Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
A mai cm12 48972 pontot adott nálam antutuban. egyre jobb... van olyan aki esetleg védőfólia nélkül használja a telefont?
-
guyver
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Az enyém múlt héten hétfőn érkezett meg és van rajta cm logo. Egyébként honnan indulnak a telefonok? Ugye onnan láttam a nyomkövetésnél, hogy Anglia. Vagy ott van valami raktár?
-
FémKuka
tag
Rákerestem 17track.net-en a csomagomra, ott ahogy nézem a magyar posta vette át (az ő tracking oldalukon is megvan) és azt írják, hogy letétben van. Ilyenkor a helyi postán van a csomag vagy hol? Futár még nem volt kint, értesítő nincs, hogy lett volna kint.
Kezd kicsit macerás lenni ez a kiszállítás..... -
ZÖLDEMBER
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot de nem találtam arra infót, hogy sikerült-e megoldani a korlátlan 4k felvételt vagy legalább azt, hogy folyamatosan csinálja a fájlokat felvétel közben. Nekem pont erre kellene a teló de eddig csak kb.: 8 perces felvételről hallottam a legjobb minőségben.
Van valamilyen letöltés erre vagy egyéb megoldás? -
Effendi
csendes tag
Már volt a telefonon egy gyári visszaállítás, kétszer is, tehát teljesen üres a memória, minden törlésre került. A kártyámat is kivettem a készülékből, és úgy állítottam be a telefont a magyar nyelvre, amit kér a legelső bekapcsoláskor.
A nyomkodás meg nem idegbetegség, csak azért csináltam, hogy jobban érthető legyen a support számára, hogy mi nem működött megfelelően. Lehet, hogy kicsit eltúloztam
-
vicze
félisten
válasz
Danika256
üzenetére
Kiemelném még egyszer, hogy root nélkül 0, konkrétan 0 esélye van bárminek is megrongálni az a eMMC azon területét, még roottal is kétlem, hogy lehetséges írni őket, kivéve Samsungon, mert ott "nagyon" ügyeltek a biztonságra... (Mondjuk ez is csak a régiekre vonatkozik.)
Ahhoz hogy írni tudd többnyire speciális HW kell+ debug(JTAG) portra csatlakoztatás, de ezek a HW box-ok elég borsos árúak(100-300$+olnline előfizetés), és inkább csak GSM boltosok tartják mivel ott visszajön az ára. Szóval ilyen cuccok. -
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Mától én is tagja vagyok az opo családnak!

-
-
FémKuka
tag
Sziasztok!
Tracking-nél ezt olvasom:
At the request of the recipient, delivery has been deferred. Delivery will take place at a later time.
Vagyis a kérésemre elhalasztották a kiszállítást. Későbbi időpontban szállítják ki.
Semmi ilyen nem történt. Voltak itthon, Telefon nem csörgött.
Most akkor mi van?
-
Steven88
tag
Sziasztok
Valaki használ ilyen tokot? Itt meglepően olcsó, érdemes lenne innen rendelni?
-
Danika256
aktív tag
Na ja gondoltam, hogy vissza lehet írni, de ha ez így van akkor belátható, hogy akár egy kártékony szoftver is megteheti. Ha meg HW-esen sérült a memória, akkor szerintem komolyabb adatveszés lenne. Én is úgy gondolom, hogy az adatok megvannak, csak maga a ROM nem tudja őket kiolvasni. Most is azt tudom javasolni, hogy újra kell rakni a rendszer fastboot módban és talán jó lesz..
-
Effendi
csendes tag
Ezt küldtem az OnePlus supporthoz, mert kértek kis videót, sajnos egy gyenge fényképezővel tudtam csak felvenni.
[link] -
X DoZ3R
tag
Van meg egy 64 gigas meghivom 4 napig, akinek kell az irjon

-
vicze
félisten
válasz
Danika256
üzenetére
"nincs kirootolva" pláne ha még lockos is.
Ahol az említett adatok tárolva vannak az égvilágon semmi se írhat, ki van zárva hogy alkalmazás vagy akár ő maga tett volna valamit.A sérült eMMC-vel a hajára kenheti a mentést továbbra is, ha arra ráír, akkor jobb nem lesz max. rosszabb.
Legjobb esetben tényleg csak egy nagyon hülye SW bug, és az újrarakás megoldja."úgy mint a MAC cím a wfi adapterhez"

Na ja a több kínai telón és iPhoneon is minden wifi indításkor random MAC-et kapsz, PC-n meg úgy írom át ahogy akarom, mocsok fix... Ez vonatkozik az IMEI-re is, sajátját is vissza lehet írni illetve bármelyik másik telójét is. (letiltott telókat így fehérítik, kap szépen egy 3310-es IMEI-t) -
somasz
addikt
A duplakoppos ébresztés egyszercsak nem megy. Hol kapcsolható? Nem találom. Lehet, véletlen elállítódott. 44S
Peet91:köszi! Kivette a pipát valszeg a zsebemben. (Ha belegondolok, egész vicces)
-
törölt tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Na, megrendeltem eg, fehéret, kíváncsi vagyok
- mikorra ér ide, eredetileg az ingyenes shippingre Air Mail-t ír, most meg Standardet... ráér, ezen nem aggódom
- milyen minőségű lesz a feketémhez képest
- mennyire lesz macerás átrakni
- hogy fog festeni a fekete gombokkal (mint egy nexus5, gondolom
) meg sim tálcával
- hogy tetszik majd a fehér telefonEddig nagyon bejön a sandstone, ezt főleg csak kíváncsiságból vettem... meglátjuk.
-
ZÖLDEMBER
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot de nem találtam arra infót, hogy sikerült-e megoldani a korlátlan 4k felvételt vagy legalább azt, hogy folyamatosan csinálja a fájlokat felvétel közben. Nekem pont erre kellene a teló de eddig csak kb.: 8 perces felvételről hallottam a legjobb minőségben.
Van valamilyen letöltés erre vagy egyéb megoldás? -
Danika256
aktív tag
válasz
Effendi
üzenetére
Most már mindegy, de ezért ajánlatos lementeni minden partíciót (azokat is amik nem látszanak (IMEI szám tárhelye stb) ha ilyen van, akkor legyen mihez nyúlni. Valószínűleg adatok sérültek, illetve tűntek el a belső memória kártyáról. Még érdemes lenne megnézni, nem e valami vírus a ludas, de ha elvesztek az adatok, pl. IMEI szám, akkor azt nehéz lesz házilag visszaállítani mivel minden telóhoz dedikálva van épp úgy mint a MAC cím a wfi adapterhez.Utána kell nézni, hogy van e mód valamiféle visszaállításra ilyen esetben. .. Csak írnak majd valami okosat a Oneplutstól talán.. Majd utána nézek neten hátha fastbootban valahogy lehet orvosolni. Ha találok valamit belinkelem!
Még annyit tudnák tanácsolni, hogy fastbootból flasheld újra az egész rendszert fájlonként (partíciónként) és akkor lehet megoldja.Ehhez találsz leírást is több helyen.
-
Effendi
csendes tag
Falfirkákat készítő gördeszkás srác menekül a rendőr elől és cikázik a vonatok között

Már többször is játszottam vele és a kislányom is szerett vele játszani.
-
Effendi
csendes tag
Toolbox nem működik, WI-Fi nincs, Mac cím nincs...sőt, belső IMEI helyén is üresség van.
-
Effendi
csendes tag
Nyitottam egy ticket-et az oneplus oldalán, most várom, hogy valamit írjanak. Addig azt üzenték, hogy nézegessem a fórumot, hátha találok vlami megoldást, és akkor zárjam le a ticket-et. Csupa öröm az élet.
Már csak azon idegeskedek (be kell vennem egy xanax-ot), hogy menyibe fáj nekem majd a telefon kicserélése (posta oda-vissza)

-
Effendi
csendes tag
Sikerült csinálnom egy full wipe/factory reset-et, de ugyan úgy 30 pm-en belül újraindul a telefon. Kivettem a kártyámat is ,de az sem segített. azt hiszem valami nagyon oda lett.....
-
Effendi
csendes tag
Kérnék egy kis segítséget, hátha valakinek van ötlete mi történhetett a telefonommal...
Egy kis játékkal játszottam, amit a play-ről töltöttem le, és talán pár perc után lefagyott a telefon, majd újraidította magát. Azóta bármit csinálok, folyamatosan újraindítja magát. Betülti az kezdőképernyőt, majd vár kb 30 másodpercet, és egyszer csak reggen eggyet, és újra indítja az egész telefont.
Teljesen alap rendszer van rajta a 44S, nincs kirootolva, szóval gyári a telefon, mindössze 15 napot élt

Annyit tudok még vele csinálni, hogy van 30 mp-em az újraindulásig, mindent átnéztem, próbáltam törölni dolgokat, de nem volt aggyi időm. A telefon kikapcsolására, csak az újraindítás, és a kikapcsolás lehetőséget ajánlja fel már csak, a recovery-t és a bootloader funkciót nem írja ki. A telefon nem melegedett túl, mert annyit nem játszottam. Egyéb ötlet? (tudom: garanciá)lis csere talán)
-
Pipiripi
senior tag
Másnál is 5*6-ra változott a legújabb cm12 nightly-ban az alkalmazás menü? Eddig 4*6-os volt és a menüben nem is találok lehetőséget a változtatásra. A felugró menüben csak a kezdőképernyőt lehet módosítani.
-
limefuture
csendes tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Nekem ez a kép sajnos/nemsajnos nem mond semmit, ennyire nem ástam bele magam
. (most látom a százalékos oszlopot, így már talán számomra is érthető)Igazából csak reflektálni akartam egy kicsit azokra a kommentekre, akik azt kérdezték mókolás nélkül is használható-e tökéletesen a telefon.
Olvasom, hogy sokan nagyon elégedettek a CM12 Nightlykkal, és nincs kétségem afelől, hogy tényleg jól sikerültek a legutóbbi verziók. Valószínűleg később én is majd beleásom magam a romolásba, mert érdekel a dolog, de egyelőre meglepett mennyire jó is a 44S.
Ilyen akkuidő mellett nem is nagyon érzem szükségét annak, hogy kernelekkel próbálkozzak. A telefonom nagyon ritkán melegedik (pedig azért játszom rajta sokat, még ha nem is a legkeményebb 3ds játékokkal). Térerőt még nem dobott el (3g, telenor), buggal se nagyon találkoztam.
Persze megnyugvással tölt el az a tény, hogy ilyen szcéna van mögötte, és hogy 1-2 év múlva is a legfrissebb romokat tehetem majd rá, gyártói szupporttól függetlenül.Nagyon-nagyon bejön ez a telefon.
Ja és meglepően gyorsan tölti fel az akkut.
-
válasz
Avicularia
üzenetére
44S jobb volt, az egyetlen %-ot sem merült éjszaka (kikapcsolt wifi és mobilnet, 2G hálózaton készenlét)
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Nekem is hasonló értékeket szokott mutatni az elixír Widget.
-
Avicularia
veterán
válasz
limefuture
üzenetére
-
limefuture
csendes tag
Ez a telefon egyre jobb uzemidoket hoz. Tegnap elott 7 ora, tegnap pedig 6,5. 44s es alap kernel. Teny hogy ezt 1 napon belul es vegig wifin voltam, de akkor is lenyugozo.
Mielott megvettem a telefont nagyon ra voltam porogve, hogy majd rogton rateszek egy lollipoppos romot, legyen az akar nightly vagy valami mokolt, de annyira elegedett vagyok a 44s-sel, hogy azt hiszem varok a hivatalos updateig.
-
DummyBoy
senior tag
Sziasztok!
Noob kérdésem lenne ...
Eddig nekem sem volt sok gondom a telefonommal, de most felraktam 2 "komolyabb" játékot (A sudokuval és a 2048-al nem volt gondom
), Prince of Persia és Witcher Battle Arena, és egyik sem hajlandó elindulni ...Mindkettő akkor lép ki, mikor a Google Play serviceshez akarna csatlakozni ... (PvZ 2 működik viszont, és csatlakozik is ... )
Van valami ötletetek mitől lehet ez? 44S ROM van fent, semmi "mókolás" ...
Előre is köszi!
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Teljesen felesleges f...szsag kernelekkel turkalni. Ami ROM szar azt mar a kernel sem menti meg..
-
törölt tag
válasz
mgTerminator
üzenetére

-
Endy07
csendes tag
Sziasztok! Van egy meghívóm, írjon akinek kell és küldöm is!
-
válasz
Axe Miskolc
üzenetére
Pontosan... Meg az iPhone 4/4S idejen volt velem ez h egyik naprol a masikra soha tobnet nrm olvastam mobilarenat mert annyira bejottek. S3 csak ugy beesett hozzam aztan miutan az is eladasr kerult hirtelen ugy ereztem magam mintha ataludtam volna tobb rvet
alig ismertem milyen telok vannak a piacon 
-
Bobm
tag
válasz
Axe Miskolc
üzenetére
Dettó ez van velem is
és amióta meg van a 1+1 azóta minden ismerősöm megkérdezi, ha nem lenne ez a telefon akkor mit vennék -
Axe Miskolc
tag
Aki szeretne ilyet venni annak ezt már régóta meg szeretném írni:
Ez a telefon teljesen elszúrta/megváltoztatta a netezési szokásaimat!Eddig mindig izgalommal néztem az új telefonhíreket,de amióta megvan az OPO (féléve) nem érdekesek, mert ennél jobbat nemigen találok egyhamar!
Ez egy bitang!
Nem Romoltam semmit rajta de így is perfekt! -
törölt tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Aszittem már veszel nekem
Fogalmam sincs, milyen ez a honlap, de most erős a frank (azom van), bepróbálom. Aztán 7-20 business day után jelentek
Még a végén jó drágán el lehet majd adni a cyanogen logós feketét 
a000: jó cucc ez, vedd bátran.

-
-
kcsa
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Pont most keresgéltem feliratos fehéret, mert nekem az jönne be, de azt sehol nem találtam

-
kcsa
veterán
Láttam felmerült a kérdés: az újabb gyártású OPO-n nincs Cyanogen felirat.
-
Bobm
tag
válasz
beloadjoker
üzenetére
-
beloadjoker
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
tudnál dobni ehhez egy linket? nem találom a garanciára vonatkozó részt mert a fenti összefoglalóból nem derül ki amire kíváncsi vagyok
-
a000
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nem power usernek, tehát aki csak szimplán használni akarja, semmi custom rom stb... mennyire stabil a telefon? Mennyire használható így? Frissítések jönnek rendesen?
-
micafighter
nagyúr
válasz
beloadjoker
üzenetére
az EUs verziónál garis javításnál hova kell postázni? erről lehet tudni valamit? és a postaköltség az gondolom minket terhel.
Írtam erről ide nemrég részletesen. Annyi az új infó ahhoz a hozzászólásomhoz, hogy a mi postaköltségünket talán kifizeti a paypal, ennek utána kell még járni, hogy garancia ügyintézésnél tényleg állja-e a vevő postaköltségét.
-
törölt tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Én akarok ilyen fehéret...
-
icezozo
addikt
van egy uj 64 GB-os ha valakit erdekelne. fejlesztesre kaptam par db-ot

de egy elado lesz! minden mast PU-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CM logó nincs, de nem érdekelt annyira mint gondoltam 

) meg sim tálcával