Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Most már sokan raktok fel képernyőképet a menüről, és egytől egyig azt látom, hogy senki sem használja a menüben a sötét módot. Közben meg az egyik legtöbbet emlegetett téma az üzemidő.
Most akkor érdemes sötétre váltani, vagy nem?
AMOLED panel révén úgy gondolom érdemes, akkor viszont nem értem miért nem használják sokan!
Vagy egyszerűen csak az ízlés miatt? -
PeteePeti
őstag
Azt nem tudom. De a dobozban található átlátszó szilikonnal pont patent. De annyira, hogy a felrakást is úgy csináltam, hogy rajta volt, mert így nem nagyon kelett az üveget pozíciónálni, csak egyszerűen rátettem és már a helyén is volt. A milliméternél is kisebb a rés az üveg és a tok között minden irányban.
-
PeteePeti
őstag
válasz
#78791680 #877 üzenetére
Hát én is gyárit akartam, de nem várok többet rá, ezért is próbáltam meg a Panzert.
Amúgy szerintem a gyári se lenne sokkal olcsóbb, abból kiindulva, hogy a sima 7 is 20 euró+szállítás. 30-35 euróra saccolom majd a 7 Pro üveget is.
Most nem tudok fotózni, de majd később rakok fel képet róla.
Azt nem írtam, hogy érintés érzékenység és ujjlenyomatolvasó is tökéletes! Igaz felrakás után azért újraregisztráltam az ujjaimat a biztonság kedvéért! -
PeteePeti
őstag
válasz
#78791680 #754 üzenetére
Ennyit nálam QHD+/90Hz beállítással is tud wifin, automata fényerőn. Biztos, hogy lehet annyit spórolni velük, hogy érdemes vissza venni mindkettőt?
Ez olyan, mint amikor veszek egy Ferrarit, de rakok bele egy 1.3-as Suzuki motort, hogy ne fogyasszon annyit. De akkor meg nincs meg az élmény, szal minek így Ferrarit venni!? -
PeteePeti
őstag
válasz
Peterzon94 #646 üzenetére
Használom! 6T-n működött, itt miért ne működne? Az optikai nem annyira kényes, mint az ultrahangos!
-
PeteePeti
őstag
válasz
enginev3.0 #642 üzenetére
Mindenképp üveget akarok rá, de azért köszi!
-
PeteePeti
őstag
Erről vélemény, tapasztalat?
-
PeteePeti
őstag
válasz
eladogeppc #604 üzenetére
Bazz nekem egésznapos mobilnettel két simmel a 5-6 óra SOT simán megvan, itthon 5G wifin 7-8!!!! És ez szerinted rossz üzemidő??? Mesélj még kérlek!!!
-
PeteePeti
őstag
Sima OnePlus 7 vajon tölthető a 7 Pro 30 wattos töltővel? Úgyértem fel is veszi a 30 wattot, vagy azzal is max 20 wattal tölthető?
-
PeteePeti
őstag
Találkozott már olyannal más is, hogy ujjlenyomat feloldás után a kezdőképernyő háttérképe van csak, se ikonok, se widgetek! Újra le kell zárni power gombbal, majd újra ujjlenyomat és akkor már jó!
-
PeteePeti
őstag
Emberek értem én, hogy lesz Globál és abban lesz B20 nagy eséllyel!
Viszont, amit a kolléga linkelt az OP7PRO-val szemben, hogy mennyivel olcsóbb, abban nincs!
Ezért írtam, hogy hol a B20? :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Hangszórók topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest