- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz
marchellow #21868 üzenetére
keret egy leejtés következtében megsérült.
ebbe egy garanciális ügyintézés során, mikor bekérik a képeket a teló sértetlenségéről, bele tudnak kötni és akár meg is vonhatják a garit.
-
Danika256
aktív tag
válasz
marchellow #20966 üzenetére
Ez csak néhány készülék esetében igaz, ilyenekből minden gyártónál akad..
Nálam ha probléma volt, mindig én voltam a ludas, amikor custom / béta cuccokkal mókoltam.. Ha minden gyári lenne, hiba miatt hozzá sem kellett volna nyúlnom soha! Szóval erről ennyit! -
FémKuka
tag
válasz
Nálam just work szintúgy.
-
v1kt0hr
tag
válasz
meguntam a mókolgatást (egy huawei p6-on is túl vagyok) a havi 3romújrahúzást stb. android testreszabható, HA az ember felküld rá vagy egy főzött romot,amiből még a megbízhatók is megbolondulnak, vagy root és keresed a hozzád való romot+kernelt hetekig (nexus4en kb20at próbáltam ki) majd ha megtalálod és felpakolod ugyanúgy befosik néha.
nekem sokkal jobban tetszik az android mint op-rendszer,de még a zászlóshajók se problémamentesek szerény tapasztalatom szerint, és nincs kedvem hozzá hogy veszek 100fölött egy telefont és ugyanúgy szórakoznom kell vele hogy elég smooth legyen mint egy 20ezres ZTE Bladedel ... -
vitezlejszlo
őstag
válasz
marchellow #20807 üzenetére
Tan benne van es csak flash az ak-ra _ELVILEG_.... mas kerneleknel ez eleg szokott lenni, nem kell romot ujra rakni
Majd meselj milyen
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
marchellow #20803 üzenetére
259-es kernel?
Ja van boaffla ami slim kompatiblis, ha esetleg van kedved megnezheted:
https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347757402
De regebbi nem egy slimmel csak ez.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
marchellow #20789 üzenetére
A lassu ebredesre az a megoldas, hogy felteszed a Synapse-t es a cpu kornyeken van olyan, hogy WEEK BOOST es ha azt bepippantod, akkor gyorsan ebred.
Nekem is ez volt fent, de a gyari kernellel rebootolgat, es neha a bluetoothot nem tudom vele bekapcsolni, mert kiakad, es bekapcsolhatatlan lesz (AK-val is).
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
marchellow #20631 üzenetére
Kolléga szintén ez a nighly (budapest X. ker), épp most mondta, hogy eldobta neki, de visszamászott magától. (nem tudja előtte volt-e soft reboot, és csak a végét látta, vagy ez most visszamászós volt..) Irodaházban mászkált.. belül van egy T-s erősítő, meg wifi, amiről le-fel járkál a mászkálása alatt (csak hogy nem-e a wifi is benne van a dologban..).
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
marchellow #20599 üzenetére
Na akkor üdv az eldobós klubban
Melyik OS? Melyik szolgáltató? Melyik város? Ahol eldobja ott gyenge a térerő? Vagy amikor lelépsz wifiről akkor adja meg magát? Mennyi időnként?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
marchellow #20558 üzenetére
Na várjál. Ezek a hibák most AK-ról elváltva jelentek meg? Mert nekem pont AK-val SlimLP csinálja azt, hogy lassan ébred, baromi laggos, és hívásnál nem adja be a képet. SlimLP stock kernellel nem csinálja ezeket a hibákat.
-
hkari
őstag
válasz
marchellow #20558 üzenetére
Most, akkor ha jól értem, ez a kijelző össze vissza érzékel, nem is is hardveres gond? Hanem szoftveres?
-
törölt tag
válasz
marchellow #20486 üzenetére
képek mehetnek felhőbe, és legközelebb nem kell aggódnod miattuk.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
marchellow #20135 üzenetére
Fentebb linkeltem egy módosított nighly ROM-ot, nekem ezzel tökéletes lett az érintőkijelző. Azt javasolják, hogy legyenek kikapcsolva a dupla érintéses felébresztés, a véletlen ébresztés megakadályozása, és a mozdulatok funkciók, és akkor az akku idő is jó lesz. Nos, valóban jónak tűnik, mert jelenleg 17 óra üzemidő után 55%-on van az akksi, 2 óra 20 perc kijelzővel, és 51 perc telefonálással. Volt egy kis ébren tartás, a wakelock detector szerint a Cyanogenmod rendszer tartotta ébren 49 percet, azon belül a proximitySensorManager 43 percet. De ezt leszámítva eddig tökéletes, egy próbát szerintem megért annak, aki szenved a telefonjával.
-
hkari
őstag
válasz
marchellow #19353 üzenetére
Szia.
Nálam is ez a gond ... Pár hete néha csak simán meghülyül a kijelző. Akkor ezek szerint ez garis ügy? Úgy vettem észre, hogy talán a melegtől van.
Mivel nekem kb 0 az angolom, esetleg kérhetek segítséget majd a dologban?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
marchellow #19353 üzenetére
Eseleg nyiss egy másik RMA-t...
Nekem is volt RMA-m, de max 2 nap után válaszoltak (elsőre nekem is hamar).
-
válasz
marchellow #19350 üzenetére
Jól tudsz angolul, jól irtad le a levelet, amiben a hibádat ecseteled?
Én minden Ticket-emre 24 órán belül választ kaptam, nem volt gondom ezzel.
-
válasz
marchellow #19321 üzenetére
csinálsz másik Win fiókot és máris nem a privád géped lenne...
erre a hisztire meg nem hiszem hogy bárki is kiváncsi lenne
-
Danika256
aktív tag
válasz
marchellow #19255 üzenetére
Ha melegedésre változik, vagy jön elő, akkor azt ki lehet próbálni, ha jól megterhelitek a gépet és hozzá performance módba rakjátok. A 70 fok sem kizárt ha nincs alulfeszelve. Ha így előjön, akkor lehet hozzá köze, de alap használatnál a 45 fokos üzemhőmérsékleten nem szabadna gond legyen.
Meg kell próbálni más kernellel, a Boeffláéban még az érintő érzékenységével is lehet játszani. egy próbát megér szerintem.. -
X DoZ3R
tag
válasz
Es akkor mini hutot kell szerelni az OPOkra nyaron? Eleg erdekes...
En kaptam uj telot ghost touch hiba miatt de vhogy ezt sem erzem 100%osnak, talan az elso heten az volt. Vki aztmondja szoftveres vki azt hogy hardweres hiba. Sztem gaz hogy ennyi ido utan sem szuletett ra megoldas -
somasz
addikt
válasz
úgyis csak azt fogják erőltetni, hogy tedd fel az O2-t...
-
somasz
addikt
válasz
marchellow #19172 üzenetére
üdv a klubban!
-
Peet91
aktív tag
válasz
marchellow #18911 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy voltak rossz szériák, amire a kollégák hivatkoztak korábban, a hálózateldobálós stb széria, ez sajnos előfordul, viszont hardveres revízió elvileg van/volt, mert az újabbakba elvileg erősebb rezgőmotor, illetve erősebb gomb-háttérvilágítás kerül, így remélhetőleg ezt a digitizer problémát is orvosolták. A panasszal élők újabb eresztésből való készülékekkel rendelkeztek? Egyébként kíváncsi leszek, most hogy csőstül megy majd ki a sok OpO a invite-rendszer megszűnése miatt, hogy fog változni a hibás készülékek aránya. Remélhetőleg mindent megtudunk idővel. Telóváltás terén pedig csaa annyit tudok mondani, hogy nekem is csiklandozta a fantáziámat a nexus 6, mert volt 4 és 5 is az OpO előtt, de nem éri meg a 40k felárat a QHD kijelző, és a snapi 805. Arról nem is beszélve, hogy ugyanakkora akksiméret mellet ez a csere ugyebár üzemidőbeli visszalépést jelent.
-
Peet91
aktív tag
válasz
marchellow #18902 üzenetére
Az ipari hulladék jelzőt kicsit erősnek érzem. Ha az RMA során kapsz egy másik telefont, ami hibátlan, stb. akkor változik a véleményed? Szvsz mindenhol vannak hibás készülékek, de legtöbbünknek semmi baja nincs az övével.
-
törölt tag
válasz
marchellow #18902 üzenetére
Ez tuti hardveres lesz. Majd tudósíts, hogy mit sikerült, többeket érdekelhet.
Csak a felmérés kedvéért: az enyém még mindig hibátlan full mókolatlan 12S-en. -
Ixion77
addikt
válasz
marchellow #18797 üzenetére
Nexus S nekem pontosan ugyanígy halt meg 3.5 éves korában. Pár hétig egyre gyakrabban csinálta a spontán kikapcsolásokat, közben próbáltam újratelepítést, romcserét, de semmi sem segített. Aztán utolsó ötlet gyanánt került bele egy vadiúj (utángyártott) akku, és teljesen megszűnt a jelenség.
Ugyanazzal a telefonnal egy másik tapasztalat a "beragadó program"-osoknak:
Egy időben elkezdett a Nexus S erősen merülni. A battery stat azt mutatta, hogy egy telepített program nem hagyja aludni. Leszedtem a programot, ekkortól a Google Services nem hagyta aludni. Újratelepítettem. Továbbra is Google Services szívta. Újratelepítettem Cyanogennel Gapps nélkül. Ekkortól állítólag a "phone" szívta. Egyszer csak egy ötlettől vezérelve kivettem, és visszaraktam a SIM kártyát (ugyanazt) - ekkortól a probléma megszűnt, és soha többé nem jelentkezett... Egyébként minden SIM funkció tökéletesen működött, ezért nem is gondoltam korábban hogy ez lehet a gond. -
Danika256
aktív tag
válasz
marchellow #18737 üzenetére
Én azért nem hinném, hogy a jó idő okozza. Bent eddig is jó idő volt nem?
Szerintem sokkal inkább a romolgatás, és a régi rendszer egyes részeinek megmaradása, ami nem lett átflashelve. Szerintem törölj mindent, rakj fel újra recoveryből és ha úgy sem jó, fastbootból csak a kis fájlokat told fel megfelelően!
-
hkari
őstag
válasz
marchellow #18737 üzenetére
Pont ez van nálam is egy ideje. Főleg írásnál látszik a legjobban. Viszont én úgy vettem észre, hogy az utolsó pár nightley és a végleges CM12 óta van ez. Majd rászánom magam és vissza tolok egy régebbit, hogy mi történik.
-
Criton
veterán
válasz
marchellow #18617 üzenetére
már a Microsoft sem tetszik, na ennyi
-
válasz
marchellow #18050 üzenetére
Bacon Root Toolkit - letölt -> Flash Stock
-
Criton
veterán
válasz
marchellow #18008 üzenetére
CM12S-re csak 05Q-ról tudsz átállni!
-
ku3ll3r
csendes tag
válasz
marchellow #15204 üzenetére
olvasgattam, h többeknek, (pl. neked) van csengőhang némulás problémája lollin. halkan merem megjegyezni, nehogy vki megkorbácsoljon, mert hülyének nézem, de alap esetben a normál profil úgy van beállítva, h mindent unchange-en hagy, vagyis a ring mode-ot is silent-en hagyja, hiába lépsz vissza a silent profilból normálba.
-
tammma
csendes tag
válasz
marchellow #14969 üzenetére
ha még nem tudtad megoldani:
https://forums.oneplus.net/threads/fix-assert-failed-errors-when-flashing-cm-11s-05q-in-twrp.265865/ -
ku3ll3r
csendes tag
válasz
marchellow #14969 üzenetére
ha bootloader nyitva akkor gondolom a cmd ablak meg az android sdk nem ismeretlen.
valaki följebb már linkelte a a 05Q-s buildet, azt töltsd le, a tartalmát pedig bontsd ki a platform-tools mappába. platform-tools mappából nyitsz cmd ablakot, bootloaderbe bootoltatod a telefont, majd beütöd az alábbi parancsokat:
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash cache cache.img
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
fastboot flash dbi sdi.mbn
fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
fastboot flash rpm rpm.mbn
fastboot flash tz tz.mbn
fastboot flash LOGO logo.bin
fastboot flash userdata userdata_64g.img
fastboot rebootés örülés (ez a megoldás minden adatot és alkalmazást töröl, így ha kell valami ne maradjon rajta)
(esetleg ha 16 gigás a készülék, akkor a userdata-s rész az "fastboot flash userdata userdata.img")
de amúgy ez a cikk elég faszán taglalja az egész folyamatot: http://androidheadlines.com/page/2
ui: ha a twrp-t meg akarod tartani a "fastboot flash recovery recovery.img" sort hagyd ki
-
marchellow
tag
válasz
marchellow #14964 üzenetére
utánanéztem, szóval ez incremental, ez csak 44S-ről működne.
akkor bővebben: TWRP a custom recovery-m, bootloader értelemszerűen nyitva.
valaki útba tudna igazítani hogy milyen fájlt flasheljek rá, hogy ne legyen modem és egyéb gondok?
első körben az 05Q érdekelne, aztán ha mégse válna be akkor vissza 44S-re.
Köszönöm!
(szerk: ja és nincs semmilyen 11S backupom) -
Danika256
aktív tag
válasz
marchellow #14923 üzenetére
Én azért kíváncsi lennék, hogy ez a laggolásos dolog, amiről én is írtam már, csak bizonyos készülékeken jelentkezik jobban, vagy általános, csak a többséget nem érdekli?
-
kelzsoca
félisten
válasz
marchellow #13798 üzenetére
Milyen szoftver fut a készüléken? történt -e kernel, vagy egyéb módosítás az alap állapothoz képest?
-
dejaris
addikt
válasz
marchellow #13076 üzenetére
Mert olvastam, hogy a kinai szabalyozas nem tilt jo par muanyagadalekot, amit europaban tiltanak asztma okozasanak gyanujaval.
Azt meg se merem nagyon kerdezni, valakinek akadtak azota libido gondjai? Esetleg aprocsak feminizalodas?
Itt legorgetve van egy par jelenseg. Ezzel az anyaggal mosnak ipari mennyisegben kinaban, igy a gyari munkasok ruhajarol boven kerulhet a teefonra is. -
törölt tag
válasz
marchellow #12344 üzenetére
Én biztos nem fogom előszedni a laptopot + megvárni míg elindul + összekötni a telóval + mentegetni, miközben mindez automatikusan megoldható a telefonról a felhőbe.
-
stickermajom
addikt
válasz
marchellow #12344 üzenetére
Es egyszeru otthoni felhasznalokent nem a felhobe tudsz a legegyszerubben, legbiztonsagosabban backupolni?
-
Karavik
veterán
válasz
marchellow #12336 üzenetére
Irigyellek!
Tempered glass kijelzővédőt és tokot is a hivatalos Oneplus One oldalról rendeltem, ott van a tartozékok között. Most nem tudom linkelni mert nem jön be az oldalon, biztos túlterhelt...
-
M0RGI
őstag
válasz
marchellow #12336 üzenetére
Na ja. Nem tudom ezt a méretet melyik agyhalott találta ki, de nagyon úgy tűnik, hogy életében nem használta még a gyakorlatban.
Ebayen onfine2008-től többen is eredeti Nillkin üveget kaptunk.
(#12337) kcsa: Pontosan így tettem, mégis poros lett. Fogadjunk, hogy találnék a tied alatt is.
-
limefuture
csendes tag
válasz
marchellow #12295 üzenetére
Na ez jól hangzik. Hogy ezt PC-n miért nem tudták megcsinálni, az számomra rejtély.
-
tick
aktív tag
válasz
marchellow #12142 üzenetére
1. értesítések kissé hektikusan érkeznek meg, van hogy azonnal, van hogy csak percekkel később (facebook, messengerre gondolok elsősorban. egy lumia van még ugyanazon a wifi hálón, ott minden instant)
Én ilyet soha nem tapasztaltam, ellenben Lumiával igen. Wifin csinálja?
2. a töltőkábel iszonyatosan rövid. még az asztalomra se ér fel...
Hosszabbító
3. néha duplakoppra nem ébred fel, van hogy csak harmadszorra.
Ez ilyen, sokszor "elkezd ébredni" csak idő kell neki.
4. térerő gondok. ez ugye már ismert probléma, gyenge térerő mellett hajlamos dobálni a jelet.
Nem tapasztaltam még (kopp kopp) viszont a colorOS modemjét sokan dícsérik.
5. manuális fókusz állítás jól jönne a kamerába
Lollipopban lesznek meg a megfelelő API-k amik ezt tudják. 5.0-án camera FV-5 tudja pl. (Nexus 6-on biztos, OPO-n nem tudom) Emellett záridő állítás stb.
10. a Chrome keresősávját le lehet varázsolni a képernyő aljára, mint a Lumiáknál? egy kezes használatnál sokkal kényelmesebb lenne oda pötyögni.
Tudtommal ilyen nincs, viszont firefoxban van. -
törölt tag
válasz
marchellow #12140 üzenetére
és Vagany és vikla007
Ma pl. lenémított telónál nem csinálta, úgyhogy gyorsan felemeltem a hangot és kipróbáltam, úgy visszajött a kis "zörgés", viszont sokkal halkabb, mint volt. Rezgést nem érzek. Annyira nem zavar, de azért meglepett.
-
fricci
tag
válasz
lehet nálad más, nekem néha nem akart a kijelzö bekapcsolni... aztán rájöttem hogy ki kell kapcsolni a "Prevent accidental wake-up" beállítást és azota nem tapasztaltam. szóval nálam ez userhiba volt...
-
Criton
veterán
válasz
4. térerő gondok. ez ugye már ismert probléma, gyenge térerő mellett hajlamos dobálni a jelet.
SIM kártya csere után nekem a probléma megoldódott.
-
tgb
senior tag
válasz
marchellow #12042 üzenetére
Hallgass meg egy nex 5-öst,na az igazán zörög.
-
mgTerminator
veterán
válasz
marchellow #12042 üzenetére
Mivel auto focus-os valahogy mozogni kell a lencsének nem? Amúgy az összes telefonban zörög amiben nem fix focus van.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
marchellow #11840 üzenetére
A factory reset nem törli a teljes /sdcard partíciót, csak a /data partíciót. Viszont vannak olyan műveletek (pl a bootloader kinyitás/zárás), amik az /sdcard részt is formázzák.
-
mfranky
őstag
válasz
marchellow #11503 üzenetére
Én ezt találtam: LINK
Kano majd megerősíti, hogy ez-e a legutóbbi változat... -
törölt tag
válasz
marchellow #11499 üzenetére
reception-ön nem hiszem, hogy tudnának javítani, szerintem simán ilyen gyenge az antenna
-
kano
nagyúr
válasz
marchellow #11499 üzenetére
A 38R egy botrányosan sz@r release volt, annál a 44S sokkal jobb. Én a ColosOS modemjét használom és ott nincs panasz sem a hangminőségre, sem a térerőre.
Hangminőség problémára ajánlom mindenkinek a ColosOS modemjét ami az XDA-ról letölthető!!
-
Vagany
őstag
válasz
marchellow #11272 üzenetére
Én is rosszul írtam egy-két dolgot
, de a végére tisztáztunk majdnem mindent. Ha kiderül a teljes igazság azért megoszthatnád itt, engem biztos, de szerintem másokat is érdekelhet.
-
Vagany
őstag
válasz
marchellow #11256 üzenetére
1. Valóban nem, de mivel azt mondod, hogy nem volt az árfolyam 300 alatt ezért gondoltam, hogy a közép árfolyamot nézted, mert a vételi árfolyam bizony volt/van 300 alatt és forintot fizetni eurós számláról bizony a bank a vételi árfolyammal számol.
2. Jogos neked a deviza árfolyam kell: [link]. Itt jelenleg kevés banknál van 300 alatt a vételi árfolyam, de pár nappal ezelőtt erősebb volt a forint az euróhoz képest akkor lehetett 300 alatt is a vételi árfolyam, de nem tudom te melyik banknál vagy és pontosan mikor vetted a Oneplus One-t.
3. Lehet. Konkrétan a bankodnál megnézted a vásárlás napján a deviza árfolyamot?
4. Így van, annyi kiegészítéssel, hogy esetedben csak váltásról van szó, nem konkrét eladásról ezért kell a deviza árfolyam és nem a valuta.
5. ebben nem vagyok biztos, akár a te általad felvázol matek is kijöhet [link]
6. -7. ezeket te tudod pontosan, én nem látok bele. -
limefuture
csendes tag
válasz
marchellow #11263 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
marchellow #11220 üzenetére
Keress rá itt a topicban a paypalos hozzászólásomra, ha az alapján csináltad volna akkor €322.99 EUR -t vonnak le a szamladrol. Olvasd el a leírásom és legközelebb már tudni fogod hogy érdemes paypallal fizetni bankszámlárol.
-
Vagany
őstag
válasz
marchellow #11237 üzenetére
Látom nem jól magyaráztam. Amit te mondasz az a közép árfolyam, az nem volt 300 alatt, de a vételi az alatta van most is:
[link]
Amikor az euro-s számládról fizetsz forintot akkor tulajdonképpen eurot adsz el a banknak forintért ezért az euro eladási árfolyamon kell számolni. Te kétszer is hibáztál, egyszer azért, mert a paypal-lal váltottál, másodszor azért mert nem az euro-s kártyádat adtad meg. -
Vagany
őstag
válasz
marchellow #11227 üzenetére
A bankoknál nem mindegy, hogy te veszed az eurot vagy eladod, ha veszel akkor drágább, ha eladod akkor kevesebbet kapsz érte forintban. Jelen esetben te az euródat adtad el a végén és forintot kaptál így az 296 Ft-os eladási ár az teljesen normális szerintem, bár én általában csak a közép árfolyamot nézem az most kb 307 Ft. de a napokban volt 304 Ft is.
-
M0RGI
őstag
válasz
Nekem 12 Ft-tal váltotta rosszabbul eurónként, így buktam 4000 Ft-ot....
Sajnos hiába erősködtem havernál, hogy ne paypallal váltasson, hanem a bankkal, ő nem ismerte ezt a lehetőséget. -
Vagany
őstag
válasz
Pedig de, a paypal nagyon rosszul váltja a forintot, még a bankoknál megszokottól is sokkal rosszabbul, nem szabad hagyni, de asszem a Micafighter féle leírásban is benne van, hogy inkább a bankod csinálja a konverziót (nálad ez lehet nem is lett volna) mint a paypal.
-
válasz
marchellow #11212 üzenetére
Hétfőn fogod megkapni! Két munkanap minimum kell nekik
nyeh. mehetett volna egybe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest