- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
-
Obyboy
addikt
Jó ár/érték arányú mobil lett a K20/9T. Ha akkora fejlesztői közösség nem is lesz mögöttem mint az OPO mögött van/volt, de bízom benne, hogy lesz rá Custom ROM bőven és ha nem jön be a MIUI akkor lesz mire váltani.
Nekem Gearbestről van úton a Mi9T szállítási garanciával $305 lett a vége, OP7 549€ (kb 2x) áron már nekem sok lett volna (ennyit nem adok egy telefonért). -
janosibaja
őstag
Petya javaslatára a Bacon kamerát raktam fel, s az úgy tűnik, simán bírja a HDR-t, a videót is - a telefon képességein belül - jól kezeli.
-
-
kano
nagyúr
Na akkor:
1. Szedj le egy TWRP img fájlt.
2. Flasheld a telefonra fastboot módban (tudod hogy kell?)
3. Flash után kapcsold ki a telefont, majd lépj egyből be a TWRP-be
4. Itt a megjelenő kérdéssel (nem emlékszem már, hogy mit ír) felül tudod bírálni, hogy a CM reco felülírja a TWRP-t. -
Véreshurka
senior tag
Újra kéne flashelni a supersu-t twrp-ben. Azt amit linkeltem feljebb, onnan töltsd le a zip fájlt. Sztem így próbáld meg:
1. törlöd a SuperSU alaklamazást
2. újraindítasz recoveryben
3. wipe cache/dalvik cache
4. letöltött SuperSU zip felflashel
5. teló újraindít, SuperSU letölt play-ből
6. ADB-n keresztül ellenőrizd, hogy van-e root jogodVagy csak simán letörlöd a SuperSU-t, törlöd a cache-eket, majd bekapcsolod a fejlesztői menüben a CM beépített rootját. --> biztonság kedvéért itt is ellenőrizd le ADB-ben, hogy van-e root jogod.
-
Véreshurka
senior tag
Most COS vagy CM van fennt? Nem mindegy: COS nem rootolt, CM igen. Ha CM akkor töltsd le a SuperSU appot, ha nem menne alapból kapcsold be a fejlesztői lehetőségekben (bekapcsolása: telefon névjegye --> build számra kopp folyamatosan 7-szer), ha COS van fennt TWRP recoveryvel akkor fel kell flashelned a SuperSU-t (nem biztos, hogy ez a megfelelő, majd kijavít vki ha nem).
-
petipetya
nagyúr
CM 13.0, Marshallow alapon, kódnevén a cm-13.0-ZNH0EAS2J.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Sajnos TeslaCoil valami miatt visszautasította a vásárlásomat, pedig minden jó a kártyámmal.
Az esetleg nem lehet ok, hogy Play azt írja PC-n, hogy "Nincsenek eszközeim", és azt, hogy "Ezzel az e-mail címmel még nem lépett be eszközén a Google Play Áruház alkalmazásba"?
Előfordult már ilyen valakinek? A telón play tökéletesen működik, úgyhogy nem értem.
Gépen és mobilon is ugyanazzal az accal vagyok bejelentkezve.Kicsit más, de ezt is most tapasztaltam:
Android eszközkezelő PC alól azt írja, hogy "nincs aktív Android-eszközöm", holott van és aktív is a telefon menüjében. Nem értem ezt is miért nem tudom aktiválni? -
Saccco
nagyúr
Feloldja az ingyenes zárolt funkcióit. (Pl. gesztus vezérlés ikonról/mappáról, stb.)
"Nova Launcher Prime
Unlock the following extras by purchasing Nova Launcher Prime
• Gestures - Swipe, pinch, double tap and more on the home screen to open your favorite apps
• Unread Counts - Never miss a message. Unread count badges for Hangouts, SMS, Gmail and more using the TeslaUnread plugin
• Custom Drawer Groups - Create new tabs or folders in the app drawer
• Hide Apps - Keep a clean app drawer by hiding never used apps
• Icon Swipes - Set custom actions for swiping on app shortcuts or folders
• More scroll effects - Such as Wipe, Accordion, and Throw" -
AMD_ok
őstag
En az aliexpressrol rendeltem, es nagyon jo, nekem is bejott ez a flip, pedig eddig nem voltam erte odaig, mas telefonon nem is hasznaltam soha.
Amugy olvasva a forumot, emberek:Nekem nagyon leromlott az uzemido 5.1.1.-re valtaskor (ja, en nem romolok, ez a gyari Cyanogen OS). Mostanaban pedig a telefon kezd "alkalmazkodni" a szokasaimhoz, vagy nemtom, de 3-4 napig
hasznalom 1 feltoltessel, persze kisebb (kb 2,5 ora) kijelzoidovel. Persze mindent csak akkor hasznalok, amikor szuksegem van ra, es nincs folyton bekapcsolva pl a wifi, mobilnet, GPS, ilyesmik. Viszont igy is nagyon meglepo ez az uzemido....
Ugyhogy csatlakoznek azok taborahoz, akinek gyak. semmi baja a telefonnal, csak hasznalom...hasznalom...es elvezem hasznalni. Nincs ezen mit ragozni -
Pont ilyen van most rajta. Csúszós ez is, mint a fényes piros, amit ananasz1 említett, hiába matt fekete. Viszont azért ki nem esik a kezemből, alul-felül a gumit érzed, a gombok is segítenek a kapaszkodásban és tényleg jól illeszkedik.
Szerk. : ja, ez ilyen lett rétegű, TPU-ba ül bele a készülék és arra pattintod a középső műanyag részt vagy egybe van és úgy húzod a telefonra.
-
fornettisuti
veterán
ha nincs fules csatlakoztatva, es megy a zene, akkor hangszoro ikon jelenik meg, az ikon eltuntetheto. ellenkezo esetben a hiba az on keszulekeben van.
ha tul bonyolult neked az app hasznalata, ne eroltesd(#25396) vin.pilu
nem, semmi koze, mert ezen nem android fut, ugye?(#25393) ittakary
mit b+ -ozol? valaki felhozta, irtam ra, ha nem erint lehet skippelni -
meridaharcos
senior tag
Sajnos ebben pontosan nem tudok segíteni, én a teljes rommal együtt használom.
Snapdragon camera néven fut, elvileg itt azzal próbálkoznak, hogy áttegyék másik romba. -
janosibaja
őstag
hedgehog és vzaza: köszi a választ, végül is felraktam a minap az egyik fórumtárs által feldobott Ready Contacts + Dialert.
Egyelőre remekül működik, szerintem baromi jól néz ki és funkcionális.
-
RetepNyaraB
veterán
Cruzerlite Bugdroid? Nem csúszik, takarja a sérülékeny oldalszegélyt, mérsékelten ocsmány (ez a legtöbb, amit egy toktól evárhatunk, ha egy OPO szépségű telefont kell tönkretennünk vele
)
cameranextmod2 Én ezt használom 12S-en (nem a legújabb); elégedett vagyok vele. Állítólag hétvégén frissíti a srác a legújabb buildból vett cuccal.
-
-
vitezlejszlo
őstag
Nekem is volt hasonló, kb 24 óráig ment valami, ami nem hagyta aludni, de nem jöttem rá, hogy mi. Éjjel 1-kor elkezdte, és másnap éjjel abba is hagyta, teljesen magától onnantól ment a deep sleep...
Két napja meg a bekapcsolt, de semmihez sem csatlakozó bluetooth szívta le, amig ki nem kapcsoltam
Teljesen megőrült a világ
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest