer options / aggressive wifi to mobile handover szerintem megoldja. Tegnap sokat mászkáltam wifik közt, lifteztem is, csomó helyen voltam, ahol mindig problémák jöttek elő, de zökkenőmentesen vette a telóka.
(baszatlan CM12)
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Masnal normal modban rezeg a telefon ha SMS erkezik?
Udv
-
Vagany
őstag
Nálam is van 1db 24 órás meghívó!!!

-
Sziasztok! Egy 24 órás meghívó keresi gazdáját, szóljon, aki fel tudná használni.
-
McKay55
csendes tag
Üdv! Lenne szíves valaki a gyári képeket feltölteni vagy egy tömörített fájlban átküldeni nekem? Előre is köszi.
-
M0RGI
őstag
válasz
ananasz1
üzenetére
Az extra beállításoktól eltekintve, tesztelted már a gyári kamera apphoz képest a Camera DV-5-tel készült képek minőségét, stb?
Ha már kamera: Van valamilyen lehetőség arra, hogy a mélységélességgel el lehessen szórakozni? Pl., hogy egy makrónál a hátteret el lehessen mosni?
-
limefuture
csendes tag
válasz
mfranky
üzenetére
[link]
En ezt hasznaltam win8.1-en. Tokeletesen mukodott. Jol el van magyarazva minden.Mas: nektek is rezeg/csorog valami a telefonban ha picit razzatok? Mintha olvastam volna masik telefonnal (vagy az is lehet, hogy itt csak mar regen volt) hogy a kamera lencsei zorognek. Lehet csak eddig nem tunt fel.
-
FémKuka
tag
Sziasztok!
Kb két napja postázva van a csomag mailboxde.com-ról és még mindig nem él a tracking szám amit adtak. Ez mennyire normális? -
bdavid94
tag
-
jilian
addikt
Tolna nekem valaki egy legfrissebb twrp-s linket?
ha lehet .zip - es legyen!
thx -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Letöltöttem a GP-ből ezt a OnePlus One alkalmazést, és a tools-nál fent van ez a OnePlus One Toolbox. Ezt használja valaki? Mennyire megbízható? Win8.1 alatt nincs gondja?
üdv,

-
-
Peet91
aktív tag
válasz
ittakary
üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a csatlakozókiosztás már, láttam erről magyarázatot, nekem csak az a furcsa, hogy eddig abban a hitben éltem, hogy minden androidos gyártó ugyanolyat használ, amitől eltér az apple. Ez akkor ezek szerint kivétel, mert O+O-al nem megy a mikrofon, míg a többivel igen.
-
Peet91
aktív tag
Sziasztok!
Kövezzetek meg eretnekségemért, de én az apple earpods-át egy nagyon jó hangzású fülesnek tartom, ezért azt vettem még anno a nexus 4-emhez, és nagy megelégedéssel használtam, mind ahhoz, mint az utód nexus 5-höz. Azonban a napokban elérkezett a váltás, és szomorúan tapasztalom, hogy A OnePlus One-nal nem megy a mikrofon, a vonal túlsó végén a párom, csupán fülsüketítő sípolást hallott. A kérdésem az lenne, hogy valaki járt-e már így rajtam kívül, és ha igen, akkor sikerült-e működésre bírnia a mikrofont.
-
Nocsak nocsak, OnePlus-éknál rendesen rátenyereltek a KÜLDÉS gombra

-
Ata_
csendes tag
Itt is akad egy 24 órás meghívó.

-
ananasz1
tag
Nálam is van egy 24 órás meghívó, ha valaki kéri!
-
farena
tag
Egy 24 órás meghívóért nálam is lehet jelentkezni privátban. Email címet is kérek
-
mfranky
őstag
Kaptam én is 24 órás meghívót, ha valakit érdekel priviben küldöm!

-
csonka
tag
Egy db 24 órás meghívó keresi gazdáját.
-
Boda81
csendes tag
Üdv
Telefonálás közben zizeg a beszédhangszóró.
Van valami megoldás a visszaküldés kiküszöbölésére?
Global verzió. -
Meghívóra még mindig vevő vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Eddig fel se tunt, de ma kaptam par fontos smst, es mindet elmulasztottam termeszetesen.