- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesshou
senior tag
válasz
PeterPH #27479 üzenetére
Akkor meg egy kis érdekesség a HERE maps al kapcsolatban. Nekem a legutóbbi gyari frissítés nem ment először ahogy irtak nekem is ikonra kattintas utan valami felugritt aztan eltunt. Azota rootoltam a telefont amihez a bootloader mar nyitva volt csak twrp kellet feltenni es most gonf nélkül megy.
Ha mast nem is kiprobalnam hogy bekapcsolam az ehhez szükséges dolgokat:install filebol,usb debugging ilyesmi hatha... -
Vagany
őstag
válasz
PeterPH #21665 üzenetére
Ez is lehetne, de azt újra kéne tervezni, be kéne járatni, a gyártás kezdeti nehézségeiről nem is beszélve, fel kéne futtatni ismertetni a potenciális vásárlókkal és ez a cég nem úgy működik mint a nagyok, marketing szinte semmi nincs, csak a közösség. Az OPO pedig fogy rendesen, egész jó a presztizse és mostanra haszon is lehet rajta, a hardverelemek ára jelentősen mérséklődhetett 1 év alatt. De meglátjuk, júl 27 után okosabbak leszünk.
-
Vagany
őstag
válasz
PeterPH #21661 üzenetére
Miért ne futtatnák egyszerre a két telefont? Így legalább két szegmensben tudnak harcolni a konkurenciával.
Az új mehet a felső kategória tetejére, árban a felső kategória közepére pozícionálva, a 1+1 pedig kicsit lejjebb csúszik felső kategória aljára, árban pedig a közép kategória tetejét megcélozva.
Az árváltozásokat nehéz lenne megjósolni, szerintem mivel a 2-essel már nagyobb profitot szeretnének elérni magasabb árszintet gondolok mint az egyes volt a maga idejében (gyak 1 év alatt alig esett a 1+1 ára). Szerintem a mostani árcsökkentésbe már be van kalkulálva a 1+2 kezdő ára is, a bejelentéssel nem valószínű, hogy változna, de sok múlik szerintem a 1+2 kezdő árán is. -
-
micafighter
nagyúr
válasz
PeterPH #15687 üzenetére
Garanciás ügyintézésnél van ingyen szállítás, pontosabban a Oneplus magára vállalja a szállítási költséget: https://oneplus.net/support/answer/what-is-your-warranty-return-policy
(#15688) Criton így van
mi van azokkal akik az Edigitalnál vették, mint ahogy én is? Nekünk marad a Wayteq?: Jó kérdés, meg kell kérdezni márc. 12.-én tőlük
-
kano
nagyúr
válasz
PeterPH #11862 üzenetére
Kár, pedig jól néz ki.
Na meg a Nokia "információs" oldala. Bravó. -
-
-
ananasz1
tag
válasz
PeterPH #7758 üzenetére
Kezdek hangyányit türelmetlen lenni....
10/6/2014 3:33 PM Centrála Ejpovice External number 23569572
10/6/2014 3:33 PM Centrála Ejpovice Customer reference 22207581
10/6/2014 5:03 PM Liberec received at depot
10/6/2014 5:03 PM Liberec Loaded onto LH truck
10/6/2014 5:10 PM Liberec Pick up of parcel
10/6/2014 5:10 PM Liberec Pick up of parcel
10/7/2014 12:29 AM Překl. Modletice Passing through HUB
10/7/2014 12:37 PM Překl. Zvolen Passing through HUB
10/8/2014 6:39 AM Zvolen received at depot
10/8/2014 2:00 PM Zvolen received at depot
Már tegnapra vártam... -
mgTerminator
veterán
válasz
PeterPH #6096 üzenetére
Igen, de nem csak ennyit kellene csináljon. A profilokban be lehet állítani hogy pl kapcsoljon át 3G-re, ilyesmi... Lenne egy iskola profil és az rezgőre tenné, átváltana 3G-re, wifi kikapcs, stb...
micafighter: nem, akkor kerítünk neki másikat
úgyis annyi van már mint a szemét
-
Lecs@
addikt
válasz
PeterPH #5727 üzenetére
Köszönöm ! Hát, ez érdekes : " vom Do, 18.09.2014 02:23
Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet."A nemzetközi feldolgozásra szállítmány került az export csomag központban .
Ez 09.18 - án hajnali 2 - kor. Nem frissítik mi történik, vagy majd két nap alatt semmi nem történt ? Lehet ma meglep a csomag
(#5754) Bilux Külföldön nem működik a navi ?
Ennek azonnal utána kell olvasnom....
-
Lecs@
addikt
válasz
PeterPH #5636 üzenetére
Észre sem vettem a mailt. Köszi . Szóval itt tart : "Status from Thu, 18.09.2014 02:23
The international shipment has been processed in the export parcel center
Next step The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country" esélyes a holnap remélem
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest