- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
axlfsi #31838 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is. Ugye nekem is az első szériákból való (júliusi a kicsike) és minden hibátlan (leszámítva egy kis kijelző sárgásodást alul), nagyon szeretem. Nekem nincs bambusz hátlapom, de 50k körül nem nagyon akarnám eladni. Inkább marad 2. telefonnak.
Viszont én eléggé tartok az OP3 3k-s akksijától. Kicsi lesz ez...kabalthenbk
1. Ez itt az OPO topic, ami ugye nem dual simes.
De:
- Igen, ilyenkor nem vagy elérhető a másikon.
- Lehet eltérő csengőhangot állítani a 2 számhoz.
- Minden OS kijelzi, hogy melyik kártyára futott be a hívás éppen.
- Mint írtam ez itt a Oneplus One topic. -
PiciDikenz
aktív tag
válasz
axlfsi #31810 üzenetére
Most frissites utan szerencsere mar normalizalodott, de a my ordersnel egy nagy piros keretben arra hivta fel a figyelmem, hogy kifizetetlen rendelesem van, amire ha egy oran belul nem erkezik meg a penz, akkor torlik a rendelest, alul pedig egy "pay now" gomb volt... Nem orultem volna ha torlik
Amig ezt a kommentet irtam mar az e-mailes megerosites is megerkezett
A sandstone hatlapot nagyon sajnalom amugy, rendeltem hozza egy sandstone tokot, de utalom tokban tartani a cuccot, meglatjuk milyen lesz az alu fogasa... Iphone 6 eseten mindig az az erzesem volt, hogy ki akar csuszni a kezembol, mint egy darab vizes szappan
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
axlfsi #29536 üzenetére
Ezt én is megerősítem. Nekem is két éve van fent a Nillkin üveg. Igaz, hogy nem 500 forint volt de az árát nagyon megérte. Két év alatt szinte alig van rajta karcolás. Ami van azt is csak napfénynél lehet látni ha direkt keresi az ember. Ráadásul én előtte soha nem raktam még fel sem ilyet, sem sima fóliát. Egyébként meg is látszik rajta. Sok helyen kosz van alatta de még így sem jött fel sehol sem. Sőt fel se tudom feszíteni róla. Szóval ha üveg akkor Nillkin. Egyébként tokból is az van a telefonon. Egy fekete kemény tok. Az is nagyon bevált. Nem egyszer pattogott, csúszott a betonon és mindig megvédte a telefont. Összesen talán ötször vettem le róla és két év után is olyan a telefon mint ha új lenne. Egyedül arra kell figyelni, hogy eredetit vegyen az ember belőlük.
-
kano
nagyúr
válasz
axlfsi #28485 üzenetére
Én nem Sultant használok, hanem Lag Free-t. Sajnos itt a modem a gázos, nem a rom.
Igen, ahogy látom a cm nightlyba holnap belekerül a snapi kamera.
Egyébként mondja meg nekem valaki, hogy miért jó ez a snapi? Nekem bármilyen beállításokat olyan életlen képeket csinált, hogy csak na. Vagy én lennék béna... -
PiciDikenz
aktív tag
válasz
axlfsi #26603 üzenetére
Napi humoros:
1 orat hallgattam spotify-t, kicsit nyomkodtam melle, a tobbit kb sleepben toltotte, de mivel elegge elfoglalt voltam aznap, nem is neztem ra nagyon a telefonra... Spotify vegul beelozte a play servicest, kb 3 ora mobil ebrentartast gereblyezett ossze...
Szoval nekem is tele a hocipom ezzel a buggal. Gyari 12.1.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
axlfsi #26608 üzenetére
Meg tudnád nézni nekem, hogy nálad hogyan viselkedik a wifi ha úgy van beállítva, hogy csak akkor legyen aktív ha töltőn van? Arra lennék kíváncsi, hogy ilyenkor kikapcsol e nálad ha alszik a telefon. Én akármit csinálok vele folyamatosan aktív. Csak akkor nem ha teljesen kikapcsolom. Nem tudom, hogy ez sultan rom hiba e vagy valami nálam nem kóser. Eddig kétszer újra húztam az egészet. Próbáltam pendrive-ról otg-vel úgy, hogy mindent wipe-oltam az otg-n kívül de úgy is ugyan így működik. A twrp-m is az ajánlott 2.8.6. A gapps meg minimal. Gyári rommal ilyen problémám még nem volt. Sőt nightly is működik, csak sultan-é jobban bejön. Tökéletes lenne nekem ha ez a hiba megoldható lenne.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
axlfsi #26436 üzenetére
Én azt használom. A 17-ei van fent nálam, de ilyen hibát nem tapasztaltam. Bár igazából pár napja volt tiszta telepítésem a 11-ei rommal. Nekem wifi hibám van, sleep-ben is folyamatosan működik hiába van úgy beállítva, hogy ezt ne tegye. Elég idegesítő, hogy csak a ki meg bekapcsolás megy. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet csak a wifit flashelni ennél a romnál? Megpróbálnám fastbootból hátha a twrp ront el valamit. Bár az ajánlott 2.8.6-os van. Direkt lecseréltem az újabbat mert azt írta, hogy azzal telepítve bajok lehetnek.
-
kano
nagyúr
válasz
axlfsi #26006 üzenetére
Én is ilyen voltam. Kb. fél évente cseréltem a telefonjaimat. De valahogy most nem érzem a vágyat.. Lehet, hogy öregszem.
Bár én is megnézem magamnak ezt az orosz terepjárót (Zsukkot).
Mondjuk ahogy néztem abban is 801 van. Így viszont nem érzem, hogy cseréltem kellene. Esetleg az aksi, ha majd lesz vele már tapasztalat. -
gipsztigris
addikt
válasz
axlfsi #25921 üzenetére
Hardveresen (nyers erőben talán) de szoftveresen egy igazi unikum a stock droidhoz képest. És a 3-nál a knox még nem gond. Vissza lehet zárni nyomtalanul.
Egyelőre tetszik. Akkuidőben egy kicsit alatta van az OPO-nak.(#25922) fl0werstar
Aranyáron nem kívánok telefont venni!
-
hirtelen
csendes tag
válasz
axlfsi #25853 üzenetére
"Mindent lehúzni" - az a szokásom, hogy örökösen mentek TWRP-be, s ha nem tetszik egy app, akkor nem törlöm, hanem visszaállítom azt az állapotot, amiben még nyoma sem volt. Lehet, hogy épp ettől az oda-vissza állítgatástól tojta össze magát a cucc...
Amúgy nyilván igazad van és ki fogom próbálni a Gmail újratelepítést.
Hálózat van (4G és wifi egyaránt, a levelek megjönnek csak ki nem mennek), szinkron engedélyezve, cache törölve - és tépem a hajam. Még szerencse, hogy van elég.
-
hirtelen
csendes tag
válasz
axlfsi #25850 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Azt még nem próbáltam, hogy törlöm a Gmailt: megpróbálom, de tartok tőle, hogy ez nem fogja meggyógyítani, mert ha TWRP-ből állítok vissza olyan rendszert, amiben még remekül működött a Gmail, akkor is jön a hiba, ugyanúgy...
Egyébként minden, de minden remekül működik, csak a Gmailból nem tudok elküldeni levelet. Fogadni igen.
-
hedgehog
senior tag
válasz
axlfsi #25580 üzenetére
Tegnap óta van kikapcsolva az "OK Google" mindenképernyős opciója, sőt azóta van fenn a legfrissebb cm-nightly, azóta egyszer sem panaszkodtak a hangminőségre (kb. 9 beszélgetést bonyolítottam azóta).
Tényleg, ezzel kapcsolatban tapasztalt flasherektől lenne egy kérdésem:
lehet valahogy un-flashelni egy appot? Mert az történt, hogy nem tudtam hogy a nightlyben az aosp dialer van, de mondván ha már nyitva a bootloader, cseréljük le a truecallert (a szolgáltatással nincs bajom, csak a dizájnnal). Úgyhogy flasheltem rá egy Google Dialert (ami gyak. ugyanaz mint az aosp).
Ezért most két dialer van a telefonon, két értesítés jön ha hívás érkezik. Persze letiltottam az egyiket, úgyhogy nagy problémát nem okoz, csak fölösleges... twrp van, azzal van valami ilyen un-flash lehetőség? -
gipsztigris
addikt
válasz
axlfsi #25614 üzenetére
Az a baj, hogy neked is igazad van az érveid szerint, de a tapasztalatom szerint (százas nagyságrendben adtam-vettem telefonokat) a kutyát nem érdekli, hogy mennyi extrát adsz a készülék mellé. A vásárlók alapvetően hibátlan gyári állapot telefonokat keresnek, és ha kapnak mellé ezt-azt pluszba, annak örülnek, de ha be van építve az árba az extrák ára is, azt már nem szeretik. De miután egy telefonnak egy vevője szokott lenni, így elképzelhető, hogy megtalálod a "madaradat" Te is!
A kérdésedre válaszolva, teljesen gyári fekete 64-es+tempered glass+1 szilikon tok, patika állapotban. Ennyi.
-
szkorhetz
őstag
válasz
axlfsi #25614 üzenetére
Szerintem egy telefon másodpiaci ára bőven belefér a topik témájába.
Viszont kicsi a réteg, akinek kell a bambusz, szerintem pl túl sárga, nem tetszik, nem mellékesen ha tokba rakod, el is veszett az igazi élvezeti értéke, szóval nem az igazi és nem hiszem, hogy egy hirdetést elvisz, hogy van hozzá bambusz hátlap.
Majd két hétig hirdettem, nem csak itt, 85-ről indultam, annyiért egy kanyi érdeklődő nem volt. Ja de, egy srác akarta egy éves G3-ra cserélni..
-
dwd1
tag
válasz
axlfsi #25581 üzenetére
A beépített rögzítőt itt láttam. Az app értékeléseinél meg volt valami iromány róla, hogy átugrik mic-re és úgy nem jó. Pedig jó lenne felvenni a hívásokat, már megszoktam.
A record volume nálam is increase on.
#25582 madoc:
Nekem amióta ki van kapcsolva egyszer nem mondták h szar lenne.-
Amúgy fura, mert most be van kapcsolva pedig azt hittem kikapcsolva hagytam és két napja senki nem mondta, hogy nem hall, pedig az az általános, hogy 3-4-5x kell visszahívnom kb mindenkit mire hall.
Érdekes viszont, hogy emlékeim szerint csak akkor van ez a tréság, ha én hívok vkit, ha engem hívnak, akkor jó mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest