- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Just486 #32985 üzenetére
Igen az lehet,hogy a polcon volt sokat vagy az is,hogy ebay-ről vett utánzat akksi. Egyébként ezekben nem li-po,hanem li-ion van. Nem akarom visszavinni,mert akkor felküldik a központi szervizbe és azt nagyon nem szeretném.(nem akarok a gyönyörű kijelzőm helyett egy lilát) Persze olyan helyen meg arra nem is számítok,hogy megmérik az akku kapacitását,ahol elmagyarázzák,hogy menjek haza és tegyem fel 16 órára tölteni a li-ion akksit. Legalább annak nézne utána hamár ott dolgozik,hogy ezek hogyan működnek.
-
-
T. I.
senior tag
válasz
Just486 #32076 üzenetére
Köszönöm a korrekciót! Valóban nem vagyok szakértő, csak mezei user, aki gyakran olvas tech-es weboldalakat.
A lumia 920-on a napokban én is gondolkodtam, csak azt mondja meg valaki, miért hagyták belőle ki a microSD bővíthetőséget. Abba a batár házba nem befért volna? Ezért a 820-as kicsit szimpibb.
-
Freeman007
senior tag
válasz
Just486 #32065 üzenetére
ahha.. na ennyivel is okosabb lettem ma, akkor a 800mA-s töltőt száműzöm. köszi az infót. amúgy ez a qoobattery nagyon jó, meglepődtem az időzíthető power save-n, esetleg tudtok még mondani hasznos bevált alapprogikat n8-ra, lehetőleg nem modoltakat, még garis addig nem akarok modolt szoftvert felrakni (pár hete vettem, van még mit alakítani szoftveresen)
-
-
janek69
senior tag
válasz
Just486 #29443 üzenetére
Tudtommal a PV a pixelek összevonásával operál és ennek van is értelme egy 41Mpx-es lapkánál,mert még 5MPX-es képnél van egy 3x-os optikai zoomnak megfelelő veszteségmentes zoom-od. 8Mpx-nél nem sok összevonni való van. Vagy nem jól tudom mi a pureview?? Akkor mondd el. Tudtommal ez a PV nincs olyan,hogy PV 808 meg PV 920.[link]
-
gyurmau
tag
válasz
Just486 #29148 üzenetére
Ezer Bocsánat. Szerkesztésnél fölkelt a kisfiam, és közölte, ha nem adok neki azonnal inni, akkor elásat Márkussal, a Bob Mester markolójával. Aztán mire lecsúszott a kakaó, elfogyott a szerkesztési idő is.Örülök, ha tetszett!
Gondolom, mindannyian érzitek, hogy mennyire fikció a véleményem.
Szép hétvégét!
-
bringasisti
őstag
válasz
Just486 #26893 üzenetére
A korrekt magatartás valóban fontos dolog! DE ! Mikor a készülék vételárát kicsengetjük akkor a telefonal a tartozékokkal együtt nem a garancialevelet vesszük meg, hanem a jogot a garancia érvényesítéséhez. Ez egy vagyonértékű jog és ha elvész a gari jegy / ejnye – b ejnye többé ne forduljon elő stb. / ez akkor is ki van fizetve, ergo ha a szerviz pénzért javítja meg a terméket kicsit durván fogalmazva jogalap nélkül gazdagodik mivel kétszer kaszál. Ha sufni GSM volt a kereskedő ahol többféle árhoz más gari tartozik ott árnyaltabb a helyzet.
-
donceleger8
őstag
válasz
Just486 #26893 üzenetére
Na hallod, elég rosszul fogod fel a dolgot! Mellesleg szar lehet neked, hogy ebben a csúnya világban élsz, ahol körülvesz a mocsok!
Mert az teljesen korrekt hozzáállás, hogy bár a telefon megvan, a vásárlást igazoló blokk megvan, garancia van még rá, csak épp a garjegy hiányzik és máris elküldenek a fenébe! Ott figyel hibásan a készülék, holott van még rá garancia!
Ezek a garjegyek univerzálisak, vagyis nem esne le a gyűrű az ujjukról, ha adnának még egyet és ráírnák az Imei számot! Biztosan megerőltető feladat!
Mellesleg a törvény adta lehetőség! De inkább nem használod ki és benyeled a drága teló árát, nehogy csorba essen a lelkiismereteden! Ne haragudj, ez az év poénja! -
Sifre
senior tag
válasz
Just486 #26415 üzenetére
Kicsit pontosítanám az előző írásomat, mert félreérthetően fogalmaztam.
Magyarországon a legtöbb gondot az okozza hogy nem a Nokia javítja a készülékeket, hanem egy Jabil Circuit nevezetű kókány banda, akiket marhára nem érdekel hogy mennyire járatják le a márkát. Nem tartom túlzottan hihetőnek például azt hogy a kedves technikus nem vette észre összerakásnál hogy fémig karcolja a házat a csavarhúzóval. Mellesleg tiszta zsír meg maszat volt az egész telefon a javítás után, de ez igazából lényegtelen.
A következő piros pontot akkor kapták amikor egy héttel később újra mentem a telefonért és láttam hogy kicserélték a házat, az alsó kupakot, a vakut és a kamerát, de visszarakták a (szinén reklamált) repedt felső fedelet.
Szóval szerintem jogosan tartok az összes olyan javítástól amelyet nem a Care-ben végeznek el. Úgy tudom az E7-nél a nyitómechanika és hátlap csere ezek közé tartozik. Ha majd tudjuk nélkülözni a telefont kb. egy hónapig és lesz lehetőségünk arra hogy hetente visszaküldjük valami miatt, akkor lehet belevágunk a javíttatásba.
Más gyártót meg szerintem hagyjunk ki a történetből, úgy tudom a Samsungnál az ilyen kategóriás készülékekért házhoz jönnek és pár napon belül javítva visszahozzák.
-
bringasisti
őstag
válasz
Just486 #25597 üzenetére
Az első két N 8 asommal voltak komoly érintési problémák, volt mikor írtam róla a virslit javasolta az intellektuel fórumtárs. Kétségtelen, hogy bőr problémákkal küzdök, de megfigyeltem ha bekrémezem a kezem vagy ha jobb kézzel tarom és bal kézzel toszogatom sokat segít.
-
Misály
addikt
válasz
Just486 #25555 üzenetére
Valóban nincs kisdoktorim a symbian kerneléből, a hw korlátait viszont ismerem. Karma rávilágított hogy az sdk tehet az elmaradásról, elfogadtam. Ettől még nem lesz multi thread képes az arm11.
Ami hagelt illeti, erősen túlmozgásos és érzelmi alapon érvel, mint az indexes cikk eredeti szerzője. Innen a hasonlat, ha ez sértő, tudom sajnálni. Ha ettől janinak nézel téged is tudlak.
-
donceleger8
őstag
válasz
Just486 #24937 üzenetére
Hát ez érdekes, én eddig pont az Amoled kijelzőt látom a legszebbnek! Haver most vett ARC S-t, előtte iPhone-ja volt, de mind a kettő elbújhat messze az N8 mögött!
SymbianOS
Én nem látom mind a hármat lilának, csak kockásakat. Szerintem nálad már alapból van egy ilyen beidegződés, ami miatt lilának látod ami nem is az!
Szerintem az enyém is lila, de nem érdekel. Nem látom ugyanis mindig. Amikor telepítek, akkor megjelenik a telepítési állapot, és ami addig a képernyőn volt a háttérbe szorult. Na ilyenkor vált kissé lilás állapotba, de egyébként nekem ez kifejezetten tetszik is. -
gyurmau
tag
válasz
Just486 #20310 üzenetére
igazad van: nem olyan nehéz, csak körülményesebb, mint a többi,
legalábbis ez a legenda járja fejlsztői körökben.De mást jelent egy működőképes programot összeeszkábálni otthon, és mást minden nap minden órájában szűk határidőre az állandóan változó ügyféligényeknek megfelelni "mert az ügyfélnek mindig igaza van" alapon, vagy a saját legjobb megoldásaidat, naponta überelni (!!!), mert semmi nem elég jó. Amikor az idő az úr, és nagy a nyomás, akkor még a processzor-idő is befolyásoló tényező, nemhogy a fordítás gyakorisága és metódusa a fejlesztői környezetben illetve, hogy meddig lehet ötletelgetni a megoldásokon az adott platformra és milyen jól bevált blokkokat lehet a "fiókból" kirántani, vagy mekkora támogatottság áll rendelkezésre. Egy-két másodperc veszteség is órákkal hosszabbíthatja a fejlesztést napi szinten. A gépelés, vagy a forrógombok csak csepp a tengerben.
-
ajani
aktív tag
válasz
Just486 #20017 üzenetére
Akkor már csak azt nem értem, hogy ha van kismillió alternatíva, akkor minek görcsöltek ezen a retardált szoftveren? Felesleges volt energiát és drága mérnökórákat ölni bele...
Az meg, hogy okostelefon, az egy másik téma. Eleve az okostelefon szó is rossz. Az angol smart szó nem okosat jelent. Egy smartphone attól smart, hogy kezel olyan dolgokat is, amit egy sima telefon nem. Például facebook-ot... -
kp78
addikt
válasz
Just486 #17930 üzenetére
Én írtam, hogy nem töltöm rövid ideig, mert szerintem az is elvesz az akksi élettartamából.
Ettől függetlenül mindenki úgy tölti az akksiját ahogy akarja, nekem ez vált be notiknál, telefonoknál.
Amúgy szerintem a töltésciklusokra igenis érdemes odafigyelni. 2. bekezdés -
stewe780
őstag
válasz
Just486 #17792 üzenetére
A töltési idők nagyobbak, ilyen videót már én is láttam pl.: n8 vs i4 gt racing. Látszik, hogy lassabban indul el a játék, de a futtatás során én nem látok grafikai különbséget. Szerintem ugyanaz látszik mindkettőn.
A játékoknál a proci csak egy tényező, alapvetően befolyásolja mondjuk a töltés sebességet. A futtatás során viszont a GPU dolgozik jobban. Pontosan ezért mind1 az N8 CPU-ja. Simán portolhatnák át a játékokat, de nem teszik, és ez nem a hardver miatt van.Karma: igen arról van szó, nem nagy durranás, attól függ milyen szemmel nézed, ha akarom akkor az összes mobilos játék elég ratyi, beleértve a legújabbakat is. De hát ez egy telefon, ahhoz képest viszont elég jó mind1ik.
-
stewe780
őstag
válasz
Just486 #17774 üzenetére
Bármelyik mai 3D-s mobilos játékot elvinné az N8. Hardverileg semmi hátrányban nincs a többihez képest. Példaképp: itt egy glbenchmark. 3D-ben veri a 4-es szifont. Szóval nincs a hardverrel gond. A Nokia direkt pusztítja a symbit, azért nem jönnek ki új játékok, nem a hardver miatt.
-
Langsam
aktív tag
válasz
Just486 #17634 üzenetére
Köszönöm szépen, működött a törölhetetlen törlése.
Viszont 5 alkalmazást nem találtam keresővel sem az Áruházban:
1. MTV Web Tv
2. Postr
3. Top Apps
4. Startlap Tv
5. Időjárás (amúgy sem csinál semmit, megnyílik de nem tudja frissíteni az előrejelzést)Ha esetleg emlékszel rá, hogy ezek melyikek is lennének az Áruházban, megköszönném.
De nem nagy gond, mert ezek már nem nagy dolgok, az Ozone törlése adott sok helyet.Üdv.
-
donceleger8
őstag
válasz
Just486 #17000 üzenetére
Hali.
Leszedtem a CameraPro 3-at, fel is tettem, de eltüntettem a settings gombot a jobb alsó sarokból. Felette van a mód, ott alapból still image volt, majd amikor ott átraktam video-ra, akkor a settings is video lett, vagyis ugyanazt mutatta mind a két gomb. És innentől kezdve a két gomb együtt változik, bármit állítok be neki, de a settings-et nem tudom visszaállítani.
Így viszont nem tudok belemenni a beállításokba és pl a képminőséget sem tudom állítani 90%-ról nagyobbra. A videonál meg meg felbontást nem tudok állítani, hiába nyomok rá, nem jön elő a választható menü, és ha jól láttam csak 25 fps-t enged, pedig fent van a camera update is.
Már feltettem a linkeden található javított verziót is, de ugyanaz. Hiába szedtem le és raktam fel újra, a settings nem jött elő.
Javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GTA VI
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- gerner1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest