-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomMusic
őstag
Szia,
Szerintem a többségünknél a 9.0.6 van fent, tehát a legutolsó hivatalos kiadás (már bő fél éve).
Nálam tökéletesen működik, bár a repülő módot még csak 1-2x használtam, de azzal se volt gond.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
snyper990
őstag
-
Colos1
őstag
Köszönöm, így már megnyugodtam, hogy nem én csesztem el.
Viszont érdekes, hogy eddig sosem volt ilyen gondom, pedig minden éjjel repülő üzemmódban van.(#29023) PistiSan: nálam konkrétan sehogy sem megy a gyári backup a készülékadatoknál, csak az, amit más alkalmazás csinál. Amit ez az alkalmazás csinálna, ott "várakozik" valamire...
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Colos1
őstag
Ezt úgy érted, hogy másnál is ilyen merülést okozott? Mert a másik tippem beragadó program lett volna, a Titaniumbackuppal kínlódtam még tegnap este, ezért azt szedtem le ma reggel. De ha nem az, akkor sztem teszem vissza, mert a gyári biztonsági mentés a drive -ra valamiért nem működik rendesen. Gyanítom a root miatt.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
L4mie
veterán
mondjuk végig kéne zongoráznom amit írtál múltkor, biztos segítene....
én még az a fura állatfajta vagyok aki csak 2016.06 óta csak telepítek, nem kapott egyszer se resetet...ráférne, csak az autentikátoraimat féltem.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
silvergod
őstag
erről a romolás témáról van valahol valami normális leírás? esetleg magyar is?
mik az első lépések hogyan induljak neki,adb,bootloader,recovery felrakás,rom stb...
honnan tudom ezeket letölteni? stock romot honnan lehet tölteni?
köszi[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest