- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Obyboy
addikt
válasz
rum-cajsz #37838 üzenetére
Specifikációk alapján korrekt vas. Egészséggel használd.
Köszönjük az eddigi segítségeidet a fórumban.
Néha nézz be nosztalgiázni. -
kano
nagyúr
válasz
rum-cajsz #37298 üzenetére
A kémkedést kb minden cég csinálja, a bankkártyás dologgal kapcsolatosan pedig az a helyzet, hogy ez bármelyik weboldallal előfordulhat ahol megadod a bankkártya adataidat. Valószínűleg valaki ügyesen lopott adatot tőlük. Nem tudom, hogy ők ebben mennyire lehetnek sárosak.
Egyébként netes vásárláshoz mindig PayPal-t kell használni amikor csak lehet. -
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
rum-cajsz #35940 üzenetére
Fapad csúcsra járatva, de keveset eszik.Ennyire buta kernelt még nem is láttam LOS alatt, plusz vissza is van véve a cpu, de Sultan sosem játékra hegyezett szoftvert hegesztett
Viszont a kamera egészen remek, már el is felejtettem, milyen jó cuccot hozott össze és ez csak neki sikerült az összes custom rom közül!Obyboy@ törökszultán
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
rum-cajsz #35925 üzenetére
Elhiszem, csak sajnos nekem nincs még 4K megjelenítőm, majd pár év múlva..
UI.: Van Audio FX, csak valamiért ez egy butítottabb változat mint a COS-ban, nem lehet annyi frekvencián állítani (össz vissz 5: 60, 230, 910, 4k, 14k Hz), és nincs MAX Treble sem. Nem mintha használtam volna, de mégis érdekes. Nekem elég a 60 Hz-t felhúzni (mondjuk 30-32 eddig volt, lehetne most is..) illetve egy kis basszust rátenni.
Illetve egy negatívum van, ami mióta OPO-m van fent áll: Nem lehet új lapot balra létre hozni, csak jobbra. Ez eléggé fájdalmas, mert mindig utoljára jut eszembe, hogy kitegyem a 4x4 Naptár widgetet, és az nekem mindig egy balra swipe a homescreentől. Na most rendezhetem újra, hogy balra legyen a naptár, ne jobbra 3 oldallal.
-
Dolphine
addikt
válasz
rum-cajsz #35275 üzenetére
Az AccuBattery appot felvettem a kívánságlistára. Egyelőre a Greenify úgy tűnik, hogy teszi a dolgát.
Az AcDisplay valóban rég volt frissítve, pedig nem ártana!
Ha van / lesz valami alternatívája, akkor ne tartsátok magatokban!
Ma volt egy érdekesség LOS alatt. A mobilnetet hiába kapcsoltam be, nem volt net, csak egy újraindítás segített. Más is járt már így?
-
petipetya
nagyúr
válasz
rum-cajsz #34802 üzenetére
Ha a Lineage OS-ről van szó, akkor:
- A Gránit esetén annak Play adatlapján szerepel a changelog.
- A LOS esetén azt is be tudod állítani, hogy a kapacitív home/menü gombok hosszan nyomására vagy dupla bökésére aktiválódjon az egykezes mód. -
petipetya
nagyúr
válasz
rum-cajsz #29187 üzenetére
Érdekes... A laptopban kb. mindenből fele akkora a hardver, mint a telóban, és vígan elfut rajta a Linux Mint. Ebből kifolyólag a telón villámgyorsan kellene működnie az Ubuntunak.
De. Miért is használnék Ubuntut a telón? Az Android értesít, remekül végzi a dolgát és rengeteg app érhető el rá. Ha Ubuntu lenne a telón, akkor azzal nem tudnám kihasználni a telefon tudását.
Vagy ez most arról szól, hogy csak a hardvert használjuk a telóból, és azzal vetítjük ki az Ubuntut egy monitorra, mint a Continuum esetén?
-
axlfsi
veterán
válasz
rum-cajsz #29172 üzenetére
Marmint mi? A DPI allitas? Minel kisebb a DPI-d, annal tobb minden kifer a kijelzore. Ennek csak az eleslatasod szab hatart...
[link]Onepus peldanal maradva: a bal oldali a gyari 480 a jobb oldali 420 - mar itt is oriasi a kulonbseg
[link] -
Roland06
aktív tag
válasz
rum-cajsz #28408 üzenetére
Azt nem raktam fel most a nightly-hoz. De működik. (mi a jelenség ha kimarad?) tegnap találtam egy friss firmware - t majd gondoltam baj nem lehet ezért fel raktam a sultan féle romhoz, majd olyam lassú lett a böngészés, hogy ma töröltem mindent és vissza raktam az új mai nighty-t.
-
-
berek21
őstag
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
rum-cajsz #26485 üzenetére
es (#26484) G4bi89@
ezt mind tudom persze, pontosan azert vagyok kivancsi, hogy a marketingen tul valojaban törtent-e elörelepes e teren. Ha mobilneten vagyok nekem a legnagyobb fogyaszto a beakadt böngeszö, barmilyen fajta (vagy barmi mas app, amely hozzaferest kaphat a mobil ado egyseghez es epp ugy erzi nem engedi deep sleep-be a telot). Csak a force close segit rajta, de akkor bukom a megnyitott ablakokat, appot es a multitaskinget.
-
Mate
nagyúr
válasz
rum-cajsz #25267 üzenetére
Letiltottam a profilokat, mert elsőre én is erre gondoltam, de semmi.
update: Átállítottam még egyszer mindent, újraindítottam és most jó. Nem tudom mi baja volt.(#25268) Rick4: A kijelző méret nálam előny, mivel maga a készülék nem sokkal lett nagyobb, illetve nagyon jó a fogása.
Szoftveresen sokkal jobb, ráadásul vannak rá frissítések is. Fényképezője nekem jobban bejön, bár nem fotózok túl sokat. Bármikor gond nélkül lehet rootolni, szoftvert cserélni garanciavesztés nélkül.(#25269) fornettisuti: Van egy jó hírem számodra, lehet annak is válaszolni, akinek szól a válasz.
-
törölt tag
válasz
rum-cajsz #23786 üzenetére
és kano:
megnézem az ingyenest akkor, végülis vesztenivalóm nincs.
Amúgy ha OK az angol, és a srácot se útáljátok, MKBHD kijött egy egész jó kis videóval a tökéletes telefonról. Mintha csak magamat látnám vmi random beszélgetésben.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
rum-cajsz #21093 üzenetére
Aki most is Oxygenen van, megtenné, hogy megnézi a beállításoknál a baseband -ra (alapverzió vagy nem tudom mire van fordítva) a számsor közepén 00230 vagy 00241 szerepel-e?
Mert ha jól látom a 1.01-es Oxyigénben 241-es modem van már, tehát ha a 1.00-ban 00230-as szám van, akkor a modemet is frissítették a frissítéssel amikor kiadták a frissítést, hogy mindenki frissíthessen a frissítéssel.
-
Peet91
aktív tag
válasz
rum-cajsz #19674 üzenetére
Volt nálad két tetőcsomagtartó léc, aztán nagyon telefonáltál még a buszmegállóban, aztán nem akartam odamenni, hogy ,,de szép bauxit, honnan van?" mert lehet hogy kicsit creepy lett volna, meg túlságosan is shy guy vagyok hozzá.
Mindenesetre megdobogtatta a kis szívemet, hogy a pesti meetup óta most először láttam embert egy One-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest