Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
legiaap #12899 üzenetére
Nincs még kint az Lollipop hivatalosan.
OnePlus a márka neve, One a terméké. Tehát amikor megkérdezed, hogy "Mikor jön az új OnePlus One" olyan mintha azt kérdeznéd: "mikor jön az új iPhone 5S?".
Az új OnePlus kiadására több mint valószínű hogy még nyár előtt sor kerül, de erre semmi garancia nincs, mivel senki semmit nem tud. CSAK pletykák vannak. Egyes webshopok már fel is rakták, hogy milyen lesz a OnePlus Two, de igazából azok is csak 100% tippek.
Nem éri meg? Ezt a mentalitást sosem értettem. Mindig a következőre várni = egész életedben csak vársz.... majdnem
félharmad év van még a kiadásig, ember! -
legiaap
félisten
Nem követem a topikot ezért ne kövezzetek meg.
Két kerdés:
Van már hivatalosan lollipop? Másik, hogy mikor jön az új OnePlus One? Tavaly azt hiszem aprilis környékén jött, ha idén is akkor lehet már nem érné meg beruházni erre. -
dreko
aktív tag
katinatez négypontnulla
-
Bobm
tag
Sziasztok!
Valaki véletlenül nem tudja hogy van már color OS-ből KitKat ha van egy linket kérhetnék hozzá vagy a most elérhető legfrissebbet ? Még lenne olyan kérdésem hogy recovery-ből fel tudom rakni és majd vissza tudom rakni a mostani mentésemet (CM11S 25R) minden gond nélkül? -
hkari
őstag
Nem is tudtam hogy a One tud AC-s wifit kezelni
Gondoltam mérek egy speedtestet, mert nagyon gyorsnak tűnt a wifi amikor appokat töltögetek play-ről.
Minden napra tartogat ez a telefon valami kellemes meglepetést
-
Criton
veterán
válasz
meridaharcos #12891 üzenetére
milyen romon nézted?
-
chosa91
aktív tag
2 Kulcs:
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLVT-FHN6-DEEI-YX0S
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLNN-R7MW-9S4L-D5VK
Egyétek vegyétek vigyétek, boldog új évet!
-
kovacsdan
újonc
Hello és BUÉK! Ha kell invite, jöhet privát üzenet email címmel.
-
Ata_
csendes tag
Van három darab, 3 napig érvényes meghívóm, fekete 64gb-os verzióra, privátban pls.
-
Criton
veterán
és már tölthető is a ak kernel 074
-
kano
nagyúr
Touchpal billentyűzet jön be nekem a legjobban. Szerintem ez a legjobb.
-
hkari
őstag
Picit azért úgy több idő
Találtam egy jó billentyűzetet ami tudja, eddig ez a bill tetszik a legjobban.
-
FémKuka
tag
Még egy utolsó kérdésem lenne. Kb hány eurót kell feltölteni mailboxde.com-ra jelenleg, hogy kiszállítsák a telefont?
Gondolom, ha van összeg feltöltve, azt automatikusan levonják amint megjön a csomag és küldik is tovább...
Bocs a sok kérdésért, de ha rendelek biztosra akarok menni
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Gyári lollipop billentyűzettel lehet valahogy smiley-kat írni? Esküszöm nem találom
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
cm12-ben lehet változtatni a statusbar-on az ikonokat? Mondjuk szeretnék oda betenni valamilyen vezérlőt (pl. Nc). Köszönöm.
B. Ú. É. K! -
szkorhetz
őstag
Az a baj, hogy most jutottam el oda, hogy lassan nálam is nagyon erősen vágyom egy I6P-re. Nem azért mert az milyen menő vagy akármi, csak gyakorlatilag a droid csúcsát használom, mégis vannak alkalmazások, amik erre nincsenek vagy nem olyan minőségben, mint almára. Meg sose volt még almám, lassan kipróbálnám. Persze, ez a birka effektus mocskosul ellenszenves és nekem is mindig átmegy az agyamon, hogy birka mindenki akinél iPhone van, ha szembe jön valaki, aki azt nyomogatja épp. De valahogy most vonz engem is. Persze, amit rá kéne dobnom, az már nagyon nem..
-
mosquetoo
tag
Sziasztok belefutottam egy "kisebb" problémába amire keresem a megoldást.
Olvastam hogy sokaknak dobálja el a hálózatot , nos nekem ami most böki a csőröm az az hogy hálózat igazából van telefonálni és engem hívni is tudok/tudnak.
Viszont a mobilnet már lassan 2 napja nem megy, hiába indítom újra vagy kapcsolom ki a telefont semmi változás.
Kicsit kezd lassan idegesíteni úgy hogy remélem tudtok segíteni hogy mégis hogy varázsoljam vissza a mobilnet-et. -
esse
csendes tag
válasz
Vegyedvigyed #12837 üzenetére
Nem kell launcher ikon pack telepítéséhez, feltehetsz új témát vagy külön csak az ikon csomagot is. Előző telómon Apex Launcher futott, OPO-ra is feltettem de hamar lekerült, bőven elég a stock launcher, remekül testreszabható így is.
-
esse
csendes tag
válasz
FémKuka #12840 üzenetére
A OnePlus tempered glass-al nincs tapasztalatom, Nillkin van fent, egyedül az nem tetszik benne, hogy jelentősen tükröződik, egyébként elégedett vagyok vele. Korábban írta valaki, hogy a OnePlus tg-nál ez kevésbé probléma. Fóliánál mindkettő jobb választás.
Van még három meghívóm, négy napig érvényesek ha valaki rendelne.
-
FeRkE
őstag
válasz
Oppenheimer #12861 üzenetére
Ez egy felesleges kérdés volt...
-
Garada
őstag
Így igaz, valamilyen szinten meg tudom érteni őket de a túlzott fanatizmus azért egy kicsit beteges már a márka iránt.
Abba bele sem gondolnak mennyit kell költeni egy telefonjukra és ha jön a következő nehezen fogják megállni, hogy be ne szerezzék az újat ez már csak ilyen, ismerek pár hasonló embert tőlük tudom.
-
FeRkE
őstag
válasz
mgTerminator #12855 üzenetére
Nem sok, csak meg akarom mutatni neki, hogy egy 100 ezres kínaival is el lehet érni azt a pontszámot, amit a 290ezres i6P-vel. Csak mert ő az alapján (is) értékel jónak egy telefont, hogy hány pontot csinál Antutuban... Én tudom, hogy semmi értelme
-
törölt tag
-
FeRkE
őstag
Oneplus-on melyik ROMmal is lehet 50-51e körüli Antutut elérni? Le kell nyomjak egy Iphone 6 Plust
-
Oppenheimer
nagyúr
[ROM][OFFICIAL][5.0] Android Lollipop Alpha
ahogy olvasom a CM12 stabilabb.
-
Bobm
tag
Térerőben gazda Boldog újévet kívánok minden Oneplus One tulajnak
-
BÚÉK!
-
Garada
őstag
BUÉK
-
Lacika0002
aktív tag
BÚÉK mindenkinek!
Megérkezett a hivatalos 5.0 Alfa változata!
ITT megtaláljátok. -
sonyz7
tag
válasz
bdavid94 #12818 üzenetére
Már hogy ne lehetne, csak be kell kapcsolni a kibővített újraindítást. Kiváló rom az! Saját kernelével, vagy boefflával jó, soha nem indult újra, pedig az ezt a romot használtam cm11-re is és a cm12 megjelenése óta is. Ak kernelt nem próbáltam soha.
@oppenheimer : nem értem miért szaroztad le -
FémKuka
tag
Köszi a válaszokat.
Valószínűleg a napokban meg fogom rendelni, ha nem jön közbe semmi. -
FémKuka
tag
Igen-igen, néztem, de nem tudtam, hogy naprakész-e.
Annyi kérdésem lenne még, hogy gond-e, ha mailboxde-n regisztrációkor a névhez lazán Vezetéknév Keresztnév formátumban adtam meg a nevem és csak mentés után esett le, hogy azt biza fordítva kellett volna. Módosítani nem lehet....
Továbbá Oneplus oldalán a telefonszámhoz +3620XXX-XXXX formátum jó-e?
Végül nem baj, hogy a billing address (saját adataim) és a shipping address (Mailboxde adatai) különbözik OnePlus oldalán? -
beloadjoker
őstag
Az tényleg iagz hogy nincs hdmi sem slimport támogatás?
-
válasz
FémKuka #12840 üzenetére
Téma összefoglalót nézted? Az oldal tetején tudod lenyitni.
Ebben lesz válasz a szállításra, de attól, hogy Hungary kiválasztahtó a oneplus oldalon, még nem szállítanak közvetlenül.
Nekem még nincs tapasztalatom tempered glass-al, de úton van egy Nilkin.
CM támogatás remélem marad, bár a OnePlus Two lehet, hogy a saját ROM-mal fog kijönni egyszer. -
FémKuka
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 1+1-et és érdekelne pár dolog.
1. Kijelzősárgulás megoldódott már vagy még mindig fennáll?
2. OnePlus oldalán shipping address rész alatt választható Hungary, ez azt jelenti hogy közvetlen is kihozzák ide, vagy még mindig kell a Mailboxde?
3. OnePlus oldalán lévő tempered glass-al van-e valakinek tapasztalata? Ha igen, akkor úgy általában és egy Nillkin 9H-hoz képest milyen?
4. Olvastam dolgokat CM támogatottságról. Lesz hivatalos CM12S 1+1-re vagy csak az egyéb csapatok 5.0-i lesznek?Egyenlőre ennyi, elnézést a kérdésekért, de ennyi hozzászólást átolvasni kicsit macerás lenne még gyors keresővel is.
Előre is köszi a válaszokat!
-
beloadjoker
őstag
slow motion videóban mit tud plafonon a teló? csak 120 vagy 240fps is megy?
-
Vegyedvigyed
csendes tag
Sziasztok! BUÉK nektek elsőnek, de megtudnàtok mondani ,hogy csak simán egy ikon pakkot lehet-e használni? Vagy csak launcherrel vagy téma lecserélésével megy?
-
bence007
tag
https://forums.oneplus.net/threads/rom-official-5-0-android-lollipop-alpha.223252/
Official 5.0 alpha
Bocs srácok mobilról vagyok!
-
TODI1111
veterán
BÚÉK. Minden fórumtársnak.
-
Karavik
veterán
Én gyári, érintetlen 44S rendszerrel használom (OTA frissítettem) és soha semmi gondom nem volt még eddig, minden működik rendesen ahogy kell. Épp ezért nem győzök csodálkozni az itt felmerülő problémákon... Régebben én is sokat kísérletezgettem moddolt romokkal, kernellel, de soha egyik sem volt olyan jó mint a gyári, ráadásul mindig beficcent jópár bug is melléjük. Szvsz alpha, beta verziós lollipop alapú ROM-ot használni amit "kis pista" modder hegesztett össze olyan, mint a Harley, mindig van valami baj velük
BUÉK!
-
törölt tag
Van egy meghívóm, vigyétek!
[link] -
Criton
veterán
Minden OnePlus One tulajdonosnak Békés és Sikerekben gazdag Boldog Új Évet, én már csak jövőre fogok újra jönni a fórumra
Aztán vigyázzon este mindenki a telefonjára
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #12828 üzenetére
Targytalan a kerdes, reboot utan megjelent a system framework ikon az app drawerben is. Erdekes, hogy elsore miert nem.. Pedig a webrol tudtam iranyitani a telefont, szoval futott a Cerberus.
-
kerlas
tag
válasz
stickermajom #12824 üzenetére
Közben megoldottam a problémát, eddig úgy csináltam, hogy a Titanium Backup-al konvertáltam rendszeralkalmazássá, de úgy látszik, ez nem jó megoldás. Kicsit utána néztem, és másnak is volt ilyen gondja. A cerberus fórumán azt írják, hogy takarítsd le a programot a telefonról majd innen töltsd le a neked megfelelőt (én ezt választottam: cerberus_disguised-4.4.zip) és telepítettem TWRP alól, miután beállítottam, tökéletesen kapcsolja a GPS-t is. Érdemes volt utána olvasni, ja és a linkelt zip azért is jó, mert nem Cerberus-ként jezi, hanem System Framework-nek, még az ikonja is semmitmondó
-
Criton
veterán
válasz
Oppenheimer #12822 üzenetére
temasek romja illetve ak kernelje sem rossz, sőőőt... de egy folyamatosan fejlesztés alatt álló cm12 rendszernél szerintem a stock kernel a legjobb választás.
-
kerlas
tag
Üdv, használja valaki közületek a Cerberus nevű lopásgátló appot? Ha igen, megnézhetné nekem, hogy amikor elküldi a "Követés megkezdése" parancsot, átvált-e a telefon GPS-e "Energiatakarékos"-ról "Nagyon pontos"-ra, mert nekem ezt nem teszi meg, holott HTC One X-nél rootolás nélkül is simán átváltott (Android 4.2.2), kiváncsi lennék, hogy ez a Franco kernel miatt van, vagy egyéb hülyeség miatt.
-
Criton
veterán
válasz
bdavid94 #12818 üzenetére
nos, igen, cm12 alatt még mindig gondok vannak, de az is szóvá lett téve, hogy nem kernel hanem ROM hiba az újraindulások oka... temasek és ak összedolgozik, de valami temasek részéről nem világos (githubon figyelemmel lehet kísérni)... akik 4.4.4 -en vannak nem tapasztalnak hibákat az új kernellel, ahogyan én sem... cm12 viszont meglátásom szerint pont az ilyenek miatt nem alkalmas még napi használatra, ezek úgymond még csak "BÉTÁK", de több készítő is felhívja a figyelmet arra, hogy napi használatra még "nem javasolt"...
-
Criton
veterán
válasz
meridaharcos #12813 üzenetére
jelenleg nem kell, mindent gyárin lehet hagyni, még tesztelem, ha lesz profile esetleg azt megosztom
-
Criton
veterán
válasz
Oppenheimer #12811 üzenetére
támogatnám
-
Criton
veterán
Kint van az ak kernel v072, ahol a random reboot javítva lett (tölthető innen, gyorsabb mint az eredeti oldalról).
A konfigot készítem hozzá.<-- ak szerint a gyári beállítások teljesen jók, így felesleges bármilyen profilt készíteni hozzá. -
Farcy
csendes tag
-
hkari
őstag
Valaki látott már valami videózás közbeni hangminőséget javító tweaket? Vagy bármit ezzel kapcsolatban?
Tegnap volt először nálam a telefon koncert közben, gondoltam kipróbálom, de a hangminőség siralmas a videón..
Évekig lumiám volt, az létezik hogy ennyivel jobb volt?
-
Farcy
csendes tag
válasz
guyver #12800 üzenetére
Fölösleges ilyeneken gondolkodni..ha hivatalos híred van se biztos, hogy arra az időpontra ki is adják..ez még csak egy légből kapott hír hogy lesz two.
Mellesleg nem tudom, hogy csak nekem vagy másnak is volt már a temasek rommal és AK kernellel, hogy újraindult a telefon vagy bezárt alkalmazásokat.. Tegnap este toltam fel, de úgy 6szor resetelt azóta és leállítja a chrome-ot vagy a facebook-ot.. Ja még azt hozzátenném, hogy nem tapasztaltam jobb akkumulátor időt mint a 44S -el és r34 franco-val..:\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest