Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Nem tudom, hogy nektek is így volt-e, de nekem mire végzett az update-el azt hittem, hogy ki fog gyulladni a telefon, annyira felforrt... A felső részét meg se tudom fogni annyira süt. Korábban nem tapasztaltam ilyet, eléggé ijesztő

-
dwd1
tag
cyanogen
Steve Kondikcyanogen, 16 minutes ago :
chuckufarleys said: ↑
Steve Kondik quote "our focus was on eliminating technical debt and refactoring stuff so we can go faster when N drops"Does that mean that Cyanogen will still support COS for the Oneplus One?
If Qualcomm continues support for the SoC on N and if there's still a huge amount of people still using the device, then yes.
-
-
dwd1
tag

-
válasz
petipetya
üzenetére
Buh, Meizu-k valami retek ocsmányak, kacsacsőrű emlősöket alkalmaznak dizájnernek. Ezt a telefont eddig semmi sem tudta megizzasztani, nem cserélem, amíg ez elő nem fordul.
Elemerke23@lehet kicsit tájékozódni is a sok alap kérdés feltétele helyett/mellett. 6.0 van lassan egy hónapja: snapshot CM, semmiféle nájtli. Illetve persze az azóta reszelt nightly-k, de azok arra épülnek.
Ui.: a tegnapi lagfree wifije elég pocsék, random eldobálja, de sűrűn. Vagy a telefon megunta a dirty flashing-et :/
-
kuthim
tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Tudom, láttam én is. Szerintem az a link csak a changelog miatt van ott.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Elemerke23
üzenetére
Jómagam inkább Xiaomi-ra vagy Meizu-ra cserélném. Lássuk a listát, mit kérnék egy OnePlus One-ért:
- OnePlus X
- Nexus 5x
- Xiaomi Mi4C / Mi5
- Meizu 5 Pro
- Honor 6 Plus / Honor 7
- Huawei Mate S, habár anak az ára jóval drágább. -
Saccco
nagyúr
válasz
puskas1993
üzenetére
A GPS-t kikapcsoltad? Az is szereti az akkut harapdálni. (Beállítások - Tartózkodási hely - Energiatakarékos)
Nekem most van benne 4 óra 1 perc SoT és még van 27% az akkuban.
-
Mr X
veterán
válasz
Elemerke23
üzenetére
Helyesírás
-
Elemerke23
tag
válasz
randras_83
üzenetére
mire érted h lessz és milyen?
-
randras_83
addikt
válasz
Elemerke23
üzenetére
nem bántásból tényleg, de "lesz" és "milyen"

G4 vagány
(#30080) Elemerke23: szerinted??
-
Obyboy
addikt
válasz
Elemerke23
üzenetére
Bármily furcsa de a "lessz erre android frissités?" jelen esetben elég tág fogalom. Milyen frissítésre gondolsz? Hivatalos COS? Vagy official CM? Esetleg OOS? Vagy egyéb custom ROM-ok (pl:Sultan)?
-
Elemerke23
tag
lessz erre android frissités?
-
Scarabeus
aktív tag
Sultan esetén hogy működik a root? SuperSU-t felflasheltem, Playből az appot leszedtem, ES File Explorerrel akarok túrkálni, de ha bekapcsolom a Root Explorert nem engedi.
Engedélyt nem kért, hol tudok neki adni? SuperSU-ban nem találtam rá lehetőséget.
Köszi!
-
kuthim
tag
válasz
randras_83
üzenetére
Igazad van a COS 13-at varjuk, de remelem, hogy ez megis az lesz, habar eleg nagy vita folyik a forumon errol.
A link csak info hogy mit fog tartalmazni a ROM. -
Elemerke23
tag
gyors telefon ez a one plus one 64gbos.cyanogen verzió ez számit valamit srácok?én nem nagyon értek hozzá!
-
Mr X
veterán
válasz
hyperspace
üzenetére
Semmi ilyenre nincs szükség, mobilneten böngészve, messengerezve megvan a 4,5-5 óra SOT.
-
kuthim
tag
Update on Android 6.0 for OnePlus One:
[link] -
válasz
Elemerke23
üzenetére
Még nincs, de szerintem már közel járnak a fejlesztők. Elvileg lesz rá még hivatalosan a Cyanogentől 6-os, de biztos jön a Oneplus is az Oxygen 3.0-val.
-
puskas1993
tag
válasz
hyperspace
üzenetére
(#30062) hyperspace && (#30063) Obyboy
Nekem mobilnet és wifi folyton be van kapcsolva, repülőgép modot sosem használom és fényerő 50%.
Csak furcsa mert még asszem 4.4.4 alatt kibírt 2 napot simán 4 órás kijelzőidővel, most meg estére töltőre kell dugni 30-35%-nál mivel nem bírná ki a másnapot.

-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
Elemerke23
üzenetére
Nincs, de állítólag hamarosan kész lesz... CM-ből vannak nightly buildek amik a 6.0-ra épülnek már, ha jól tudom, de én nem mókolok ilyenekkel, úgyhogy lehet, hogy ez téves infó.
-
Obyboy
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Részben igazad van.
Gyári legfrissebb stock ROM, COS12.1.1: Átlagosan nekem is 4+ a SOT, mobilneten ritkán vagyok (melóban és otthon is wifin lógok), wifi csak éjszakára van kilőve, repülőgép mód nem játékos, kijelző fényerő kb 40-45%-on, proci kiegyensúlyozott módban, képernyőt greenify-vel szoktam zárni. -
hyperspace
őstag
válasz
puskas1993
üzenetére
mobilnet kilőve, wifi kilőve, éjjel repülő üzemmód, kijelző fénye minimum, amplify, greenify, proci vissza van fogva, ... hasonlók.

-
puskas1993
tag
Sziasztok!
Olvasgatva itt a fórumot meglepődve láttam, hogy sok embernek a 5-5,5 óra kijelző időt is eléri a telefon míg nekem 2,5 olykor 3 órát is alig. A legfrissebb gyári OTA frissítéses COS 12.1.1 van rajta.
Mitől lehet ekkora különbség? -
Forest48
aktív tag
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Régebben én is küzdöttem néha a beállításokkal, hogy elégedett legyek a végeredménnyel, de amióta a nextcameramodot használom, azóta szintet ugrott a telefon.
-
Saccco
nagyúr
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Tény, hogy zajosodik kevés fény mellett.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
Saccco
üzenetére
Szétfilterelve, és / vagy állványról tökéletes napfényyben valóban jó, azon kívül nem egy nagy varázslat, amit tud sajnos... Rawból még egész értelmes dolgokat lehet kinyerni, de amúgy inkább a középkategóriába sorolnám a kameráját. Persze kinek mik az igényei, de pechemre én azért szeretek néha fotózgatni, néha sikerül jót alkotnom, néha nem...
(#30053) Elemerke23
Én iphone 4-ről váltottam, ahhoz képest nagyon vékonynak hatott, és a sandstone hátlap miatt szerintem a prémium érzés is megvan, imádom ezt az anyagot
Szerintem ahhoz képest, hogy egy kínai termék simán benne van a top design listában a telefonok között -
válasz
Elemerke23
üzenetére
Gyönyörű szerintem, meg vékony is (de biztos elfogult vagyok)!
Igazi prémium darab. -
Saccco
nagyúr
válasz
Elemerke23
üzenetére
Szerintem jó benne a kamera. Mások szerint is jó.
Természetesen vannak jobbak, de inkább a felső szegmensben tartózkodik.Itt is van sok kép - Mobilnettel óvatosan nagy méretűek.

-
Forest48
aktív tag
válasz
Elemerke23
üzenetére
Ahogy nézem egyébként az átlag 65-67000 a note4-nél, OPO nekem 57000 körül mozog gyári COS-el másfél éve belakva. Neked kell dömtened, specifikációban jó a note, de azért a táccsviz az egy nagy mínusz pont. Nyomkodd meg és rájössz h akarod-e használni vagy sem. Nekem egy telefon vagy szerelem vagy nem, utóbbi esetben nem is kell. Az OPO óta nem lettem még újra szerelmes, úgyh késztetést sem érzek a cserére.
Amúgy kétlem h a beégéssel gond lenne amoleden, ha nem egy boltban kiállított telót kapsz.Kolléga amúgy igazat mondott, tényleg játszanak a bencsmárkokkal samuék. Még olyan is volt, ahol megemelte az órajelet az elméleti max fölé.
-
kano
nagyúr
válasz
Elemerke23
üzenetére
Ja, a mostani....
Ebből látszik, hogy az a program egy kalap sz@rt se ér....
Hogy lehetséges, hogy a régebbi verziók 50k körül adnak egy hardverre és az új verzió meg 73k. Hidd el, hogy semmit sem számítanak ezek a pontszámok (pláne, hogy a Samsung ugye azt csinálj, hogy a teszt alatt megy csak normál órajelen a telefon, egyébként meg visszaveszi a telefonjainál az órajelet). Használhatóságra szerintem jobb a O+O, kivéve a toll. Az nagyon hasznos ott és a kijelző itt ugye nem amoled (minden hátrányával és minden előnyével). Sosem volt játékgépem és nem is nagyon játszom sem telefonon sem gépen (régen stratégiai játékokat szerettem, de most 2 gyerek mellett már nincs időm rá). Neked kell eldöntened, hogy neked megéri-e. Tény, hogy most a One-ok olyan 60-75k körül mennek használtan.
Nézz be az apróra és keress pár példányt, nézd meg, hogy mennyiért adják. Azért jó volna, ha garosat vennél még (Oneplus fiókkal és minden tartozékkal). -
kano
nagyúr
válasz
Elemerke23
üzenetére
Nem tudom, hogy mivel kaptál 73ezret antutuban egy Note 4-en, de havernak a N910C változat van, soha sem piszkálta és olyan 50k körül van antutuban (ahogy a O+O is). De ez szempont? Papíron erősebb CPU van a Note 4-ben de a TW mégsem gördülékenyebb mint egy CM. Sőt a CM nekem sokkal jobbnak tűnik nála. Mégis engem érdekelne kipróbálás szintjén egy Note 4, de csakis a toll miatt. Ha volna a O+O-hoz is valami hasonló megoldás, nem igazán jönnék lázba.
-
kano
nagyúr
válasz
Elemerke23
üzenetére
Igen, a kijelzője bizonyos szempontból jobb a Note 4-nek, bár kérdés, hogy kinek mi a jobb. Tény, hogy az egy amoled kijelző de tény az is, hogy az beég.

Saccco
Ismerem a szabályzatot, de ezt nem gondoltam hirdetésnek. A hirdetés megfelel bizonyos kritériumoknak, de ez nem volt az. Nem hirdetem sehol, nem is terveztem, hogy eladom csak felajánlottam a kollégának. De ha, nem hát nem... nem izgat a dolog. -
Saccco
nagyúr
(#30040) kano válasza Obyboy (#30026) üzenetére:
Tudom, hogy miben más az 1s, de a simából van 2db is. Az az igazság, hogy egyiket sem használom, mert van egy Pebble Steelem is és inkább az van rajtam. [hirdetés részt kivettem]
Egyébként a másik telefonommal (ZTE Z7 mini) szoktam használni néha:
- az alvásciklushoz igazodó ébresztést nagyon szeretem;
- lépésszámláló része is rendben van.
Működik ahogy kell.Kérlek ne hirdess, szabályok értelmében tilos. Köszi
-
kano
nagyúr
válasz
Elemerke23
üzenetére
A note 4 csak a tollban jobb, de minden másban legalább ugyan olyan a One. A cm pedig egyértelműen jobb mint a tw. Na meg itt nincs öri hari, ha mókolsz. Engem ez tart vissza nagyon egy note 4 másodtelefon vételéről.
-
Elemerke23
tag
sziasztok!egy kérdésem lenne,hozzá tudnék jutni egy one plus one hoz!most jelenleg nincs telefonom,note 4em volt ezelőtt.mennyire lenne visszalépés érzésem note 4 után?mi a véleményetek a one-rol?
-
kano
nagyúr
válasz
PiciDikenz
üzenetére
Ha mindezt beleteszik, meglesz a k következő telóm is.
-
PiciDikenz
aktív tag
Vajon burkolt OP3 feature csepegtetést kaptunk?

-
válasz
meridaharcos
üzenetére
Lementeni róla az adatokat

-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
Tiszta telepítés miatt kellene nyomnom egy wipe /data + wipe /system kombót. Kérdésem arra irányul, hogy elvesznek-e az adatok a telefonról ? Képek, videók, programok... Mit kell ilyenkor mentenem ?
Köszi előre is !!
-
Arcanus
aktív tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Nálam évek óta a PowerAMP a best.
Lucky patcher tudja a dolgát, ha érted mire gondolok.
-
ampulla
aktív tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
Thx, jo kis progi, lehet lecserem a play music-ot.
-
Obyboy
addikt
Az 1s annyival másabb hogy van benne pulzus mérő és a ledek csak fehérek, ha jól tudom. Ezt a tesztet olvastam róla csak. Neked mik a személyes tapasztalataid megéri beruházni egy ilyen kütyüre? Milyen gyakran szinkronizálod a telefonnal? Telefon üzemidejében jelent valami változást?
-
Obyboy
addikt
Valaki használ OP-val Xiaomi Mi Band 1S-t? GearBest-en akciós.
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok. A 1+1 fülesem balosa hallkabban szól tegnap óta. ( lehet valamelyik kabel sérült). Azonban nagyon nem tépkedtem, max a zsebembe gyurtem. Szóval valami appal a jobbost le akarom hallkítani, de az AuidoFx-ben nem talaltam, azonban egyszer emlékszem valahogy tudtam állítani. Lehet egy régebbi verziójában?
-
Obyboy
addikt
válasz
beloadjoker
üzenetére
Ez esetben mindegy, hogy CM nightly-t vagy COS-t használunk...

-
Tibko8
senior tag
válasz
Obyboy
üzenetére
Jó kérdés kerestem már de nem találtam meg hogy melyik jön de CM13S-re tippelek. Oxygen 3.0 túl korai lenne ha azt vesszük OPT re is csak még most jelent meg nem rég a béta.
Tudtom szerint 2 évre kötöttek de a balhé után ebből mennyi maradt meg passz. Bár most fog lejárni ez a 2 év szóval ez lesz az utolsó hivatalos frissítés szerintem CMS-ből. Android N szerintem már nem lesz hivatalos CMS csak talán esetleg oxygen, ami nem lenne rossz. O2-re kiváncsi leszek meddig frissítik.
-
Tibko8
senior tag
[link] nem sokára jönn 6.0. Már ideje volna.
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Mind Omni 6-os romon (Slim) mind CM13-nál találkoztam olyannal, hogy a wifi néha leesik az AP-ról. Jelenleg a Wifi kapcsolathoz van kötve a profilváltásom, és sokszor utcai profilon van az iroda helyett, mert látom nincs wifin. Majd amint felébresztem a telefont már mászik is vissza wifire, és kapcsol a profil.
Régebben is volt ilyen wifi mizéria, bármi ötlet erre a hibára?
Köszi
laca
ui: holnap Oneplus bejelentes lesz? Hátha nem az OP3...

-
Tibko8
senior tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Wipe ugye volt és nem csak egyszerűen rá akartad telepíteni?
-
peterson1190
tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Firmware-t kell elöbb frissíteni, azért nem működik nagy valószínűséggel. [link]
-
hyperspace
őstag
Próbált valaki COS-ra (5.1.1) CM13-at telepíteni? Nekem nem sikerült rájönnöm, hogy miért nem engedi twrp alól. Lehet, hogy csak clean installal lehet?
-
Tibko8
senior tag
Úgy tudom hogy 5.0 felett. 4.4.4-en simán megy. 5.0-nál nem lehet azt csinálni hogy TWRP telepít és először a rendszerbe lépünkbe majd onnan lépünk a twrp-be mert ilyenkor valamiért csak a gyári recovery jön vissza. Telepítés után rögtön TWRP-be kell lépni aztán jó lesz.
-
Tibko8
senior tag
válasz
petipetya
üzenetére
TWRP mindenképpen kell de minimum a BOOTLOADER nyitás. Van olyan módszer is amikor nem telepíted a TWRP-t csak gép segítségével belelépsz. De tudom ajánlani ezt a leírást [link] Végén lesz amit keresel. Ott van az is hogy hogyan lehet úgy tlepíteni romot hogy nem másolod a telefonra.
-
petipetya
nagyúr
Kérdés: ha most kattanok és mondjuk fel akarnék tenni egy CM Nightlyt az Android M miatt, akkor arra mi a legegyszerűbb módszer? Fastboot alatt is tudnám telepíteni linux/win alól, vagy a Bacon Root Toolkit segítségével a win alól, vagy twrp alól a telón, ám ez utóbbi esetén külön macera lenne a twrp telepítése.
-
petipetya
nagyúr
válasz
beloadjoker
üzenetére
Pénz. A többi pedig egyéni igény kérdése, nincs szükségem a csúcsra.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
Obyboy
üzenetére
Igazából ilyet nem írnak a cikkben, csak összefoglalják az eddigi infókat:
- A OnePlus idénre ígérte az M-et.
- A Two megkapta a bétát, amely valószínűleg fog még frissülni egy végleges verzióra.
- Az X hibajavításokat kapott, maradt Lollipop.
- A One egyenlőre semmit sem kap.Lényegében ugyanaz a töketlenkedés megy, mintha Samsungom lenne.
Ezért is nézegetem a Nexus 5X-et. Ősszel még lejjebb kell mennie az árának, mivel akkor jön az új Nexus. És ősszel még mindig csak 1 éves modell lesz, úgyhogy van esély 2 eves frissítési ciklusra, ráadásul mindezt a stock droid személyében.
Pont ezért használtam jó 2,5 évig a Nexus 4-et:
- A pofámba tolták a frissítéseket
- imádom a stock Androidot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(egész szép kis közösség van még mindig a telefon mögött)