- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyr
tag
Na a vége az lett, hogy némi fogszívás közepette rendeltem egy új kábelt a OnePlus-tól. Elég gyorsan meg is érkezett, de az új kábelen ugyanaz a jelenség jelent meg cirka egy héten belül. Az új kábelen csak 2 puposodás jelent meg, de érdekes módon a kettő közti távolság ugyanakkora mint a régebbi kábelen levő 2x2 puposodásnál.
Nyitottam is egyből egy support jegyet a OnePlusnal, hogy ez most akkor micsoda? Sajna okosat nem mondtak rá, de küldenek még egy új kábelt garanciába.
Ha ez is elszaródik, akkor töprenghet az ember, hogy az eredeti gyári töltővel van-e a gond, vagy ez a lapos kábel megoldás a szar, mert az eredeti, kör keresztmetszetű kábelnek, amit még a telóhoz kaptam, nincs semmi ilyen gondja...Akit érdekel a dolog, az megnézheti a kábelekről készült képeket itt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs