Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Próbálgattam vissza olvasni meg keresgélni, hogy mi a helyzet az aksis dolgokkal. Az én problémám az lenne, hogy most a Q05 elég sokat fogyaszt pl ha filmet nézek vagy bármi. Ez előtt ugye a 44s volt ami nagyon jó volt, viszont ahogy olvastam másoknak meg épp az új sokkal tovább bírja. Gondolkodtam egy fr en mert a bekapcsolásnál is a cm logója úgy forog mintha laggolna vagy fps droppja lenne. Szerintetek egy fr segít vagy tegyem vissza a 44s-t? De bármi jó ötletre vevő vagyok. Egyébként másnak is tölt így a cm boot animáció?
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Lehet hülye kérdést fogok feltenni, de én nem találtam semmit ezzel kapcsolatban. Normális az, hogy nyomok egy gyári beállítások v.állítást akkor csak alkalmazásokat töröl le? Semmi mást, sőt vissza rakott a telefonkönyvbe törölt neveket. Képek is megmaradtak. Szóval az érdekelne, hogy tudok egy teljes visszaállítást nyomni a telóra, hogy minden gyári legyen? Köszönöm a segítséget!!
-
HateEternal
tag
válasz
axlfsi #10826 üzenetére
Hát engem is érdekel. Egyébként nekem mindig a vaku villanása látszik és semmi a képből kb.
De ha azt nézzük olyan mint neked az első képeden rögtön a hangszóró mellett csak nekem a másik oldalon. De a tiéden látszik, hogy az az érzékelő. Nekem hasonló pont van csak lejjebb és nem az érzékelőnél hanem kb alatta és az üvegen. Arra gondoltam ,hogy lepottyant és odaütődött picit. Ha fénybe úgy fordítom nagyon tükröződik( mint egy csillámpor).
-
HateEternal
tag
válasz
HateEternal #10804 üzenetére
Egyébként remélem ezeken a képeken jobban látszik. Ha valakinek van valami ötlete megköszönném!
-
HateEternal
tag
válasz
Menyus115 #10808 üzenetére
Nem németül kell megadni a címet hanem német cím kell. Mármint kinti cím kell ahova mehet a teló. Sokan a mailboxde.com oldalt használtuk erre a célra és oda rendeltük és onnan haza. A leírásba mindent megtalálsz! Meg ha visszapörgetsz pár oldalt micafighter leírta megint.
-
HateEternal
tag
válasz
mgTerminator #10780 üzenetére
-
HateEternal
tag
Sziasztok már említettem, hogy lett egy csillámporhoz hasonlító kis pont a telefonomon. Nem tudom ,hogy gyárilag és csak én nem vettem észre, vagy az esés után került oda. Egy 40 cm esett és a hátuljára. Esetleg ha valakinek van még ilyen akkor szóljon. Köszönöm. Ja és nem porszem meg semmi. Az üveg alatt van. A piros körben.
-
HateEternal
tag
válasz
axlfsi #10669 üzenetére
Szia. Én is ilyet szeretnék igen. Hát úgy gondoltam ,hogy én megrendelem. Annyit amennyit kell és aztán elosztva a szállítást annyival többet fizettek a tokért amennyi kijön fejenként. Szerintem így megoldható. Természetesen a postát is fizetni kell vagy valamit ahogy eljut hozzád. Szerintem így megoldható.
(#10670) chosa91 ha neked így megfelelne meg mindenkinek akkor szerintem megoldhatjuk.
-
HateEternal
tag
válasz
Keresztapper #10646 üzenetére
Csongrád. De én kifejezettem Diztronic tokot keresek. Vagy valakit aki rendelni szeretne és összecsapnánk és feleznénk a szállítást.
-
HateEternal
tag
válasz
HateEternal #10605 üzenetére
Valaki esetleg? Még mindig senki nem árul tokot?
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Van 2 tokom és 1 fóliám O+O-hoz. Megrendeltem őket de olvasgattam és más kellene. Ha valakit érdekelne beszerzési áron eladóak. Illetve valakinek nincs elfekvőben véletlenül Cruzerlite Bugdroid vagy Diztronic vagy esetleg Ringke Fusion Case tokja? Vagy esetleg tervezi a rendelést? Műanyag tok van most rajta és hát későn olvastam ,hogy lekapja a érdes részt. Na hát és igen tényleg.
Eladó dolgok -
HateEternal
tag
válasz
HateEternal #10407 üzenetére
Egyébként találkozott valaki hasonló esztétikai hibákkal?
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Így 1 hónap használat után megosztanék veletek 1-2 dolgot amit észrevettem. Ha valaki már írta akkor bocsánat. Én inkább esztétikai problémákkal találkoztam amik nem is olyan vészesek. De azért megírom hátha más is találkozott ezekkel. Az egyik a kamera bal alsó részén benyomható a tok. Nem olyan nagyon, de ha kopogtatja az ember olyan mintha üreges lenne. Nem vészes dolog csak olyan furán kopog. A másik ,hogy a fényérzékelő felett van 1 pont ami olyan mintha csillámpor lenne vagy nem is tudom (a kijelzőüveg alatt). Napfényben elég jól látszik és csillog. Ezen kívül semmi más egyéb nagy gondot nem találtam. Software-esen nekem semmi problémám nem adódott még vele hálisten. 1 hónap alatt 1x fagyott, 1x volt random restart. A videó felvétellel nekem semmi gondom, sem a fényképezéssel. Összességében nagyon elégedett vagyok a telefonnal és nagyon szeretem!
-
HateEternal
tag
válasz
Ixion77 #10164 üzenetére
Értem. Milyen lekaparós matrica? Egyébként jó. Mondjuk remélem nem karcolódik azért olyan könnyen.
Csak 2k volt. Egyébként még annyi kérdésem lenne, hogy nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását és szerintem semmit nem csinált. Visszakerültek régi telefonszámok, megmaradtak a képek meg minden. Ez normális?
-
HateEternal
tag
Értem. Köszönöm. Hát akkor majd kiderül.
Offba: 44S fut fél napja a telón és hálisten eddig semmi problémát nem tapasztaltam! Gyári minden!
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Ma megjött a Nillkin 9h-m. Fel is raktam (persze pár kis porszem alá csúszott.). Viszont azt vettem észre, hogy igen csak látszik rajta az ujjlenyomatom. Ez normális? Mármint elméletileg nem kellene, hogy látszódjon nem? Attól rendeltem akit itt a fórumon ajánlottak, illetve a doboz is stimmel meg a mellékes dolgok is, csak az üveg nem oké szerintem vagy nem is tudom . Illetve a műanyag tartódoboz alja már szét volt feszítve. Lehet kicserélték? Köszönöm a segítséget.
-
HateEternal
tag
válasz
HateEternal #8771 üzenetére
Valaki esetleg válaszolna nekem erre? Hálás lennék nagyon!!!! Köszönöm
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Ma megkaptam a telefont! Eszement jóóó!
Viszont lenne is pár kérdésem. Ez az üveget néztem ki. Ez tényleg jó? Meg eredeti? Kicsit visszább írta valaki, hogy 4-ből 1 igazik kapott azt hiszem. Ha megmondanátok, hogy jó-e akkor megköszönném. Ez az. Tényleg ez a márka?
-
HateEternal
tag
válasz
micafighter #8417 üzenetére
köszönöm szépen
megrendelve
-
HateEternal
tag
Még egy kérdés az áruk megnevezésénél beírtátok, hogy telefon? vagy mit írtatok? ide : Description of goods
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Ma megérkezett a mailboxde.com ra a csomagok. Olyan kérdésem lenne, hogy magyarul adjam meg a címemet vagy angolul ahogy az oldal kéri? Köszönöm a segítséget!
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Olvasgattam itt és akkor végül is nem lesz olyan eget rengető nagy különbség a jbl special és a sima között igaz? Javítsatok ki ha nem így van!
-
HateEternal
tag
válasz
MartOOn #8162 üzenetére
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy azt olvastam lehet csak kínai piacon lesz. De csak olvastam. Egyébként ha mondhatok még valamit. Ha érdekel a special edition és nem csak a kínai piacon lesz akkor még add el előtte a telódat. Egyébként sincs olyan sok szerintem itthon.
-
HateEternal
tag
Sziasztok. No tehát olyan problémám van ,hogy a megrendelésnél a nevem nem került be a mailboxde.com és az id xxxxx közé. Mailboxde.com , ID xxxxx-> hát most ilyen. Viszont minden más stimmel, tehát a város a cím minden. A kérdés a következő: Így is megkapom a telót? Ezen kívül már 4 órája processing állapotba van, írták ,hogy ez lehet a rossz cím miatt is. Ha nálam pont ez a gond akkor mi történik? Visszakapom a pénzt vagy újat rendelhetek új címmel? Köszönöm a segítséget.
-
HateEternal
tag
válasz
micafighter #8107 üzenetére
Értem. akkor megnyugodtam. Csak eddig ott volt a nevem is most néztem most meg már nem volt ott. De akkor ez megnyugtatott. Köszönöm!!
-
HateEternal
tag
Írtam a OnePlusnak is meg a mailboxde.com nak is. Remélem ettől függetlenül megkapom :S
-
HateEternal
tag
Valamiért ezt írja a ship to nál nekem: Mailboxde.com , ID 26570 pedig a nevem is ott van a profilomon. ez gond? és azt írja processing :S
-
HateEternal
tag
válasz
micafighter #8093 üzenetére
Igen. Most keresgélem a postodat.
-
HateEternal
tag
válasz
micafighter #8091 üzenetére
Értem. Hát már szorított az idő. Azért köszönöm!
-
-
HateEternal
tag
válasz
micafighter #8077 üzenetére
De nekem már van accom van is rajta kb 200 ft. Még a mostani kártyámról töltöttem fel rá. Tehát elméletileg össze van kapcsolva.
-
HateEternal
tag
válasz
micafighter #8073 üzenetére
Azt tudom. Épp ezeket a lépéseket csinálom https://forums.oneplus.net/threads/members-from-hungary.3057/page-142 Van paypall accom is csak azon nincs pénz. De a kártyámon igen. A paypall nem veszi le róla csak úgy vagy igen?
Mármint fel kell töltenem rá? Vagy így simán leveszi róla? Megnéznéd a linket? A közepe fele vannak a lépések. Azt csinálom. Tehát amit ők csinálnak az az ,hogy új accot csinálnak. De ha nekem van csak a lóvé van a kártyán azt leveszi magától a paypall? -
HateEternal
tag
Sziasztok. Most rendelnék 1+1-t. Érdeklődnék ,hogy ugye a német oldalról rendelem és amikor fizetnék és meg kell adni a bankkártya adatokat akkor ugye az német nyelvű. Át kell állítani magyarra? Vagy úgy németen kell kitölteni? Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Láncfűrész topik
- SörcsaPH!
- Oakley topic
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest