- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
-
slimshady
senior tag
válasz
Kvazár #27079 üzenetére
Természetesen próbáltam kikapcsolt vírusírtóval is. A Phoenix futott előtte is. Másik USB porton nem látta a telefont. Lehet a 3.0 volt a baja. Passz. Utánna kiírta, hogy USB, viszont a konnekció neve "USB - ?" volt. Még ez is megtévesztett, de mondom mi baja lehet megpróbálom így. És jó lett szerencsére.
-
slimshady
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy mi lehet az oka, hogy a Phoenix-ben csak NO CONNECTION van és miért nem tudok usb-t kiválasztani?
-
slimshady
senior tag
válasz
oggy71 #26977 üzenetére
Hadd ne kelljen már softresetelni ezért. Pár éve a PC-nk karbantartása nem vett igénybe annyi időt, ami manapság ahhoz kell, hogy használható állapotba hozzuk a telefonunkat. A Symbian is annyi helyet foglal már amennyit talál.
A telefonom meg nem szégyell össze-vissza fagyni.
-
slimshady
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan progit, ami a felesleges (szerintem leginkább rendszer cuccokat) kipucolja a telefon C meghajtójáról? Már csak 17 MB helyem van és én magam nem igazán tartok rajta fájlokat illetve a telepített appok szintén nem foglalnak annyit. Szerintem a Symbian eszi a helyet. :S
-
slimshady
senior tag
Nem tudni, hogy N8-ra lesz-e hivatalosan is FP1, illetve ha lesz mikor várható?
-
slimshady
senior tag
válasz
karldergroße #21269 üzenetére
Nálam is elő szokott fordulni néha de meg is oldódik magától.
-
slimshady
senior tag
válasz
donceleger8 #21084 üzenetére
Mert amíg észre nem veszi a Nokia, a Taylor féle Bellét addig számomra él a gari. Amúgy meg van még rá vagy egy év ami jóljöhet a későbbiekben.
Ebből következik, az is, hogy jó lenne, ha ezután sem vennék észre azt, hogy flash-eltem... Pusztán ennyi az oka. Amúgy ebben teljesen biztos vagy, hogy nem veszik a gari? Tapasztalat? Köszi szépen a segítséget.
-
slimshady
senior tag
válasz
SpongyaBob #21082 üzenetére
Ez megnyugtató...
-
slimshady
senior tag
válasz
donceleger8 #21079 üzenetére
Ezek szerint neked látta a Suite-od a Belle-t a frissítése kközött? Mert nekem sajnos nem is ajánlja fel. Azt mondod ha a nem gyári szoftot frissíted a suite-on keresztül nem ugrik a gari?
-
slimshady
senior tag
Valaki esetleg tudna ebben segíteni?
-
slimshady
senior tag
Hi all!
Taylor féle Pro Edition RC V2 Bellével használom az N8-am egy ideje. A kérdésem az volna, kijött-e már a T-Mobile-os Belle? Illetve, ha igen akkor mi módon kéne feltennem az új hivatalos T-s Bellét, hogy a garim ne vesszen el azaz ne legyen nyoma, hogy volt rajt nem hivatalos szoft?
Ez a leírás a V2 és a garivesztés elkerülése esetében is megállja a helyét? Akkor honnét tudom leszedni a T-s Bellét?
Vagy milyen firmware verziót kéne feltennem, ha OVI Suite-tal akarnék frissíteni Bellére, úgy hogy a garancia ne vesszen el illetve a T-s menjen fel vagy az probléma, ha T-s a telefon és mikor beviszem gariban javíttatni a telefont akkor nem T-s a Belle rajt?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
slimshady
senior tag
válasz
TaylorPro #17571 üzenetére
Előre is köszöntem. Illetve még azt mondhatnád majd el, hogy miként lehet modot törölni. Az lenne a lényeg, hogy a c-t is lássa nem kell más mappa ott sem. ELég ott is a képek és hangok mappa. De nem akarom, hogy a csengőhangok ott legyenek a zenelejátszóban, meg jó ha USB lógva is ugyan az a csengőhangom, hátterem...
-
slimshady
senior tag
válasz
TaylorPro #17567 üzenetére
Az Üzzemódoknál a jelzőhangok kiválasztásánál mely mappákban keres a rendszer? Illetve hajlandó háttérkép és hang beállításánál szkennelni valamelyik mappát a C-n? Ha nem akkor mit és hol kell lecserélnem a c:\-n, hogy megváltoztassam az alapértelemzett hátteret és hangokat? Előre is köszönöm a segítséget!
-
slimshady
senior tag
@TaylorPro, vagy bárki aki tudna segíteni. A http://www.smartphonepro.hu/ sajnos nem elérhető most, és nem emlékszem lépséről lépésre, hogy miként is kell Phoenix-el feltenni az új Belle-t. Tudna valaki segíteni?
-
slimshady
senior tag
Emberek! Érdemes Taylor új Belléjét feltenni, vagy vannak még benn hibák amiket Taylor várhatóan javítani fog a napokban?
-
slimshady
senior tag
válasz
peugeotmate #15974 üzenetére
Természetesen a kicsomagolt fájlokat másoltam a C:\-re ...
-
slimshady
senior tag
válasz
slimshady #15963 üzenetére
Itt még azt is megemlíteném, hogy mikor a főképernyő kívánt háttérképét a C:\-n tartjuk akkor közvetlenül a főképernyőről történő "Háttérkép módosításával" közvetlenül nem látjuk (mivel ugye a galéria csak az E:\-n keres és jelen esetben ott is csak a képek mappában). Tegyük fel, elfogadjuk ezt így és fogjuk, Fájkezelőben kitallózzuk a kívánt képet --> megnyitjuk --> Kép használata --> Beállítás háttéképként. Így nem tudom próbálta-e már valaki de valami rettenetesen undorító minőségben teszi ki a képet akár hogy is variáljuk. Próbáld csak ki egy képpel üres főképernyőn első esetben állítse be közvetlenül a főképernyőről egy háttérképet majd egy másik üres főképernyőre tallózd ki fájlkezelőben ugyan ezt a képet és onnét állítsd be háttérnek. Meg fogsz lepődni.
3rd party tool-ok esetében meg még fájlkezelős kibrózolásra sincs lehetőség sajna (PL MazeLock)...
A csengőhangok esetében még nincs is ilyen probléma... szerencsére.
Engem meg személy szerint zavar ha usb-n (Mass Storage módban) lógva más a telefonom csengőhangja, + időbe telik mire lehúzás után magához tér és a háttérképet is visszaállítja az általam beállította ráadásul a MazeLock meg még x idő elteltével sem áll vissza az általam beállított háttérképre.
-
slimshady
senior tag
válasz
TaylorPro #15957 üzenetére
Nekem annyira nem bejövős a LockScreen. A MazeLock jobban tetszik, nem kódot kell beírni így lehet gyorsabb is a feloldás és mégsem fér hozzá bárki viszont mint említettem a háttere nem tetszik és bug-osnak tűnik mikor egy E:\-n lévő file a háttér, mert nem áll vissza rá. Nincs esetleg vmi alternatív megoldás rá?
Amúgy meg sztem ajánlottabb a használt háttérképeket és csengőhangokat a C:\-n tartani mint E:\. Ebben az esetben viszont nem árt ha kis is lehet browse-olni. :S
-
slimshady
senior tag
válasz
TaylorPro #15948 üzenetére
Megnézem majd azt is. Akkor erre nincs valami megoldásod?
(#15950) donceleger8: A T-s Belle sztem a függetlenhez képest sztem heteket is késhet. Amúgy fel lehet T-sre is rakni nekem is az van. A gari valóban ugorhat, de nem feltétlenül, nem kell úgy bevinni, mondjuk attól még rizikós.
(#15952) busman: TaylorPro itt írta, hogy fölös a Finalt feltenni, ha már feltetted előzőleg az ő változatát csak F-Secure lepucolás meg Java korrekció és neked is ugyan az lesz mint a Final, annyi különbséggel, hogy nem kell megint beállítanod mindent magadnak meg progika se kell újre telepítgetned. De te tudod.
-
slimshady
senior tag
válasz
TaylorPro #15945 üzenetére
Előre is köszöntem. A final verzióhoz is kell akkor ezek szerint a java-s javítás, nem tartalmazza alapból? Én sima fájlkezelővel másoltam át a kitömörített java korrekciós mappákat a c:\-re, az úgy jó?
Megéri feltenni a Final verziót? Miben lesz jobb a rendszer, ha nincs fenn alapból az F-Secure, ezt pusztán csak kíváncsiságból kérdem, nehogy napo/hetek múlva szembesüljek vele, hogy valami miatt hátrányszenvedek ezért...
-
slimshady
senior tag
válasz
TaylorPro #15935 üzenetére
Oké, csak jó lenne, ha mégis meg lehetne oldani, mert még a főképernyő háttérképeknél nem számít annyira, bár ott is jobban örülnék neki, ha azt a képet tarthatnám a C:\-n. Viszont a MazeLock nem hajlandó Mass Storage mód után visszafrissíteni az általan E:\ meghajón beállított lockolás alatti hátteret. Esetleg nem tudnál egy olyan plusz opcíós modod (pl sys file formájában) készíteni ami ezt lehetővé tenné mégis azoknak akik szeretnék ha a galéria a C:\ képek meghajtóját is látná?
-
slimshady
senior tag
válasz
TaylorPro #15917 üzenetére
Hali!
Az megoldható valahogy az általad moddolt Bellében, hogy például főképernyők vagy a MazeLock a hátterének olyan képet tallózzunk be ami a C-n van a Képek-ben? Mert sajna észrevételem szerint nem látja a C-t, ez mondjuk rosszul néz ki mikor a telefon Mass Storage módban van, illetve a MazeLock olyankor áttál a default hátterére utána pedig nem áll vissza az általam beállított E meghajtón lévőre. Nem látam a MazeLock default mappáját c-n szóval ahhoz külön progi kéne, hogy kitallózam meg ugyan olyan nevűre kéne elneveznem és ez elég macerás. Az előző Bellével ami a telefonomon volt nem volt ilyen problémám. Volna rá esetleg vmi 1xű és gyors megoldás hogy brózolásnál lássa a C-t is?
Előre is köszöntem a segítségedet!
-
slimshady
senior tag
válasz
TaylorPro #15816 üzenetére
Köszi, délután kipróbálom majd. Most meló van, csak kíváncsi voltam mire számíthatok majd.
De akkor ugye attól nem kell félnem, hogy gallyra vágom a telefont, ha megpróbálom a leírásod alapján ráhúzni a te verziódat? Max nem megy fel rá, de működőképe marad a telefonom, igaz?
-
slimshady
senior tag
válasz
TaylorPro #15814 üzenetére
Hali!
(P:L)A Delight Belle Aka 3.0 (Belle beta4 by Golan7, Release: 14_022014_hw79u PRD) verzióra majd rá fogom tudni telepíteni a tiédet anélkül, hogy downgrade-elnem kéne? Bocs az esetleges hu:lye kérdésért, de nem igazán vagyok otthon ebben a témában. Válaszod előre is köszöntem!(/P)
-
slimshady
senior tag
válasz
spawn21 #15524 üzenetére
Ami nekem van fenn Delight Belle Aka 3.0 (Belle beta4 by Golan7) ez eleinte elég stabil volt úgy vettem észre. Bár néha gondol egyet és ébresztő beállításakor rebootol, vagy bármikor máskor, telefon hívásokkor is szokott néha érdekes dolgokat produkálni. De mindent egybevetve elég jól működik, a hibák szerencsére elég ritkán jönnek.
A kijelzője teljesen jól reagál az érintésekre.
-
slimshady
senior tag
Nem tapasztalt senki olyat, hogy esetleg nem működött volna Bellét futtató N8-án a most megjelent direkt Bellére való Nokia Maps?
A telefonomon Delight Belle Aka 3.0 (Belle beta4 by Golan7) van fenn. A Maps 3.08(76)-os változata megy raj, továbbáa 3.08(112) volt fenn rajt, az az amiben már a Weather App is benne van viszont a legújabb 3.08(139) verziójú nem hajlandó működni.
A térképek indításakor hibaüzenetet dob: "Maps: Feature not supported", ugyan ez a helyzet a Drive esetében is. De a My Location nevű widget az működik amivel mondjuk olyan sokra nem megyek.
Leszedtem visszaraktam a 3.08(76)-at webinstallerrel frissítettem (112)-re de akár hányszor és akár melyik verzióról akarok felmenni a (139)-re egyszerűen a végeredmény ugyan az lesz.
Úgy olvastam különböző helyeken, hogy ez a probléma akkor szokott előjönni, ha Annára van telepítve, de nekem ugye Belle fut a telefonomon.
Valakinek van valami ötlete, hogy lehetne ráhegeszteni a 3.08(139)-et a telefonomra, hogy az működjön is?
-
slimshady
senior tag
válasz
emre33 #15454 üzenetére
Természetesen Belle-re telepítettem, de ugye azóta nem tudok navigálni sem. Ami érdekes, hogy a My Location widget viszont működik. És sajna uninstallálni sem tudom az OVI Maps-t meg a többieket, hogy újratelepítsem ezt vagy akár az előző működő változatot, mert nincs a telepített progik között a maps, és a menüből sem eltávolítható, szal ez így szopóka.
-
-
slimshady
senior tag
Köszönöm a válaszokat...
-
slimshady
senior tag
Hali mindenkinek!
A kérdésem a következő volna. Lehet azzal valamit kezdeni, az elfogadáson kívül, hogy a vezetékes Nokia (lehet más gyártók-é is) fülesek pc-be/laptopba csatlakoztatáskor nem úgy viselkednek/szólnak mint ahogy azt az ember fia várná? Gondolok itt arra, hogy nem igazán szeretik, ha tövig bele vannak dugva a jack csatiba, ezt tegyük fel elfogadom, no de van amelyik notiba annyira kicsit kell csak beledugni, hogy nem akar megmaradni benne, mondjuk úgy mikor gondol egyet akkor kiköpi.
Van erre valakinek megoldása. Orvosolható ez szoftveresen? Amennyiben egy mód van rá nem szeretnék a notikhoz külön fülest használni mivel nálam van mindig az N8-asé. Sajnálom, hogy nem sikerült leírnom értelmesebben a problémám, azért remélem el tudjátok képzelni, amennyiben más is találkozott ilyennel már akkor tuti nem megy nehezen.
Előre is köszöntem az ötleteket/válaszokat!
-
slimshady
senior tag
válasz
stewe780 #13742 üzenetére
Nekem az FM Adóval semmi bajom sincs. Kocsiban is frankón működik mikor fenn van a szélvédőn a gyári tartójában. De még a kocsin kívülről is van, hogy jól szól. Igazából olyan nálam nincs, hogy csak azt veszed észre, hogy mono és nem sztereó. Vagy jól szól vagy a vétel is sz@r. Amúgy brutálisan jó minőségben szólnak róla a kocsiban a zenék nagyon nagy hangerőnél is.
-
slimshady
senior tag
válasz
stewe780 #13486 üzenetére
Ami azt illeti nem. Az N86 egy csúszkás telefon (megvan?) és ugye a porszemek (esetleg szöszök, de azok ugyebár nem karcolnak
) amik bekerülnek a billentyűzet és az előlap háta közé az idő elteltével bizony beleharapnak az anyagba, ami abban nyilvánul meg, hogy lekopnak a billentyűk, illetve a kijelző hátlapja is karcos lesz rendesen. Továbbá nem porszemektől, de kopott az elején a D-padról a festék, nem ütéstől vagy ilyesmi, csak valóban sokat használtam, van ilyen. Ezeket is gariban cserélték. Régen még Samsung telefonnál volt olyan h az is kopott a csúszkás kialakítása miatt, de azt is javították (cserélték az elemeket) gariban. Szóval így értettem, de igyekeztem viccesen körülírni, ezekszerint sikerült is.
-
slimshady
senior tag
válasz
Ricardo #13485 üzenetére
Nem. De volt ami visszajáró vendég volt. (N86) De attól függetlenül szerettem azt is, elég jó kis telefon volt. Amúgy meg, ha úgy veszem az N8-am is járt már ott 3x. Először a 3 gombos hard reset után vittem vissza, mert ugye egy pár file olyankor elszáll ami hiányzik az OVI Store-nak, meg még nem is tudom mihez kellenek, akkor másodszor csak fóliát vettem meg tetettem rá (de ugye akkor is a Care-ben voltam vele, nem csak akkor lehet odamenni ha valami baj van
), harmadszor pedig a headset-et vittem be, mert nem szólt az egyik fele, gondolom megtört a kábel, de hát van ilyen, semmi probléma sem volt megrendelték és kövi hétre meg is jött, megemlíteném, hogy gariban cserélték.
-
slimshady
senior tag
válasz
attisx #13480 üzenetére
Neeem. Már több telefonnal fordultam meg ott kisebb-nagyobb problémákkal. De az összképem pozitív a Nokiáról is, a Fehérvári Care előtt meg le a kalappal. Am volt már kameratakaró alatti plexi cserén át, egyéb a házon porszemek által okozott sérülések/esztétikai hibák miatti javításon át, telefon flash-elés, rossz alaplapcsere, headsetcsere, fólia vásárlás/felhelyezés...
De mindig korrektek voltak és korrektül végezték a dolgukat is.
-
slimshady
senior tag
Nem tud esetleg valaki róla, hogy lennének már témák direkt a Belléhez? Leginkább valami olyan érdekelne amiben a widgetek áttetszőbbek...
-
slimshady
senior tag
válasz
deka10 #13384 üzenetére
Te is ezzel a felhőből lehúzóssal telepítetted fel a legújabb Maps-ot? A térképek amúgy valóban megmaradtak nekem, mert mikor a Bellét tettem fel kiszedtem azt a file-t telepítéskor ami a mass memoryt gyalulná le. Szal még a progijaim nagyrésze is megmaradt, amik ugye nem a telefonmemóriába voltak telepítve.
-
slimshady
senior tag
Progi telepítés miatt valóban nem, de elvileg ugye nem szabad sem FOTA sem OVI Suite-on keresztül frissíteni a telefont a Belle felflashelése után. Na már most amikor itt ez a Maps Smartinstaller, ez tőlem éppenséggel mikor a felhőből húzza le a cuccokat magának telepítéskor ez is lehet olyan mechanizmus mint a frissítés, mert ugye a Nokiától jön itt is a cucc. :S
-
slimshady
senior tag
Amúgy a 3.08-as OVI Mapsban a Weather alkalmazás végre képes megjegyezni az időjárás előrejelzést, vagy mindig net kell neki, hogy lássak is valamit annak ellenére, hogy amúgy több napra előre szedi le? Mert sajnos eddig még 1x sem volt hajlandó betölteni az időjárás adatokat attól függetlenül, hogy közben volt aktív internetkapcsolatom.
-
slimshady
senior tag
Ha leszedem pl innét a 3.08-as Maps-t aminek működő internetkapcsolat kell ugye telepítés közben az nem para? Már garivesztés részről a FOTA frissítés miatt.
-
slimshady
senior tag
Ovi mapsból Belle-re feltehetem a legújabbat? A Gola féle Belle telepítése után a 3.06 van csak fenn.
Illetve magát a Maps Progit se frissíthetem se FOTA se OVI Suite segítségével?
A térképeket leszedhetem rá az OVI Suite-tal?
-
-
slimshady
senior tag
MIkor a Phoenixel rá akarom tolni a telóra a Belle-t akkor a teleonnak milyen állapotba kell lennie? KI vagy bekapcsolva, ovi suite módban vagy sem?
A telefonnak hack-keltnek kell lennie hozzá, hogy a phoenix-szel lehessen flashelni?
-
slimshady
senior tag
Belle Felflashelése után mi miatt ugorhat a gari tudja esetleg valaki? MI az amit kerülni kéne?
*#0000# és frissítések keresése is már vagy csak ha konkrétan frissítenénk vmit?
Ovi Suite-ot azért lehet még használni utána mert az is lecsekkolja a friss szoftokat? vagy hogy van ez?
-
slimshady
senior tag
Ez igaz, már csak mindenkinek annyit kell értékelnie magában, hogy ér-e neki annyit...
Amúgy sehol sem publikáltak a finnek még konkrét időpontot, hogy mikor is jelenik meg a Belle hivatalosan? Mondjuk nagyon bennük sem lehet bízni, bár manapság úgy fest elég jól belehúztak. Szó mi szó van is mit behozniuk, de még nem halottak...
-
slimshady
senior tag
válasz
Sarlon #13280 üzenetére
Ohh, tényleg...
Asszem ennyit nem ér ez az egész nekem, hogy Belle legyen a telefonomon. Soha nem használtam még Phoenixet, illetve még a telefon garijára is szükség lehet a hátralévő cirka 1,5 év alatt.
Ez a sok step megterhelő sajna így este főleg már agyilag. Mentegessek le mindent - Flash-eljem fel - Meg még PC-t is írjak át, hogy ne vesszen el a gari ha olyasmit csinálok amit nem kéne, pl nem Phoneix-es szoftverfrissítést választok a későbbiekben, akár véletlenül is, ha a PC nem arra írom át ami volt amit azt se tom, hogy mi és még ezeknek keresgessek utána meg a 20féle progiból mindből probáljam megtalálni azt ami up-to-date és valóban működik is. Ezután, ha meg behal a telefonom akkor 3 napig fórumokat bújhatom, hogy hogy is lehetne visszacsinálni (Downgradelni, fw-t leszedni, flash-elni... indul megint az ördögi kör) és majd még, ha valami nem flash-elésből eredő hiba volt akkor ezután félve vihetem be a Nokiához a szervízbe, hogy ugyan csináljátok már meg gariba... Ezt meg majd akkor is csinálhatom meg, ha jól sejtem mikor kijön a Belle hivatalosan is, hogy tudjam 2 kattal is updatelni a végleges gyárira. Mindezek mellett meg még akkor is itt van az, hogy valami lehet nem megy jól a Belle-én, mert ki tudja mit nem túrt bele aki csinálta, meg bugos is lehet, vagy ugye mivel még alapban nem adták ki hivatalosan ezért van is rajt foltozgatni való tutira, és akkor minden egyes proginál amit rá akarok tenni meg beállításnál azon kell gondolkodnom, meg fórumoznom, hogy vajon én vagyoke b@lfasz vagy ez bug ami majd feature lesz esetleg ki javítják később.
Persze ez csak az én álláspontom jelenleg. Valszeg ha nem először csinálnék ilyet és pikk-pakk fel tudnám operálni és tudnám nem cseszek el semmit illetve ha nem tetszik vissza is tudom könnyedén dobni az Anna-t akkor nem haboznék feltenni. De asszem ebbe most nem szándékozok ennyi energiát beleölni pedig szivesen kipróbálnám a Belle-t...
-
slimshady
senior tag
Ilyenkor mi van?
-
slimshady
senior tag
Emberek! Segítsen nekem valaki Annáról Bellére frissíteni Phoenix-el.
1. Honnét tudnék leszedni egy jófajta Phoenix-et?
2. Ez már megvan: Bella Beta Fix 4. Golan
3. Hogy tovább?
-
-
slimshady
senior tag
Tudna nekem linkelni valaki egy használható Phoenix-et? Bellére terveznék továbblépni Annáról!
-
slimshady
senior tag
Hi all!
Valalki nem tudna dobni 1 linket, vagy estleg megosztani velem, hogy mi módon is kell step-by-step felhegeszteni a mostani PR1.1-emre a Belle-t? Illetve mi van abban az esetben ha összeomlik vagy vissza kell vinnem szervízbe, hogy tudok visszarakni 1 hiuvatalos szoftot. Olyan lehet, hogy annyira behal a telefon, hogy nem tudom eltüntetni róla a nyomait a szoft felheggesztésnek és pl ugrik a gari? Előre is köszöntem a segítséget.
Illetve Belle van már magyarul? Amúgy az Angol verzió is szuper. Honnét tudom letölteni, ill mivel kell feltelepítenem...?
-
slimshady
senior tag
Nem tud valaki véletlenül FM Transmitter (FM Adó) ki/be kapcsoló widgetet, mint ami a Bellépben már van is alapból? Nagyon hálás lennék érte.
-
slimshady
senior tag
válasz
Misály #12896 üzenetére
Nos ha lekapok egy phoenixet-és feltolom, milyen verziójú firmware-t keressek a sötétszürge T-s N8-amra ami temészetesen magyar neylevű, és szeretném ha továbbra is az maradna.
Illet az megnyugtatóbb érzés, ha a szervízben gányolnak rá egy független szoftot, mert így nem hepciáskodhatnak, hogy ejnye-bejnye. De jó tegyük fel, hogy kipróbálom a móka kedvéért, a progik és egyéb cuccok amik most rajt vannak ebben az esetben elvesznek?
-
slimshady
senior tag
-
slimshady
senior tag
válasz
stewe780 #12848 üzenetére
Amúgy nem írtad, hogy az oldalára fektetve, ha pontos akarok lenne akkor azt írtad, hogy "...ha fektetve állítod a telót?". Amúgy ettől függetlenül a kollégának is leeshetett volna, hogy nem csak a hátára fektetve lehet vízszintet méri.
A többieknek meg sztem az a problémája ezekkel a hangokkal, hogy a jelzőhangok még be vannak kapcsolva, ha pedig nem akkor az valszeg rejtély marad.
-
slimshady
senior tag
válasz
oggy71 #12772 üzenetére
A KAMERA HANG kikapcsolásának tuti hatásos módja, az ha az általad használt Üzemmód --> Testreszabás --> Figyelmeztető hangok --> KI. Ebben az esetben édes mindegy, hogy a kamera beállításain belül mit választottál ki az "Exponálás hangja'-nak, mert egyszerűen nem fog fotózáskor és videózás kezdésekor kiadni semmiféle hangot. A dolog "szépséghibája" (már akiknek), hogy ebben az esetben nem fog pittyenni mikor felteszed töltőre, vagy leveszed, esetleg valami beállítást alkalmazol... Ha tudsz élj vele együtt, ha nem keress más megoldást.
-
slimshady
senior tag
válasz
peugeotmate #12745 üzenetére
Hát akkor reméljük a legjobbakat!
Ha valaki esetleg előbb tapasztalná, hogy kijött T-sre is az Anna akkor ne habozzon posztolni!
-
slimshady
senior tag
Hi all!
Nincs infója valakinek arról, hogy T-Mobile-os N8-ra lesz mostanában Anna például OTA vagy leginkább OVI Suittal frissíthető módon? Thx
-
slimshady
senior tag
Hi all! Van egy kisebbfajta problémája az N8-amnak. A telefon gondolt egyet és nem hajlandó kiírni a neveket mikor hívnak vagy én hívok mást, hanem csak a számot írja ki. A telefonkönyvben be van állítva minden, tehát megjeleníti a szóban forgó neveket, mind a sim-ről mind a telefonmemóriából. És egyik szám sincs duplikálva! Eddig minden működött ahogy kell, most meg pár napja ezt játssza és elég zavaró. Kapcsoltam már ki be, de semmi... Tapasztalt már ilyet valaki? Ha igen mi volt rá a megoldás? Természetesen nem akarok visszaállítani gyári beállításokat.
Ötletek?
-
slimshady
senior tag
Hogy lehet térképet frissíteni (új Magyarország térképre gondolok konkrétan). Csak telón vagy OVI-ban is fel kéne ajánlania. Hogy van ez emberek?
-
slimshady
senior tag
válasz
Gyufaaa #10009 üzenetére
Ez az SPB Shell valóban nagyon állat. Szeretem a gyári progikkal megoldani a dolgaim, de ez valóban durva. A másik ami érdekes benn, hogy a Shell nélkül pl a menüben a (Saját és gyárilag létrehozott Alkalmazások nevű) mappákba amikben a progik vannak mocskos lassan tudok belépni, ha csak nem az volt utoljára böngészve. Ez idő akár 10-20 mp is lehetett eddig. Nos a Shell az összes appot kigyűjti egyszerre a saját alapbreállításai szerint és kb ahogy rákattintok meg is jelent minden. Ez vicc, hogy a gyári cuccal meg megőszülök mire 1-1 progit el tudok indítani.
Én azt mondom ez mindenkinek megér egy próbát.
Ja, és magyar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest