Hirdetés
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
ananasz1
tag
Ha jól láttam, 1-2 napja van Franco kernel CM12 alá, r1 verziószámmal. Valaki volt már olyan bátor, hogy feltette?
-
nazol81
csendes tag
Sziasztok!
Arra a kérésre válaszolna valaki, hogy a Cyanogen S11-el "szerelt" gépnél létezik, hogy nincs benne magyar menü? Angliában lakom, most készülök ilyen telefont venni, de ha lehet akkor szeretnék magyar menüt. Van, ahol azt írják, hogy csak angol és kínai van, van, ahol van több elérhető nyelv, de nincs közte a magyar... Hogy van ez?
-
octolith
tag
A Témák appot nyisd meg a alkalmazáslistából vagy a beállításokból és a bal oldali menüben van "Lock Wallpaper" névenSzerk: úgy látom közben megtaláltad
mgTerminator:
Ez eszembe sem jutott, köszi! Pedig gondoltam is rá, hogy az előző telómba csak benyomtam ilyenkor egy memóriakártyát a cuccookkal oszt' jóvan, de akkor ezek szerint ez most is lehetséges. Van is elvileg valahol itthon egy otg kábelem, még egy Wayteq tábla(/trágya)géphez adták, majd kipróbálom.
-
Uraim, egy meghívót szeretnék, akinek van kérem ne kíméljen
-
octolith
tag
válasz
octolith #13987 üzenetére
Persze elképzelhető, hogy a fastboot is a hiányzó system miatt nem megy. A gép akár recoveryben dugom rá, akár fastboot módban, semmit nem lát az eszközkezelőben. Ha minden kötél szakad micafighter írt valami szervíz toolról, ami segíthet, ez mi pontosan és merre keressem? A gúgli nem túl segítőkész,
-
octolith
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.
CM12 nightly volt a telón.
Gyári visszaállítást akartam csinálni a belső memória törlésével együtt, de véletlenül a rendszert is legyalultam.
Van egy működő twrp recoverym, amiben azonban nem megy az MTP.
A telón a fastboot mód megy, de a gép nem ismeri fel. A CM11S-en a CM11S-hez való driverekkel működött. A CM12 nightly újféle bootloader/fastboot módot rakott fel (más kicsit a szöveg, amit kiír a telefon, van mellette egy kis figura is).Kérdéseim:
Mit tudok ezzel kezdeni?
Milyen driver kell a CM12 nightlyhoz, hogy a gép felismerje a fastboot módot?
Egyéb mód esetleg, hogy a telefonra másoljak egy nightly zip-et?
Előre is köszi!
-
FémKuka
tag
Sziasztok!
Ha mailboxde-n ma dél körül váltott át sent állapotra a csomag, akkor van esély, hogy péntekre ideér? DHL express 500 euróig biztosítottal kértem. -
vikla007
aktív tag
Nekem akkor volt problémám a szenzorokkal, amikor kipróbáltam a color os-t és utána fastbootbol feltettem a gyárit, de csak a zip-et flasheltem így
fastboot update -w cm-11.0-XNPH44S-bacon-signed-fastboot.zip
és külön nem tettem fel ezeket(a zipben vannak):
fastboot flash modem NON-HLOS.bin
fastboot flash sbl1 sbl1.mbn
fastboot flash dbi sdi.mbn
fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn
fastboot flash rpm rpm.mbn
fastboot flash tz tz.mbn
fastboot flash LOGO logo.bin
fastboot flash oppostanvbk static_nvbk.binmiután így "raktam" gyáriba nem jöttek elő a szenzor problémák...
-
guyver
senior tag
Nagyon tetszik a telefon, de még nem lesz tokom, meg kijelző védő fóliám, addig nem viszem terepre.
-
válasz
farena #13973 üzenetére
Köszi
Amúgy a teszt hiánypótló, de közel sem venném szentirásnak! Ugyanis a zenehallgatás olyan dolog, ami emberről emberre változik, hogy kinek mi jön be: valakinek a sok mély, valakinek a sok magas, stb.
Ezért nehéz választás a fej/fülhallgató vásárlás, mert az ember csak mások szubjektiv véleménye alapján tud vásárolni.
-
farena
tag
Xiaomi Piston 2 és OnePlus Silver Bullet fülhallgatók tesztje
-
ananasz1
tag
Hű, de örültem reggel, ez a kedvenc kamera appom:
"- Fixed: problem with the OnePlus One camera driver where the flash produced photos with a line in the middle." -
isti8473
csendes tag
Ez a tegnapi meghivó nélküli dolog nem jött össze... Újra indította a visszaszámlálást állandóan... Így a hagyományokhoz visszatérve, ha akad valakinek a 64GB-os változatból egy örömmel venném, mint egy karácsonyi ajándékot!!!
-
t181
senior tag
válasz
micafighter #13956 üzenetére
Hát igen... elég nagy volt a kontraszt az ottani és az itteni hozzászólások között. És nyilván nem az AP-re betévedőkére kell alapozni...
Nem is nagyon látok 16 gigás verziót, mindenhol 64-esről van szó. Kár, az még talán belefért volna a költségvetésbe.
-
vicze
félisten
válasz
micafighter #13961 üzenetére
Nincs, mert azt a JBL adja el a OnePlus-nak azon konkrétan nincs semmi haszna, max. a reklámérték.
Ez a sorban állás elég vicces, 31perc wait time...
Még a játék se jön be...
-
KIZS
aktív tag
Hiába tettem fel a Temasek 5.5 -öt a múltkor mégsem jó teljesen a közelségérzékelő.
Amikor csak próbálgatom proximity szenzort (például a kezemmel), akkor 100 százalékosan működik. Viszont ha már legalább fél-egy perce telefonálok, akkor onnantól már sose kapcsol vissza a képernyő magától.Ez az egyetlen problémám, de ez nagyon zavar...
Most átgondoltam és valószínűleg egyszerűen bealszik a készülék telefonálás közben. Lemegy standby-ba és onnan meg természetes, hogy nem jön vissza pusztán attól, hogy elveszem a fejemtől. Ez lehet a baj... -
vicze
félisten
válasz
micafighter #13956 üzenetére
A kiegészítőket éppenséggel veszteséggel, minden power bank-on 2$ veszteség van jelenleg...
-
micafighter
nagyúr
válasz
ittakary #13933 üzenetére
Ez kéne az említett topicok összefoglalójába
(#13943) jilian ,,És kövezzetek meg de én kajakra nem tudtam, hogy csak "darabonként alig 3000 forintos profit" -ja van az OpO -nak."
Minimális profittal dolgoznak, ahogy a Xiaomi is, a CM szintén nem csinál jelenleg profitot. Jelenleg a cél mind a 3 cégnél a minél nagyobb felhasználói bázis kiépítése. CM és Oneplus majd ez után fog fizetős szolgáltatásokkal pénzt keresni szerintem, illetve a Oneplusnál ott van a kiegészítők árulása is, amiket nagyobb profittal értékesítenek.
(#13945) t181 sok sértődött kisgyerek, akik nem tudták venni a fáradtságot hogy kulturáltak kérjenek / kerítsenek egy meghívót, és várták, majd egyszer csak betelt a poharuk és megsértődtek hogy akkor inkább vesznek mást. Most meg játszák a sértődött kisgyereket. Nem fejtegetem tovább, 1st world problems.
(#13949) t181 Amikor utoljára néztem, a 16GB-s global verziót nem árulták.
-
jilian
addikt
Álló videót készítesz, a telefonon ugyebár úgy is nézed, de ha felteszed gépre, monitorra, tv-re a készített videó fektetve van.
Csak nekem ilyen vagy nálatok is?
-
t181
senior tag
válasz
ittakary #13946 üzenetére
Elég érdekesnek tartom. Ha időm engedi átlapozom, olvasgatom a fórumot és nem nagyon emlékszem, hogy bárkinek lett volna komolyabb problémája... És arról sem nagyon hallani, hogy a 1+-nak nem menne a bolt.
más:
Ha jól számolom 95k lenne nagyjából egy 16GB-s opo mire ideér? -
t181
senior tag
[AndroidPolice - OnePlus Sells The One Phone With No Invite Or Pre-Order For Today Only]
A hozzászólásokat olvasva... Mi ez a hatalmas utálat?
Ennyi pénzért még mindig nem nagyon lehet hasonló készüléket venni tudtommal.
Nem értem... -
kcsa
veterán
válasz
mgTerminator #13889 üzenetére
-
jilian
addikt
Köszönöm a hátlappal kapcsolatos észrevételeke, hsz.-eket.
(#13917) snecizero
...ez csúszott 19-től 21 óráig-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.És kövezzetek meg de én kajakra nem tudtam, hogy csak "darabonként alig 3000 forintos profit" -ja van az OpO -nak.
Ha kijön a 2. széria (és azon is ilyen hasznuk lesz) lehet csak azért veszek, hogy támogassam őket..... -
M0RGI
őstag
Mai napon megjött a Pelosi sandstone hátlapom.
Szépen illeszkedik a telefonra, nem pattintható le túl könnyen, nem lötyög, így nem fogja kidörzsölni azt. Egész vékony, nem bumszli a telefon tőle. A fogása baromi jó, a gyárinál is jobb, mert a telefon élét is takarja a kijelző körül.
Már csak azt kell eldöntenem mikor használjam ezt, és mikor a Diztronicot. Előbbi fogása mint írtam, nagyon jó, de nem véd annyira, Diztronic viszont jobban véd az anyaga miatt, de egyben csúszósabb is, ezért könnyebb elejteni. -
válasz
purcigeorge #13937 üzenetére
Határozottan emlékszem, hogy CM12 Nightly-n nekem volt lockscreen weather
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
ittakary #13933 üzenetére
Értem én a szavad járását, de akkor Kondis Pista kiadja február elsején nulla óra kettő perckor a CM12S-t vagy nem? Ezt mond meg. Ez itt a kérdés.
l
ui: mondjuk ahogy a CM12 áll, szerintem jó lesz az február végére is, de akkoris. Február 1 az már február. Nem szeretnék csúszást. Fel is hívom a Pistát, hogy igyekezzenek, nincs itt semmi látnivaló.
-
válasz
vitezlejszlo #13930 üzenetére
Ebből a poénból pont elég volt szerintem
Hidd el ez a fórum, sőt szerintem sok másik is (lásd GTA V topikban a PC megjelenés és a gépigény csúszása miatt...) arról szólt hogy rinyáltak az emberek 0-24 - heti 168 órában: nem jelent meg decemberben... sőt a márciuusra való csúszás is...
Ja és akkor még nem emlitem a belinkelősöket, akik minimális visszaolvasás nélkül beszúrták hogy "Megjelent a gépigény!" 10-15 ember egy nap alatt...Minden egyes Android illetve iOS verzió megjelenésénél ez van: késik, úgyis szarabb lesz, ne mert jobb lesz, de majd jön a x.1-es verzió amivel kétszer gyorsabb lesz a régi modelleken! MINDEN egyes évben ez van...
Akkor ott vannak a játékos fórumok: nem optimalizálták, szar az egész, jaj ez ilyen rövid?
Videókártya topikok:
nV topik: szar az AMD driver, meg különben is melegszik
AMD topik: feleannyiért megveszem ugyanazt a teljesitményt! A driver pedig nem szar, mert az Omega driver meg a Mantle majd csodát tesz!Nagyon ritkán olvasni dicsérő kommentet a fórumon, aminek mondjuk megvan a magyarázata: akinek rendben mukodik az eszköze, az nem fórumozik, hanem használja
-
Steven88
tag
Sziasztok
Erősen gondolkodom egy ilyen teló vételén, a 64gb-s verzión.
Azt kérdezném hogy KB mennyibe jönni ki a végösszeg? Beleértem a vám, posta költséget meg mást is ha van.
A másik, hogy előreutalással vagy utánvétellel is lehet fizetni? Még sose rendeltem külföldről, ezért nemigazán tudom. -
tihibaby
senior tag
válasz
vitezlejszlo #13924 üzenetére
Ha éppen éjszakás leszek,megteszem a kedvedért...
-
Én inkább arra leszek kiváncsi, hogy mekkora rohamot jelent ez a meghivó nélküli vásárlós 2 óra. Mert pont most lesz majd még egy rendelésem a hét vége felé vagy a jövő hét elején kb. Nem hiányzik egy újabb 20 napos rendeléses kaland.
-
vitezlejszlo
őstag
Na ki lesz az az első troll, aki február elsején 0:01-kor beírja, hogy "Na hol van már a CM12S az opora? Mekkora sz4r már, hogy beígérték és sehol sincs, pedig már február van mi Mi MI?"
-
PeterPH
senior tag
Minek meghívóval vacakolni, ha van anélékül is bambusz hátlap. Ha nem telefonnal együtt rendeled, akkor a szállítási költség miatt így még olcsóbban is jön ki.
-
hkari
őstag
Szerintetek bambusz hátlap meghívó ügyben érdemes írnom valahova, vagy szinte esélytelen?
-
törölt tag
válasz
jilian #13913 üzenetére
Görgess az aljára, ott írja. NFC nincs (de át lehet rakni az előzőről), gombokat/nano-sim tálcát is külön kell kérni. Szerintem eredeti hátlapok, a kínai ill- global verzióhoz, ergó ugyanúgy kell működnie. A csere meg szerintem nem akkora macera, mint kezdetben gondolták, vannak egész gyors youtube videók is.
-
snecizero
senior tag
Szevasztok.
Ma este 18-20 óra között aki kapja marja------->[link]
-
Boda81
csendes tag
Üdv mindenkinek
Apró problémám van a készülékkel.
A beszédhangszóró zizeg amikor beszél a beszélgetőpartner.
Mit tegyek?
Global verzió. -
AkosIkonI
csendes tag
Sziasztok!
Tudom h mindenki a bambusz hátlapra gyúr, legalábbis elég sokan. Nagyon örülnék én is egynek, ezért arra kérnélek titeket ha valaki netán kap rá meghívót és nem kell neki az küldje nekem el privátba legyen szíves, ez már nem az első bambuszos bejegyzésem, egyszerűen oda vagyok érte...
Köszi!
Üdv. pacsi!!
-
válasz
micafighter #13906 üzenetére
Nem veszes de picit sorjas volt ugyhogy kellett neki pici reszeles.
Temaseken nem talalom hol kell beallitani hogy Lockscreenen mutassa az idojarast. Fene egye meg.. Nem tudjatok?
-
micafighter
nagyúr
Én félteném a bankkártyát is. Hangszer bolt, kemény gitárpengetőt kell kérni, nekem eddig a Dunlop márka jött be a legjobban de mást is lehet venni, ~ 200 Ft
(#13902) ittakary ez a tool lehet hogy mégjobb hozzá, bár így látatlanban nem lehet megmondani a minőségét, árban alig több mint 200 Ft, csak ugye idő amíg megérkezik
-
scope2007
addikt
Üdv
Vki már bevásárolt hátlapokból?
Ismerős venni akar ilyen telót, de kell neki egyből hozzá sok tok, hátlap
Dokkoló esetleg ehhez nincsen?
Könnyű cserélni a hátlapon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest