Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson1190
tag
válasz
X DoZ3R #27293 üzenetére
Szerintem sultan féle elég stabil, apróbb dolgok vannak nagyon ritkán fc-zik egyet a beállítások nekem, lte atomstabil már ahol van lefedettség, mellesleg nekem se engedi átállítani a preferált hálózatokat, de így is szépen kapcsolgat hsdpa edge lte között.
Plussz ma reggel mikor lecsatlakoztam wifi-ről nem akart felmenni adatkapcsolatra, de egy gyors repmód be,ki és máris jó. -
-
ampulla
aktív tag
válasz
X DoZ3R #23608 üzenetére
Én is így kaptam a telót. Valaki azt mondta itt a fórumon, hogy esetleg gariztatott telók, amik fel lettek újítja alaplapcsere vagy valami és ezt a rendszert rakták rá tesztelni. Azonban valahol olvastam, hogy ez developer ROM. Szóval van pár furcsa dolog itt, főleg hogy OTA-val nem tudsz updatelni. Sajnos fel kell nyitni a bootloader-t és felflashelni a legújabb CM ROM-ot fastboot-al. Itt megtalálod a ROM-kat:
(#23621) ollie
De a 44S után mindig bejön a recovery. ha felrakom a legújabb CM12-es ROM-ot a vágja haza a rendszert. Utána nincs recovery, hiába akarok egyből oda bootolni, miután felflasheltem TWRP-ból az új rendszert utána van egy bootloop, újraindul a telefon és betölt ia rendszert. Semmivéle recovery nincs de TWRP se CM.
-
Obyboy
addikt
válasz
X DoZ3R #22000 üzenetére
Lehet attól függ hogy melyik gyártósorról érkezik. Azért az durva lenne ha nem zsír új alkatrészekből tennék össze a készüléket amit újként árulnak. Az elfogadható lenne ha egy olyan készüléket értékesítenének amelyik sikeresen átment valamilyen gyártás közbeni MEO-s teszten de ez is csak úgy ha ezt feltüntetnék és ezáltal kedvezményesebben árulnák.
-
-
kano
nagyúr
válasz
X DoZ3R #21804 üzenetére
Na azt hiszem sikerült agyoncsapnom az OPO-mat.
CM11S flash közben történt valami és az egyik fájl flash után azt írta ki, hogy az eszközre vár.
Onnantól kezdve semmi (se fastboot, se recovery, se a win nem ismeri fel semminek).
Volt már ilyen valakinek? Szerintem ez visszaküldős buli lesz sajnos...
Köszi! -
BigBlackDog
veterán
válasz
X DoZ3R #21444 üzenetére
Ezek szerint akkor OnePlus felületén valahol bejelentem a garanciális javítási igényemet és küldik a DHL futárt, aki elviszi a készüléket?
Egyébként, ha nem túl nagy eretnekség a kérdés feltétele, a Find7-hez képest mennyivel jobb/rosszabb, ajánlottabb/nem ajánlottabb a 1+1?
-
Shyciii
veterán
válasz
X DoZ3R #21410 üzenetére
CM11S az első gyári rom. Ebből csináltak flashelhető zip fájlt is az XDA-n, de ez gyári, nincs azzal semmi baj. Én amint a kezembe vettem rögtön frissítettem CM12S-re, de nem OTA-n keresztül, hanem letöltöttem a fastboot-os eredeti gyári romot, és azt flasheltem fel kézzel. Ráadásul pont előtte 2 nappal jött ki egy újabb CM12S
-
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
X DoZ3R #21065 üzenetére
Elvileg vissza tudod tenni, de én amikor levettem nem volt hova tenni, mert ugye minden szöszös, és ha ráragad akkor kampó basszó... Szóval a levett lapot az eredeti fóliára raktam vissza, na akkor lett tiszta szösz, így nem is játszottam vele, hogy vissza ragad-e az eredeti helyére...
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
X DoZ3R #20702 üzenetére
(#20702) X DoZ3R@ a merülés beállítástól, szinkronizáció fokától és a hardver aznapi kedvétől függ. Ha beakad a modem, vagy a gps, akkor fél nap alatt leszívja. Amúgy teljesen jó az az egy-két százalék, sőt...
(#20697) purcigeorge@ nagyon jó kis készülék, nem őt szidtam. De szoftverileg vannak problémák és fejövésem szerint hardverileg nagy a szórás minőségben...
(#20706) ronson@ van aki tökéletesen elégedett és van aki tépi a haját. Meg a kettő között. Lehet problémamentes készüléked, de ha zűröset fogsz ki, bümtetlenül piszkálhatod. Ilyet egy nagy gyártó sem vállal be
Ezt pozitívumként számítom.
-
guyver
senior tag
-
SkiDev
őstag
válasz
X DoZ3R #19825 üzenetére
Meg most látom sokan a rádió miatt problémáznak. Mi a baj a 3/4G-vel? Azért érdemes lenne a nyűgeit mielőtt elhatározom, hogy ezt fogom majd venni. Vannak neki (csakis az igazat) ?
Mert még dilemmázok a G3 között attól, haverjaimnak is G3 van és elégedettek, gyakran használtam próbáltam ki én is.
A G4 drága nekem. Nálam a kamera meg a nagyon sokoldalú beállítás az elsődleges. Imádom, ha mindent a saját számízére állíthatok meg vannak kis apró featurek (bármi - dupla kopp, felemeled a füledhez felveszi a hívást stb.)... Na ilyen a Sonyban nem volt....
-
SkiDev
őstag
válasz
X DoZ3R #19789 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor hogyan működik ez a rendszer? A weboldalról megrendelem a 64 GB-osat. Eztuán nekem semmit sem kell csinálni vele, mert lehozzák ugye?
A garanciánál? Kell hozzá azért jól angolul tudni?vin.pilu: Neked is köszönöm, azért kár, de mindegy, megpróbálom túlélni.
-
kóóó
aktív tag
válasz
X DoZ3R #19786 üzenetére
Vagyis akkor, hiaba dobalja a halozatot napjaba tobbszor, es hiaba szarakodik a multitouch, (a gepelesre gondolok, hogy ha gyorsan irok, nem birja....), es meg rengeteg rendszer bug, hogy a videokat alig birja lejatszani, vagy allandoan valamelyik alkalmazas sajnos leall, a tarcsazo, a galeria stb...
De akar a sarga kijelzo, ami lassan egy ev utan sem tunt el,
vagy akar, hogy random lefagy vagy kikapcsol es csak hard resettel lehet eletre kelteni es meg sorolhatnam, ez nalam nem szamit, mert egyszer kiesett a zsebembol, es az keret egy apro reszen lepatant egy 1mm darab?Ha igy van, maris foldhoz vagom, hogy akkor a kijelzoje ix legyen mar fos....
-
vitezlejszlo
őstag
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
X DoZ3R #19356 üzenetére
Szinten 12.1 0426 és szintén nem mindíg veszi észre sőt a power gombot se.... De ez ilyen mióta világ a világ
Setting, Display, Prevent accindental wake-up be vagy ki van kapcsolva? Állítólag ha ki van akkor jobban veszi, de nekem kikapcsolva se százas. Bezzek a 0327-es az tökéletesen jó niglty volt... :/
-
-
törölt tag
válasz
X DoZ3R #19199 üzenetére
Nem tudom, mivel nekem nagyon mozgalmasak voltak az animációk, levettem a sebességet felére (vagyis fel). Így aztán eddig mindig gondolkozott 0.5-1 másodpercet, mielőtt megcsinálta a műveletet. Most ez csőkkent, plusz az alkalmazások közötti váltogatás és a billentyűzet felcuppnaása is érezhetően gyorsabb. Nem hiszem, hogy placebo, mert rosszabbra számítottam.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
X DoZ3R #19123 üzenetére
CHANGE LOG:
1) "OK ONEPLUS" Voice command is included..
2) Play Store upgraded to 7.3.29 (Thanks @VinceCgto)
3) [FIXED] Messaging app crashing on boot (Thanks @VinceCgto)
4) [FIXED] OTA fails due to encryption (Thanks @VinceCgto)https://forums.oneplus.net/threads/cm12s-yng1tas17l-installation-guide-review-change-log.304615/
Ez a 7.3.29 az a playstore, amit a Calculin is tett a Service fixbe, szóval erre szerintem már nem fog kelleni, mert ezzel megoldódott a merülés kérdés.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
X DoZ3R #19049 üzenetére
Háááát....
Fura, hogy tényleg alap dolgok hiányoznak.. értem én, hogy AOSP közeli legyen, de ha egy nexus is ilyen...
csengetési hangerő pl nem tud emelkedést... nincs power gombra telefon lerakás. Nincs értesítési led beállítás... hogy csak pár nekem fájó dolgot említsek. Ja, pl akku használatnál csak a képernyőt látom 2%-al, semmi mást, mintha nem is futna száz dolog még mellette
Akkumulátort nem tudom begmondani jobb-e... ami fura, hogy a BMW elszáll, ha kiteszem értesítési sávra az aktuális áramfelvétel ikont. De mérni is furcsákat mér, -2mA fogyik mikor tuti nem igaz. Mert nyomkodom és a kijelző be van kapcsolva. Éjjel -10-12mA-ert merül amikor a 12S 6-8 -at. De majd a százalékos merüléssel meglátjuk, hogy úgy mennyit mérek.
Ami jó, hogy talán tényleg folyékonyabbak az animációk meg a menük, de ez inkább csak érzésre, és sok mindent nem befolyásol, szóval mintha nem is lenne
Megvárom lesz-e GSM eldobás, és ennek fényében döntök a sorsáról. Nem feltétlen lesz ez rossz, de bőven várni kell szerintem vele pár OTA-t, hogy érdemben is jó legyen, ne csak annyi, hogy bebootol és működik...
Ha eldobja akkor 12.1-es nighly lesz a következő teszt rendszer...
-
vitezlejszlo
őstag
-
M0RGI
őstag
válasz
X DoZ3R #17515 üzenetére
Pont ez lenne a lényeg egy jó romban, hogy ne kelljen minden xarhoz appot letölteni.
Mellesleg lehet, hogy én is kipróbálom oxigént, de előbb megvárom milyen cm feature-ök hiányoznak még. Én ugyanis nagyon sokat használok közülük annyira ésszerűek és jók. Nem is értem többségüket miért nem rakja be google a stock androidba.
Még a kamera témához annyit tennék hozzá, hogy a modded cm11 kamera is egy nagy kaki. Fátyolosodás, óriási zaj, vakus képeknél "félbevágott kép", ez mind megvan. -
vitezlejszlo
őstag
válasz
X DoZ3R #17047 üzenetére
Nagyságrendekkel minőségibb érzés az újadat huzigálni az üveglapon, mint a fólián. Ráadásul az én száraz bőröm miatt a fólián 1 hónap után már meglátszik, hogy milyen feloldó mintát rajzolok. Az üveggel meg semmi gond. Fél év után kellett cserélnem (Nillkin) mert egy leejtésnél pont a sarka elpattant (a védő üvegnek). De egy karc se volt addig rajta.
-
Criton
veterán
válasz
X DoZ3R #16389 üzenetére
ja, csak biztató a "on or before" mind a két verziónál....., nem tudom, lehet csak én vagyok vele úgy, de már egyáltalán nem érdekel sem a OnePlus féle CM12, se az OxygenOS..... megtaláltam a magamnak megfelelő romot és kernelt, jó pár hét/hónap kutakodás után, szóval most egy jó ideig nem váltok....
Engem a stabilitás jobban érdekel, mint az extra dolgok meg a csili vili .... és még szerintem lesz jó néhány anyázás kiadás után.... ez rossz, az rossz stb....
-
sonyz7
tag
válasz
X DoZ3R #16145 üzenetére
Ez vált be egyelőre, előtte bliss és temasek volt. A február 21-i gappsot tedd fel mellé, ott a legjobb az üzemidő, az ennél újabb gappsoknál a google szolgáltatások szeretik enni az aksit.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
X DoZ3R #15539 üzenetére
/system/build.prop
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=fluence
- >
ro.qc.sdk.audio.fluencetype=noneés
/system/etc/audio_platform_info.xml
<device name="SND_DEVICE_IN_HANDSET_MIC" acdb_id="40" />
->
<device name="SND_DEVICE_IN_HANDSET_MIC" acdb_id="4" />Na, megtaláltam, tudtam leírtam valahová.
Még anno az opo fórumon találtam ezt a megoldást és nekem utána tökéletes volt a hívás minősége a másik oldalon. -
McKay55
csendes tag
válasz
X DoZ3R #15526 üzenetére
Üdv!
Én 25R - el vettem a telefont tavaly augusztusban, azóta szépen végig mentem a frissítéseken 44S - ig. Teljesen gyári. Valahogy mindig megvan ez a hiba, hogy időnként nem hallanak rendesen de egy újraindítás megoldja. Ebből kiindulva nem sok kavicsot dobnék a tűvel való tisztítás hatékonyságára (bár biztos nem árt). De ha beválik akkor hajrá -
Josh777
tag
válasz
X DoZ3R #15431 üzenetére
Én csak a CM12-ről tudok nyilatkozni, tegnap raktam fel.
Nagyon szép, megtetszett, stabilnak is tűnik. Ugyanakkor hiányolom a 11S finomságait, mint pl a Screencast, a fényerő atom-részletes beállítása illetve a gyorsbeállítások panel választási lehetőségei is igencsak megcsappantak. A kameránkat egy egyszerű apk-val pótoltam, így már azért el leszek - összességében ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- iPhone 13 Pro 128GB
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest