Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
eddie1978 #38696 üzenetére
Az OP2 megjelenése előtt nem sokkal vettem az OPO-t, így is 4 éves már. Többen cseréltek már akksit ami pár hónap után rosszabb lett mint a gyári volt. Nekem csak zsebkopott a ház, törés repedés nincs rajta de szerintem így sem éri meg költeni rá.
Jelenleg nekem a K20Pro a befutó az utódok közt, bár még megvárom a MiA3 megjelenést. -
eddie1978
senior tag
válasz
eddie1978 #38690 üzenetére
Feltöltöttem,majd nullára merítettem. Kikapcsolva feltöltöttem teljesen. Nos ha így marad, akkor nem leszek ellégedett. A régibe 2300mAh körül ment, míg ebbe 2500mAh. Ez így nem nagy durranás. A németek címkéje 3300mAh-t mond, alatta a kínai 3500mAh-t.
Lehet már a telefon sem százas már, de ez így kevés. Többet nem fogok költeni telefon akkura. Inkább kidobom. -
eddie1978
senior tag
válasz
eddie1978 #38689 üzenetére
Nos az lehet, hogy rossz az akku vezérlőelektronika. Kicseréltem a régivel és most jó. Csak át kellett forrasztani. Most tesztelem. A Polarcell akkuban egy 3500mAh cella van. Remélem nem kínai mAh.
Vissza is lehetett volna küldeni, Paypal visszafizeti a visszaküldést, de nem akartam vele tökölni. -
grizlisandor
veterán
válasz
eddie1978 #38665 üzenetére
Ennyiért már telefont is adnak valahol.
(#38666) Obyboy:
Én is agyalok a Mi 9SE és a O+7 között. 9SE méretei miatt, meg összességében szimpatikus, csak a kamera gyenge az elvárásaimnak, meg valahogy ez a miui meh.O+7, meg O+O méretben egy csoda. Pro nem kell, mert nálam berohadna a csodaszelfikamera.
-
Obyboy
addikt
válasz
eddie1978 #38665 üzenetére
Nekem is egyre kevésbé bírja az aksi. Nem is csoda hisz már 4 éves és átlagosan napi legalább egy töltésen átesett.
Idén már tuti le lesz cserélve csak még nem tudom mire. Az OP7/7pro ígéretesnek tűnik, kérdés hogy mennyi lesz a valós ára. Ha sokallom akkor a Mi9SE vagy Mi9 is szimpatikus, esetleg megvárom mit hoz a MiA3. Vagy korábban nem hittem, hogy ilyet fogok valamikor mondani de a céges Samu A5 annyira bejött, hogy még az A70 is az esélyesek közt van. -
válasz
eddie1978 #38250 üzenetére
Ez nem feature, hogy a magára hagyott telefon egy rezgéssel jelzi neked, ha időközben érkezett levél, sms, hívás (ne csak zsebre vágd ellenőrzés nélkül és lemaradj valami fontosról)?
Mondjuk a Google Music-ot ez sem magyarázza, hacsak nem dugsz be ekkor egy fülest is és arra van smart beállításod, hogy induljon el valami.
-
janosibaja
őstag
válasz
eddie1978 #35423 üzenetére
Meg is maradok a Baconnál, próbálom megszokni a számomra szokatlan felépítését.
Apróság, hülyén is hangzik, de zavar a reklám, mégsem kapcsolom ki jó szívvel, mert értékelem a fejlesztők munkáját, nem szeretem megrövidíteni őket. Általában is, most is szívesebben fizetnék egy korsó sörnyi összeget, csak ne izélgessenek ezzel a hirdetéssel. De nem tudok fizetni, mert nincs ilyen opció.
-
petipetya
nagyúr
válasz
eddie1978 #34667 üzenetére
Azt nem tudom, de innen le tudod tölteni: Google Drive link
-
Madoc
veterán
válasz
eddie1978 #19315 üzenetére
Na csak van valami mert visszaírtak hogy hálozati hiba volt,és kb 20-perc alatt sikerült is megcsinálniuk. Viszont most oxygen csücsül a telón. Hogyan tudok cm12s-re átállni? Hülyegyerekesen légyszi mert már 4-sör és 2 feles bennem van!
Mica cikkjében megpróbáltam az efs professional backupot de nem lát particiokat. ötlet?
#19317: Villanyász vagyok
1-órától fent voltam és szétkurt az ideg. -
eddie1978
senior tag
válasz
eddie1978 #19217 üzenetére
Látom még dolgoznak rajta. Elfelejtettem írni, hogy nálam is raw+slowshutter esetén jön elő.
-
válasz
eddie1978 #18083 üzenetére
Mindent végigcsináltam ahogy itt le van írva: [link]
1. Telefon rádug (egy felismerhetetlen eszközként jelenik meg az Eszközkezelőben: QHSUSB_BULK
2. Windows Test mode-ba rakása (driver ellenőrzés kikapcsolása miatt,hogy minden szirszart elfogadjon)
3. driverek felrakása Qualcomm 2012 mappából (külön kellett letölteni)
4. utána a kínai szoftver elindítása Adminisztrátor módban: Msm8974DownloadTool.exe
5. megtalálta -> klikk Start -> lefut valami csík, rádobja a ColorOS-t
6. Piros 1+ logo megjelenik: siker
7. Bebootol, Developerben engedélyez Debugot
8. Ráköt Bacon Root Toolkit-re
9. egy kattintással rátolod a legfrissebb CM11S -
vitezlejszlo
őstag
válasz
eddie1978 #17664 üzenetére
A telefonod direkt van a gepedre kotve, vagy hubon keresztul? Nekem ha direktbe volt, akkor a fastboot bugzott, de hubon keresztul fel tudta telepiteni a teljes os-t (http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/guide-return-opo-to-100-stock-t2826541 bocs telefonrol vagyok)
-
tgb
senior tag
válasz
eddie1978 #17648 üzenetére
Én tegnap hasonló képpen jártam,fastboot volt,de nem lehetett semmit kezdeni vele,teljes pánik!Kérdést feltettem itt,pendrive-otg,és ment is minden!nekem volt recoverym!
Szerintem egy recoveryt próbálj csak flashelni,vagy valahogy felheggeszteni!nincs ott a memoriával semmi gond! -
vitezlejszlo
őstag
válasz
eddie1978 #17648 üzenetére
Ha a download tool nem OnePlus hivatalos cumó, akkor szerintem nem arról. Hanem hogy ADB-re feldugva fastbootos telefon mit ír ki meg hogy bekapcsolva mi történik. Kb hogy lássák, hogy a hivalos eszközökkel mit lehet elérni. Odaadják a videót egy szakibbnak, az meg egyértelműen lássa, hogy mi van, aztán had nyomja rá az RMA pecsétet oszt csá
Egyébként meg ha írás közben kapcsolod ki, akkor _ELVILEG_ csak az adott partíción lehetne hiba, nem kúrhatná szét az egész telefont. Nekem is inkább +1 a hibás flash-re.
-
Criton
veterán
válasz
eddie1978 #17626 üzenetére
Próbálj meg ezzel visszatérni stock rendszerre, OxygenOS után én ezzel álltam vissza. Stock 33R lesz a rendszer, de szépen felfrissíti magát 05Q-ra. XDA-n akik OxygenOS-ről akarnak visszatérni, sokan ugyan azt a hibát kapják mint te.
-
vikla007
aktív tag
válasz
eddie1978 #17605 üzenetére
Másik gépen próbáltad?
Esetleg így?:
(ctrl C másol, jobb klikk egér beilleszt...)
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
fastboot flash dbi sdi.mbn
fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
fastboot flash rpm rpm.mbn
fastboot flash tz tz.mbn
fastboot flash LOGO logo.bin
fastboot flash oppostanvbk static_nvbk.bin (this partition seems to have appeared in the 44S build)
fastboot flash system system.img
fastboot flash userdata userdata_64G.img (or userdata.img if you have the 16GB version)
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash cache cache.img
fastboot reboot -
kano
nagyúr
-
mfranky
őstag
válasz
eddie1978 #15723 üzenetére
Nem száradt meg a ragasztó, de ez elég gyakori hiba szerintem... nekem is halványan sárga...a helyedben kipróbálnám az alábbi megoldások egyikét, mielőtt visszaküldöd:
1., közvetlen napfénynek kiteszed pár órára
2., UV fény alá 20-40 percHa egyik se műkszik, küld vissza... nálam nem zavaró annyira, de mivel jön a nyár, kint lesz eleget napon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest