- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosmoo81
tag
Kaptam egy meghivot , kevesebb mint 24 orat irtak, en most nem tudom felhasznalni, erdekel valakit?
-
kosmoo81
tag
Delutan 5ig felhasznalhato
-
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Olyanok segitseget varom akik hasznalnak multiromot.
Az elsodlegesnek fent hagytam a 44s-t, es mellette kiprobaltam 1-2 masikat.
Mindegyikkel az volt a gondom, hogy nem tudok kepernyomentest csinalni volume down + powerrel.
A hiba a kovetkezo: a tarhely hasznalatban van vagy foglalt.
Van erre valami megoldas, vagy a multirom miatt van valami "levedve" a memoriajaban?
A kamera mukodik rendesen, latja a masik romban keszult fotokat is.Ki milyen lollipopot hasznal?
Eleg keves beallitasi lehetoseg van meg egyenlore, de van olyan ami stabil annyira h napi szinten hasznalhato mar?
Most a 44s mellett fent van egy temasek fele cm11es rom, meg az euphoriabol az 1.0Tetszik a LP design, ha valakinek van otlete szivesen veszem!
-
kosmoo81
tag
válasz Criton #14655 üzenetére
Nekem volt beragadt kepernyomentesem amit nem tudtam sehol letorolni.
Pc latta, torolte (elvileg) de a file ottmaradt.
Volt olyan file manager ami nem latta, a masik meg ugyanugy nem torolte.
Sd Maid nevu progi lefuttat, csomo hibat javitott de a kepek nem torlodtek.
Utana recoverybol toroltem a fileokat, majd ismet sd maid es ekkor eltuntek
En nem tudtam emiatt kepernyomentest csinalni mert mindig azt a hibat irta h a tarolo hasznalatban van! -
kosmoo81
tag
sziasztok.
a halozat eldobas nalam is eleg surun jelentkezett, mindig reggel toltorol leveve wifi kikapcs utan, mikor beertem a meloba, nem volt halozat.
ezt tobb romnal is tapasztaltam, oszinten megmondom uptime-ot nem neztem, de en is csak akkor inditom ujra ha valami kinja van.van egy masik gondom is ami egyre gyakrabban jon.
en cm11et hasznalok egyenlore (temasek romjat), es sokszor bejoho hivaskor "beakad" a csengohang, es ilyenkor csak bug a telefon egy torz hangon ahol epp tartott a csenges.
hirtelen a kihangositas es visszakapcsolas javit a dolgon, igy mar tudok telefonalni, nem hallani azt a hangot, viszont egy alapzaj megmarad egeszen az ujrainditasig.azt vettem eszre hogy hiaba probalok nemitani, profilt valtani, netan zenelejatszot inditani semmi nem oldja meg.
spotify is hasznalhatatlan ilyenkor, ahogy elkezdi a zenet, beakad...
restart utan megy megint rendesen a zene spotify is, csengohang is egy darabig, majd megint elkezdi.mit tanacsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Spórolós topik
- SkyShowtime
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...