- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Igen jól látod, sajnos az aksi élettartama a veszélyes keresztmetszet a telefon használati idejében. Ha nem akar kockáztatni a tulaj a szervizes vagy az otthoni aksi cserével akkor ideig óráig el lehet éldegélni powerbankkal a zsebben de ez hosszútávon úgyesm életképes megoldás...
-
Danika256
aktív tag
Az enyém is elég rossz volt már, aztán a napokban ki is cseréltem. Igaz nekem volt egy eredeti cseredarab egy alkatrésznek szánt telefonból. Talán ha fél évet mehetett, most olyan lett vele mint az új korában. Tehát szerintem tényleg lassan eljön az ideje a cserének mindannyiunknál. Az AOSP-n kívül van még CM15 Oreo ROM is, de még nem próbálram.[link] Tapasztalat, valaki?
-
-
zsiga19
tag
Nekem az [NFC Tasks] és az [NFC Tools] van telepítve. NFC-s matricák "programozását" próbálgattam, azokkal zokszó nélkül, minden varázslás nélkül, csak be kellett kapcsolni emlékeim szerint...
-
hedgehog
senior tag
-
petipetya
nagyúr
Sosem figyeltem, mert azt néztem ki hív éppen. Ám nincs gond a bejövő és kimenő hívások közben, nem szakad meg. Telekom, Pest, 4G.
Most csekkoltam. Ha tárcsázom a 1430-at, akkor a 4G átvált H+ hálózatra, aztán a vonal bontása után megint 4G-n van. Az átmenet a másodperc töredékéig tart, mindenféle probléma nélkül.
-
janosibaja
őstag
Kösz a tanácsot, Sygicom pl van, csak hát az sokkal gyöngébb képességű, mint a HERE. Már letettem lélekben a dologról, majd használok Sygicet, csak azért posztoltam ki az egészet, mert nem értem, miként lehetséges, hogy egyikünknek megy a HERE, a másiknak meg nem - ugyanazon a konfiguráción.
Innét kezdve már nem csak az én személyes mániám a dolog - azzal már nem fárasztanám a topicot.
-
kinghaxor
aktív tag
Nálam ha kikapcsolom akkor az akkumulátor menüben nézve látszik, hogy ki is kapcsol, viszont én úgy szeretném beállítani, hogy sleep-ben a wifi is kikapcsoljon de nálam akkor is folyamatosan megy. De látszik is egyébként mert ha pár óra után bekapcsolom a kijelzőt akkor látszik, hogy megy a wifi. Mindig ott az ikon. Nem akkor kapcsol be. A speciális beállításokban kikapcsoltam a folyamatos keresést és úgy állítottam be, hogy csak akkor legyen aktív a wifi sleep-ben ha töltőn van a telefon de ez nem zavarja. Akkor is mindig megy.
Petipetya, az új verzió alatt a 12.1s ota-t értem amit itt is felraktak páran. Sok panaszt olvastam, hogy nem stimmel valami a kamerával a frissítés telepítése után.
-
OPO-hoz nem rendeltem, csak egy kínai HTC One klónhoz (Cubot One).
Mivel klón, meg kellett vágnom itt-ott a matricát, de egész jól felment. Azóta is tart, nem kunkorodik, jó minőség. Hogy ez a sandstone felületre hogy tapad, azt nem tudom, micafighter a Diztronic tokját tuningolta ilyen fóliával, neki ott nem volt gondja, ha jól emlékszem, szintén jó lett az eredmény.
-
kinghaxor
aktív tag
Nálam is csinálta. Sőt nálam 5 másodpercenként. De nekem nem most hanem vagy 5 napja. Munkahelyemen kezdte. Frissülni akart a play áruház de nekem mobilnetre csak a messenger van kiengedve tűzfalon keresztül. Minden más csak wifin mehet netre vagy akkor ha én engedem. Szóval utána kiengedtem a play-t, frissített és megszűnt a hiba. Pedig nálam aztán minden joga meg van vonva a google play szolgáltatásoknak. Nem ébresztheti és nem is tarthatja ébren a telefont, helymeghatározás is tiltva van neki még sincs semmi baja.
-
kóóó
aktív tag
Semmit nem javult nalam, viszont tavaly augusztusba vettem es akkor is voltak meg nagy melegek, sot a padon melettem a tuzo napon is tartottam a telot, meleg volt, de az erinto mukodott, akkor nem voltak ilyen gondjaim mint most.
Lehet, hogy a cm12 nem birja a meleget vagy mi? -
kinghaxor
aktív tag
Nálam random csinálja. Nem a wifi hálózatról lecsatlakozás után ahogy sokan másoknak. Ha nagyon gyenge a jel és lejjebb vált, akkor szokott elő jönni. Általában lte - 3g vagy 3g - edge váltás során. Nagyjából hasonló a liftes esethez amit felettem irtak le. Én nem pesti vagyok. Vidéki. Csodálkoznék is ha Pesten ilyen gondok lennének. Vagy bármelyik tényleg nagy városban. Ezért is írtam hogy mindegyiket érinti a dolog, csak szolgáltató és hely függő. Ha megnéznénk a tiédet nálunk, ugyan úgy viselkedne ahogy az enyém. Ezt vitezlejszlo kolléga 2. telefonja is igazolja. Új csere telefon, de a hely ugyan az. Így a hálózat eldobás sem szűnt meg. Egyébként kaposvári vagyok. A belvárosban nem is volt soha ilyen gondom vele, viszont a város szélén a munkahelyemen folyamatosan csinálja.
-
vitezlejszlo
őstag
A gyári profilváltás nekem is bugos. Két AP-m van (cég és otthon), a szabály az, ha bármelyikről lelépek, akkor kapcsolja be a bluetooth-ot, ha fellépek akkor meg kapcsolja ki. Namost az egyik AP-ról mindíg jól vált BT-ra, a másiknal minden másodikra átvált, amúgy nem veszi észre, hogy kellene váltania, és beragad a aktív wifis profilban. MyProfiles programot használom, az tökéletesen kapcsolgat....
-
ABal
őstag
Azt találtam, hogy ha két profil között a beállításokban váltottam, akkor meghagyta a wifit azon a profilon is, ahol elméletileg le van kapcsolva (nálam ez a profilváltás előidézője). Ha ekkor repülőre tettem, valóban visszatért a wifi, de így is csak egyszeri alkalomra. A repülőből kijőve és vissza, már szépen letiltotta. Innentől újra hibátlanul lekövette a profilbeállításokat. Remélem, érthető volt.
Hát, nem tudom. Vagy bug lesz vagy feature. Más lehetőség nincs. -
Egyelőre el vagyok varázsolva. Komolyan, mintha új készülékem lenne.
Stock 11S, csak a recovery volt a legfrissebb TWRP-re cserélve, illetve root. Megjött az OTA és ráengedtem. Nem volt factory reset, kíváncsi voltam, hogy áll át. Szerintem jól sikerült, gondolom annyit tököltek az OTA-val (előtte az a ~9MB-os frissítés előkészületre), hogy mire az utolsó kanyart újraengedték, mindent belőttek.
Az üzemidőről még kár nyilatkoznom, mert a felfedezés miatt sokat nyomogatom, de úgy érzem gyorsabban merül. Az is lehet, hogy javul még, ha beszélhetünk olyanról, hogy "beáll a rendszer".
A legfurcsább talán, hogy a chrome lapjai már a többi alkalmazás között vannak, nem a chrome-on belül, így az alkalmazásváltót kell nyomogatni a lapok közti váltáshoz. Minden mást egyelőre megtaláltam, áthidaltam, majd megszokom az új módival.
Nagyon tetszik az új email kliens, ezt a céges levelezésre használom, már lassan olyan, mint a Gmail, csak kék
és vannak új trükkök (rövid és hosszú elhúzás közti különbség és persze jobbra vagy balra).
A Phone menü (vagy tárcsázó) is szebb lett és kint van a speed dial, recent és contacts egy sorban, alatt ugye a "csempék" akiket eddig hívtunk.Az is tetszik, hogy az alap alkalmazások "kitakarják" az egész kijelzőt vagyis ilyenkor az értesítési sáv is olyan, mint az alkalmazás, gmail piros, tárcsázó kék stb.
Jók az animációk mindenfelé és hála a CM-nek nem fehér az egész menü, hanem fekete. Kivétel ez alól az app drawer, itt fehér háttéren vannak felsorolva a telepített alkalmazások, de van trükk, hogyan legyen átlátszó, csak még nem olvastam el.
Viszont egy kis negatívum is történt, most fel akartam oldani a kijelzőt, félig beleállt a pin pad kirajzolásába, majd rezzent egyet és újraindult. Csütörtök óta ilyen még nem volt, majd lesem, hogy ez mi lehet, illetve a 11S sem indult újra, ha nem akartam.
-
törölt tag
Azért ehhez hozzátenném, hogy a telefon értékét nem befolyásolja (max azzal az 50 juróval
). Nekem augusztus óta van meg az OPO, és imádom. Én is váltogatós (vagy legalábbis váltogatni akarós) vagyok, de eddig még semmi nem körözte le. Ennek számomra nagy része a szoftver, ha azt elbaltázzák, morcos leszek. Viszont hardverileg is iszonyat rendben van, nálam semmi probléma nem jelentkezett még, a kezdeti touch gondját is kinőtte. Ezzel együtt, rendesen facepalm-ozok a cég marketingjén, és szidom is őket ahol lehet, mert néha tényleg gondolkodás nélkül ökörködnek. De szerintem ebben pont a samura hasonlítanak, ez a "próbáljuk be, lehet, hogy bejön" typusú gondolkodás nyilván ázsiában jobban működik, mint nálunk. Ide tartozik a negatív marketing, a necces akciók, a meghívó rendszer, és az, hogy nem közlik kerek perec, figyu srácok, pici a cég, gyakorlatilag megrendelésre gyártunk. De ez (szerintem) ne rettentsen el senkit, a telefon brutál jó.
Uff. -
Danika256
aktív tag
Hát ìgy sajnos tényleg nem valami pozitív a jövőkép a céget illetően.
CM kilőve
Az àraikat nem tudják tartani
A határidőket szintén nem tudják
Szóval a következő teló vagy nagyon szuper és különleges lesz az O2 Os-el egyetemben, vagy nem és akkor búcsúzhatnak az elért rajongótábortól és egy nagy lehetőségtől is. Kíváncsi leszek meddig lesz igaz a "Never Settle" hozzáállás.. -
ananasz1
tag
Igen, ez volt a nap poénja!
Nekem meg van szelfim Carl-lal
Csuda jó arc volt a csapat és nagyon örülök, hogy végre pár névhez lett arc is!
A házi nyertesünknek meg nagy gratula, jó helyen lesz az a tepsiJa, Carl ígért egy bambusz meghívót, elkérte az e-mailemet, remélem küldi!
-
vitezlejszlo
őstag
-
vitezlejszlo
őstag
Ha összepárzódtak a kocsival, akkor a bluetoothba ha bemész, és látod, hogy konnektálódtak, akkor van ott egy kis fogaskerék vagy akármi, amivel be tudsz menni a kocsival való kapcsolódás menüjébe, és ott a kontakt megosztást engedélyezni kell. Bár nekem ezt magától megkérdezte, hogy a kocsi hozzá akar férni, énszerintem is hozzá akar férni?
De próbáld meg manuálisan engedni neki az annya mindenségit!
-
vicze
félisten
Nem valószínű hogy bárki is használná, mivel a One Plus nincs a kompatibilis készülékek listáján. (Ettől függetlenül teljesen elméletben, lehetne vele használni.)
Egyéb feltételek itt. Csak T (SIM-et kell cserélni hozzá) és csak OTP jelenleg, és elég esélyes, hogy más nem is fog már belépni. -
DummyBoy
senior tag
Én ugyan berhelősebb emberkének számítok, de bot hülye vagyok a ződrobothoz
Az első 2 hétben, míg nem volt sim kártya a telefonban, gyakorlatilag szétberheltem, de mivel használni akarom, most a gyári rom van fent és működik. Nem egy WP, de szerintem kezelhető, szerethető, és nem kell hozzá geeknek lenni.
Le is kopogom, most tökéletesen működik, a notification led problémámat az informatika 1-es számú alaptörvényével sikerült megoldanom (restart
) , valamint bármi kérdés van, aránylag gyorsan találok rá választ.
Nekem eddig bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest