- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyurmau #32635 üzenetére
Újságírok. hangulat keltés, szövegládák sok esetben pánikkeltés és rizshántolás.
Meg akarnak "abból" élni.
A béla annyira nem volt rosz, és a 808 kifejezetten prémium. Volt.
Az nem a 808 baja, hogy a platform el lett hagyva közben.
Az az Elop károkozása volt ebben a történetben. És a nokedli azért tart ahol tart, mert mint látszik nem jött be, ami "le volt zsírozva".
Még az eladást is elbaltázták! -
TommyX_
őstag
válasz
gyurmau #32635 üzenetére
Én őszintén megmondom Neked, elolvastam a tesztet, de nem volt semmi értelme abból a szempontból, hogy figyelembe vettem volna a leírtakat, mert akkor nem N8-am lenne, hanem egy Galaxy S-em, ami ugyanannyiba került mikor az N8-t vettem.
Szóval ebből következik, hogy a 808 pw-s teszt sem mérvadó Nekem, mert tudom, hogy mire kell Nekem a telefon, arra meg jó lesz. -
KurtCobain
őstag
válasz
gyurmau #32621 üzenetére
Jogos érvek. Erre bővebben nem szeretnék reagálni, sem vitát szítani a topic-ban.
(#32623) Dj Tommy:
Írtam, hogy a symbian-t kifogásolom, nem magát az N8-at és a kameráját. Az N8 kamera-ügyileg még mindig a toppon van, és alázza a legtöbb telefont.
Ha nem lenne szükségem a pénzre, meg is tartanám, hiszen ha játékra és netezésre, vagy egyéb multimédiára nem veheti fel a versenyt az android-os telefonokkal, a kamerája tökéletes, felér egy átlagos fényképezőgéppel. És kérdem én, hogy hol lehet találni 25-30k körüli fényképezőt, ami 12mpx-es, HD-ban vesz fel, belül 16GB-os, microsd-vel bővíthető, 3,5"-os amoled érintőképernyős, és egyből feltölthető a kép róla dropboxba, FB-ra, stb.. ja és nem mellesleg telefonálni is lehet vele.Lehet keresek majd egy letiltott készüléket, csak az előbb felsoroltak miatt..
-
deka10
senior tag
válasz
gyurmau #32621 üzenetére
Én is próbáltam korábban androidot és nem is értettem mit esznek rajta azon kívül, hogy rengeteg program volt rá ezért inkább lecseréltük C7-re és N8-ra, most ismét droidon vagyok a 4.1.2 már elfogedható de nagyon hiányzik a hangtárcsázás, a térkép, a kamera. A droidra is vannak alternatívák de meg sem közelítik a nokia megoldásait és akkor ott van még a sleeping screen ami nincs és ezt bátran ki jelentem (ha valaki tud ilyen programot ne tartsa magában) egyéb másban nincs bajom.
-
KurtCobain
őstag
válasz
gyurmau #32618 üzenetére
Offline navit droid-on is meg lehet oldani, és itt most az ingyenességről ne beszéljünk. Szerintem nem sok olyan nokia tulaj van, aki ne használta volna a nokiaprogramok letöltési részét.
De ezt aláírom, pozitívum, ámde nem minden nokiára van ingyen!
Szótár programot ugyanúgy tudsz rakni rá. Az aktív standby alatt nem tudom mit értesz. Jegyzetelni nem szoktam, nem tudom, hogy droid-nál hogy van. Az akkumulátor idő meg szvsz sok dologtól függ. Főleg, hogy milyen vas van a rendszer alatt.. N8-as is elmegy 4-5 napot, ha nem nyomkodom, ha rendesen használom, akkor 1-1,5. Ugyanezt tudta a Galaxy Ace-m is, pedig az alatt erősebb vas volt.
Adatvédelem és biztonságra nem tudok mit írni. Nem sok tapasztalatom van vírusokkal és adatlopással...
A kamera is olyan dolog.. Ace-mben csak 5mpx-es kamera volt, de meglepően jó képet csinált. Nokiából meg nem sok jobb kamerás van. Samsungéknál is jönnek az egyre jobb kamerás telók, a kínaiakról meg ne is beszéljünk.Persze, ez teljesen user függő. Csak azt akartam leírni vele, hogy én is symbian függő voltam és ódzkodtam az androidtól, de kipróbáltam és bejött. Symbian-nel se lenne semmi bajom, ha nem nyírják ki... Tudtak volna még mit fejleszteni rajta.
-
-
janek69
senior tag
válasz
gyurmau #29134 üzenetére
Gratulálok!Ezt nagyon szépen összeszedted és félek,hogy ugyan oda írtad,hogy fikció,de gyakorlatilag ez a valóság.
A két szóbanforgó idiótának és még rajtuk kívül soknak fingja nincs,hogy vannak emberek a világon,akik egy telefont munkára és értelmes dolgokra használnak. -
stewe780
őstag
válasz
gyurmau #19544 üzenetére
Ebben csupán egyetlen furcsa dolog van. Mégpedig, hogy az MS aztán tudhatná, hogy hogyan kell eladni valamit. Lehet mások máshogy látják, de szerintem az MS mindig is a marketinggel értékesített, és csak utána próbált meg normális terméket készíteni. Most viszont valamiért mégsem megy neki ez az út.
Az is eszembe jutott már, hogy olyan ez a házasság az USA-ban, mintha Európában a szifon szoftver mondjuk a ZTE telóival akarna tarolni. -
attisx
addikt
válasz
gyurmau #19544 üzenetére
"Szerintem, ha az MS nem tud elég erős lenni a mobilmegoldásaival a piacon, akkor még azt a maradék sym felhasználót is fel kell szívnia, hacsak nem nyílt forráskódú lesz a sym."
Kérdés, hogy a maradék Sym felhasználó, hagyja-e magát felszipkázni. A dolgok jelen állása szerint engem speciel előbb fog asszimilálni a Borg... Khmm... Akarom mondani Android. Mintsem WP-s mobilt vegyek. És azért szvsz vannak még páran így ezzel. Persze céges szinten más a helyzet, ha nincs szabad választása az embernek, akkor azt használ, amit a kezébe nyomnak...
-
stewe780
őstag
válasz
gyurmau #19432 üzenetére
Ja igen, ha rányomok akkor is 1ből helyreáll.
ZooLee: persze semmi gond, Nekem egy 50MB-os jutott, és általában a felét se használom ki. Az elv a gond, hogy ha engedélyezem a netet pár 10k-s felhasználást remélve, akkor hirtelen minden futó progi is hozzájut, és esetleg használja. De tényleg túl van beszélve, ez most ilyen, elfogadom, a pozitívumok mellett belefér.
-
ZooLee
senior tag
válasz
gyurmau #19234 üzenetére
De jó, hogy ezt írtad
, ezt én is használtam régen, még a C6-on! Gyorsan letöltöttem, és tökéletesen működik. Nem illik ugyan a lekerekített dizájnba, viszont döbbenetes mértékben testreszabható, színeket, szövegeket, stb. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a naptár/teendők!
Z.
-
Kvazár
őstag
válasz
gyurmau #18087 üzenetére
Thx, de ez a művelet nem állítja vissza a telefont a gyári állapotára:
" Now go to “Menu> Settings> Phone> Phone management> Factory settings> Restore”. If said that you must close all connections, press the Power and set up in “Offline. “ "
???Nick no.1: Thx, már szedem is le, és ki is próbálom.
-
peugeotmate
addikt
válasz
gyurmau #16023 üzenetére
...2 tipikus angol szász gyerekkel promózva!
(Félre nem érteni, nem lenézésből!)
Szvsz igen erős lesz a Nokia a WP7 mezőnyben (vagy inkább a legerősebb), de valahogy nem húz felé a szívem. Jó-jó, de valahogy nem az igazi.
Persze huzamosabb ideig szívesen nyomkodnék egyet próba gyanánt! -
Kvazár
őstag
válasz
gyurmau #11394 üzenetére
Ez Bt-s, ennek nincs adó-vevője.
Ellenben hitelesítő kódot kér, csak az meg ennek az egérnek nincs. A leírása ki is tér erre, hogy ennek nincs. Tehát bármit írsz be neki az rossz, és azt nem tudom hogyan lehetne rávenni a telefont, hogy ne kérje, mert így nem tudom a telefonnal összelőni az egeret. -
MC Pite
veterán
válasz
gyurmau #10430 üzenetére
Igen, menüben, főképen való lapozásnál meg-megröccent; tiszta rendszernél bizony többször mint az N8.
Felbontásban egyedül ott láttam különbséget, hogy a kizoomolt weblap ugye 'nagyobb' volt, de mivel nem olvasható így ez különösebben nem érdekelt. Viszont hogy a symbianos játékok egy része natív felbontású, de droidra még az angry birds sem 'illeszkedik', az engem zavart (kb mintha 1680×1050es felbontáson 1280×800 (igen, nem teljesen azonos arány)-as képet kellene nézni). -
gretzky77
veterán
válasz
gyurmau #10063 üzenetére
szia nekem most fent van a shell és be van állítva mindkét stílus nekem a prof alatt is van háttérkép bár nem jöttem rá hogyan de ott van! Bár szerintem az a háttérkép van a prof alatt ami a gyári beállítás nálam shell nélkül betettem egy képet a fiamról és most az a háttér a shellnél a prof módban!
-
rocks
aktív tag
válasz
gyurmau #7093 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat-segítséget.
A Kedvencekbe már beraktam pár pontos címet (itt kérte az online módot).
A Magyar nyelvüben is van "itt és most", ami szerintem is kíváló alkalmazás.
A térképeket azonnal frissítettem amikor felajánlotta. (pár hete)Azzal sokat tudok spórolni az akksi zabáláson, ha nem rendszeresen megy a navi csak idönként? (autóstöltő nincs)
Szeretnék fotózni, videózni is az út során. (remélem megengedik valahol ha szükséges egy max 20 -30 percnyi feltöltést USB-n, vagy 220V-ról)
Nem tom jól értelmezem-e, de ha útközben megállva valahol ami a kedvencekbe nincs elmentve, az itt és most használat wifivel adatforgalom mentes, ill. ha nincs wifi akkor minimális az adatforg.? -
rocks
aktív tag
válasz
gyurmau #7071 üzenetére
GPS-el kapcs-ban lenne kérdésem.
Én is megyek márciusban Németországba.
Mondjuk induláskor bekapcsolom és beírom a célt. Ezután végig offline módban használva csinál adatforgalmat? Nem töltöttem fel csak a környezö országok ( Ausztria, Németo., Cseho., stb) térképeit a navi hang és utca nevekkel.
Ez elég, vagy a ovitérkép utvonaltervét kell bemásolnom a pc-röl?Nyugodtan használhatom keresésre is külföldön (pl.: étterem, Hotel, tankolás stb.) offlineban bárhol anélkül, h adatforgalmat csinálna?
Remélem értelmesen tettem fel a kérdéseim, mert GPS használatban igencsak kezdö vagyok...
-
Coyote2000
őstag
válasz
gyurmau #6938 üzenetére
"És azt tökéletesen belátom, hogy az általános igény az, hogy a főmenübe legyen az összes ikon"
mondjuk ez egy elég hülye igény (ami az én szubjektív véleményem), mert az első dolgom az volt mindkét iphone-omnál, hogy "Nokiásra" szabtam a menüt, azaz csoportosítottam mappákba a funkciókat. Itt jön be a testreszabhatóság, ami számomra a legfontosabb kritérium. (A mappába rendezhetőség iOS-nél csak 2010 óra (4.0) létezik -> ez mondjuk vicc kategória)
-
-
Kvazár
őstag
válasz
gyurmau #6913 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy nem tudom már fejből a telefonom product code-ját. Hisz egy ilyen telefonhoz ez már alap! Mint a hard reset, és a FW újrarakása. Igen, igazad van, így működik egy jól átgondolt, tökéletes összhangban lévő rendszer!
(Anno haver kérdezte milyen telefont vegyen, mert van egy kis megtakarítása. Mondtam neki, hogy mindegy csak ne N95-2-t! Mert azon a sym valami irgalmatlan vacak. Erre mit vesz?! Engem majmolva, szintén egy N95-2-t majd jön, hogy te ez tényleg sz@r.
Majd legközelebb hallga rám.
)
A srácnak azért mondom, hogy hagyja mert nem biztos magában, és egy ilyen instabil rendszer esetén oltári nagyot fog csalódni! Ez a telefon csak az elvakult embereknek való, akik képesek megbirkózni a heti/napi 1 resetettel és a társaival.
Sajna rettentő sok hibája van, amik elő is jönnek, és csak egy igencsak elszánt ember tud megbirkózni vele. Aki hezitál, az meg nem az!
-
Coyote2000
őstag
válasz
gyurmau #6924 üzenetére
Az a gond, hogy a többség nem akar "eggyel mélyebben", a sorok között olvasni. A felület dolga, hogy felhasználóbarát és élvezetes legyen, ha ez nem megy, akkor nem lesz sikeres a készülék.
Annak idején én is a végtelenségig moddoltam egy Motorola L7-est, mivel a hardver többre volt képes - de a sima felület egy bukta volt. Ideig-óráig eljátszik vele az ember, de aztán telnek-múlnak az évek, és rájössz, hogy neked egy jól használható és élvezetes késztermék kell, nem a lehetőség, hogy azzá válhasson. Ez talán az előnye az amúgy gusztustalanul korlátozott iOS-nek: készen kapsz egy bolondbiztos megoldást.
Ugyanez a párhuzam a Windows és a MacOS között: az előbbi instabilabb,de rommá lehet mókolni, míg a másodiknál talán kevesebb a mókolási lehetőség, de amit kapsz, az minőségi, stabil, gyors és látványos egyben. -
jacis
nagyúr
válasz
gyurmau #5333 üzenetére
Szia. Teljesen jól látod a dolgokat, de az írásod második felében hatalmas butaságot ìrtál le: "nincs egyik rendszerre sem offline navigáció"
WP7-et nem ismerem, de garantálhatom Neked, hogy a többire van és nem kell egy fillért sem fizetni érte ha navigálsz. (nekem sikerült)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest