- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Természetesen amennyiben ő nem érez funkcióhiányt és szereti, rendben megy, akkor hajrá!
Még egy érvem van a lebszélés mellett: ha bármi más megkukkan benne, azt nem nagyon fogod tudni orvosolni ma már. Antenna kábel, alaplapi gsm vezérlés - két típushiba (nem állítom, hogy gyakori, de bejöhet). Első még hagyján, talán Kínában találsz még, de a második alaplap cserés. -
Véreshurka
senior tag
CM 13 nightly alapú ROM-okon (pl: Resurrection Remix) is megvolt ez a gond (hardware-es gombok), itt tudsz tájékozódni mindenről ami csak érinthet. Én szerencsére megúsztam ezt. Bluetooth-t nem tudom, nem is hallottam erről.
Most a fentebb linkelt legfrissebb RR ROM-ot nagyon dícséri mindenki a topikjában.
-
Obyboy
addikt
Elvileg ha nem nyomsz Data Wipe-ot csak ráhúzod a mostanira nem kellene adatvesztésnek lennie de a biztonság kedvéért olvass utána pl a fórum utolsó oldalain.
-
Peet91
aktív tag
Igazad van, csekkoltam, és tényleg két év.
-
kano
nagyúr
Lehet, hogy gördülékenynek érzed, de egy Calulin 2.1 ROM egy jó kernellel sem volt rosszabb és sokkal jobb volt az üzemideje mint a CM12-nek (és a 12.1 sem az igazi ilyen szempontból).
Ráadásul a Google balf@szkodása ezzel a Play service-ekkel, hihetetlen... Ennek ellenére szeretem ezt a telefont, de akinek az üzemidő a fontos az CM11-et használ valószínűleg (szerintem én is visszatérek).
-
kinghaxor
aktív tag
Nekem simán ment. Először felraktam Play-ről a SuperSu-t, de valami bináris problémája volt. Utána boot twrp-be majd felraktam onnan. Simán működött és működik azóta is. Annyi, hogy a legfrissebb twrp kell hozzá amit a one-ra be lehet szerezni. Régebbivel nekem nem ment az előző Cm12s verziónál.
-
Danika256
aktív tag
Ha így lesz nagy kár!! Még ha nitrogénnel is hűtik sem lesz olyan jó mint az Exynos..
Igazán megvárhatták volna már a 820-ast ami valószínűleg mérföldekkel jobb lesz minden téren, és persze a konkurencia is dob piacra majd új hardvert. Ezt így kevés lesz a flagship killer címhez az biztos.
Csalódott vagyok mert nem ezt ígérték... -
Danika256
aktív tag
Lehet, hogy megcsinálják a 810-es is, de szerintem csak akkor, ha a Samsung legyártja nekik, mert a Qualcomm nem tud jelenleg alacsony csíkszélességen gyártani normálisan, ezért van minden bajuk. Bár lehet ehhez hozzájön az egyéb tervezési hiba is. De még ha meg is csinálják, akkor is van némi lemaradása az Exynoshoz képest, bár az Adreno GPU igen jó ami benne van.
Majd úgy is kiderül, bár én a Oneplus helyében nem sietném el, inkább gyártanék valami középkategóriás minőségi telót addig is, ami lenyomja az ellenfeleket abban a kategóriában minden tekintetben. Aztán ha lesz megfelelő HW akkor jöhet a Two és persze addig legalább lesz idő felzárkóztatni az O2 OS-t is. -
Danika256
aktív tag
Lehet a Q3-ban sem. Mivel azt nyilatkozták, hogy megint olyan csúcskészüléket akarnak adni a közösség kezébe, ami jövőre is bőven megállja a helyét a versenytársakkal szemben. Ehhez viszont jelenleg nem nagyon van hardver a piacon. Egyedül talán az exynos jöhetne számításba, a tegra meg nem beépíthető mobileszközbe... A terv az volt, hogy snapdragon 810 lesz benne, de látva azt, hogy mekkora bukta lett, azt biztos nem fogják használni.
Az új snapdragonok,( amiket 14nm-en valószínűleg a samsung fog gyártani, ha meg tudnak egyezni) idén kevés eséllyel fognak megjelenni. Szóval, nem biztos, hogy idén lesz Two, esetleg karácsony környékére.. -
stickermajom
addikt
Na puff, erről lemaradtam. Így jár az, aki hétvégén nem olvas PH-t
Más: CM12S-nél nektek ez a "felkapom a telefont az asztalról, kicsit életre kel a kijelző az órával és a notifokkal" működik rendesen? Nekem csak akkor hajlandó, ha olyan tempóval veszem fel, ami már eldobásnak minősül szinte.
Azon kívül, hogy éjjel 7%-ot merült a szokásos 3 helyett nekem egyelőre nincs problémám. Nem volt random reboot, pedig Spotify-t is nyomkodtam rendesen. Kicsit mintha laggosabb lenne a 44S után, hiába a clean install. Pl. a notification bar lehúzása akadozik.
-
Danika256
aktív tag
Na azért én ezt nem gondolám, nehogy már sajnáljuk őket. Mégis ki hiszi ezt el, hiába is mondják. Persze biztosan nem lehet rajta olyan sok haszon, de ők nem is arra mentek rá eddig hanem a sok kicsi sokra megy elvet követték. Csak most, hogy megérezték a siker meg a pénz ízét, nehogy ugyanúgy elszaladjon velük a ló mint a nagyobb gyártókkal..
-
micafighter
nagyúr
Állitsd át a fiokod régióját magyarra vagy csinálj új fiókot magyar régióval, és a oneplus.net/hu honlapon jelentkezz be.
Én igy eljutottam fizetésig. Nem rendeltem meg mert nem akartam, csak kipróbáltam. Ha a paypal fizetés oldalig eljutsz, akkor lehet rendelni, én eljutottam odáig és onnan már csak akkor lehet sikertelen ha nincs elég fedezeted.
-
micafighter
nagyúr
Nem látok forrást az oldalon amit linkeltél. Erre gondolnának? :
,,Továbbá a verseny torzulásának megakadályozása érdekében a harmadik ország területéről vagy harmadik országból kiinduló, a Közösségben letelepedett személyek számára nyújtott, vagy a Közösség területéről a harmadik országok területén vagy harmadik országban letelepedett személyek számára nyújtott rádióműsor- és televízióműsor-terjesztési szolgáltatásokat, és az elektronikus úton nyújtott szolgáltatásokat a szolgáltatás megrendelőjének tartózkodási helye szerint kell megadóztatni."
Hatálybalépés időpontja: 01/01/2015
Mert itt egyértelmüen szolgáltatásról van szó ahogy (#15856) kcsa is írja. Az itcafe is írt erről egyébként, ott is csak szolgáltatásról volt szó.
-
törölt tag
Az nem elég, meg is kell bizonyosodni róla, hogy sync-elt. (Pl. X%-os akksi alatt sem sync-el, ha úgy van beállítva, csak wifi-n, stb.)
Az eredeti kérdésre: De van, guglizni kell. De csak akkro működnek, ha még nem módosult az adott partíció, ami szerintem telefonoknál nehéz eset, mert állandóan változnak a file-ok. Nekünk pár éve a terás vinyót sikerült így visszahozni (párom is mellényomott, hát az elmúlt 10 év képeinek annyi lett).
-
szkorhetz
őstag
Az a baj, hogy most jutottam el oda, hogy lassan nálam is nagyon erősen vágyom egy I6P-re. Nem azért mert az milyen menő vagy akármi, csak gyakorlatilag a droid csúcsát használom, mégis vannak alkalmazások, amik erre nincsenek vagy nem olyan minőségben, mint almára. Meg sose volt még almám, lassan kipróbálnám. Persze, ez a birka effektus mocskosul ellenszenves és nekem is mindig átmegy az agyamon, hogy birka mindenki akinél iPhone van, ha szembe jön valaki, aki azt nyomogatja épp. De valahogy most vonz engem is. Persze, amit rá kéne dobnom, az már nagyon nem..
-
Garada
őstag
Így igaz, valamilyen szinten meg tudom érteni őket de a túlzott fanatizmus azért egy kicsit beteges már a márka iránt.
Abba bele sem gondolnak mennyit kell költeni egy telefonjukra és ha jön a következő nehezen fogják megállni, hogy be ne szerezzék az újat ez már csak ilyen, ismerek pár hasonló embert tőlük tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest