- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Effendi #12727 üzenetére
64-eset érdemes csak szerintem rendelni mivel minimális a különbség. A 64gb-os 299 eur + szállítás a 16-os meg azt hiszem 269 eur + szállítás. Fehéret nehéz szerezni ami EU garos ráadásul még 64gb-os is (szerintem nem is rendelhető ilyen meghívóval).
Szóval 64gb-os fekete, és Ausztriába vagy Németországba rendelve (ide nem szállítanak).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
senior tag
válasz Effendi #12736 üzenetére
Mailboxde-től kapsz majd egy email-t, hogy csomagod érkezett. Ekkor kell feltöltened az ottani egyenleged paypal-ról akkora összeggel, ami a hazaszállításra kell (kb. 18 EUR). Mikor átment a pénz, indíthatod a hazai címedre a csomagot. Előtte nézegesd a szállításokat, hogy melyik lenne neked jó.
Ha gyorsak lesznek/leszel, akkor január 9-én a kezedben lehet, de valószínűbb, hogy a 12-ei héten jön.
-
-
virkir
veterán
válasz Effendi #13604 üzenetére
Airdroiddal pedig havi 200 MB-ot lehet átmásolni a telefonra ingyenes verzióban.
Itten zavart érzek az erőben.
Airdoid telefonon megnyit->böngésző címsorba a megadott ip-t bepötyög és enter-> telefonon elfogad a csatlakozás kérelmét.
Amennyiben persze egy hálózaton lóg a két eszköz."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
octolith
tag
Én ezt használom: WebSharing (WiFi File Manager)
-
virkir
veterán
válasz Effendi #13612 üzenetére
Otthon van wifi router amire a telefon kapcsolódik és az a gép is amiről tölteni szeretnél?
Van. Pipa.
Amikor megnyitod a telefonon az airdroidot kiad egy ip címet, van ugye a web airdroid és alatta egy lokális ip hogyaszongya 192.168.1.169.**** a csillag egyéni számsor.
Na ezt az ip-t bepötyögöd egy böngészőbe, majd enter és csatlakoznia kell a két készüléknek.
Ezután már látod a telefon tárhelyét a böngészőben mint egy fájlkezelőben és draganddrop-al tudsz feltölteni.
Egy korlátról tudok, hogy könyvárat nem enged másolni felfelé, lefelé tán mehet .zip-ben.
A kábeles gondra meg jó lenne tudni, hogy milyen az op rendszer amivel próbálkozol, milyen kábellel, esetleg sikerült az oneplus gyári kábelét fordítva bedugni az usb portba stb."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
micafighter
nagyúr
Ha egy wifi hálózaton van a teló meg a gép, akkor nincs korlát az ingyenes airdroidban sem. Én néha 10GB-s FHD filmeket küldök át rajta
Az usb problémához ajánlom a cikkem elolvasását, ha utána is gond van, irj privátot, és majd itt segitek. Lehet hogy pár nap lesz mire a privátra válaszolok, sokat kapok és sajnos mindig lemaradásban vagyok a válaszokkal pár nappal.
[ Szerkesztve ]
-
Danika256
aktív tag
válasz Effendi #14163 üzenetére
Most már mindegy, de ezért ajánlatos lementeni minden partíciót (azokat is amik nem látszanak (IMEI szám tárhelye stb) ha ilyen van, akkor legyen mihez nyúlni. Valószínűleg adatok sérültek, illetve tűntek el a belső memória kártyáról. Még érdemes lenne megnézni, nem e valami vírus a ludas, de ha elvesztek az adatok, pl. IMEI szám, akkor azt nehéz lesz házilag visszaállítani mivel minden telóhoz dedikálva van épp úgy mint a MAC cím a wfi adapterhez.Utána kell nézni, hogy van e mód valamiféle visszaállításra ilyen esetben. .. Csak írnak majd valami okosat a Oneplutstól talán.. Majd utána nézek neten hátha fastbootban valahogy lehet orvosolni. Ha találok valamit belinkelem!
Még annyit tudnák tanácsolni, hogy fastbootból flasheld újra az egész rendszert fájlonként (partíciónként) és akkor lehet megoldja.Ehhez találsz leírást is több helyen.
[ Szerkesztve ]
-
purcigeorge
aktív tag
válasz Effendi #14244 üzenetére
Sajnálom a telefont. Amúgy egy szép levélben megkérheted őket, hogy amennyiben cserére kerül sor, elkérnéd a cm-es hátlapot IS, mert ez tetszik, meg amúgy is ez részben vagy egészben az oka, hogy ilyen telefont vettünk, blablabla.. (Mármint nem a felirat, hanem amit jelöl)
-
micafighter
nagyúr
válasz Effendi #14270 üzenetére
Ha nem támogatott országban laksz (pl Magyarországon), akkor nem fogják szerintem felvenni. Én kijelzőcsere kapcsán írtam nekik hogy jelenleg Mo-n vagyok, és hogyan jutassam el a telefonom hozzájuk, erre írták hogy akkor postáznom kell saját költségemen az UK központjukba, és majd visszafele egy támogatott ország béli címre (tehát Mo. megint nem játszik) ők állják a szállítási költséget. Vagyis visszafele is megint a mailboxde-vel tudtam volna megoldani.
Írd meg nekik hogy jelenleg melyik országban vagy, és ez esetben hogy müködik a dolog. Ha azt írják neked kell postáznod saját költségeden hozzájuk valahova, akkor pedig mielőtt rohannál a postára, írj a paypalnak, mert úgy hallottam hogy garanciális ügyben a paypal a te postaköltségedet állja. Szóval ez esetben írni kell a paypalnak hogy garancia esetén az odafele postaköltséged állják e neked.
-
Avicularia
veterán
válasz Effendi #14346 üzenetére
#14345.
EU Direct Warehouse Now Open!Avoid Import Duty when using our EU Direct service!
Good news for our Spanish, Bulgarian, Belgian, Czech, Slovakian, German, Greek, Hungarian, Polish and Portuguese customers, you can now have your products shipped directly from our EU Direct warehouse to your door within 24 to 72 hours of placing your order.
Eredetit küldenek állítólag, én is rendeltem. Igazából szürkét akartam, de az akció meggyőzött, hogy jó nekem az aranyszínű is
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Biztos lehetsz benne. Az ibuygou csak eredeti Xiaomi cuccokat forgalmaz. Régi, jól bevált webshop, bár nem olcsó.
Valakinek működik hibátlanul a CM12 nightly? Hármat próbáltam (28, 30, 31) mindhárom FC a profilok finomhangolásánál. Ráadásul a 30-i még titkosította is a belső tárhelyemet.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
randras_83
addikt
Nekem is úgy rémlik hogy innen eredetit kaptak akik rendeltek. Maga a füles meg tuti.
Ma megfogdostam egy opo-t médiában, elég nagy az n5 után, bár nem zavaró, csak kicsit fakó a kijelző, bár gondolom ahogy n5 on itt is meg lehet oldani kernel ből.https://www.flickr.com/randras83/
-
jilian
addikt
válasz Effendi #14627 üzenetére
Ha vigasztal nekem a Xiaomi MI2S-em kinába ment vissza, jött vissza EMS-sel 15 rongy... de minden jòl ment, ez van.
=====más=====
Azok ne is olvassák ès reagáljanak akik fikázni akarnak...
Nos, cm12 nightly.
Tökéletes minden szempontbòl, de nekem az alulfesz miatt kell a kernel.
Szòval kb hetente szoktam frissíteni a ROM-ot, kernelt.
Jelenleg az AK 110 a friss de bármit csinálok nem botol be a rendszer vele, ugyan ez a 107-tel.
Pròbáltam:
- Synapse eltávolítása
- ukm eltávolítása
... semmi, no bootolás
-ami viszont èrdekes, hogy a 087-es AK-val az ègvilágon semmi baja a jòl belakott cm12 nightly - mnak, elsőre feláll a rendszer, minden ok.
-tehát a Rom-ot tudom frissíteni, de a kernelt nem.
-pròbáltam neki egy szűz night +110 AK, a rendszer nem èletkèpes.valakinek hasonló?
-
kano
nagyúr
válasz Effendi #14720 üzenetére
Köszi. Nekem nem annyira súlyos a helyzet. Valamelyik app lehet a ludas. Van, hogy 1 napig elő sem jön de utána meg 10 perc alatt 3x csinálja.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Effendi #15516 üzenetére
Csak nekem pl ismerős hozta haza Ausztriából. Én fizettem de az Ő nevére és címre ment a csomag. Ilyenkor mit szólna szerinted a PP?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest