-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Sargulni lol
Anno mikor vettem a rhino féle bumpert azóta tökéletesen elégedett vagyok vele.
Fólia sincs a telefonon és semmi karc, le ejteni még nem ejtettem pedig zsebben hordom.
Viszont páromnak a oneplus 2jen is úgy a ez a bumper van amit ma tesztelt betonon telefonálás közben és semmi baja a telefonnak. Sőt a bumper is csak karcos lett az egyik sarkon[ Szerkesztve ]
-
YAS-dude
őstag
-
őstag
Jogos, de a tudat akkor is vigasztal, hogy nem vagyok egyedül
(#15564) Ofmega : Volt előtte wipe, szóval marad az utóbbi
Ismét más: Ami elsőre feltűnt hogy a SIM PIN beírása eléggé akadozó, de aztán észhez tér.
Aki esetleg rootot szeretne ezzel próbálkozzon.
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
zaphod78
tag
A 2 SIM-es témához lenne egy kis infóm. Nem vagyok szakember, csak autodidakta módon tanulgatom a dolgokat. A Dual Active telefonok tudomásom szerint két antennával vannak ellátva ezért tudnak folyamatosan hálózaton lenni. Mivel a Dual Standby készülékekben csak egy van, így híváskor az éppen aktuális kártya veszi igénybe azt. Ebből kiindulva szerintem nem lehet szoftveresen beállítani az általad említett dolgot.
Persze ez csak az én elgondolásom, eddig nem foglalkoztam a témával. Munkahelyen csak ritkán keresnek az otthoniak és fordítva is igaz.Talán lesz valaki aki jobban otthon van a ebben a dologban, és jobban leírja a tutit
-
Kocsó
aktív tag
3 nap alatt ideért a csomag, köszi DHL
Aki a szállítás idejére, útvonalára kíváncsi, katt ide[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Rick4
félisten
A másik telónál hányszor fordult elő egy hónapban, hogy az egyik simen beszéltél, és becsipogott a másik? Ezekből az esetekből hány eset volt, amikor az új bejövő hívás fontosabb volt, mint az, amiben már benne voltál? Azok a kábeles és töltős hozzászólások, amik linkeket is tartalmaznak, nem megfelelőek a döntésedhez? Miben legyen más az új hozzászólás, ha a régebben berakott linket ugyanúgy tartalmazza?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest