Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
architect26 #32397 üzenetére
Nálam bevált, teszi a dolgát
.
-
Vagany
őstag
[link]
Az akku innen való: [link]
Június 13-án rendeltem, július 1-én Pénteken megjött (svéd postával, a nyomkövetés működött), de csak tegnap tudtam átvenni, ma pedig beraktam. A csere zökkenőmentes volt teljesen, óvatosan, lassan csinálva is hamar megvolt, 9 csavar: [link]
Az akku 13%-on volt, teljesen eredetinek néz ki, de hogy mennyire használt, az majd csak a huzamosabb használattal derül ki. -
Vagany
őstag
Meglátjuk
. Most jutottam el oda, hogy kezd zavarni, hogy a 2 évvel ezelőtti 5-6 óra SOT helyett van 3 óra SOT és minden nap legalább egyszer tölteni kell. Amúgy meg vagyok elégedve a telefonnal, elvileg nem nagy dolog az akkucsere, úgy gondoltam érdemes kipróbálni. Szerintem simán lehet eredeti az akku, inkább az a gáz, hogy nem túl frissek
.
-
Vagany
őstag
Én most rendeltem egy ilyet: [link]
Lassan 2 éves az OPO, gar. lejár szétkapom. Ennyiért már tényleg nem drága, hogy bevállaljam a kockázatot
.
-
Vagany
őstag
[link]
Itt van két mentésem, gondolom használható. -
Vagany
őstag
válasz
biharygergo #31649 üzenetére
Ment egy szavazat tőlem.
Más:
Ma reggel minden előzmény (a oneplus honlap szerint még mindig processing), e-mail, SMS és TN nélkül hozta a DHL a ANTVR-t. Ha jól láttam Lengyelországból jött.
-
Vagany
őstag
válasz
janosibaja #31628 üzenetére
Azért majd egy wipe dalvik, cache-t nyomj neki (full wipe-ot ne).
Amúgy az OTA is ennyit csinál, sőt, csak a változásokat rakja fel (incremental) nem is teljes rom-ot és utána wipe dalvik, cache. -
Vagany
őstag
válasz
janosibaja #31617 üzenetére
[link] Itt elvileg majd kint lesz a legfrissebb rom TWRP-ből felrakható rootolt verziója. Amit linkeltél ott a fastboot-os és a gyári CM recovery-ből telepíthető gyári rom-ok vannak. A dirty flash az amikor simán recoveryből felrakod a rom-ot és nem csinálsz full wipe-ot így mindened megmarad, lehet ez gyári rom a cm reco-ból vagy módosított rom a twrp-ből.
-
Vagany
őstag
válasz
janosibaja #31611 üzenetére
Dehogy kell, ha megvárod ezt a twrp-s zipet azt felrakhatod dirty-be és semmi nem vész el, ha nem akarod azokat megcsinálni amiket korábban kitárgyaltunk.
-
-
Vagany
őstag
válasz
janosibaja #31598 üzenetére
TWRP-s incremental nincs, de szokott lenni az OTA után nem sokkal TWRP-s full zip, de nyilván nem gyári.
[link] Itt van mindig az aktuális legfrissebb gyári rom twrp-s zipje. -
Vagany
őstag
Teljes unroot megvolt a superSU-ból?
Ha igen és ugyse megy, akkor én ilyenkor vissza szoktam rakni a romomnak megfelelő fastboot-os zip-ből csak a system.img-t fastbootban:
fastboot flash system system.img
És így már olyan mintha alap lenne, de mégse vész el semmi cucc, és mehet az OTA.
Sajna mivel én is root-olok ezt minden OTA előtt meg kellett eddig csinálnom, mert a teljes unroot nem segített, de az újabb supersu asszem etéren is fejlődött. De ez a 3 dolog eddig segített mindig: unroot, system fastboot flash, gyári recovery (ez is benne van a fastbootos zipben). Akkor van baj ha nincs fastboot-os zip, mint pl a 26M-esnél emiatt volt szívás. -
Vagany
őstag
válasz
petipetya #31586 üzenetére
A messenger oldaláról jött a play-ből a javítás (amugy lehet nem is javítás csak az előző verzióra visszaállás, nem néztem a pontos verziószámokat), mert ők tolták el. Ezért nem jó a naprakészség
a bugokat is hamar bekapja az ember, lehet neked nem is ment el az a frissítés, mert én már jeleztem a hibát az FC után
ezért nem volt bajod vele. A duplakoppos bug-ot meg nemtom neked hogy nem jött elő, vagy nem értem, hogy nem hallottál róla, mikor itt is írtuk jónéhányan, remélem nem write only vagy
? Amúgy nem is a feloldással volt baj, "napi szinten többször" oldotta fel, még akkor is amikor nem is gondoltam volna
(#31587) fricci
Az apkmirror hasznos tud lenni, de lehetne ez akár rendszerszinten is google-nél, legalább egy verzióval vissza lehetne váltani magunknak ha a frissítéssel valami gebasz van. -
Vagany
őstag
Megjött a javítás a tegnapi facebook messenger frissítés FC hibájára. Azért jó lenne ilyen esetben, ha a rendszerben lehetőség lenne egy korábbi verzióra való visszalépésre, mert az eltávolít és ujratelepíttel ugyanazt a vackot rakta vissza tegnap.
Az új COS (1KN) így 1 nap távlatából elég jó lett, javították a duplakoppos feloldás bugot, végre megint használhatom ezt a feloldást anélkül, hogy a zsebemben önálló életre kelne a telefon. A bejövő hívásnál már nem csak egy kis pöttyben mutatja a hívó fotóját. Mondjuk az időjárás widgetet (weather provider services) kicsit megbonyolították, de nem gáz mert úgyis van Beautiful widget-em. A redőnyön is javították a csempék elrendezési bugját, néha összekeveredtek, hiába volt az egyéni elrendezés, most eddig maradt minden az általam beállított helyen. Még a fogyasztás nem egyértelmű (erről pontosat csak több használat után lehetne mondani), de nekem úgy tűnik az is jobb picivel. Ez a 3. COS13 pontosabban ez már 13.1 lett de ez már elég jó. Aki még COS12.1-en van, annak szerintem erre már érdemes lehet váltani. -
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
válasz
janosibaja #31282 üzenetére
Nekem ebben a percben sikerült egyet szereznem, akit érdekel, most próbálja!!!
szerk: látom más is figyel
.
-
Vagany
őstag
Sziasztok!
Töltőt szeretnék én is nagyon, beszállnék rendelésbe, de látom, most épp nincs megint.De ha már ilyen sokan összegyűltünk itt, kicsit felmelegítem egy korábbi csoportos rendelésem lehetőségét!
Debrecenben keresek olyan OPO tulajt aki szeretne venni Cruzerlite bugdroid tokot: [link]. Az egyik legjobb tok OPO-ra. Én megrendelném kifizetném, de 3 db minimum kéne mert akkor van kedvezményes kupon B2G1 (kettőt fizet 3-mat vihet). Nekem 1 db (Teal) kellene, így még két db-ra kéne ember és mivel a postázással nem nagyon tudok foglalkozni Debreceni átvétellel kéne, így kb 3200Ft lenne db-ja (2x12,9$+6$ posta = 31,8$). -
Vagany
őstag
De ha valaki OTA frissit az alapból wipe-ol, nincs szükség rá, sőt ha az ota zipet manuálisan rakod fel a recoveryben akkor is wipe-ol, előtte pedig teljesen feleslegeswipe-olni. Ezek a wipe-olások gyári frissítéseknél nem kellenek, csak ha valami gond van.
szerk.:
#27133 Ozsi009
Én a mobil data beragadás bug javítását várnám már, állítólag csak a 6-tal jön a hivatalosra. -
Vagany
őstag
válasz
virkir #27013 üzenetére
A BG-on épp akciós: [link]
Kellett nekem megnézni, most rendeltem is egyet, túl jó áron van.
szerk:
#27018 ittakary
Nem olyan rossz ötlet az, kímélném az usb csatit, meg védi is a portól, kicsit talán könnyebb is csatlakozni így, de pontosabb infók nélkül nem fogok rendelni.
-
Vagany
őstag
[link]
Ezt ismeritek? Próbálta valaki, esetleg tapasztalat? -
Vagany
őstag
válasz
ittakary #26758 üzenetére
cm-12.1-YOG4PAS2QL-bacon.zip
Ez nem jó? Tudom nem "signed", de az nagy gond? -
Vagany
őstag
válasz
janosibaja #26658 üzenetére
Gyanítom, hogy nem a root-tal van baja, hanem a TWRP-vel. Gyári recovery kell az ota-nak.
-
Vagany
őstag
Ha már szóba kerültek a headsetek, erről tudtok valamit? Huawei Honor Engine
A mikrofon és a gombok használhatók OPO-val? Hangzásban messze van egy piston2-eshez képest? -
Vagany
őstag
válasz
Oppenheimer #25885 üzenetére
Sokan várnak erre a javításra és valóban nem egy nagy dolog, szoftveresen lehet javítani. Ritkán használom ilyen környezetben, de akkor jól jöhet.
-
Vagany
őstag
válasz
janosibaja #24456 üzenetére
Én még nem nagyon használtam a CM browsert, de amit néztem az működött rajta. A CM ígérete szerint kevesebbet fogyaszt, kevesebb erőforrást használ és gyorsabb mint a chrome. Ha nem tetszik én azért nem törölném le, sok helyet nem foglal és jöhet még frissítés hozzá ami javíthat a kompatibilitáson, hogy az általad irt oldalak is rendesen fussanak. A launcher probléma is érdekes, én használtam korábban más launchert, de a trebuchet is sokat fejlődött és rendkívül pörgős, ezért visszaálltam rá és a gesztusokon kívül mindent tud ami nekem kell gyors, kevés erőforrást használ és hibamentes. Ha még nem csináltad javaslom a program gyorsítótár és adatok törlését kipróbálni.
-
Vagany
őstag
válasz
janosibaja #24449 üzenetére
A launcher és a browser nem ugyanaz. A trebuchet az launcher, a CM alap launchere. A chrome, a firefox, meg amiről te beszélsz - "...nem lehetett működésre bírni benne a linkeket..." - az viszont browser. Ha pontosan leírnád mi történt igazából, akkor lehet tudunk segíteni.
-
Vagany
őstag
válasz
hyperspace #23023 üzenetére
Azért van ott a kérdőjel illetve a smile-k.
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
válasz
kinghaxor #22552 üzenetére
Az a kamera helyzet pont azoknak kedvez akik használják is, ahogy leírtad kevésbé lóg bele a kezünk, te aki kéthavonta használod, majd megtörlöd előtte, amúgy szerintem a One-on levő helyzetében is simán összefogdossuk a kamerát, ahhoz hogy ne így legyen talán teljesen középre kéne tenni, na az lenne igazán szokatlan. A króm keret nem egyértelmű, a kép szerintem nem termékfotó, hanem renderelt kép, én olyasminek látom mint az oppo find7-en a feketén talán fekete a fehéren fémes és az nem csúnya, nagyon nem [link]. A "középső gomb" nem egyértelmű, hogy gomb-e egyáltalán, vagy ujjlenyomat olvasó és esetleg érintős home gomb egyben, de viszonylag visszafogott és valahova el kell helyezni. Formailag amúgy nagyon hasonlít az elődre, a hátlap anyaga is maradt
-
Vagany
őstag
válasz
RetepNyaraB #22548 üzenetére
Ez nem beleugatás, mégiscsak egy fórumon vagyunk. nekem az elmúlt 20 évben 20-30 telefonból egyetlen egynél sem volt egyetlen egy fizikai gombbal sem gondom, pedig ezek között volt nem egy olyan telefon a régi időkben amelyik nem érintős volt és volt fizikai gomb rajta bőven
. Nyilván elromolhat bármi, de hogy a fizikai gomb vagy egy érintő romlik hamarabb statisztika híján nagyon nehéz megítélni. De egy extrém példa ami velem megtörtént, igaz nem pont a home gombbal. Még anno a spicámra esett rá a melóban egy tűzőgép olyan fél méterről, a gombon meg is látszódott, lehet repedt is keresztben, de nem volt feltűnő mert ilyen szálcsiszolt szerű minta volt rajta. A gomb élete végéig kb 3 évet tudok követni egy rokonnál volt (utána beszámították neki egy használt mobilboltba másik mobil vásárlásakor) tökéletesen működött, de ha ez egy érintőgombbal történik akkor nagy valószínűséggel az üveg tört volna ami kicsit drága lett volna. Ha a gomb elromlott volna lehet még mindig olcsóbban javították volna egy gombcserével, mint amibe egy másik telefonon az érintőgomb törés miatti komplett üvegcsere került volna. És még egy adalék biztos mindenki látott már olyan videót amin pl a fizikai home gombot tesztelik speciális tesztpadon. Arról nem is beszélve, hogy 2 évig ez egyértelműen garanciális probléma és javítják mindenhol.
-
Vagany
őstag
válasz
Saccco #22538 üzenetére
Még mindig nem érted
hivatkozol valamikre amik között nincs összefüggés. Az LG-re is berakhatták volna alulra azt a három kezelőgombot, de nem tették be. Azért ne utáld az alsó fizikai kezelőgombokat mert az helyet vesz el a kijelzőtől, mert ez nem igaz. Alul mindegyik telefonon van olyan káva amire beférnek a kezelőgombok, talán a nexus6 a kivétel, meg biztos lenne még olyan amit én nem ismerek. Az hogy a G2 esetében olyan jó a kijelzőarány az nem azért van mert alulra nem tettek gombokat és ráadásul azok az arányszámok sem teljesen igazak, mert menüben home-on böngészőben ott a navi sáv.
-
Vagany
őstag
válasz
Saccco #22529 üzenetére
Itt jön az, hogy te csak a számokat nézed de nem figyelsz arra mit írok. Amit te írtál az teljesen igaz, ezt én is tudom, de nézd már meg, hogy a G2-n pl a kijelző alatt mekkora sáv van és mire használja ezt a gyártó. Lehet, hogy oldalt nagyon kis kávát sikerült elérniük lehet, hogy felül is okosan sikerült elhelyezni a hangszórót, kamerát és egyéb érzékelőket, de alul kihasználatlanul van egy komoly sáv és a logonak pont jó
. Ezek a számok amiket te irkálsz a valóságban mit sem érnek, mivel nem kalkulálják bele, hogy a kijelző aljából kell elvenni a szoftveres gomboknak helyet mert az alsó káva részre nem tettek ilyen gombokat, most függetlenül attól, hogy ez érintős, vagy benyomható gomb. Ergo alul mindegyiken nagy káva van (a megfogáshoz, kezelhetőséghez is kell) ha már ott van hely akkor logikus oda tenni hardveres kezelőgombokat, nem egy gyártó logot
.
Használtál te huzamos ideig samsungot konkrétan S szériát nem minit. Hidd el nagyon szerethető az gomb. Akkor is ha talán iphone-okon hamarabb volt
.
-
Vagany
őstag
válasz
kinghaxor #22525 üzenetére
Azért ezt túlzásnak gondolom, van rajta 1-2 plusz dolog (amiket nem is tudunk még pontosan, hogy mi micsoda), de ettől nem lett ronda és ezek a plusz dolgok lehet, hogy hasznosak lesznek és egész esztétikusan épülnek be a formavilágba. A hátlapért ha jó a kivitelezés akkor piros pont is jár érte, olyan OPPO-snak néz ki, ha olyan a megvalósítása itt is, masszív kerettel, nem fog nyekeregni se és mégis könnyebb megbontani. De majd kiderül, nem biztos még, hogy tényleg az OP2-t látjuk a fotón.
-
Vagany
őstag
válasz
Saccco #22521 üzenetére
A G2-höz képest nincs nagyobb kijelző nélküli rész egy Samsung S4-esen sem csak a g2 ezt a részt kihasználatlanul hagyja, bocsi nem teljesen oda rakja a remek logoját
, és pont amit te szeretsz a jó helykihasználás abban lesz rossz a g2-n az S4-hez képest. Mivel hangja nincs (korábban erre hivatkoztál) most írtál mást "ropog/kattan/pattan/rattan/ugrik az ujjam" ez szerintem kimeríti a gombfóbia fogalmát
. De tényleg nem akarok ezen sokat rugózni, én Samsung S4-ről jöttem, sok rossz dolgot lehet mondani rá (én nem sokat tudnék, de nem vagyunk egyformák) viszont a fizikai home gomb az életben nagyon hasznos és jó dolog és a te érveid közül csak az esztétikai dolgot tudom értelmezni, az egyén függő, a többi nem valós érv ellene.
-
Vagany
őstag
válasz
Saccco #22514 üzenetére
Nyilván saját vélemény, nem vagyunk egyformák, de csak a tények kedvéért:
"...sőt még csúnya is és sok helyet is foglal." Nem tudom volt-e samsungod az S szériából, nyilván, hogy csúnya-e vagy nem azt mindenki el tudja dönteni, kinek mi jön be, részemről nem csúnyább home gombbal mint nélküle (viszont annál hasznosabb), de nem foglal sok helyet, sőt a samsung S széria manapság elég jó helykihasználással rendelkezik a telefon teljes mérete és a kijelző mérete viszonylatában.
"...+ kattog, hangot ad, nem lehet a telefont teljesen csendben használni, nekem ez is fontos." nekem S4-em volt soha nem volt a home gombjának olyan hangja, még teljes csöndben sem (éjszaka hálószobában pl.) ami bárkit is zavarhatott volna, nem is emlékszem rá, hogy lett volna hangja, ez már tényleg vicces kifogás.
-
Vagany
őstag
válasz
hyperspace #22498 üzenetére
Pedig nagyon jó találmány. Nekem a kijelzőn kívűl még a fizikai home gomb hiányzik csak a samsungokból az OPO-n. Azzal nem fordulhat elő, hogy akaratlanul (megérintve) kilépjek a home-ra, plusz nem kell ilyen duplakoppintásokkal bohóckodni és oldalt átfogva megkeresve powergombot nyomkodni a felélesztéshez, de ezt csak az tudja akinek volt samuja. De sajna nem fizikai home gomb lesz az szerintem, hanem ujjlenyomat olvasó és remélem egyben home gomb is, de csak érintős. Ha viszont csak ujjlenyomat olvasó az még több negatívum lesz a számomra, mert akkor lehet csak szoftveres home gombok lesznek, amivel én nem szimpatizálok. Ami kisebb gond, de furcsa, hogy a volume gombokat is mintha átrakták volna jobb oldalra, viszont a bal oldealon van egy gomb ami akár foto exponáló is lehet, de lehet csak a sim tálca, viszont a lyukat nem látni és a hátlap is leszedhető kb mint a samu S2 volt, tehát a sim és akku onnan is elérhető lehet. Sok még a kérdés és lehet a kép nem is eredeti
.
-
Vagany
őstag
válasz
migabi24 #22464 üzenetére
Nekem is sok samsungom volt éveken át. Nálam a knox tette be a kaput, nem azért mert annyira szénné buherálnám a telefont, de nehogymár egy CM-et se tudjak rátenni anélkül, hogy a gart megvonják (mondjuk a gart se vonják meg, de még én kuncsorogjak a házi szervizesnél mikor nem kis pénzt kifizettem a telefonért), sőt ha egy frissítés után valami nem tetszik, nem mehetek vissza a régebbi romra. Az egész rámerőltetett knox-ot pofátlannak tartom. Azért a OP-nek kijelző téren van hova fejlődnie, ez a samsungokban nagyon jó. És kicsit sajnálom, hogy a Oneplus Two nem hivatalos CM-mel jön, de gondolom lesz rá nem hivatalosan, gar vesztés nélkül és hátha az Oxygen is fejlődik, eddig a Oneplus a One-nal nagyon jól ráérzett a mobilos témában jártasabbak igényeire, olcsó erős buherálható vas, ami kellően kuriózum, egyedi és nem kommersz.
-
Vagany
őstag
válasz
ittakary #22059 üzenetére
Pedig nem mond hülyeséget. [link]
PL a legutolsó CM11S-hez való Boeffla kernelben (Version 2.10 stable (final) 08.06.2015) is benne van a touch fix. A fenti linken látható, hogy a "Version 2.10-beta1 stable" 01.06.2015 dátumú verzióba került bele a battery drain mentes unofficial touch driver. Ebből lett egy-két aprósággal kiegészítve június 8-án a 2.10 stable, letölthető: [link]
Csak le kell görgetni a 11S-hez:
"Boeffla-Kernel for stock CM11s
CM11s XNPH05Q / XNPH44S / XNPH38R (Version 2.x)"szerk. mire megszerkesztettem már megelőztek, de én adtam linkeket is
.
-
Vagany
őstag
"Csak vigyázz mert a bootloader nyitás törölni fog minden adatot a telefonról és gyári állapotú lesz."
Van olyan (legalábbis korábban volt) ami nem reszeteli. Én toolkittel csináltam még annak idején és nem bántotta a rendszert a bootloader nyitás.szerk:
Én ezzel csináltam, igaz lassan 1 éve. A method 2-t használtam.
-
Vagany
őstag
válasz
fornettisuti #21762 üzenetére
Pusztán egy észrevétel volt. Mivel sajnos a cyanogen felirat és logo már régen nincs rajta az újonnan vásárolt telefonokon így végül is mindegy, nekem nem kell a felirat, úgy is tok van rajta
. Amúgy könnyen lehet, hogy a kész terméken lesznek feliratok, nyilván nem a cyanogen, de pl egy designed by oneplus miért ne lehetne.
berek21: A bambuszokon hülyén is nézne ki
.
-
Vagany
őstag
válasz
PiciDikenz #21760 üzenetére
Kicsit drága a szállítással együtt, de ez tuti eredeti és legalább NFC-vel van, viszont feliratok nélkül (legalábbis a termékfotón nincs a gyártólogón kívül semmi).
-
Vagany
őstag
A számok bűvöletében: 3 féle 1+2
.
Vajon miért kell 3 féle, china, amerika és EU? -
Vagany
őstag
válasz
Arcanus #21674 üzenetére
Más kamera appal is csinálja? Próbáltad pl ezt:
Camera FV-5 Lite? -
Vagany
őstag
válasz
PeterPH #21665 üzenetére
Ez is lehetne, de azt újra kéne tervezni, be kéne járatni, a gyártás kezdeti nehézségeiről nem is beszélve, fel kéne futtatni ismertetni a potenciális vásárlókkal és ez a cég nem úgy működik mint a nagyok, marketing szinte semmi nincs, csak a közösség. Az OPO pedig fogy rendesen, egész jó a presztizse és mostanra haszon is lehet rajta, a hardverelemek ára jelentősen mérséklődhetett 1 év alatt. De meglátjuk, júl 27 után okosabbak leszünk.
-
Vagany
őstag
válasz
PeterPH #21661 üzenetére
Miért ne futtatnák egyszerre a két telefont? Így legalább két szegmensben tudnak harcolni a konkurenciával.
Az új mehet a felső kategória tetejére, árban a felső kategória közepére pozícionálva, a 1+1 pedig kicsit lejjebb csúszik felső kategória aljára, árban pedig a közép kategória tetejét megcélozva.
Az árváltozásokat nehéz lenne megjósolni, szerintem mivel a 2-essel már nagyobb profitot szeretnének elérni magasabb árszintet gondolok mint az egyes volt a maga idejében (gyak 1 év alatt alig esett a 1+1 ára). Szerintem a mostani árcsökkentésbe már be van kalkulálva a 1+2 kezdő ára is, a bejelentéssel nem valószínű, hogy változna, de sok múlik szerintem a 1+2 kezdő árán is. -
Vagany
őstag
válasz
octolith #21640 üzenetére
Az általad leírtak egy része szubjektív dolog, illetve ezekből nálam csak egy jelentkezik, az akadozó görgetés, de ez sem olyan mértékű, hogy feltegyem hozzá a már korábban linkelt megoldást, szinte észre sem veszem. Ráadásul ez más telefonokon is jelen van (nem csak a telefonokon
), főleg a közösségi oldalak face, google+ esetén ahol sok anyagot kell kezelni egyszerre. A PC-men már nem is face-zok, annyira akad csak a telefont használom azon sokkal gyorsabb. A fotóból jó lett volna ha eredetit raksz fel, hogy az exif-ben láthatnánk a beállításokat, amúgy most direkt kipróbáltam a tányér vakuzással fotózását, de nem jött elő a hiba, igaz a tányér nem az igazi (itt a melóban nem volt más).
-
Vagany
őstag
válasz
BigBlackDog #21652 üzenetére
Én a közel 1 év alatt nem láttam még ilyen képet, igaz nincs extrém használatban a kamera és 99%-ban csak automata modban van.
-
Vagany
őstag
Ebben lehet valami, de ahogy visszaemlékszem, CM11-ből is volt olyan rom aminek a fogyasztása nem volt túl jó, de akkor ez a probléma egy custom kernellel nagyszerűen áthidalható volt, nem lehet, hogy a CM12S-hez is egy jó custom kernelt kellene inkább keresni, mert amennyire nem tetszett eleinte a cm12, mostmár valahogy ragaszkodnék hozzá
mert kellően gyors és fejlődik folyamatosan, a fehér háttér is könnyen száműzhető a menűkből (nekem legfőképp ez nem tetszett) a CM témázhatóságának (témák keverésének) köszönhetően.
-
Vagany
őstag
válasz
lovi27 #21002 üzenetére
Én nem mondtam, hogy jobb lenne, de nagyon esztétikusan néz ki, prémium anyaggal, jó nagy akkuval és MTK proci, amivel lehet még jobb fogyasztás érhető el, az ára is kedvező és azért valljuk be az NFC nem az a dolog amit ne lehetne nélkülözni
, én pl még sosem használtam (amúgy van ujjlenyomat olvasó helyette). Ez csak egy gyártó, van sok és vannak nevesebbek is, nekem ezen akadt meg a szemem mert tetszik a képek alapján külsőre, a befoglaló méretei jól sikerültek a képernyőhöz képest, vannak hardveres gombok (nálam ez alap kritérium nexusok ezért esnek ki), plusz az akku nagy piros pont.
-
Vagany
őstag
válasz
tybsen #20523 üzenetére
A "megmondóember-stílust" pont te kezdted az az Orwelli hasonlattal, pedig ennek ehhez semmi köze. Minden olyan cégnek akinek a terméke több piacon, régióban is megjelenik az ott aktuális valuta árfolyamának változásait bizonyos határokon túl (nominális és időbeni) követnie kell. Nyilván az adott régióban élő vevők számára ez áremelés, de a cég szempontjából éppen csak arra jó a korrekció, hogy az addigi nyereségét az árfolyamváltozás után is realizálni tudja, a két hónappal ezelőtti árváltozás pont erre volt példa és csak az euros régiót érintette, pl a Ft-ost sem, mert azt eleve a forint dollárhoz képesti gyengébb árfolyamához állapították meg. A mostani kedvezmény viszont minden régiót érint. Valószínű a gyártási volumen és a kereslet arányának változása miatt lehet az árcsökkentés, vagy akár az alkatrészárak csökkenése is indokolhatja.
-
Vagany
őstag
válasz
sangva9970 #20063 üzenetére
Az úgy tényleg érdekes. Azt nem értem, miért nem adtak számot hozzá, ennyiért már az is járna, a telefon szállítása sem volt drágább és ahhoz adtak tracking-et, és az árából (7xxx Ft) ítélve ez is futárral jön, tehát lenni kéne trackingnek. Az hogy 9 napja nem jött meg az inkább a készlethiányra utal szerintem mint a szállítás lassúságára, gondolom sokat eladtak úgy, hogy még nem is volt kézzelfoghatóan a raktárukban, viszonylag hamar "out of stock" lett a powerbank amikor néztem. Így már azért érthető az aggodalom, remélem hamar rendeződik.
-
Vagany
őstag
válasz
sangva9970 #20055 üzenetére
A powerbankot eleve drágább postával adják fel (ott elvileg van nyomkövetés is), de füleseknél lehetett választani hálisten, így csak az olcsóbb 1xxx Ft-os postát választottam, úgyhogy rendben van ez így szerintem, nem kell a pánikot kelteni
.
-
Vagany
őstag
válasz
sangva9970 #20048 üzenetére
Nem kellett aláírni és még lakcímkártyát se kértek, ha belefért volna a postaládába akkor simán berakta volna, de így a postára kellett értemennem az értesítővel (2db füles jött OP-tól).
-
Vagany
őstag
válasz
Assy777 #19939 üzenetére
Ha sikerült feltenni a custom recovery-t akkor a recovery rákérdez, hogy rootoljon-e, ha ezt engeded akkor root-ol, felrak egy supersu-t amit a rendszer indulása után a playben frissíthetsz és ezután a friss supersu frissíti a binárist, nálam a normál mód szokott működni.
-
Vagany
őstag
válasz
kinghaxor #19820 üzenetére
Én nem emlékszem, hogy egyszer is eldobta volna a hálót, ez előtti telefonommal (Samsung GS4) nagyon ritkán, 5-10 alkalommal viszont előjött, szolgáltató: Telenor. Folyamatosan megy a wifi, sose kapcsolom ki, automatikus 4G ahol van és napi 1-2 óra deezer mobilneten és wifin is néha, tehát észrevenném ha gond lenne.
-
Vagany
őstag
válasz
>Deego.. #19704 üzenetére
De a Oneplus hivatalos oldalán nincs olyan tok ami a keretet teljesen körülöleli. Sok tokot megnéztem már, majdnem 1 éve megvan a telefon, de két gyártó van akinek vannak normális, még nem túl nagy, de jó védelmet nyújtó és pofás kis tokjai OPO-hoz. Az egyiket szinte a kezdetektől használom, egy fekete Diztronic tok, nagyon jól szolgál, de most valami színesebbet szeretnék és a másik jófajta tok a Cruzerlite bugdroidja amiből van sok jó szín vagy akár átlátszó is.
-
Vagany
őstag
Van itt debreceni tulaj aki szeretne Cruzerlite tokot venni az OPO-jára [link] ? Három ember kéne egy közös rendeléshez, elvileg 2db tok rendelése esetén a 3. ingyen van, így a szállítással együtt nagyjából 9000 Ft lenne a 3 db, azaz fejenként 3000 Ft lenne cakkpakk 1 remek kis tok.
-
Vagany
őstag
Én is engedtem a kíváncsiságomnak és az Telefon is jelzett, hogy van frissítés, felment szépen 05Q-ra előbb az előkészítő frissítés utána pedig a 17L. Alapvetően tetszik is a rendszer, nem volt semmi takarítás, mégis megy szépen, van 1-2 dolog ami hiányzik, de megoldottam mindent és megszokható a rendszer, illetve a sebesség kárpótol. Talán nem is a sebesség ami jobb lett, hanem a ha rábökök valamire akkor tényleg történik valami és nem csak várakozik, valahogy mintha reszponzívabb lenne az 5.0.2. Egy dolgot nem tudtam megoldani ami fontos volt, nem tudok custom recovery-t feltenni. Az OTA előtt a 05Q-n TWRP volt fent, ezt valamelyik frissítés szó nélkül eltüntette, pedig a beállításokban ki volt kapcsolva a recovery frissítés. Gondoltam nem probléma egy perc alatt felrakom fastboot-ból a TWRP-t, látszólag meg is történik, kiírja, hogy minden rendben "sending recovery" , "writing recovery" , "finished" de mindig maradt az alap recovery. Már mindent kipróbáltam, kétféle kábel, alaplapi usb, másik adb, de ragaszkodott az alap recovery-hez. Nagy nehezen megtaláltam a problémát, a quick boot opció kikapcsolásával végül sikerült felrakni a TWRP-t. Nem nagyon értem az okát, mert eddig is be volt kapcsolva és mégis sikerült a recovery cserélgetés 05Q-n, de mindegy is már, akinek hasonlóproblémája van az a quick boot körül keresgéljen.
-
Vagany
őstag
válasz
nagyf_ #19284 üzenetére
Az sem mindegy, hogy milyen hálózaton van az az érték. Ha pl. LTE-n volt ez az érték, ki is tudod próbálni, hogy ha átváltasz csak 2G-re és megnézed akkor mennyi, elvileg a jobb lefedettség miatt jobb értéket is kapsz (nálam LTE -100 de 2G -65). Ha jól tudom a mobil beszélgetések amúgy is mindig 2G-n mennek, tehát ha a 2G-van 100-nál rosszabb érték akkor az már lehet, hogy gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest