- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
Nem értelek hogy milyen áfáról beszélsz, még wám sincs ha eu expressel rendelem. A calkulátor centre pontosan kiszámolja menyi a fizetendő. Vásároltam már egy jó pár kinai web shopból a cect kivételével, mind wám határ fölötti termék volt és a calkulátor által kiszámolt összegen kívül sosem kellett ráfizetnem, nem volt semmi rejtett költség. Akkor itt miért lenne másképp
A garancia az más kérdés, bár azt egy kicsit elképzelhetetlennek tartom hogy egy viszont eladótól vagy kereskedőtől vásárolt originált termékre miért ne lenne garancia de szerintem ott is cserélik ha probléma van, akár biztosítás is köthető rá ahogy néztem.
-
s3int
csendes tag
Értem, akkor felejtős lesz.
Ettől függetlenül számomra érthetetlen, hogy egy elvileg eu belüli vásárlásnak minősülő adásvétel során miért nem kapok számlát?
Nem arról van szó, hogy áfás számlát szeretnék.
Csak szimplán szeretném elszámolni, mint bármi más műszaki cikket amit vásárolok.
Ha ez nem lehetséges a oneplustól való vásárlások során akkor itt van vmi bibi van. -
Sanya
nagyúr
Most értem haza a munkából. Oneplus 7 pro 8/256.
Reggel feltöltöttem 97%-ra.
Délben bedugtam a kocsiban (Vw golf 7 facelift), miközben ment az AA töltött.
Délután 4-kor mentem haza, szokás szerint bedugtam, ment az AA.
jelenleg 93%-os akkutöltöttsége van, miközben telefonáltam, használtam, ment a wifi, ment a 4g -
A felbontást alapesetben dinamikusan váltja a teljes és az FHD környéke között. Elvileg FHD anyagok lejátszásánál például nem skálázza fel, mert minek. Jtékoknál szintén. Én is automatán használom, de az átlag appoknál (jtáékokat kivéve) még nem értem tetten, de lehet, hogy távedek, mert nem jelzi, hogy most épp lejjebb váltott, vagy sem.
-
tom_87
tag
Szerintem csak arra gondolt a kolléga, hogy lehet nincs sok értelme annak, hogy pár gyártó (ész nélkül) ontja magából a készülékeket. Ez nekem se tetszik, teljesen felesleges és nagy a környezeti terhelése is.
Attól, hogy ha erre hoznának egy szabályozást, még nem lenne az mint a szocializmusban. Ott egy gyártó egy termékét vehetted meg és nem volt "rendes" verseny. Bár ha belegondolunk PC-n a világ 90%-a Windowst, okostelefonon pedig Androidot és iOS-t használ, mégse zavar senkit ez.
Kell a választék természetesen, de ésszel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged