Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitama
tag
válasz
micafighter #8597 üzenetére
ugyan úgy verification faild és install aborted
-
pitama
tag
válasz
micafighter #8595 üzenetére
nem lát eszközt, viszont a sideload megy
-
pitama
tag
válasz
micafighter #8593 üzenetére
de hogy hozzam be magát a fastbootot? Most nem tudok fastboot módba kapcsolni
hangerő fel + power nem csinál semmit
-
big-J
őstag
Nekem gyanús, hogy ilyen gyorsan használódnak el a meghívók. Szerintem vagy be van indexelve az oldal valahova, vagy be lettünk linkelve egy szlovák/cseh testvérfórumra, onnan vadásszak le a linkeket. Az, hogy nem köszöni meg senki, szintén ezt a gyanút erősíti.
Szerintem a "van x meghívó, jelentkezzetek" jobb megoldás emiatt.
-
pitama
tag
válasz
micafighter #8589 üzenetére
az orig recovery van most fent.
amikor lefuttattam a sudo fastboot update -w cm-11.0-XNPH33R-bacon-signed-fastboot.zip parancsot ez történt:
archive does not contain 'boot.sig'
archive does not contain 'recovery.sig'
archive does not contain 'system.sig'
--------------------------------------------
Bootloader Version...:
Baseband Version.....:
Serial Number........: b2ea5ee4
--------------------------------------------
checking product...
OKAY [ 0.003s]
sending 'boot' (5560 KB)...
OKAY [ 0.177s]
writing 'boot'...
OKAY [ 0.131s]
sending 'recovery' (7412 KB)...
OKAY [ 0.236s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.159s]
erasing 'system'...
OKAY [ 0.399s]
sending 'system' (774540 KB)...
FAILED (remote: data too large)
finished. total time: 1.122s -
mutyur
csendes tag
-
micafighter
nagyúr
-
zokni1996
csendes tag
Mikorra várható a lollipop?
mert pénteken elérhetővé tették az SDK-t hozzá
-
[Vazz]
tag
Ez alapján tedd fel az adb-t rendesen, ha meg van akkor tudni fogod fastbootban indítani a gépről, majd mehet a sideload.
-
virkir
veterán
Veszíteni ne veszthetsz semmit mert nem átruházható meghívót kaptál.
Nekem volt majd két hétig így parkoló meghívóm mostanában.Más
Reggel kortyolgatva a kv-m húzom felfele magam, hogy felhívom a GLS-t és lebacom őket mekkora fosch már a nyomonkövetésük, mert a mailbox-tól csütörtökön kapott tracking még tegnap éjféltájban sem élt
Erre csörög a telefon, aztán a futár jelentkezik, hogy tíz perc és ott van.
Hozta a zasszony telefonját.
Ááá... milyen világ ez már. Egy jót anyázni se lehet
33r a szoft amivel jött és nem látok sárgulást ellenben az előzővel. -
pitama
tag
HELP! lefuttattam a sudo fastboot update -w cm-11.0-XNPH33R-bacon-signed-fastboot.zip parancsot, erre azóta csak a 1+1 logo van. Mit csináljak?
-
feerreet
csendes tag
Én is kaptam egy meghívót.
-
PeterPH
senior tag
Nekem is dobtak egy meghívót. Szabad préda.
-
Nunder
őstag
Kaptam egy invite-ot a rendszertől, hogy megvehetem a Sandstone Black verziót. Sajnos most nem alkalmas a vétel, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar kapok meghívót.
Annyi kérdésem lenne, hogy ha claim-elem, ha nem, akkor is 24 órám van reagálni? Tehát nincs olyan, hogy én ezt majd elrakom és majd akkor ragasztom bele az account gyűjtőalbumába, amikor nekem jól esik és megveszem.
Úgy látom, hogy átadni sem tudom, legalábbis a Support oldalon ezt láttam. Természetesen, ha csak el kell küldenem a linket, akkor jelezzétek, és vagy itt vagy a listában várakozóknak elküldöm.
Azt a tényt már elfogadtam, hogy most nem lesz ilyen telefonom, de lenne még egy kérdésem: ha nem használod fel a meghívót, attól még igényelhetsz/kaphatsz másikat a közeljövőben igaz? Nem szeretnék lecsúszni róla végleg, kár lenne egy ilyenért.
Ha ezekre a kérdésekre megvan a válasz a topikban, akkor elnézést, lusta disznó vagyok így a szombati munkanap reggelén, és csak pár keresést próbáltam
-
kozi71
senior tag
válasz
mgTerminator #8568 üzenetére
A belépős E-mail cimre küldik. Nekem is ez volt az első. Pedig már egy hónapja meg van a motyó.
-
csonka
tag
válasz
Onnan, hogy küldi Nekik a Oneplus, mert vagy vásároltak, vagy csak úgy. De mindenképpen regisztrált felhasználónak kell lenni a Oneplus.net-en.
-
FeRkE
őstag
válasz
E-mailben jön.
-
vrsjns
újonc
Van egy meghívóm, ha kell valakinek. One - 64 GB Sandstone Black
A nap végéig érvényes még. -
kozi71
senior tag
-
syl5
őstag
Up
-
dani3l
őstag
Üdv!
Meg tudna szanni esetleg valaki egy meghivoval?
Sajnos a HTC One-om hirtelen elhalalozott..
-
jilian
addikt
A CM kamerájának nincs szégyenkezni valója...
(L:/dl/upc/2014-10/17/174427_i4om0h26zclo88ul_img_20141016_121210.jpg)(/L)
-
bence007
tag
Sziasztok!
Hosszú várakozás után ma végre megérkezett a telefon!
Köszönöm szépen a meghívót aki volt olyan kedves és ide kitette!
Első benyomás: HÚÚÚ!
Azért, hogy ne legyen olyan túl nagy a lelkesedésem az első hangouts konferencia beszélgetés alkalmával csonttá fagyott a telefon majd újraindult!
Furcsa még az egész de nagyon tetszik!
Üdv!
-
AKU_HUN
csendes tag
-
big-J
őstag
válasz
Avicularia #8555 üzenetére
Nekem biz' nincsenek, se appban se máshol. Ad-free root-os, alkalmazod a blokkolást, és le is lehet törölni. Ennél jobb megoldás nincs.
-
pedrobike
aktív tag
válasz
micafighter #8556 üzenetére
3hét akkor sok idö....remek
-
pedrobike
aktív tag
sziasztok,meghivoval kb mennyi idö alatt van kézben a telcsi?
köszi a választ -
dreko
aktív tag
válasz
Avicularia #8550 üzenetére
-
big-J
őstag
válasz
Avicularia #8495 üzenetére
Az ad-free kiszedi őket.
-
Avicularia
veterán
Egy meghívót tudna valaki nekem adni, egy barátomnak kellene.
-
Oppenheimer
nagyúr
A xiaomi mi3-at állandóan romolni kellett, vagy magától újraindult, a Nexus 5 csak 1 hétig volt még, úgyhogy most Oneplus One-nal elérkezett az ideje, hogy megtapasztaljam: 10 nap után érdemes újraindítani a telefont, mert elkezdenek akadni az animációk.
-
Pipiripi
senior tag
Egy cikkben olvastam:
"A Vodafone számára a 2,6 GHz-es spektrum használatba vétele is jóval sürgetőbb, mint a két versenytársnak, hiszen a cég a sűrűn lakott településeken csak ezen a spektrumon tud 4G/LTE hálózatot üzemeltetni."Városban tehát lesz LTE, ha jól értem, és csak akkor nem, ha ritkán lakott területen vagyunk.
-
FeRkE
őstag
Azonnal megduplázza a 4G sebességét a Telekom
Kíváncsi leszek, mennyiben szopás ez nekünk, hogy az OPO csak a 3-as (1800MHz) és a 7es (2600MHz) sávokat tudja, a 800MHz-hez szükséges 20-ast nem
-
FeRkE
őstag
válasz
micafighter #8528 üzenetére
Rendeltem én is kettőt, egy ez egybe elküldve a Te e-mailed
Ugyanannyiba kerül még mindig. Köszi!
-
Bobm
tag
Meg érkezett a telefon a Mailboxde-hoz. Azt akarom kérdezni hogy kb mennyi idő múlva látom az oldalukon hogy elküldtem nekik a pénzt? Vagyis mikor tudom megrendelni?
-
Vagany
őstag
válasz
micafighter #8499 üzenetére
KOPI-ról ezt találtam: [link]
Még nem reg-eltem, nem tudom szállítanak-e Magyarországra és vajon mennyi a szállítás. -
kano
nagyúr
válasz
micafighter #8528 üzenetére
Te is Kínából kaptad? Mennyi idő volt?
-
micafighter
nagyúr
Valóban, köszönöm
Alap helyzetbe belinkeltem volna a hivatalos weboldalt ahol az éppen aktuális árak megtekinthetőek, de már mindkettő 1+1 topicba vagy 8x belinkeltem meg írtam erről, ezért nem akartam ismét
Igen, nekem is HK-ból jött
Emailben írtam nekik, válaszoltak hogy ennyi meg ennyi és hogy tudok fizetni, és 8-10 nap alatt érkezik meg. Következő napon, 2014.09.29.-én fizettem nekik paypalon, és írtam nekik emailt is erről, mellékelve a paypal fiókom nevét és a tranzakció ID-ét. Biztos ami biztos alapon a paypal fizetésnél a közleménybe leírtam hogy kettő darab 20AWG usb cable (2.1A Micro USB Sync & Charging Cable (1M)) -ért fizetek. Paypalnál mint írtam, az áruért fizetés lehetőségét választottam, mert ez esetben él a paypal buyer protection. Az emailemre, hogy fizettem nekik, nem érkezett válasz. Tegnap (2014.10.16.) jöttek meg a kábelek, és a borítékon látom, hogy 2014.10.07.-én lett feladva.
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #8525 üzenetére
22 EUR.
Már meg is kaptam az ajánlatot:
3 kábel 25$, 4 db pedig 32$ lenne szállítással, csomagolással.Neked is Hong Kongból küldték? Nekem azt írták, hogy Hong Kongból jönne. Ez viszont azért jó, mert tuti nem izgulnak a kábelekre onnan, csak az elektronikai cikkekre (telefon, tablet).
-
csonka
tag
válasz
micafighter #8525 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. De ha többen összeállnak és rendelnek kitudja mennyi kábelt, szinte biztos, hogy magasabb lesz az összeg.
-
mukurisho
tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a Nillkin üveg ebay-ről.
Innen rendeltem.
A neten leírtak alapján eredetinek vélem (bár nincs összehasonlítási alapom...) -
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #8522 üzenetére
Nekem tegnap néztem, hogy 6 óra 08 perc kijelzőidőt mutatott a telefonom és még volt 68% töltöttségem.
Hogy ezt hogy sikerült varázsolnia a statisztikába azt nem tudom (többször volt mentés és visszaállítás is TWRP-ből, valószínűleg ez zavarta össze a kicsikét). Lett volna kb. 8-9 óra kijelzőidőm.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
Oppenheimer #8516 üzenetére
FOTOSOP!!!!
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Oppenheimer #8516 üzenetére
Na akkor megpróbálom én is
Két napig minden rendben volt a frissen telepített 38R-el, de aztán csinált egy újraindulást, és azóta még egyszer előfordult.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
Oppenheimer #8512 üzenetére
És neked hibátlanul megy a telefonod? Amennyiben nem, akkor ez nem okozhatja szerinted?
-
edward2
addikt
válasz
szabo.norbi #8511 üzenetére
Igazából most már nem is fogok váltani pár hónap és itt az android L. Abban meg ez az alap.
-
szabo.norbi
tag
válasz
Oppenheimer #8512 üzenetére
már megy is a váltás!
edward2: Kíváncsiságból megnézem milyen.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szabo.norbi #8511 üzenetére
Nem is kérdés.
-
kano
nagyúr
Nem akarunk összeállni Kopi kábelt rendelni? Lehet, hogy kapnánk kedvezményt is.
Engem is érdekelne legalább 1db.
Egyébként most van az Amazonnál, de nem szállítanak ide.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szabo.norbi #8507 üzenetére
Sokkal jobb az ART. A GC nagyon sokat fejlődött, ezért sokkal kevesebbszer (vagy kevesebb ideig) kell a GUI szál futását felfüggeszteni, emiatt az appok smoothabbak lettek.
-
edward2
addikt
Ja érdekes anomáliák vannak. Ha kamera appból törlöd a képet akkor törli a RAW-t is ha galleryből akkor már nem.
Na mindegy jó lesz ez így is csak épp holnap indulok nyaralni
(#8507) szabo.norbi
ez engem is érdekelne. Nexus 4-en én ARTban nyomtam. Semmi problémám nem volt. CM-nél azért nem váltottam mert van a figyelmeztető szöveg -
szabo.norbi
tag
Egyébként ki milyen futtatási környezetet használ? ART vagy Dalvik? Jobb az ART, vagy nem mérvadó?
-
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #8499 üzenetére
Nekem nightly-ra kellene a gyári képernyőzár, létezik telepítős változat?
-
szkorhetz
őstag
Ma Torrente kollégával arról értekeztünk, hogy ő kapott packing slip-et, én viszont csak egy szállítólevél szerűséget kaptam a telefonhoz. OnePlus fórumon többen is panaszkodtak, hogy ők sem kaptak, persze ez nem gáz, mert interneten keresztül megy úgyis a gari, de a kérdésem az lenne, hogy ti hogy álltok az üggyel?
-
madgie
titán
válasz
edward2 #8502 üzenetére
Szerintem még nincs félkészítve a szoftver arra, hogy a DNG-ben lévő nézőképet kiolvassa, addig meg egyszerűen nem tudja megjeleníteni a képet. Egyébként is bugos még a RAW, ha kitörölsz egy képet a galériából, akkor csak a JPG törlődik, a DNG ott marad, külön kell a fájlkezelőben vagy PC-re dugva törölni.
-
edward2
addikt
Valaki tud valami olyan opciót, hogy csak RAWban szeretném a képeket menteni és nem kell a JPG?
-
Lecs@
addikt
(#8499) micafighter Pont most akartam írni infónak, úgy hogy ezt a hsz - d nem is láttam .
Hétfő délután megrendelt telefon, már a kezemben. Most Mailbox.de - nél másik opciót választottam. Geis Parcel (GLS) - Insurance up to 1000 EUR. Csehország, vagy szlovákiai futárcéggel jött. Geis-group . 17,28 EUR - t fizettem a postára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Revolut
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest