- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Ugy nez ki megadta magat az OPOm akksija amit anyukam hasznal. Csak akkor mukodik a telefon ha ra van dugva toltore, egyebkent azonnal kikapcsol, ha lehuzza. Csereltetett vki akksit mostanaban? Van valami bevalt tipus? Koszi!
-
FeRkE
őstag
válasz
RetepNyaraB #32573 üzenetére
Az az uj optimalizacios kepernyo a CM-bol jon szerintem, en a Nexus7 tabletemen CM13 nightlyn vagyok, aztan az utobbi 1-2 frissitesnel megfigyeltem, hogy valtoztattak rajta.
-
FeRkE
őstag
válasz
hyperspace #31373 üzenetére
Hat eleg gaz ez az iphone+HTC masolat hatlap...
-
FeRkE
őstag
válasz
Obyboy #31335 üzenetére
Nem csak ezt, a Oneplus X-et is: 50 dollaral olcsobbak a Oneplusok
-
FeRkE
őstag
válasz
Véreshurka #29444 üzenetére
Koszi a linket. Itt volt rola szo korabban. Bluetooth mukodik, csak a LE devicek nem mennek vele, pl MiBand, pulzusmero szenzor. A fuleseim mennek siman.
-
FeRkE
őstag
Par napja belefutottam egy olyan bugba CM nightlyn, hogy nem mukodtek az also fizikai gombok, csak a vissza. Atraktam szoftveres gombokra, de ugyse mentek
Kb ket napig volt ez, a tegnapi nighly ota mukodnek megint. A bluetooth viszont megint nem megy egy ideje a MiBandommal
-
FeRkE
őstag
Ugy nez ki megjavult. Fel akartam rakni a workaroundot (persze nem hittem a gyereknek es ES File explorerrel akartam felrakni, persze elcseszte a bluetoothot, be se kapcsolt utana a BT
) Na mondom akkor felulcsapom a legujabb nightlyval aztan majd utana recoverybol felrakom a modot, de nem volt ra szukseg, a legujabb nightly utan mar mukodik a mi band es a pulzusmero szenzor is.
-
FeRkE
őstag
CM13nightly ala melyik SuperSU-t erdmes felrakni? Van mar mukodo ? Thx.
-
FeRkE
őstag
CM-nek hala, nemsoka lesz 6.0-nk nightly vonalon
CM Marshmallow news
-
FeRkE
őstag
-
FeRkE
őstag
válasz
hyperspace #26331 üzenetére
Nekem se ment fel..
-
FeRkE
őstag
Jott update, nektek is? 12.1-YOG4PAS2QL
-
FeRkE
őstag
válasz
Shyciii #25223 üzenetére
Ja nem figyeltem, hogy OPT-t kerdezed, ez a One topikja, van ket masik OPT topik ha az erdekel. Egyebkent harom verzio is van, kulonbsegek itt.
-
FeRkE
őstag
-
FeRkE
őstag
válasz
fornettisuti #23102 üzenetére
Szolj nekik, hogy kuldjek el emailben
-
FeRkE
őstag
Hát ezzel vitatkoznék, nálam a CM12S a leggördülékenyebb eddig, amit a telefonokra hivatalosan kiadtak CM-eket. Ezekben nightlyk nincsenek benne mert azokat még nem próbáltam, és Oxygen tapasztalatom sincs.
Viszont ez az első telefonom, ahol legkevésbé vágyok ROMolásra, előtte volt GNexus, Skate és Blade, vmint HTC Magic
-
FeRkE
őstag
válasz
kinghaxor #21198 üzenetére
TWRP-ből a 2.8.6.1 volt fenn eddig is, de kilépéskor mikor kérdezte hogy rootolja, hiába mondtam neki, hogy tegye meg, nem lett root. SuperSUból meg vmi 2.02*vel próbálkoztam, ami rohadt régi, nem csoda, hogy nem ment
Most felraktam az octolith által javasolt 2.49 Betát TWRP-ből, így már van root, minden fasza. Thx!
-
FeRkE
őstag
Senki nem szív roottal rajtam kívül a legfrissebb CM12S-el?
-
FeRkE
őstag
válasz
Saccco #21151 üzenetére
Így van, és nem egyszerre megy ki a frissítés. Jelenleg a telók 25%-a kapta meg.
-
FeRkE
őstag
válasz
bdavid94 #21043 üzenetére
Lehet nem sok újdonság, de mégis olyan problémára adhat megoldást, ami miatt sokan szenvednek (Touchscreen fix). Itt az OTA fájl is fenn van: AndroidPolice Valaki esetleg próbálta?
-
FeRkE
őstag
-
FeRkE
őstag
Na Oxygen OS frissítésre is várhat a nép..
-
FeRkE
őstag
válasz
Oppenheimer #19977 üzenetére
Hát ez mi egyéni hiba lehet, hogyan telepítetted? Nekem tiszta telepítéssel ment fel, 840MB-ot foglal a rendszer, az appok 890MB-ot jelenleg, és 1,1GB szabad. Alig van appom, ami újratöltöget. 130 app van installálva.
-
FeRkE
őstag
válasz
hyperspace #19849 üzenetére
Dehogy! A készülékek nagyon kis százaléka érintett csak, nekem még sosem volt hálózat eldobás pl, pedig progit is raktam fel, hogy figyelje - bár mint kiderült, akinek eldobja, nem lép vissza sokszor magától a hálózatra.
-
FeRkE
őstag
válasz
LordVarbaro #19395 üzenetére
Nem a screenshotra gondolsz? Azt ki lehet tenni a power menübe, és ha megnyomod a Power gombot, tudsz screenshotot csinalni, ha rákatt.
-
FeRkE
őstag
válasz
axlfsi #19221 üzenetére
Én is így jártam. Innen töltsd le és ez alapján tedd fel: Instructions for rooted users.
Nekem akkor sem ment fel, ha engedtem neki a reco felülírását, így a link alapján raktam most fel. -
FeRkE
őstag
Pont most próbáltam én is neten infót gyűjteni erről, mert féltem, hogy gyengébb lesz a JBL, mint a Piston2, ami van már és szeretem is. Mástól is olvastam ilyen véleményt, de volt aki azt mondta, hogy a JBL a jobb. Mivel már elfogyott a készlet, nem kell tovább agyalnom rajta, hogy rendlejek -e
Egyébként most bazi olcsón nyomják kifele a megmaradt készletet a Piston2-ből.
-
FeRkE
őstag
válasz
axlfsi #18771 üzenetére
Nekem gyanús, hogy vmelyik Xposed modul miatt van.. Eddig csak a Rootcloak volt fenn (és nem volt semmi gondom), most felraktam párat azokból a modulokból, amit te is használsz, és a power toggles notification részbe való kapcsolókat állandóan kirakja a főképernyő tetejére, jobbra húzva eltűnik.
-
FeRkE
őstag
válasz
prezlitrotyi #18013 üzenetére
Dehogy hibáztál! Az, hogy van pár ember, akinek nem működik 1-2 dolog, nem jelent semmit. Sok ezren meg elegédetten használják a telefont, csak nem jönnek a fórumra naponta beírkálni, hogy minden fasza. Nekem sincs semmi bajom a telefonnal szeptember óta.
-
FeRkE
őstag
válasz
stickermajom #17884 üzenetére
Én tudok küldeni, ha kell, van egy napig jó.
-
FeRkE
őstag
Bambuszhátlaap!
Most esett be a meghívó, ezek szerint működik a link, amit pár napja belinkelt axlfsi kolléga!
-
FeRkE
őstag
válasz
architect26 #17858 üzenetére
Nálam azzal is maxra tölti.
-
-
FeRkE
őstag
válasz
Just_Reboot #17756 üzenetére
Persze
-
FeRkE
őstag
Bambusz hátlap meghívót hogyan lehet szerezni? Én még sehol nem láttam ilyet, nem hogy le tudnék rá csapni... Ez is e-mailben jön, mint a telefonhoz ?
-
FeRkE
őstag
válasz
Crizal #17714 üzenetére
Ez igen fasza, mikor megvettem a telót, direkt utána néztem, hogy EU-ban amiket használnak sávokat LTE-n, tudja a teló, erre itthon persze hogy olyan sávon kezdenek el LTE-t szolgáltatni, amit nem tud a telefon. Ráadásul amikor még megvettem a telefont, az állami flotta T-nél volt, erre hova mennek át? Vodafone, hát persze, ez ám a szopás... Hiába jött a múlt héten SMS, hogy bekapcsolták a flottán is az LTE-t, nem érek vele semmit.
Criton: igen tudom, de akkor is bosszantó, hogy hiába voltam körültekintő vásárláskor.
-
FeRkE
őstag
Ma jön az OxygenOS.
-
FeRkE
őstag
Szerintem is jó fej banda, klassz volt az event is, megérte elmenni! Én is egy pólóval tértem haza
Ha így folytatják, akkor a következő telóm is Oneplus lesz.
-
FeRkE
őstag
válasz
vitezlejszlo #15949 üzenetére
Köszi az infót, megyek én is
-
FeRkE
őstag
válasz
micafighter #15879 üzenetére
Én most egy olcóbbik fülest próbáltam rendelni az olcsóbb szállítással, de amikor kiválasztottam a szállítási módot, kiírta, hogy nem szállítanak Mo-ra. Meghívó az nem kellett hozzá.
-
FeRkE
őstag
válasz
stickermajom #15877 üzenetére
A telefon meg out of stock
-
FeRkE
őstag
-
FeRkE
őstag
válasz
Oppenheimer #15730 üzenetére
Legalább nem iphone-ra, az is valami..
-
FeRkE
őstag
válasz
ittakary #15383 üzenetére
Igen, egyik ismerősöm múlt héten? volt benn a Mammutban lévő T-ben, vmi 4xxx-et kértek tőle. T-s előfizuja van 1x éve, T-től nemrég vettek Iphone 4S-t újonnan, és így sem cserélték a b@zik.. Annyit tudtak felajánlani hosszú szenvedés után, hogy ha vásárol vmit 4xxx-nél drágábban, akkor ingyen cserélik a kártyát. Ekkora szarrágó bandát.. Kénytelen volt venni egy mem. kártyát, hogy ne a semmiért fizessen legalább..
-
FeRkE
őstag
válasz
Avicularia #15386 üzenetére
Akkor az lehet, hogy nem eredeti Piston, mert amit rendeltem pár hónapja, annak igenis csokihoz hasonló szaga volt..
-
FeRkE
őstag
válasz
mgTerminator #15139 üzenetére
Nálam is 1800-1900mA-el küldi a gyári az elején, nincs ezzel semmi gond
Battery Monitor Widget.
-
FeRkE
őstag
Nah, ennyit az egy év alatt adják ki a Lollipopot témáról..
http://www.technobuffalo.com/2015/02/13/oneplus-oxygenos-to-launch-next-month/
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest