Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
meridaharcos
üzenetére
Ha csak rootolt és semmi más rendszer modifikáció nincs, akkor elméletileg nem kizáró ok.
-
meridaharcos
senior tag
Rootolt rendszer kizáró ok OTA frissítésnél ???
-
ABal
őstag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Köszi szépen!
Neked is kcsa
-
vitezlejszlo
őstag
Ha összepárzódtak a kocsival, akkor a bluetoothba ha bemész, és látod, hogy konnektálódtak, akkor van ott egy kis fogaskerék vagy akármi, amivel be tudsz menni a kocsival való kapcsolódás menüjébe, és ott a kontakt megosztást engedélyezni kell. Bár nekem ezt magától megkérdezte, hogy a kocsi hozzá akar férni, énszerintem is hozzá akar férni?
De próbáld meg manuálisan engedni neki az annya mindenségit! -
ABal
őstag
Van köztetek olyan, aki autóban BT-n használja a telefont?
Az előző telefonomat pikk-pakk felismerte az autó rendszere, majd némi huzavona után át is vette a telefonkönyvet, és onnantól gond nélkül tudtam a kormányról felvenni és indítani a hívásokat. A One-nál valahogy ez nem akar összejönni, mintha nem küldené át a kontaktokat. Van valami trükkje esetleg? -
vikla007
aktív tag
Elvileg indul a 44s update
-
vikla007
aktív tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
A kernel állítás általában RGB meg gamma...
-
kcsa
veterán
Akit érint: a jelek szerint nem kell meghívóra várni ezentúl.
-
Criton
veterán
válasz
meridaharcos
üzenetére
jól látod.....
-
FémKuka
tag
válasz
endymion00
üzenetére
Igen, semmi gond nem volt belőle

-
endymion00
csendes tag
Sziasztok!
Valaki próbált már olyat, h a szállítási címnek a malboxde-set adta meg míg számlázási címnek magyart?
-
falijja
őstag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Hát hogy ezt miért kellet kivenniük....a barmok

-
falijja
őstag
Viszont az gáz hogy a jelenlegi szoftverben ami rajta van... nincs kijelző szín állítás...

-
kinghaxor
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Szia. Köszönöm a segítséget, közben meg lett a legfrissebb linkje is. Vissza is raktam a CM12 helyett. A munkahelyemen nem a gyári töltővel szoktam tölteni, van bent egy kisebb teljesítményű töltő, azzal is hamar töltődik, és egyáltalán nem melegszik az akku töltés közben, így bent inkább azt használom. Hát a 12-essel ez nem jött össze. Gyorsabban merült a telefon mint ahogy tölteni tudta a töltő. Nagyon nincs még kiforrva ezen a téren. Viszont veszettül gyors. Semmi megreccenés. Meg is lepődtem. De nagyon melegszik, merül vele a telefon így egyenlőre parkoló pályára került nálam.
Azt még azért megkérdezném, hátha tudja valaki, hogy a 44-es 11s ben lévő 95% = 100% minőség hiba a sima 11-es nightly sajátossága is, vagy abban tényleg a 100 %-os beállítás a legjobb?
-
Criton
veterán
lollipop alatt a volume boost-ot be lehet valahogy kapcsolni? mindig disabled-en van..
-
zokni1996
csendes tag
válasz
balazs1022
üzenetére
Akkor megnyugodtam
már azt hittem itt komolyabb problémák vannak -
hkari
őstag
Multi ROM-os CM11-et tudtok mondani?
Ezt szeretném kipróbálni rajta: [link]
-
Criton
veterán
ma újra visszatértem a nightly-ra
mint ha egy kicsit jobb lenne mint a korábbiak.... a kérdésem, a beállítások/fejlesztői beállítások alatt másnál is defaultban ki van kapcsolva a cm recovery frissítés?
ha jön update, akkor frissíti rendesen twrp 2.8.4.1 alatt?amit eddig észrevettem, hogy nincs szolgáltatás felirat jelenik meg bal oldalt felül, ettől független teljesen jól megy a telefonálás, és gyorsan talál hálózatot is....
-
zokni1996
csendes tag
Halljátok van egy kis gondom
Miért csinálja ezt a telefon/szenzor
?
Ugyanis, amikor vaku nélkül lövök képet, akkor nincs semmi gondja, tökéletesen működik, DE ha vakuval készítem a képet, akkor a felénél törés van.... miért? (szerintem szoftveres gond, mert bár minden alkalmazással -google camera, gyári kamera, mindegy melyik kamera- ezt csinálja)
Teljesen gyári minden, root van (44S)
Ötlet?
-
falijja
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
A posta árával nem vagyok tisztában amit nem tudom hogy működik és miként külföldről de köszi kedvességed..

-
Forest48
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
De előre nem tudja h mennyi a szállítás, mert azt ügyesen változtatják kb havonta. Múlt hónapban osztrákokhoz 19.95 volt, előtte 15, még régebben 11...
A keresőt viszont valóban használhatná, hogy legalább azt tudja h miket is kéne megkérdeznie. Mondjuk nem mindegy h mailboxde-s csomagtovábbítással rendeli vagy ausztriai, esetleg német címre.falijja (#14620)
Egyébként 102 környékén jön ki a 64es ha pl ausztriába rendeled. Ha Mo-ra, akkor németekhez talán 15 körül van most, arra még jön 19euro. Tehát kb 107 takarja be -
Forest48
aktív tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Azt tudom, hogy nem azzal volt a gond, csak azért írtam h felesleges többször is letölteni egy fájlt, inkább ellenőrizd le, akkor az biztosan jó lesz. Volt már h ez kimaradt és softbrick lett a vége, szóval megéri azt a fél percet
. -
falijja
őstag
Helló esetleg erre valaki...? [link]
-
Criton
veterán
válasz
kosmoo81
üzenetére
akkor ez valami bug lenne 44s alatt?
Calkulin megcsinálta a XNPH52Q rootolt verzióját...
-
kosmoo81
tag
válasz
Criton
üzenetére
Nekem volt beragadt kepernyomentesem amit nem tudtam sehol letorolni.
Pc latta, torolte (elvileg) de a file ottmaradt.
Volt olyan file manager ami nem latta, a masik meg ugyanugy nem torolte.
Sd Maid nevu progi lefuttat, csomo hibat javitott de a kepek nem torlodtek.
Utana recoverybol toroltem a fileokat, majd ismet sd maid es ekkor eltuntek
En nem tudtam emiatt kepernyomentest csinalni mert mindig azt a hibat irta h a tarolo hasznalatban van! -
Criton
veterán
44S alatt másnál csinált olyan a stock Galéria app, hogy onnan törölsz egy képet, de attól független az sd kártyán marad? Galéria app szerint meg üres a könyvtár...
- mikor a kép meg ugyan ott csücsül.... -
scope2007
addikt
valaki használta ezt a OnePlusOne toolboxot?
OnePlus One Toolbox v5 471MB

tartalmazza
Lock/Unlock Bootloader
Install Custom Recovery (CWM, TWRP & Philz)
Install Stock Recovery
Install CM11S XNPH44S
Root Device (Manual)helyreállító cuccnak tökéletes lehet, én még nem használtam élesben
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy honnan lehetne hozzá jutni a legfrissebb CM11 Nightly romhoz? Ezen a linken ugyan látszólag fent van, de error 404. a vége. Vagy sima 11-el már nem is foglalkoznak? A telefon se talál nekem 11-es frissítést, viszont 12-est azt igen. De az meg nem kell. olyan gyorsan merül vele a telefon, hogy nem győzöm tölteni.
(#14652) vitezlejszlo Az a baj, hogy nem tudom letölteni. Nekem még sokkal régebbi van fent és fel szeretném frissíteni az elérhető legfrissebb 11-re.
-
Forest48
aktív tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Többszöri letöltés helyett inkább az MD5 Checksum ellenőrzést javaslom
.
Van rá egy kis program, 5 mp alatt kiírja h minden klappol-e.
Megéri egyébként vacakolni a romokkal? Eddig minden telefonomat megfőztem, de ennél valahogy CM mellett nincs nagy késztetés.
-
vikla007
aktív tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Nekem most nincs fent, de az aksi menüpontban volt még a "csokin"...
-
vitezlejszlo
őstag
Ebbe a Paranoidosba az akkumulátort át lehet variálni százalékos kijelzésre, mint a cijánba is van? Hogy csak egy kani nagy szám legyen kiírva... Vagy ez ilyen tudományt nem tud?

Köszie
-
vikla007
aktív tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Itten azt írják...
http://blog.paranoidandroid.co/2015/02/02/5-0-alpha-1/
-
purcigeorge
aktív tag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Szerintem mindkettő előtt fel kell rakni egy cm12-t, ami egy modemet frissít, vagy valamit. Utána mehet fel a paranoid. Azután már lehet őket váltogatni. Nekem jó amúgy, csak az aosp billentyűzet nem indult el.
-
vitezlejszlo
őstag
Mókuskák!
Leszedtem már ezt a Paranoidot (feb 2) , megnézem már mit bír AOSP alapú rommal ez a csoda. Meg a Liquidsmoothot (jan 22), mert az is szembe jött.
2.8.4.1-es rekoveriba alap wipe, majd install, és az a fura, hogy mindkettő rom addig jut el, hogy elkezdi optimalizálni az alkalmazásokat (gappsot nem tettem fel elsőre direkt), és a para 6-ig, a LS meg 2 alkalmazásig jut el, majd rebootol mindkettő, és ezután bootloop....
Hogy hát hogy ez meg most mi?
Lemaradtam valamiről?
Mindkét romot kétszer szedtem le, hogy nehogy az legyen, hogy hibás, lejött, kétszer is, és mindkét telepítes ezt tudja előadni....Ötlet?
Laca
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Hát igen.. ha ennek vége tuti alap app lesz nálam..
Egyébként a nyomon követés be volt, van kapcsolva de az első dolguk a kikapcsolás volt, azon se csodálkoznék, hogy ha már formázva is lenne
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Jaja, meg ha meg van adva neki a root jog! Akkor a beállításokat átrakja a system partícióra is

-
G4bi89
senior tag
Ma reggel fura dolgot csinált a telefon. A repülő üzemmód kikapcs majd erre egyből újraindult.Ez még nem is lenne akkora baj mert félévente egyszer belefér,de újraindulás után nem voltak meg a profilok. A telefon ezen része teljesen visszaállt gyárira. (stock 44s)

-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ja, cerberus milyen jól tud jönni ilyen esetben főleg ha recoveryből van telepítve.
-
mgTerminator
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Cerberus gondolom nem volt fent?

-
jilian
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Nem volt bekaocsolva a nyomon követès? (ès akkor jòl megrugdalni, ujjait eltördelni azt a felfújt kidobòt)
Imei alapján rá tudnak keresni a rendőrök is, esetleg amelyik szolgáltatònál vagy, keresni itt egy ott dolgozòt... -
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Lehet elkel búcsóznom.. a minap a helyi(Miskolc) egyik szórakozó helyen engedtem ki a gőzt a hol a kidobók úgy döntöttek ártottam valamit
tehát meg kell agyalni, nem foglalkozva azzal, hogy épp telefonálok.. nék. És ha már úgy is földön fekszik a szerencsétlen a telefonját meg jól elvesszük..
Rendőrségi ügy elidnult de nem látok sok esélyt.. tanulság? Ne menjetek drága telefonnal bulizni.. -
hkari
őstag
Próbáltátok már a Paranoid Android-ot? G2-re az volt a kedvencem, lehet megérne egy próbát

-
jilian
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Mostanában nagyon "unatkozom"(továbbképzés), játszom a telefonon....ergo: nem melegszik annyira, tovább bírja szuflával.
-
jilian
addikt
válasz
Effendi
üzenetére
Ha vigasztal nekem a Xiaomi MI2S-em kinába ment vissza, jött vissza EMS-sel 15 rongy... de minden jòl ment, ez van.

=====más=====
Azok ne is olvassák ès reagáljanak akik fikázni akarnak...
Nos, cm12 nightly.
Tökéletes minden szempontbòl, de nekem az alulfesz miatt kell a kernel.
Szòval kb hetente szoktam frissíteni a ROM-ot, kernelt.
Jelenleg az AK 110 a friss de bármit csinálok nem botol be a rendszer vele, ugyan ez a 107-tel.
Pròbáltam:
- Synapse eltávolítása
- ukm eltávolítása
... semmi, no bootolás
-ami viszont èrdekes, hogy a 087-es AK-val az ègvilágon semmi baja a jòl belakott cm12 nightly - mnak, elsőre feláll a rendszer, minden ok.
-tehát a Rom-ot tudom frissíteni, de a kernelt nem.
-pròbáltam neki egy szűz night +110 AK, a rendszer nem èletkèpes.valakinek hasonló?
-
Effendi
csendes tag
Szóval ezt azoknak írnám, akiknek a későbbiekben esetleg problémája akadna a készülékkel és garanciálisan kell cserélni.
Mivel a telefonom beadta a kulcsot, elkezdtem levelezni a társasággal.
Először javasoltak mindent, hogy mit kellene a készülékkel csinálni, például küldtek teljes javítócsomagot, amit ráfuttattam a készülékre, de a lényeg az, hogy nem javult meg, így végül jó egy hét elteltével felajánlották a cserét.
Mivel Magyarország nem támogatott ország, ezért a futárjuk nem vitte el ingyen, így nekem kellett a postaköltséget állni Angliába vissza.Szóval, ha van Ausztriába rokon, akinek a címén fel lehet adni, akkor vigyétek hozz ki és tőle a futárjuk elviszi ingyen.
Mivel nekem nem volt ilyen, így maradta csomagküldő, ami nem olcsó. Így találtam az UPS-t, aki potom
8800 Ft-ért el is szállította vissza. Ami pozitívum volt benne, hogy 20!!!! óra alatt kivitték, és átadták Peterborough-ban egy Ali nevű csávónak. 
Sajnos innentől várakozó állás... kb 3 nap, mire a cserekészülék állapota a honlapjukon pending-ből processing lett, és kaptam az követési számot is, de... nem expresszel küldik, így feltehetően két! hét lesz, mire talán a német címre és.
Próbáltam levélben meggyőzni Őket, hogy nem kerülne szinte semmivel sem többe a postaköltségük, ha közvetlen a Magyar címemre küldenék, de nem hatotta meg az ügyintézőjüket.Tovább menve: A paypal elindított egy szolgáltatást, hogy a visszaküldött árú postaköltségét megtérítik, tehát lenne esélyem arra, hogy kifizessék a 8.800 Ft-omat, amivel visszaküldtem a telefont.
Kitöltöttem a formanyilatkozatukat, csatoltam a számlát, a Paypal utalás alapadatait, ,valamint a szállító cég megbízását, számláját, és azt, hogy a termék vissza is érkezett Angliába.
És most kapaszkodjatok meg: azzal utasították el a kérelmemet, hogy a szállítási cím, ahova a telefont küldte a OnePlus nem egyezik meg az én címemmel, és Németország nem tartozik azon országok közé, ahol nem támogatja a Paypal a csomagvisszaküldés összegének megtérítését.
Jelenleg ott tartok, hogy megírtam nekik, hogy a német cím csak csomagtovábbító szolgáltatás címe, és most csatoltam a mailboxde forwarding ordered bizonylatát, valamint a DHL csomagkövetésre vonatkozó adatait, hogy a telefon megérkezett a saját Magyarországi címemre.
Bocs a hosszú írásért, de talán esetleg segít majd másnak is, ha szükség lesz ilyesmire.. (remélem nem)
-
s3nsitivity
addikt
válasz
szkorhetz
üzenetére
Oh, nekem az már nagyon nagy lenne.

Plusz a P6-nál megfogadtam, hogy majd legközelebb akkor Huwi ha értelmes SoC-ot használnak.
De azért sok sikert hozzá természetesen!

(#14619) gyurika981
Hát a Gugli naptár értelem szerűen bárhol elérhető. A sync meg pár forkba bele van építve, hogy az is lassítja a rendszert annak aki nem használja.

-
falijja
őstag
Helló...ha most bejutnék és rendelhetnék egyet a mai árfolyamokkal mennyibe fájna a 16/64 gb -s változatok...?
Válaszokat előre is köszi...
-
gyurika981
tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Google naptára gondoltam! Köszi szinkronizált is! S3-on nem kellett külön telepíteni!
-
szkorhetz
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Mate 7.
Nem mondom egyértelműen, hogy jobb, de más és erre vágytam.
-
gyurika981
tag
Sziasztok!
Két napja vagyok boldog tulajdonosa egy Oneplus One-nak ittakary jóvoltából itt is szeretném neki megköszönni!
Még ismerkedem a telefonal, de lenne egy kérdésem eddig egy samsung galaxy s3-at használtam amin nekem ki volt rakva a naptár widget amit szinkronizáltam a facebookal és láttam a születésnapokat ezt itt is meg tudom csinálni?
-
szkorhetz
őstag
Hát srácok, hölgyek köszönöm szépen az eddigi segítségeket, ötleteket, társaságot, de tegnap váltottam.

Mindenkinek további kellemes és CMben gazdag Oneozást.
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Azért nagyobb, mintha OTÁn jönne
, de valószínűleg az lesz, csak sosincs időm rendesen, odafigyelve mókolni. 
-
törölt tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Én szeretem a laposat (semmi árnyék vagy textúra), és a színeset is, de ennek is vannak fokozatai. És nagyon zavarna, ha akármilyen formában lenyomnák a torkomon. Nekem a CM-ben többek között az jön be hihetetlenül, hogy 1) gyors, pont azért, mert ki lehet kapcsolni akár minden feature-t is, 2) dobozból kivéve úgy néz ki, ahogy akarom, nem csak a launcher, hanem MINDEN. Letöltök egy témát, és a töltés ikontól kezdve a noti sávig MINDEN személyre szabható. Ha ez az oxigénben nem így lesz, én nem is kérem.
-
t181
senior tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Nexus-on (Simple)AOSP-n vagyok, ott ki tudom kapcsolni a zárképernyőt, nem tudom ez gyári rendszeren, CM12-n működik-e. De akkor sanszos, hogy nem.
Az értesítősáv pedig lényegében nem változott. Lehúzod egyszer, böksz egyet a tetejére és ugyanott vagy. Maradt a kétujjas lehúzás is, csak bővült dupla lehúzással.De no offense

Nekem személy szerint tetszik az egész rendszer, az ikonokat meg nem is nagyon látom, mert TB-ből szinte azonnal megy vissza a Nova és az aktuális icon pack is

-
s3nsitivity
addikt
Hát nem tudom, én már sokat használtam 5.0 t és nekem nagyon bejön. Ízlések és pofonok

-
guyver
senior tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Meg lehet szokni a kinézetet, nekem pl. fontosabb, hogy minél több kényelmi funkció legyen a rendszerben, amik meggyorsítják az egyes folyamatokat. Sok is apróság is számít, anno mikor belekerült az, hogy az ébresztést lekapcsolhattad a status bar-ból, mert előtte 1 vagy 2 órával már megjelent az értesítési sávban, hasznosnak tartottam. De sorolhatnám még és mindig van valami újdonság. A custom rom-ok meg testreszabhatóbbá teszik a rendszert.
-
Ixion77
addikt
válasz
üzenetére
Az 5.0 összes ikonja és grafikai megoldása úgy néz ki mint amit ovisok terveztek, színespapír vagdosással. Nekem Nexus 7-en van, ott sem tetszik. Ugyanolyan ronda, mint a flat IOS is. Hamarosan a Windows is ilyen ronda lesz (Win 10 éra).
Most ez a divat. Majd elmúlik.
Örüljünk, hogy androidon legalább egyszerűen cserélhető az ikonszett, meg a launcher.
Az egyéb 5.0-s ökörségek (taskváltó, többszörösen lehúzandó értesítősáv, kikapcsolhatatlan lezáróképernyő) ügyében meg remélem biztosít valami menekülőutat a CM vagy az Oxygen. -
beloadjoker
őstag
Hát figyeljetek az a helyzet hogy ilyen a kinézete az Lnek legalábbis nexuson ilyen, de még mindig válthat mindenki launchert androidon vagyunk még mindig....
-
törölt tag
Na, hát akkor ezek szerint jön a lolli OPO-ra februárban. A kínaiakra Hidrogén, ami elvileg így fog kinézni. A globál verzióra meg Oxigén, amit remélem, kicsit jobba összekapnak, és stock-abb lesz a kinézete. Én imádom a flat design-t, de ez a hidrogén kb. olyan, mintha egy ovis csoport tervezte volna.

-
rum-cajsz
őstag
Aki izgult volna: ma bejelentették, hogy február 12-én megjelenik az Oxygen OS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De próbáld meg manuálisan engedni neki az annya mindenségit!

8800 Ft-ért el is szállította vissza. Ami pozitívum volt benne, hogy 20!!!! óra alatt kivitték, és átadták Peterborough-ban egy Ali nevű csávónak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)