- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Danika256 #37251 üzenetére
Szerintem igazából mindegy, hogy minek hívják (OPO vagy Oneplus 6/6T). Látszott most is a sandstone 5T-nél, hogy még mindig nagy sikere van. El kellene gondolkodniuk rajta, hogy ismét nem hideg fémből gyártani a telefont, hanem normális minőségű műanyagból. Sokkal kellemesebb a fogása pl.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Danika256 #37229 üzenetére
Antenna panel és kábel csere megvolt, de továbbra is teljesen rossz. Tehát alaplap
Arra gondoltam még, hogy kifizetem az alaplap cserét, de az eddigieket nem ÉS ha továbbra is rossz marad, akkor semmit. Megtarthatják, akármi.
Kár. Így 5 hónap távollét után megint rácsodálkoztam, milyen gyönyörű és kézbe álló telefon. -
tihibaby
senior tag
válasz
Danika256 #37139 üzenetére
Ha meg tudod osztani,hogy tényleg eredeti gyári akksit honnan tudtál szerezni,ne tartsd magadban!
Amúgy meg érdekelne egy,asszonypajti elörökölte tőlem a telefont,csak az akksija nem az igazi,amúgy vígan elvan az utsó CM ROM-al,neki nem fontos milyen friss rom van,a telón,csak működjön!
És még mindig vígan működik! -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Danika256 #36991 üzenetére
Van több szervíz, kínai telefonokra szakosodva. Egy tizest megér a dolog, hogy szétszedjék.
Ui.: én még mindig várok a ki@szott antennára, szeptember 14-e óta
Én is még egy évet szerettem volna kihúzni a telefonnal; ennek lassacskán lecsorog a fele úgy, hogy nincs nálam.A Sony Z2-t megvarázsolták a sony-s fiúk, pedig aszonták javíthatatlan. Most frankón megy, ott LTE is van ugye. Csak sajna a barátnőmnek adtam, megváltásként a Lumia 520 után
-
kano
nagyúr
válasz
Danika256 #36980 üzenetére
Ahogy a fórumtárs írta, elsődleges lenne gyorsan kiszárítani. Valahová fűtőtest közelébe helyezni és várni a száradást. Még jobb lenne, ha szét tudtad volna szedni azonnal és kitörölni.
Aza baj, hogy ahová egyszer bejutott a víz ott oxidáció fog megindulni. És ha megindul, akkor ki tudja milyen furcsa működés léphet fel... -
Obyboy
addikt
válasz
Danika256 #36906 üzenetére
Teljesen egyet értek veled 2018-ban még biztosan fognak olyan készüléket piacra dobni ami hardveresen gyengébb lesz mint az OPO, ha azon futni fog az Oreo akkor az OPO-n is futnia kellene ha rendesen optimalizálnák és meglenne mögötte minden hardveres támogatás. De sajnos az ős Nokiás világ (ahol 3-5 évig simán használhatott az ember egy készüléket) már rég elmúlt. Manapság nagyon max 2 évre terveznek a gyártók a készülékük használatával. Ha ennél tovább szeretnél egy készüléket használni akkor köss kompromisszumokat (maradj egy régi ROM-on vagy törődj bele a legújabb verzió bugjaiba).
-
Obyboy
addikt
válasz
Danika256 #36739 üzenetére
Eddig én is csak ezt a két Oreo ROM-ot találtam.
A Lineage 15.0-t még nem próbáltam.
Az AOSP lassan két hete van fent eddigi tapasztalataim:
- gyors és akadásmentes
- boot idő 1-2 perc max
- random reboot még nem volt
- a better battery megjavult
- magisk hide nem megy a leírtak alapján sem
- fogyasztás az első héten jobb volt mint előtte a Citrus ROM-on, pár napja viszont valami beragadt az agyába amit nem tudok kiütni így az éjszakai merülése 25-27 mA/log az eddigi 4-6 mA/log helyettátszabták a tárhelykezelős menüt így nem találom a gyorsítótár törlése lehetőséget (a keresőben sem). Bízzam a memória kezezést az Oreo-ra vagy segítsek be neki az SDmadi-del
? TWRP-ben már dirty újratelepítettem de ez sem hozta meg a várva várt sikert.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Danika256 #33033 üzenetére
Nem látom át még a merülést, akár a flessnél is félremehetett valami. Az update tracker is hibára fut, az gyanús.
Mióta guglinak van saját felhője, a Titanium jelentősége csökkent főleg, hogy eleget szívtam vele életemben a félrecsúszott visszaállítások miatt. Főleg rendszermentésekkel voltak gondok rom valtaskor.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
Danika256 #31100 üzenetére
Nálam sincs gond.
Amikor az cyanogen update app által pakoltam fel egymás után a 2db OTA frissítést, akkor a wifi fogyasztása egyszer csak megugrott, pedig minden fontos dolog ki volt kapcsolva (a helymeghatározásnál a wifi használata és a viber esetén az ébrentartás).
Ám amióta kijött a fastboot zip, azt szépen felpakoltam a szokásos módszerrel:
- fastboot telepítése parancssorból
- az első boot a recoverybe vezet, ahol cache ürítést és teljes formatot hajtok végre
- a második boot során belakom a telót: mivel sosem pakolok vissza mentést, így szinte mindegyik appot el kell indítanom és beállítanom
- ezután minden appot bezárok, törlöm az ideiglenes fájlokat a tárhely menüpontban, majd restartolok a recoverybe és nyomok egy cache ürítést
- a harmadik boot során elkezdem használni a telefont, és annyiHa sokat használom a telefont, akkor a fogyasztás ugyanannyi, mint bármelyik korábbi gyári rom esetén. Ha viszont nem használom (például munka közben vagy éjszaka) és nincs töltőn, akkor érezhető a doze mód előnye. Ám ez nálam ritka eset, hogy nem nyomogatom a telót. Az aksi statban a képernyő az elsődleges fogyasztó, és ilyenkor tudom hogy minden rendben van. A teló állandóan a neten lóg, a lakásban és a munkahelyen wifin, míg a köztes helyeken 4G-n - bárhol jön üzenet, azt egyből látni akarom (Hangouts, Gmail, Viber, Whatsapp, Messenger). A kijelzőnél szinte az összes funkció be van kapcsolva, mert ha utcán veszem elő napsütésben a telót, akkor is látni akarok mindent. És látok is, ezzel sosem volt gond a OnePlus One esetén. Talán az Oxygen OS alatt nem állította át ennyire drasztikusan a színhőmérsékletet közvetlen napfényben, de ott is megemelte a fényerőt - ebből a szempontból jobb a Cyanogen OS.
Amire kíváncsi lennék, hogy egy Marshmallow alapú Oxygen OS mit produkálna akkor, ha nem nyúlok a telefonhoz. Mert a Lollipop alapú Oxygen OS (és Cyanogen OS is!) fogyasztott valamennyit alvó módban, talán az Oxygen OS kicsivel többet.
Végül, de nem utolsósorban. Amíg a sok nyomogatás ellenére nem merül rám a teló a nap végére (márpedig nem szokott), addig letojom az aksi százalékos kijelzését, mert így nem görcsölök rajta. Bőven elegendő az a flat dizájnnal ellátott karika.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
Danika256 #30975 üzenetére
Én alin néztem a keretbe ragasztott kijelzőt, azt kellene megpróbálnod akkor, ott nem kell a ragasztással bajlódni. Amúgy egy francia videóban olyannal csinalta a srác mint a pillanat ragasztó. Én rábízom egy szervízre, ők tapasztaltak benne, csináltak is one-t. 5e munkadíjat megért ha nem nekem kell szívni vele.
-
-
Danika256
aktív tag
válasz
Danika256 #30260 üzenetére
Működik a Boeffla app, bár rendesen nem tudja feltelepíteni, mert leáll a telepítő. Alulfeszelés + CPU és egyéb beállítások nagy része működik, de flashelni és egyéb ilyesmi műveleteket nem lehet végezni vele.
Működik a Hélium is most már. Felraktam a Boeffla beta2 kernelt és aktiváltam az internal superusert. Így nem működött a root de ezután ismét felraktam a 2.71-es supersut és most legalább így megy.
Még a superuser sem tökéletes és a rendszerrel is vannak ilyesféle gondok.Kell neki szerintem egy-két hónap mire túllép a gyermekbetegségein..
A akkuidő és a teljesítmény legalább jó és fagyás sem volt eddig. -
ak76
senior tag
válasz
Danika256 #22461 üzenetére
A számokra gondolsz,a benchmarkokra,ilyesmikre?
Volt nálam egy S6 Edge,kb 2 napig,mindenben agyonveri a konkurenciát,AnTuTu,csilliárd pontok,stb.
És LAGOL.
Egy 230K-s készülék,az összes csúcsperifériával,képes megdöccenni egy szaros névjegyzékben,egy alkalmazásváltásban,egy sima menü görgetésben,bárhol,bármikor.
És elfogy a memória,alapból adott 3 Gb RAM,ahogy az OPO-nál is,és amikor bekapcsolod a cuccot,ott van a 950Mb,aztán a 800,600,aztán 450...
Tré,pedig gyönyörű a kijelző,és úgy ahogy van az egész telefon,de engem nem az érdekel hogy Snapi 801 van benne vagy Exynos xy,vagy Kirin,MTK,stb,hanem az,hogy kifogástalanul működjön,ne röcögjön,ne dadogjon,ne akadjon,és pláne ne ugyanúgy működjön mint egy "gagyi" kínai ötöd annyiért (se).
Innentől kezdve pedig tőlem rakhatnak bele 8x3 Ghz-t,4 Gb ramot,4K kijlezőt,ha nem képesek OPTIMALIZÁLNI a nyomorult rendszereiket,pont leszarom az összes nagy céget,a barátom asszonyának Xiaomi MI3-ast vettem,a barátom Huaweit hajt,és elégedettek,remélem nekem is bejön az OPO,feleannyiért mint egy sima 32Gb-s S6-os. -
kelzsoca
félisten
válasz
Danika256 #22461 üzenetére
Miben kellene jobbnak lennie?
Mert elérkeztünk ahhoz a szinthez, hogy hardveresen nem igazán van értelme ennél erősebb készüléknek (ez igaz a OnePlus One-ra is) amihez még hozzá tudnak nyúlni, vagy tenni az a szoftver, és a köré épített szolgáltatások.
Persze, mindig lehet jobbat készíteni, de valószínűnek tartom hogy a jelenlegi OnePlus tulajdonosok csak igen kis százaléka fogja lecserélni az új modellre a jelenlegi készülékét. -
lovi27
addikt
válasz
Danika256 #21084 üzenetére
"Before jumping to conclusions about the quality of the 2, we ask all of our fans and critics to just wait and see. We’re confident in our products, and we were careful to only choose components that are fit for the successor of the Flagship Killer."
Én akkor is szavazok nekik a bizalmat, ha a tömeg másért kiállt...
Itt, a G4 fórumon az állításod ellentettjét írják... -
válasz
Danika256 #21032 üzenetére
Hát nem tudom, mire a One kijött vagy elérhető lett a tömeg számára, addigra a nagy gyártók is kijöttek a zászlóshajóikkal és van aki nem Snapdragon 801-gyel, hanem már 805-tel. Ettől függetlenül, lassan egy év múlva is megállja a helyét a nagyok között.
Nem lehet mindig a legfrissebb processzorra gyúrni, mert a többi egységgel is foglalkozni kell, egybe menjen úgy ahogy kell. Ezt összerakni el kell kezdeni időben, így eldöntötték, hogy nem várnak, 810 lesz. 820-ra várva, majd utána az egészet hozzáreszelve, 2016 május lenne a Two megjelenése, addig meg nem élnek meg a One-ból.
-
axlfsi
veterán
válasz
Danika256 #20905 üzenetére
3 napja hasznalom a 12S-en es semmi bajom vele. Sot! Jobb, mint az utobbi 10 AK kernel, mert azzal volt tobb random reboot, SOD, stb, ezzel meg semmi, egyszer sem. Szoval en most visszatertem hosszu ido utan ismet kicsit Boeffla mesterhez.
Nalad nem ertem mi lehetett... -
ronson
őstag
válasz
Danika256 #20726 üzenetére
Tudom, hogy a fórumokban legtöbben csak akkor írnak, ha valami bajuk van a készülékkel, de engem mégis elbizonytalanítottak. Leginkább az, hogy volt aki írta, hogy ha nem jó, akkor itt garivesztés nélkül romolhatok. Sajnos én ezzel nem lennék beljebb, mert én olyan telefont keresek, amit ha kiveszek a dobozból, akkor általában a legtöbb embernél hiba nélkül müködik. Rámennek még az OTA frissítések és kész. Nekem már se időm, se türelmem a kisérletezgetéshez. Kinöttem belöle.
Lehet Oppo R7 lesz inkább, de megvárom majd a felhasználói tapasztalatokat.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Danika256 #20006 üzenetére
Szia. Innen szedtem le a 3.0 beta 7 nevűt. A TWRP verzióm 2.8.6.0. Ha jól tudom ez a legújabb. Viszont hiába flashelem fel TWRP-ből, nem tölt be utána a telefon. CM11S-en is használtam Boeffla kernelt és ugyan így tettem fel. Ott nem volt ilyen gondom. Sőt másik kernellel sem. Nem tudom most mi a baj. Bár nincs bajom a gyárival sem, ha jól emlékszem Boeffla kernelben benne szokott lenni az az opció, hogy mennyire töltse az akkut a töltő. 80-30 % között használom és kicsit könnyebb lenne ha nem nekem kéne figyelni éppen hol tart, hanem megállna 80-nál magától. Na meg érdekelne az új érintő driver is. Minden esetre köszönöm a segítséget! Neked és a többieknek is!
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Danika256 #19576 üzenetére
Valahol az volt, hogy nem vízálló a telefon, csak szerencséje volt annak a srácnak aki a videót csinálta. Más is ejtette már vízbe, és simán elhalálozott. Kb 1 éve volt szó róla, mikor ez a videó megjelent, hogy vízállóra van tervezve a telefon, csak nem vették meg a minősítést hozzá, ezért nincs reklámozva ez a funkció. De azóta az az infó, hogy ez se igaz.
Szóval kezeljétek nem vízállóként
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest