Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
-
Obyboy
addikt
válasz
kinghaxor #38856 üzenetére
Nem tudom hogyan állapítja meg a telefon az aksi töltöttségét de szerintem a feszültségszintből és a leadott áramerősségből számolhatja. Mivel az aksik merülése nem lineáris így gondolom a benne lévő feszültség vagy leadott áramerősség sem lineárisan csökken. Szerintem az általad leírtak alapján az aksi vagy nem tud a telefon számára megfelelő áramerősséget leadni vagy a feszültsége ingadozik ezért kapcsol ki idő előtt a telefon.
A telefon kora miatt már simán lehet, hogy valamelyik smd alkatrész a hibás de én még mindig az aksira gyanakszom. -
balazs1022
őstag
válasz
kinghaxor #37339 üzenetére
Szia!
En a Resurrection Remix Romokat tudnam ajanlani. Ezekbol a 6.0.1-est. igazabol sztem mind jo aminek 3.4.1 a kernel szama.#37344) RetepNyaraB: A múltkor mikor javasoltam neked h 10 korul vegyel torott kijelzos Opo-t akkor azt azert mondtam mert 2db-os lattam akkor jofogason. Kar h akkor meg nem kaptad vissza a tiedet es ndm tudtad megvenni. Meg torott kijelzo ellenere is szep allapotban voltak.
-
kano
nagyúr
válasz
Én viszont jgcaap kolléga romját ajánlom. Nekem minden tekintetben bejöttek.
Látom elkezdett a mester fejleszteni 5T-re is. Lehet, hogy megy a levesbe mégis a HTC U11?
-
Obyboy
addikt
válasz
Nekem is a LOS15.1 van fent. Múlt héten nálam is volt egy délelőtt 2 random reboot de se előtte se azóta nem fordult elő így stabilnak mondanám az Oreokat is bár a Nougatok közt nagyobb eséllyel van stabilabb. Az összefoglalóban lévő ROM-ok megbízhatóak ennek ellenére bármikor előfordulhat egy bugos build. Az atomstabil, friss és jó üzemidejű halmazok metszetébe szerintem igen kevés ROM-ot tudunk betenni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kinghaxor #35168 üzenetére
Hogyan tudom visszatenni a LOS-hoz tartozó modemet? Az általad linkelttel visszatért a régi késleltetés: hívás felvétele után nem hallottak egyből, csak 2 mp múlva. Emellett a hangminőség sem volt az igazi.
A LOS alatt eddig minden bejövő hívás jó volt, és nem találkoztam a fenti hibákkal.
-
janosibaja
őstag
válasz
kinghaxor #35168 üzenetére
Valszeg ostoba kérdés lesz, de hát nem értek hozzá:
Nekem minden értesítés azonnali frissítésre van állítva, számomra fontos, hogy gyorsan tudjak meg mindent. lejjbb nem venném a procit, mert szeretem, hogy annyira gyors a teló, amennyire.
És zökkenőmentesen működik a LOS, (nem az unLOS, a sima) semmi baja nincs. Én eleddig azt gondoltam, hogy az OPO akkuja olyan amilyen, nagy változást szoftveresen nem lehet elérni.
Te hozzányúlnál stabilan működő rendszerhez? Pusztán a Lightning kernel feltolása TWRP-ből érezékelhető akku üzemidő változást eredményez, vagy kevés változásért kockáztatom a stabilitást?
Kösz a választ.
-
Obyboy
addikt
válasz
kinghaxor #35164 üzenetére
Nálam is előfordult, hogy szétesett hívás közben a hang kódolása ilyenkor teljesen elgépiesedett mindkét oldalon a hang, nekem a C1 modem jött be. Nagyon ritkán ezzel is előfordul a modem hiba de csak néhány másodpercre. Te melyik modemet használod tudsz egy linket adni hozzá?
Kernel cserében még nem vagyok járatos. Honnan tudom, hogy melyik való hozzá? Tudnál esetleg ehhez is egy linket adni? Jól tudom, hogy a kernelt a ROM és a GApps közt érdemes telepíteni? -
petipetya
nagyúr
-
silverbaron
csendes tag
válasz
kinghaxor #34474 üzenetére
Nekem úgy működött, hogy a Magisk Manager appban a settingsben engedélyeztem a Magisk Hide-ot, ezután kell egy reboot.
Ezután lesz egy Magisk Hide opció az oldalsó menüben, itt kiválasztod amelyik app elől akarod elrejteni a turpisságokat és kész.
A biztonság kedvéért még egy reboot nem árt
Egy próbát megér -
G4bi89
senior tag
válasz
kinghaxor #34222 üzenetére
Petipetya & kinghaxor
Köszi az infókat
Jah nem volt egyértelmű, a rendszerre gondoltam. CM volt fent gyári kernellel, az atom gyors volt (egy-két újraindulás volt de ritkán tényleg), tehát pozitívak a tapasztalataim.Lightning kernel viszont a halálom.
NOS alatt is az van, a SOT remek vele, de a működés iszonyat darabos és fagyni is szeret.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
kinghaxor #33846 üzenetére
Ha osszekotod a telefont az autóval, beindul a google? Ezt nem is értem. Jack, kábellel, vagy kékfogon, vagy hogy?
Milyen lejátszót használsz?
Esetleg telón a beállítások/google/keresés&now/nyelv menüpontban lehet kotorászni, az ok google beállításokban, vagy környékén.
Én is rühellem az agresszív google "segítséget" de ilyen gondom szerencsére még nem volt... -
G4bi89
senior tag
válasz
kinghaxor #33628 üzenetére
Nekem a CM14 nagyon pörög ezért még nem mertem mellé rakni más kernelt, de az undervolt miatt már nem ártana.
Lightning kernelel minden rendben, nem okoz semmi galibát? CM13 alapvetően jó volt, azt leszámítva, hogy néha gondolt egyet és a max frekvenciát levette 1958Mhz -re és csak az újraindítás segített.[LIGHTNING KERNEL CM14 V31.zip ] ~ ez lenne a jó ?
-
stigma
addikt
válasz
kinghaxor #33628 üzenetére
Re. Az komoly nagyon.
12.11.-i CM + GAPPS nano-t szedem , kernelhez linket tudsz nekem adni?Telepításnél viszont tiszta telepítés után telepítem?
1.Szokásos törlések: Wipe,dalvik,cache,system törlés
2.Install rom
3. install kernel
4. gappsEz a helyes telepítési sorrend ugye?
Segítségedet köszönöm.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
kinghaxor #33319 üzenetére
Böngészőben, vagy egyéb app (chat) használata közben is rossz? Próbáltad kikapcsolt helyesírás ellenőrzővel?
Nekem nagyon ritkán, böngésző frissítés után hülyül csak minimálisan, vagy régebben zárképernyőn ha válaszoltam (jellemzően whatsapp), akkor nem írt ékezetet és nem kínált fel a szótárból szavakat. N óta az égvilágon semmi baja. -
petipetya
nagyúr
válasz
kinghaxor #33313 üzenetére
Csak akkor nem tudok hosszas nyomásra ékezetes elővarázsolni a SwiftKey billentyűzettel, ha az értesítési sávban válaszolok egy üzenetre. Ilyenkor viszont ugyanúgy működik a beépített szótár, tehát szépen kijavítotja ékezetesre a szót. Azt még nem figyeltem meg, hogy minden appnál így van-e vagy sem. Majd javítják ezt is.
Ezenkívül tökéletesen működik a SwiftKey.
-
janosibaja
őstag
válasz
kinghaxor #33292 üzenetére
Köszi Smiley, kinghaxor
van valami szájbarágós, pontos leírás a weben, hogy ha már rootolt a teló, van adb, akkor mit kell csináéni, milyen parancssori utasításokat kell kiadni, hogy fastboot módban hogy kell fölrakni a gyári ROM-ot? (nagyon nem megy nekem a parancssori, azért is kezdtem az OTG-be - az eddig simán ment
)
-
Obyboy
addikt
válasz
kinghaxor #33218 üzenetére
Ha az auto update nem csinál Cache+Dalvik Wipe-ot akkor szerintem felesleges futtatni.
(#33219) Lacika0002: Ezen az elérési úton nincs meg az a mappa. Ha létrehozom úgy működhet a dolog?
(#33220) LallerHUN: Nincs mit. Ahogy kinghaxor is írta muszáj nyitni a bootloadert. A leírás alapján vágj bele nyugodtan, ha kérdésed lesz írj bátran, segít a fórum, alig 2 hónapja nyitottam én is a bootloadert, nekem is sokat segítettek a srácok.
-
stigma
addikt
válasz
kinghaxor #33189 üzenetére
(#33189) kinghaxor:
Köszi az infót.
Sajnos tegnap kipróbáltam (TugaPower 7.1) kikapcsolni privacy beállítáok közül a play service-knél a keep away-t és hogy a háttérben fusson , ennek eredménye az volt hogy a rendszer ment a kukába mert a pin kód beírása után nem tudtam semmit sem csinálni.
Képernyő ha elóba lement, már nem ébred fel.
Eddig fél napnyi ahsználattal jónak tűnik a dolog.(#33193) RetepNyaraB:
Egyenlőre nem kapcsoltam ki a keep away-t meglátjuk pár napnyi ,,belakással" hogy alakul majd a dolog.Köszönöm mindkettőtök gyors segítségét.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
kinghaxor #33189 üzenetére
Az egyéb szinte mindig az Android OS-t takarja. Pár nap után legkésőbb bele kell törődnie sanyarú helyzetébe. Ha nem, akkor reflash.
(#33188) petipetya@ a Nitrogénen jól működik ez a feature, én most jöttem rá, hogy van ilyen
(#33182) Munkas@ petipetyához fordulj, ő a COS mágus. Én sajna sosem használom a beépített email klienst, sőt, le is fagyasztom
(#33183) petipetya@ szerintem működik a hang profil quick setting, a ceruzácskára kattintva a statusbar-on.
-
balazs1022
őstag
válasz
kinghaxor #33133 üzenetére
Sztem azt a fejlesztoi beallitasokban tudod megtenni.
Még 1 olyan kerdesem lenne, hogy tudom a chrome bongeszot teljes kepernyore kitenni ugy h eltunjon a statusbar. Sajnos ez nemcmukodik: Xposed --> apps setting -> chrome -> keprnyo: kenyszeritett. Akkor GravityBox-ban probaltam a: Keprnyo -> kiterjesztett asztalt, de ezzel sem megy.
Valakinek otlet? 5.1.1 androidrol (omnirom) van szo. -
Obyboy
addikt
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
kinghaxor #32724 üzenetére
100-ról 30-ra 5ésfélóra? 💪😱
Az egész hihetetlen 6.0 alatt. Bár gugli valamit biztosan hegesztett, mert az en telefonom is többedjére bír többet, mint mondjuk akár két hete. Ma 4,5 óránál tettem tölteni, amelyben volt talán 40 perc Asphalt8 és az atom módra szívja (~1000mA).
Ez a gservicefix érdekes, pláne, hogy 2015 januárjában frissült az app. Nem tudom elképzelni, hogy nyert volna Neked 2 órát. De a tény tény marad, nem vitatom. Őrület 😬 -
kinghaxor
aktív tag
válasz
kinghaxor #31697 üzenetére
Esetleg azt még megcsinálhatod, hogy a legutolsó cos13 teljes romot feldobod dirty flash-ként twrp-ből. Ha minden igaz azzal ugrik a root is aztán utána flash-eled vissza a gyári recovery-t. Ha a két frissítés között volt valami rákészítő update (ezt nem tudom mert más romon vagyok) ota-n keresztül akkor azt még engedd rá és mehet a legfrissebb cos 13.1.
Kicsit más, hátha valaki tudja a választ: A modem változott a cos13-ban lévőhöz képest? Én sima cm-en vagyok boeffla-val meg cos13 modemmel. Ha változott akkor honnan tudnám beszerezni az újat? Az ota-ban nincs benne a non-hlos.bin.
-
stigma
addikt
válasz
kinghaxor #31682 üzenetére
Oks köszi. Most próbálkozom a telepítéssel, egyenlőre sikertelenül.
Gyári recovery-t leszedtem, Flashifly programmval csináltam a TWRP-ről backup-ot majd rámentem a FLASH- menüpontra és a gyári recovery-t felflasheltem.
Újraindítottam, gyári recoevry elöjött, majd Aply Update-es / Choise emulated => batallóztam a fájlt (13.1-es bacon zip-et), majd tölt picit és hibára fut.
Baj az lehet hogy SuperSU fennvan, max azt le kellene szednem?
-
Obyboy
addikt
-
Obyboy
addikt
válasz
kinghaxor #31012 üzenetére
Sensor test szerint nekem működik.
-
janosibaja
őstag
válasz
kinghaxor #30650 üzenetére
Nem csak ügyetlen vagyok, hanem az időm is kevés: egyszer fölraknék egy verziót, aztán nem nyúlnék hozzá sokáig.
Ezen a linken, amit a fórumon közzétettél
, úgy látom, egy ugyan érintetlen, de házilag hegesztett ROM van, s engem állandóan furdalna az a gondolat, hogy OK, OK, de a hivatalos ROM-ban biztos kijavítottak még egy-két hibát. Szerintem nem azért nem teszik fel a zip-et, mert olyan nagy munka kirakni a webre és ennyire lusták, hanem mert még reszelgetnek rajta egy kicsit. Vagy rosszul gondolom, a hivatalos szerinted pont ugyanez lesz, az utolsó bitig?
-
-
Véreshurka
senior tag
válasz
kinghaxor #30460 üzenetére
Ugye ennek akkor kellene előjönnie amikor először csatlakoztatod a géphez a telót. Esetleg próbáld meg a fejlesztői lehetőségekben, h megvonsz minden engedélyt a hibakereséstől (ott van ahol engedélyezted, alatta 1-2 sorral) aztán sztem egy újraindítás és próbáld meg megint. Ha nem jön be akkor a továbbiakban passz.
Ahogy Tibko is mondja még esegleg próbáld meg másik kábellel, másik porttal is akár.
-
janosibaja
őstag
válasz
kinghaxor #30225 üzenetére
Óriási!
Alábbi a helyes sorrend, jól gondolom? Nem hagytam ki valamit vagy értek félre?1.) image fájlt rámásol a pendrive-ra.
2.) teljes mentés
3.) pendrive OTG-vel rádug az OPO-ra (gondolom, csak így fogja látni, ha eleve azzal indul)
4.) újraindítás, majd minden WIPE (attól rettegek mindig, hogy a TWRP-t is wipeolom, s akkor mindennek annyi)
5.) TWRP-ben fel fog tűnni a pendrive választható opcióként, s csak simán rányomok az image fájlra a telepítéshez?
6.) gondolom, így a root elvész? (nem baj, darabig nem is akarom)
7.) a nyitott bootloader nem akadályozza majd az OTA frissítést?
8.) a TWRP megmarad?Tudom, nagyon láma kérdések, bocsi. És kösz, ha szájbarágósan válaszoltok.
-
axlfsi
veterán
válasz
kinghaxor #29537 üzenetére
Ket eve? OPO-on? Aligha!
Julius 14-n lesz ket eve, hogy leadtam a rendelest, akkor meg alig volt is 1-2 (sem) a forumon, meg postforward szolgaltatassal kellett trukkozni, hogy Magyarorszagra erjen, stbSzerk.: erdekes, akkor a rendelestol leadott 6 napon belul a kezemben volt a telefon, pedig nem volt egyszeru levezenyelni, mert nem tudott egyenesen az orszagba beerkezni. Azota mar sokkal egyszerubb megvasarolni a keszuleket, de bezzeg nem erkezik meg ilyen gyorsan, mint anno
-
petipetya
nagyúr
válasz
kinghaxor #29201 üzenetére
Szintén té, csak előfizetés. Az általad írt funkciók nálam működnek.
Szerintem érdemes lenne ezeken végigmenned:
- Beállítások / továbbiak / mobilhálózatok / mobilszolgáltatók / itt kézzel válaszd ki a keresés után a tét.
- Beállítások / továbbiak / mobilhálózatok / hozzáférési pontok nevei / itt csak egy maradjon (plusz az mms, ha szükséged van rá).
- Tárcsázóban *#*#4636#*#* / telefon adatai / rádió kikapcsolása majd bekapcsolása. Itt a videón látható smsc dolgot is megcsinálhatod, nem árt a telónak. -
kinghaxor
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest