Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
micafighter #10415 üzenetére
A hajónapló kedvéért logolok:
Gondoltam ezen szép lemerül feltölt láncfolyamat előt kipróbálok már egy kalilbrátor progit a Playból, hogy az mit csinál. Leszedtem egyet, azt irja 100% feltöltésnél futtassam le, hagyjam lemerülni, töltsem fel, és kész. Namost ez megvolt, a feltöltés után már 25%-nál lemerült
Előtte legalább 18%-ig elment
amikor lemerul 2.9V körül volt az akku, most legutóbb 3.1V. Teljes feltöltésénél régen 4.3V körülig ment el, most 4.1-4.2. Fura, hogy így elmászott... Na most már kb 5 órája levettem a töltőről, de még mindíg 100%-on van, pedig használom is
Teljesen megkergült
Ha most lemerül jön a sima 3x lemerül feltölt játék. Meglátjuk
Amúgy engem nem aggaszt ez az akkus őrület, hogy 50% alá meg 80% fölé nem töltöm. Tök mindegy, hogy 1 év múlva 90 vagy 70%-os lesz az akku. Akkor is kibír még 2 napit nekem
Meg remélem leszek abban az anyagi helyzetben, hogy 1 év múlva tudok magamnak 5000-ért venni bele egy akkut
l
-
kano
nagyúr
Van itt valaki aki ART-on használja Calkulin 2.1 ROM-ját?
Megy a legtöbb program rajta?
Köszönöm! -
Nem vagyok - szerintem - ennyire hülye, de úgy megkavartatok ezzel a Mailboxde jutalék stb rendszerrel, hogy végül annyit utaltam, hogy a UPS kifizetése után is maradt bent 1,9€-m
-
M0RGI
őstag
Az érintettektől kérdezem, hogy az összefoglalóban szereplő: Rootolás, flashelés, bootloader feloldása pont alatt szereplő alábbi sor tekintetében történt előrelépés?
"...erről hamarosan szintén egy részletes cikk fog készülni magyar nyelven, így röviden csak iránymutatást szeretnék adni, hogy mégis hogyan lehet ezekbe belevágni."köszönöm!
-
M0RGI
őstag
válasz
stickermajom #10487 üzenetére
Az szép....
Köszi a választ! -
M0RGI
őstag
És Diztronic-tól mennyi idő alatt jön meg kb. egy tok?
12-én rendeltem, de még mindig az USA-ban van, Chicago-ban. -
FeRkE
őstag
válasz
stickermajom #10476 üzenetére
+1 az UPS-re.
-
tomama
aktív tag
köszi a válaszokat,akkor kb. egy árban van a kettő.
-
tomama
aktív tag
Ma érkezett meg a mailbox-hoz a teló.Melyik szállítást válasszam és mennyi pénzt töltsek fel?
köszi! -
kóóó
aktív tag
Kondihoz-futashoz esetleg nem hasznal az OPO-hoz valami bluetooth fulest, mert az allando madzag beakadas mar az idegeimre megy, szet is teptem az elozo fulesem, mert mindig kirantottam a fulembol futas kozben....
Jah es ha az ara nem egetvero az se hatrany
-
törölt tag
válasz
DummyBoy #10468 üzenetére
Naigen, van egy tökjó webcam-em, oda akartam adni a családban, dehát mivel 7-8 éves, nem lehet drivert találni hozzá. Pedig nem hiszem, hogy a maiak HW-ben annyira mások lennének, az is hibátlan, csak megszűnt a support-ja.
Persze ez telókra is érvényes, ha elhanyagolja a gyártó, vagy épp a devek, a fene megette. (Nem az aláírásod voltam kétségbe, volt egy enyhe szarkazmus is a megjegyzésemben...)
-
DummyBoy
senior tag
válasz
zsuzska0802 #10470 üzenetére
Nagyon szívesen!
-
madgie
titán
válasz
DummyBoy #10468 üzenetére
Jut eszembe screen protector, a ScreenKnight protectort nem ajánlom senkinek. Le kellett fotóznom az eladó OPO-t, gondoltam leszedem hátulról. Nos, a negyede úgy jött le, hogy a ragasztóréteg ott maradt. Le lehetett ujjal dörzsölni, de amit én szentségeltem közben...
Szerencsére előre fel sem raktam.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
#01696768 #10467 üzenetére
Nekem előtte Sim kártya nélkül, csak idleben egy éjszaka alatt lemerült az O+O ... most meg lassan második napja megy és még 67% ... AC Unity companion app meg némi netezgetés mellett ... A screen protectort várom, és utána indul a nagy teszt
A HW-eik jók, de a SW az förtelem
Most is van itthon 2 Logi egér ...
Nem kicsi oka volt, hogy ez lett az aláírásom, szóval ez nem csak pillanatnyi kirohanás xD
-
zola-
őstag
[link] itt van egy link amivel savosan lehet allitani a kijelzo szinet. Akinek sarga gond nelkul megoldhato(pici keket kell rakeverni arra a savra) Root sem kell hozza! Akar az 1.hozzaszolasba is bele lehetne rakni.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
zsuzska0802 #10451 üzenetére
Én is írtam többek között, ha rákeresel a hozzászólásaimra, akkor megtalálod asszem részletesen.
De Beállítások - Adatvédelem - Adatvédelmi beállítások - ott menü gomb - Haladó - majd keresd meg a Google Play Szolgáltatásokat és tiltsd le az Ébrentartást és a Felébresztést.
-
zola-
őstag
..
-
naattila
tag
Sziasztok.
Tudom nem idevalo de egy barátom kèrt meg hátha tud valaki infót az InFocus M310 telefonról.Èn nem találtam sehol egy fórumot, se egy leirást sem.Olyanok èrdekelnèk,hogy nyithato-e,van-e hozzá másik ROM?köszi -
zsuzska0802
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég olvastam h a Googleplay (ha jól emlékszem) nem engedi alvó módba a telefont. Csak most volt időm foglalkozni de vele de most meg nem találom se a bejegyzést se azt h hogyan kéne ezt kikapcsolni. Valaki tudna segíteni? Elég gyorsan merül a telefon és ki szeretném próbálni hátha ez a probléma. -
SPeti1984
senior tag
Tud esetleg valaki meghívót küldeni hogy tudjak venni egy ilyen telefont?
-
zola-
őstag
Mondjatok mar valami tippet legyszi, hogy miert nem tudok screenshootot csinalni a gombkombinacioval?
-
mukurisho
tag
Én 3 napja használom az 5.0-t.
Vannak hibái, pl videózás közben csak hangot vesz fel,
"close all recent apps" gomb FC-t generál ha sok app van.
Viszont sokkal gördülékenyebb, simábban fut mint a nightly vagy 11s...
Multitaskban is veri az összes eddigi általam használt romot.
Akku ideje átlagos, most hogy minden fenn van és frissít is
(messenger, skype, gmail, drive stb) így érek el 4-5 óra kijelző időt.Összességében nekem ezek a hibák kevésbé bosszantóak mint pl
a 38R kamerája, ami nálam hol működött, hol meg nem...remélem tudtam segíteni
-
big-J
őstag
Most van abban a szakaszban a cm12, amikor nagyon rövid idő alatt nagyon sokat valtozik, es előfordulnak szarvashibak. Pl close all recents gomb fc-zik. De ezek osszessegeben most is aprosagok.
Honap vegere, kov honap elejere igerik rendes nightly-kat abban már benne lesznek a megszokott cm featute-ek egy jó része. Ha nem akarsz kettot lepni elore de egyet hatra, inkabb vard meg azt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
mgTerminator #10444 üzenetére
Pedig elég sokan teszteltük..
-
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #10443 üzenetére
Én a KOPI kábelből se nézem ki azt ami rá van írva
-
micafighter
nagyúr
válasz
mgTerminator #10441 üzenetére
Nem hiszem.
-
mgTerminator
veterán
Szerintetek ez tényleg tudja azt ami rá van írva?
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Mik az eddigi tapasztalatok a OnePlus One telefonnal kapcsolatban? Ténleg nem lehet cserélni az akksit? Egy Samsung S4-et szeretnék lecserélni erre a típusra (64gb-osra), szerintetek megéri? Esetleg aki vásárolt már és tud meghívót küldeni hogy tudjak rendelni a cég oldaláról az tudna segíteni nekem ebben? Vagy ha más típust ajánlanátok inkább helyette ebben az árban azt is szivesen veszem.
Köszönöm
-
virkir
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz
Oppenheimer #10433 üzenetére
Az nem olyan biztos, inkább nézd meg az üzemidőt!
-
Oppenheimer
nagyúr
Ma buli közben újraindulhatott a zsebemben, mert egyszer csak eltűntek a recent appok az app switcherből.
-
kcs73
aktív tag
Ennek a telefonnak is vannak hibái,és előnyei,mint minden telfonnak!!
Note 3-am volt előtte,nagyon szerettem,de meguntam.
Véletlenül bukkantam rá az OPO-ra,de szerencsém volt,hogy rátaláltam!!Volt pár telefonom,kb 400-500,tehát van összehasonlítási alapom!
De ennek az a legnagyobb előnye,hogy szoftverét egy kiváló gárda fejleszti folyamatosan,szinte napi rendszerességgel,(de legalább is 1-2 heti)jönnek rá a frissítések,amit más gyári telefonoknál nem nagyon lehet elmondani!
Arról nem is beszélve,hogy a menüben szinte azt állítasz amit csak akarsz!
Erről nekem az jutott eszembe,hogy az Iphone egy nagyon jó telefon,és szuper a rendszere,de nagyon zárt!
Míg az android sokkal nyitottab,de ugye a gyártók szoftverei miatt ott is csak azt tudod állítani amit a szoftver enged!
Na és ezért jobb az OPO,mert itt sokkal több lehetőséged igazán egyedibbé,és használhatóbbá tennia a telefonod!!!
Egy biztos,a Note 3-ban sokkal jobb volt a kamera,a vakuról ne is beszéljünk,de ...............
50000 forintos GSM antenna rendszert vettem,mert ausztriában élek a hegyekben,és nem igazán van térerőm!
Na azzal volt max 300kB/s !!
Jelenleg az OPO-val 1,3M/s-al töltök! Nekem már ezért is megérte!!!! -
Timmcsy
csendes tag
válasz
micafighter #10380 üzenetére
Rajottunk a bajra: beorult a MiKey. Kivettem es minden jo megint!Annyira megijedtem, h ez hirtelen eszembe se jutott, elotte nem volt vele eddig gond.
Mica ezer halam azert, remelem nem lesz ra szuksegem, de ha megis, legalabb van egy jo hibamegoldasom! -
törölt tag
Szerintem a noti azért nem szereti, mert általában a töltés melletti használat azt jelenti, hogy állandóan be van dugva. Anyukám is csodálkozott, hogy a notebookjának van akksija, amikor mondtam neki, hogy azt nyugodtan lecsatolhatja, hamár úgyis mindig be van dugva. Mondanom sem kell, a féléves akksi kb. 10 percet bírt addigra. A mostani gépem is féléves, nem kivehető az akksija, és ha lemerül, feltöltöm, miközben nyilván dolgozok rajta. De nem csökkent a teherbírása, gyanítom, ezek már így lettek kitalálva.
Kisfazek: A férjem épp a 8 (!) éves Fujitsu-mra töltögeti fel a cuccait, azt viszi Kanadába prezentálni. Egy órát bír az akksija a kezdeti 2.5-3 helyett, de sztem ennyi belefér
Csoda az a gép, kicsit lassú, de hibátlanul megy.
-
pedrobike
aktív tag
Hali mindenki...a 44s-re volt valakinek olyan hogy a már megjegyzett wifit,egyszer csak nem kapcsolodik ujrainditás után sem mindig? Ötlet? Köszi
-
dobostorta
tag
Hello!
Valaki használja az 1+1-ét SIP alapú VOIP telefonálásra?
Az androidos beépített SIP kliensre gondolok, vagy akár más SIP appra.
Azt szeretném megtudni, hogy milyen a hangminőség, visszhangos-e a beszéd, stb. -
zola-
őstag
Miert nem tudok screenshootot csinalni a gombokkal? Azt irja a memoria hasznalatban van.
-
kano
nagyúr
Nekem is rossz, ha esik az eső, ha hideg van stb. Ez egy használati tárgy ami azért van, hogy szolgáljon és nem én vagyok miatta. Lesz@rom,hogy kb. 3 év múlva nem lesz jó már az akku. Ha még meglesz, akkor veszek bele egy másik akkut. Ennyi... Nem életszerű az 50%-tól 85%-ig való használat.
Tapasztalatom szerint azt nem szereti az akku, ha töltés közben használja az ember az eszközt, pl. laptop akkuja kifejezetten utálja az ilyet. -
Bobm
tag
Ha fel akarom rakni az 5.0 (lolipop) akkor mindenkép kell rootolni?
Ha igen akkor hogy tudom teljesen vissza állítani a telefont ha nem tetszene a lolipop gondolok itt a bootloader zárásra meg a root eltüntesére meg a gyári recovery és a gyári ROM vissza rakására?
Kerestem már a fórumban de nem találtam ilyesmit. A root meg bootloader nyitás az tudom hogy kell azt meg találtam.
Előre is köszönöm -
big-J
őstag
"Myth 3: Charging your phone overnight kills the battery.
The truth: Your phone is smarter than you think. Once it's fully juiced up, it knows to stop charging. That means the battery isn't even in use at all.
However, that doesn't mean you should be charging your phone all night, every night. You wouldn't fill a cup with water if it was already full, would you? Your battery life will last longer if you keep your phone charged between 40% and 80%."
Ahogy már ha jól emlékszem elhangzott itt, 100%-ig feltölteni illetve nagyon lemeríteni a rossz neki, ebben az esetben az előbbi van itt terítéken.
Ha már egyszer fel lett töltve 100%-ra akkor már mindegy az akksinak hogy meddig marad a töltőn, (a baj már megtörtént).
A másik az, hogy rengeteg telefont hallottam pont így halálozni el, (Samsung-okról hallottam leginkább, de lehet csak mert sok van) szóval attól hogy az akksinak nem baj, lehet a többi része nem örül neki.
Amúgy "kikapcsolva töltöm" rész pont megtalálható: "Myth 2: You shouldn't use your phone while it charges."
Annyi tartozik hozzá, hogy ha töltőn van a telefonon és éppen tőlt is és intenzíven használod is egyszerre, lehet, hogy megfogja haladni az áramfelvétele a sima töltés közbenit, és ezt a strapát a töltőnek illetve a telefon áramellátó rendszerének. Ilyenkor ha megnézed jobban melegedhet a hátulja mint ugyanezen a terhelésen töltés nélkül illetve a töltő is melegebb lesz. Minőségi töltővel és eszközzel(amit hozzá adnak bőven jó) nem lehet ilyen gond. Lehet hogy egy copy galaxy s5 klón meg egy $1 töltővel nem, de ez már nem a mi dolgunk. -
törölt tag
Nem kötözködni akartam ám. Csak írtam, hogy megértem. Én is rá szoktam parázni.
Nem is üzemeltem be annakidején pár napig, mondván, hogy megvárom az üveget. Aztán megkaptam a trackinget, és hogy 2 hetet kell még várnom. Hát láttam, hogy azt nem fogom kibírni, szereztem egy férfizoknit
és addig abban rejtegettem. Persze másnap megjött az üvegem.
A 920 olyan, mint az S5 meg az S3 üvege? Mert azokra van jópofa curved fólia. Persze nem azt mondom, h kell rá a fólia. De aki paranoid alkat, annak ajánlott.
micafighter: kis mértékben orvosság, nagy mértékben...?
Csak kíváncsi voltam, most akkor mi a franc van. Én igyexem úgy 20% alá sose menni, ennél többet nem tehetek. S3-am mindig töltögettem, kocsiban, gépről, stb., szerintem ezért is halt meg 2 év alatt totál az akksija. Attól, vagy amiatt, hogy éjszaka töltöm. De ezen nem tudok segíteni, akkor alszik a teló, amikor én.
-
kcsa
veterán
válasz
#01696768 #10416 üzenetére
nem tudom mennyire van meg neked fejben a L920 - domború üveg van rajta, fóliát is rossz használni emiatt, üveg meg kizárt.
Amúgy nem azt mondtam hogy egyáltalán ne használjon védelmet
(védekezni néha nem árt, höhö), csak ennyire ráparázni felesleges a mai üvegeknél. -
Avicularia
veterán
válasz
vitezlejszlo #10412 üzenetére
Nekem is ezt csinálta pár napja. Elmászott a akksikalibráció, de már láttam, mert sokáig 100%-on marad a telefon. Pld. nálam fél óra töltés nélküli wazze használat után is 100%-ot mutatott a telefon és 14%-on kapcsolt ki. Úgy oldottam meg a problémát, hogy töröltem az akksistatisztikát és előzményeket a battery monitor widget programban. Root kell hozzá.
-
HateEternal
tag
válasz
HateEternal #10407 üzenetére
Egyébként találkozott valaki hasonló esztétikai hibákkal?
-
törölt tag
Hát nem tudom, én is utálom a telefonokat védőüveg nélkül használni. Por, táska, de leginkább a fülbevalóim (nem, nem gyémánt) igencsak képesek megkaristolni. És engem zavarnak ezek a karcok, főleg egy amúgy szép kijelzőn. Szóval megértem. A tokkal kicsit vonakodni szoktam (no pun intended), szeretem a szép "csupasz" telefont (és a OPO rlég jól néz ki), de télen, ha mindenféle táskában-kabátzsebben hordom, meg ugye síelés közben előkapdosom fotózni, akkor jobb egy gumis hatású TPU. Tudom, hogy használati tárgy, de a legtöbb használati tárgyam is karcmentes.
micafighter: gondolom a bekalibrálás végett... de nem pont ez az életstílus az elkerülendő az akksi élettartamának meghosszabbításáért?
-
micafighter
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #10412 üzenetére
Töltsd fel teljesen, hagyd kb 30 percet még a töltőn, utána vedd le, és ne tedd fel tölteni, hagyd hogy lemerüljön teljesen és kikapcsoljon magától. Utána töltsd fel megint teljesen, és ismételd ezt meg 3x.
-
virkir
veterán
Ha a TWRP maradt akkor abból telepítve a suprSU-t ha visszarakta a gyári recovery-t akkor meg előbb adb-n twrp, majd abból, vagy adb-n a SU telepítés.
Aki a 44-et franco-val használja melyik a legjobb hozzá vagy mind1?
Ja még egy. A nightly-re hogyan tudom felvarázsolni az S képernyőzárát? -
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Nem tudom a 44S-nek vagy minek van koze a tortenetemhez, de. Amiota 44S van fent, 20%-os akkunal kikapcsol a telefon, pontosabban hirtelen elmegy a delej. Ha filmet nezek akkor egyszeruen eltunik a kep, es a telefont mar nem lehet bekapcsolni. Ha folyamotsan nyomom a power gombot, akkor berren egyet, vagy bekapcsol vagy nem. Ha bekapcsol, akkor megjenelik az Android felirat, es maris kikapcsol. Mintha tenyleg nem lenne benne kraft. Ha toltore teszem, akkor azt modja, hogy alacsony az akku es hagyjam toltodni bekapcsolas elott. Ha varok picit majd bekapcsolom, akkor kb 20%-rol kezdi el tolteni. Tehat nalam a 20% a 0%.
Eddig ilyet nem vettem eszre a 38R-nel, pedig merult 20% ala az is. Otlet?
Koszi
laca
-
zola-
őstag
38r romot mivel tudom rootolni?
-
HateEternal
tag
Sziasztok. Így 1 hónap használat után megosztanék veletek 1-2 dolgot amit észrevettem. Ha valaki már írta akkor bocsánat. Én inkább esztétikai problémákkal találkoztam amik nem is olyan vészesek. De azért megírom hátha más is találkozott ezekkel. Az egyik a kamera bal alsó részén benyomható a tok. Nem olyan nagyon, de ha kopogtatja az ember olyan mintha üreges lenne. Nem vészes dolog csak olyan furán kopog. A másik ,hogy a fényérzékelő felett van 1 pont ami olyan mintha csillámpor lenne vagy nem is tudom (a kijelzőüveg alatt). Napfényben elég jól látszik és csillog. Ezen kívül semmi más egyéb nagy gondot nem találtam. Software-esen nekem semmi problémám nem adódott még vele hálisten. 1 hónap alatt 1x fagyott, 1x volt random restart. A videó felvétellel nekem semmi gondom, sem a fényképezéssel. Összességében nagyon elégedett vagyok a telefonnal és nagyon szeretem!
-
chosa91
aktív tag
Jelenleg calkulin v2.1- van az OPO-mon, ami cm11 stock kernelen nyugszik. Kérdésem az volna megéri -e, ha igen miért és mivel jár a váltás?? Azért gondoltam hogy itt teszem fel a kérdést mivel erről sokat nem tálalni a kezdő leírásban.
-
axlfsi
veterán
Tervez valaki az új, ULTRA Diztronicból betárazni egyet? Én azt hiszem, ezt most kipróbálom... eléggé tetszetős
-
DummyBoy
senior tag
válasz
MartOOn #10402 üzenetére
Szerinted ilyen mákszéria alatt meddig tartana összekarcolni a O+O-t?
Anno a 920-amat még a naptól is óvtam, össze is karcoltam gyorsan ... később, mikor már mindegy volt, cseréltem rajta kijelzőt és bemutatóztam rajta mit bír a GG ... Sőt, egyszer még meg is röptettem ... Azóta sincs rajta egy hajszálkarc sem ...
Szóval magamat ismerve inkább várok
-
DummyBoy
senior tag
Na ez az én szerencsém!
Megjött a Screen protectorom ma, rákészültem testileg lelkileg, szépen megfürödtem, begőzöltem a fürdőt, letakarítottam a telefont, kivettem a protectort a csomagból ... és el volt törve ...
Ennyit a beköltözésről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Adobe Lightroom topic
- Programozás topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest