Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszont akkor rákészülnék hogy ráutalom a pénzt a Mailboxde accountomra.
Melyik szállitócéget ajánljátok, és mennyit raktatok rá?
Úgyértem irtátok, hogy kell kalkulálni azzal hogy a PayPal jutalék stb. Mennyit irjak be a mezőkbe?
-
pitama
tag
JBL füles szabadon vásárolható. Ha valaki rendelne szívesen beszállnék.
-
törölt tag
válasz
zokni1996 #10186 üzenetére
Remélem, az a smiley a szarkazmus jele...
(#10162) micafighter: Hát ja, az újdonság nagy vonzóerő, és ezen a téren mindig van újabb és újabb vonzóerő. Személy szerint nem lakom olyan helyen, ahol el lehet adni jó áron a pár hetes telefonokat, így nagyon sokat buknék a váltogatáson. Meg aztán szeretem belakni, levédőüvegezni, netán tokkal ellátni a telefonokat, ilyen átutazó vendégekkel meg ezt nem lenne értelme végigcsinálni. Amúgy is, a bugdroid tokom most iszonyat jól néz ki.
-
zokni1996
csendes tag
válasz
Oppenheimer #10184 üzenetére
Tuti felteszem!
alig várom már!
-
20 óra után még mindig csak pending shipment
-
Oppenheimer
nagyúr
-
adblock
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a telefon, jók értékelések és az ára is bestbuy.
Ha esetleg volna valakinek felesleges meghívója azt szívesen elfogadnám.Tudom nemsokára pre order, de azt olvastam akik a korábbi előrendelői turnusban vették azok több hetet vártak rá.
-
jozsef8
aktív tag
Srácok egy ilyen telefont szeretnék rendelni. Honnan és mennyiért lehetne beszerezni egy ilyet?
-
Ixion77
addikt
válasz
HateEternal #10170 üzenetére
Olyan, amilyen ITT van leírva.
-
Soound
tag
Sziasztok
Kérdésem: nagynehezen intéztem mobilnetet (tökre megvoltam nélküle eddig), T-mobilról van szó, és a gondom az, hogy elvileg a környékemen mennie kellene a 4G-nek, de az adatkapcsolat HDSPA+ -nál magasabbra nem igazán megy. 3 éves SIMkártyám, máshonnan tudom hogy valszeg ez lehet a gond, kérdésem az, hogy T-nek a 4G hálózata "4G-s" ikonként kellene megjelennie, vagy HDSPA+-al próbálják kiszúrni a szemünket? Flottában van a kártyám, és egy nyűg új SIM-et igényelni, elleben egy nyűg volt a mobil net intézése is, és inkább még most letudnám az új SIM-et, mint később.
Más. Nekem a 64gigás verzióm van, már több mint 3 hónapja, ebből 1 hónapot egy európai backpack körúton kisért a telefon, nagyon keményen helyt állt.
Orzly üvegem van, Diztronic Red tokkal. Totál megéri az árát, a legigényesebb TPU tok amivel találkoztam (SGS2-vel párat végig próbáltam már). Jelenleg dbrand matricákra várok: [link] pont a hátoldalas kép nem megy, de fekete karbon matrica, és piros karbon a kamera körül. Kicsit gázos ez a karbon matrica, de mit csináljak, baromira jól néz ki
Ma kaptam meg 44R-t, és tudom ajánlani: http://www.reddit.com/r/oneplus/
-
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #10168 üzenetére
Erről beszéltem (megéreztem) nyuszó-muszó!
Most vagy teszek holnap egy multiromot (van erről egy összeszedett leírásunk, poszt vagy nézzek szét XDA-n?) vagy hagyom a rákba és megvárom a nyalókát...
(én is éppen 38R+31 Franco-n vagyok) -
HateEternal
tag
válasz
Ixion77 #10164 üzenetére
Értem. Milyen lekaparós matrica? Egyébként jó. Mondjuk remélem nem karcolódik azért olyan könnyen.
Csak 2k volt. Egyébként még annyi kérdésem lenne, hogy nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását és szerintem semmit nem csinált. Visszakerültek régi telefonszámok, megmaradtak a képek meg minden. Ez normális?
-
didro88
tag
válasz
micafighter #10168 üzenetére
Az a baj csak egy pillanatra villan fel ,így rendesen el olvasni sem tudom,pirossal ki emelve md5-tel valami nem stimmel.
-
didro88
tag
md5 hibával el száll a 44s óta,franco r31 van fent.ötletek?
-
micafighter
nagyúr
Ennek a sarkai jobban meg vannak erősítve, annyi a különbség. Nem szorult a sima ráncfelvarrásra, kettő dolog volt amibe bele lehetett kötni, 1ik a grip lehetett volna jobb is, ezen egyébként javított a dbrand fólia. A 2. meg az öntési nyom a tok alján, amiről már esett itt szó.
-
M0RGI
őstag
Mi a vélemény erről, akinek van sima diztronicja?
Ez valami ráncfelvarrott ultra verzió: -
Ixion77
addikt
válasz
HateEternal #10152 üzenetére
Kb. ugyanannyira gyűjti az ujjlenyomatot, mint az kijelző eredeti üvege. Nagy előny viszont hogy bármikor bármivel nyugodtan le lehet törölni: polóval, farmerrel, ami épp elérhető. Ha megkarcolódik, max. lecseréli az ember.
Ha a lekaparós matrica szerint eredeti, akkor valószínűleg az is. Kevéssé valószínű, hogy valaki szerezett egy eredeti dobozt, aztán belerakott egy hamis üveget és elküldte neked...
-
virkir
veterán
válasz
micafighter #10162 üzenetére
Érdekes mert méretre amit letöltött az annyi mint egy teljes .zip rom.
Namost akkor ha multibooton van akkor azt tekinti rendszerpartíciónak amin van ugye nem azt ami fizikailag is az?
Bár sokat nem buknék a 33-al mert a nightly atomstabil eddig össz két apró bugot találtam ami engem érintett. -
micafighter
nagyúr
válasz
virkir #10160 üzenetére
Ha OTA-n keresztül frissíted az tudtommal incremental. Ha letöltöd a teljes ROM zip-et és flasheled wipe nélkül azt meg dirty flashnek hívják. Ha ROM zip-et teszed fel akkor legalább egy cache-t érdemes előtte wipeolni, adatvesztéssel ez nem jár.
Mindkettő esetre vonatkozik:
1) a felhasználói adataid és alkalmazásaid csak akkor törlődnek ha te azt wipe-olod, tehát magától ezek nem lesznek törölve
2) a rendszer particíóra lesz flashelve, szóval a rendszeralkalmazások változhatnak. Például ha feltetted a Better Battery Stats-ot rendszeralkalmazásként, az lehet hogy törlödni fog és újra kell majd telepíteni
(#10161) fl0werstar csak hosszútávú kapcsolata nem volt még telefonnal
-
törölt tag
válasz
micafighter #10159 üzenetére
Neki kb. minden volt már.
-
virkir
veterán
Hamár van élet.
A nightly amit letölt frissítést azt hogyan rakja fel?
Mint egy sima incremental, vagy gyalulja a fentlévő dolgokat és szűzen rebootol? -
micafighter
nagyúr
válasz
axlfsi #10155 üzenetére
root.zip alatt a (pl.) supersu.zip -re gondoltál?
SZERK: ugyanakkor, még mindig vacillalok, hogy kell-e ez nekem -> csinálj mentést twrp-ben, tedd el biztos helyre, és kipróbálhatod kockázat nélkül.
VAGY a geek énem így csinálná
:
Lemented a mostani rendszert. Multirom fel, ha eddig nem lett volna fent. Secondary ROM-nak visszaállítod a mentést. Így lesz kettő teljesen ugyanolyan ROM a telefonon, belakva ,stb. Az egyikre felrakod az OTA-t a Multirom szabályai szerint, és kockázat nélkül ki lehet próbálni
Voilá
-
axlfsi
veterán
válasz
micafighter #10147 üzenetére
Köszi az infókat!
... Össze kell szednem még fejben és utána nézni (most 31-es Franco van, de lehet nem lesz jó, illetve az utolsó AK sem, Akkor pedig kell legalább egy kernel.zip a 44S-ből).root.zip alatt a (pl.) supersu.zip -re gondoltál?
SZERK: ugyanakkor, még mindig vacillalok, hogy kell-e ez nekem, hiszen ez még mindig csak olyan bugok javítását hivatott foltozni, melyeket én esküszöm nem tapasztalok. Nincs battery drain (pedig 100+ alkalmazásom van telepítve, bőven) sem egyéb bajom és ez még mindig nem 🍭... Lehet kívánok és akkor még full wipe.
-
HateEternal
tag
Értem. Köszönöm. Hát akkor majd kiderül.
Offba: 44S fut fél napja a telón és hálisten eddig semmi problémát nem tapasztaltam! Gyári minden!
-
bdavid94
tag
válasz
HateEternal #10152 üzenetére
szerintem várj vele pár napot nekem is múlthéten érkezett meg, akkor az enyém is szedte őket, mostanra már kevésbé
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Ma megjött a Nillkin 9h-m. Fel is raktam (persze pár kis porszem alá csúszott.). Viszont azt vettem észre, hogy igen csak látszik rajta az ujjlenyomatom. Ez normális? Mármint elméletileg nem kellene, hogy látszódjon nem? Attól rendeltem akit itt a fórumon ajánlottak, illetve a doboz is stimmel meg a mellékes dolgok is, csak az üveg nem oké szerintem vagy nem is tudom . Illetve a műanyag tartódoboz alja már szét volt feszítve. Lehet kicserélték? Köszönöm a segítséget.
-
kozi71
senior tag
Szevasztok!
Használ valaki cardboard-ot?
Hogyan lehet műkődésre birni a mágnest,illetve az NFC-t ezen a telcsin? (Beállításoknál ki van pipálva NFC)
Kaptam hozzá NFC matricát, hová kell pontosan ragasztani a kartonon? -
DummyBoy
senior tag
Ügy néz ki megoldódott a Battery drain mizériám
Wakelock és Battery Monitor segített ... Az Android OS nem engedte le sleepbe a telefont, az volt a fő ok ...
XDA fórumon pedig találtam erre vonatkozólag egy topikot, a Google Play Services volt a ludas, be kellett állítgatni őket, hogy ne ébresszék fel a telefont és ne tartsák ébren, így most a szokásos 5-8%-os idle órai merülés helyett szinte nem is merül semmit
Köszi az ötleteket és a segítséget!
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #10147 üzenetére
Fontos hogy az OTA fájlt telepítés előtt mentsd le, mert mint irtam, telepítés után már nem biztos hogy ott lesz.
-
micafighter
nagyúr
válasz
axlfsi #10143 üzenetére
Minden OTAban jön új kernel és recovery, a root szintén ugrik. A fejlesztői lehetőségekben beállithatod hogy a recoveryt frissítse e. Ha ezt kikapcsolod, akkor a custom recoveryd megmarad, és nyugodtan telepitheted az OTAt mert ha a root.zip meg kernel.zip megvan, azokat frissítés után recoveryből vissza tudod tenni. Csak kérdés hogy a kernel kompatibilis e az új frissítéssel, mert ha nem akkor nem fog a ROM bebootolni. Mentsd le az OTAt a cache mappábol máshova, és ha gond lenne akkor custom recoveryből újra tudod flashelni. Az OTA fájl a telepítés után a cachebol törlődik azért kell lementeni máshova.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, a gps használatáról mik a tapasztalatok, mennyire talál holdat, mennyire stabil?
-
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Láma kérdés, de már nem rémlik a válasz; ha ráengedem a 44S incrementalt, ami most megjelent OTA, akkor root ugrik? (kernelt, bootloadert, recoveryt felülírja? Csak mert nem tudok most gépközelbe kerülni, hogy orvosoljam, ha igen és akkor már inkább nem engedem rá...).
Köszi!
-
M0RGI
őstag
A Diztronic tpu tok a telefon oldalsó gombjainál ki van vágva, vagy befedi őket az anyaga és azon keresztül lehet csak nyomni őket? Ha igen, nem zavaró a használatnál?
-
mfranky
őstag
válasz
micafighter #10133 üzenetére
Pedig most próbáltam berakni a kosárba az oldalon, mert nem volt alatta a "pre-order" felirat, gondoltam lehet venni, erre visszadobta, hogy nincs hozzá meghívóm...
De Kano-nak igaza van... a rosseb fizet ezért ennyit...pedig cégen belül felnéztek volna rám a környezettudatosság miatt...tomama próbáltatok már rányomni az "add to cart"-ra ??
-
tomama
aktív tag
Itt van 40euro-ért
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #10133 üzenetére
Csak a rosseb fizet ezért ennyit....
-
micafighter
nagyúr
válasz
mfranky #10131 üzenetére
Nagyon kevés van belőle, és nem is gyártanak többet. De nem hiszem hogy meghívos, mert az nem lene igazságos ha egy baráti kör kapná az összeset. Szerintem sorsolni fogják. Az is igaz hogy a kinai oldalon (oneplus.cn) láttam eladóként bambusz hatlapos 1+1et, meg a jbl verziót is
-
DummyBoy
senior tag
A GG sem mindenható
Mi teszteltük anno, a laborban található szerszámok közül direkt egyikkel sem sikerült megkarcolni ... Viszont porral vagy homokkal simán ... Az ellen sajna csak az extra védelem az orvosság ...
-
mfranky
őstag
Ezt nem mondjátok komolyan, hogy egy bambusz hátlap rendeléséhez is meghívó kell ...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
micafighter #10073 üzenetére
Na ja. Az 1 hónapot se bírt, nesze neked GorillaGlass.
-
stickermajom
addikt
https://account.oneplus.net/invite/claim/GLEF-W3LT-TAQH-0YBA
Hatha igy.. Meg 2 orat ervenyes.
-
KBP
csendes tag
válasz
Keresztapper #10124 üzenetére
Az android kliensét, és csak tegnap tünt fel, hogy nem jönnek meg a leveleim időben, csak akkor töltötte, ha rányomtam a frissítésre.
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Tegnap vettem észre, hogy a push mail nem igazán működik a céges levelezőmmel.
Konkrétan nem tölt le semmit automatikusan.Esetleg van vkinek ötlete a megoldásra?
Előre is köszönöm,
Balu -
oscar1985
csendes tag
válasz
ittakary #10112 üzenetére
Szerintem atlag kb 1-2 napot lehet nyerni vele(nekem most tart kezbesitesnel szombat ota, aki velem egy idoben expressz rendelte annak 1,5 nap alatt kivittek), 4€-t meger a dolog.
Mondjuk mikor en rendeltem(preorder), akkor 10€ volt a kulonbseg, annyit nekem nem ert meg. -
storm3
senior tag
Nekem valami még mindig nem tiszta:
meghívó elvileg nemkell az oneplus.eu-hoz,mégis adják-veszik a népek itt a fórumon, és miért kell a mailbox.de, ha az 1+.eu-ról rendelek?M.o-ra nincs shipping? -
Megrendelve
Express delivery -> mailboxde 48 órán belül elméletileg, onnan BPre majd még egyszer ennyi. Szerintem hétfő vagy kedd lesz ebből.
-
Standard és Expressz küldés között 4€ különbség van, ez napokban mennyire mérhető? Már valami hasonlót irt valaki, hogy Expressz az két nap alatt Mailboxde-nél volt. De a sima?
Mert 1k-t simán megér, hogy ne kelljen várnom sokkal többet..
-
FeRkE
őstag
válasz
axlfsi #10086 üzenetére
Felraktam a Google Fitet is, meglátom, melyik hogy számol. Nekem ebben az tetszik, hogy nem kell a telefont magammal cipelni, ha mondjuk elmegyek futni, ha alszok, akkor sem szokott a szobában lenni. Később egyébként tervezek majd egy okosórát venni ha normális áron lesznek, és tudják azokat a funkciókat amit elvárok, addig jó lesz ez a kütyü.
-
FeRkE
őstag
válasz
micafighter #10087 üzenetére
Az alkalmazásban semmit nem tudok állítani a Bluetooth képernyő feloldással kapcsolatban, Ebben a videóban 1:25 körül beszél a screen unlockról, és be is mutatja a működését. Ha közel van hozzá a kütyü akkor nincs semmilyen security unlock, ha távolra kerül, akkor van.
-
tomama
aktív tag
A mailbox-os regisztrálásnál mit kell kiválasztani a Type of user-nél?
-
valsavis
tag
#meghivo
Sziasztok,kaptam egy emailt O+Otól egy meghívóval, viszont azt írja hogy
FROM system
EXPIRES1 day(s) after claiming.Más is kapott hasonlót? Bármeddig felhasználható?
-
-
tomama
aktív tag
válasz
micafighter #10104 üzenetére
na,akkor rámegyek a meghívó kunyerálásra
-
micafighter
nagyúr
válasz
tomama #10103 üzenetére
Nem kell fosni. Nagyon sokan rendeltünk már így, ezt a kockázatot axlfsi fórumtársunk már bevállalta helyettünk, itt a topicból ő rendelt előszőr a mailboxde-vel, utána pedig már rengetegen rendeltunk, és egy panasz sem érkezett.
Hidd el ha valaki nem kapta volna meg a 100+os telefont, jönne ide a káromkodás rendesen
-
tomama
aktív tag
válasz
micafighter #10101 üzenetére
Köszi a választ
már csak le kell küzdeni a félelmemet ezzel a mailbox-os témával kapcsolatbanfosok,hogy valakinek rendelek egy telót ajándékba
-
olajbogyo07
újonc
Rendeltem interneten egy Coolpad F1 készüléket 50 ezerért, helyette viszont Coolpad F2 (8675) küldtek. Ez alapjaiban nem is lenne nagy baj, hisz sokkal többet tud. LTE+ 4.4 android, 16 gb belső nem, hogy csak néhányt említsek. Viszont ehhez a tipushoz nem találok Magyar firmware letöltést. Esetleg ha valaki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest