Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
janek69 #34860 üzenetére
Garmin Mobile XT 6.00.20 szepen megy rajta, vannak is friss terkepek hozza. Sygic szinten jo, de sajnos a Symbian-os verziokhoz mar nincs terkepfrissites... En Garmin XT 6-ost hasznalok, par napja tettem fel a 2014-es marciusi friss terkepcsomagot /Teljes Europa/
Szivem szerint még a Sygic-ot hasznalnam, ha lenne hozza friss terkep. -
Elims
veterán
válasz
janek69 #34852 üzenetére
Nincs Mit.
Ha el akarod adni 30-ért add oda.Nem hiszem,hogy máshol el tudnád adni annyiért.
Én nem adnám 50e-ért sem.
A fóliák/tokok nem sokat dobnak az áron,ebay-ről pár száz Ft-ért beszerezhetőek.
Nem sajnálod eladni eladni?T.I.: Teljesen lehúzták. Igazi "korrekt" cég...
Ez akkor teljesen érthető lenne,ha vmi gagyi,szar,veszteséges telefonról lenne szó,de nem így van. :-/ -
T. I.
senior tag
válasz
janek69 #34846 üzenetére
A 28ezres plafont én is megerősítem, gsm boltban ma ennyit mernek kérni max.
Amúgy a térképre tegnap rákérdeztem a nokia discuss-on. Egy guru ezt írta:
"It's unlikely that they will ever be updated,
Nokia has just about withdrawn all support for symbyan "
Szóval kb. ugyanarra jutott, mint itt mi. Persze hivatalos válasz még nem jött. -
kpal
nagyúr
válasz
janek69 #34846 üzenetére
Én 2012 Decemberbe vettem összes tartozékkal,dobozában , és szép állapotban 35k .
De nézd meg a neten jelenleg mennyiért lehet eladni reális áron, különben minél tovább árulod annál jobban esik le az ára , és még később egy a szeretet reális árat sem lehet megkapni ,sajnos . -
Elims
veterán
válasz
janek69 #33873 üzenetére
Aha.Ebben talán véletlenül (bár egy sima 5-tel is kipróbálnám,sőt,egy sima 4-gyel is). Minden másban 10fillért nem ér az a kétpálcás szar. ;-)
Tudja azt mki,hogy nem egy kategória a kettő.
Tapicskolj meg egyszer egy iphone-t vagy akár használj huzamosabb ideig akár egy gagyidroiddal együtt és tudni fogod miről írok. ;-)
Elég csak egy sima 4-es is. Vagy ha 5s annál jobb. -
Cilinder001
tag
válasz
janek69 #33859 üzenetére
Én ilyet a Sony Vaio laptopomnál éreztem 2006-ban( vagy 7-ben) amikor megnéztem a hivatalos árát, hogy konkrétan itt a márkát kell megfizetni.Nekem mákom volt, mert jóval olcsóbban jutottam hozzá egy új géphez de bármikor összehasonlítok akármilyen Sony terméket, mindig ezt a következtetést vonom le. Tehát,jó-jó az Iphone, na de ennyiért???
már telefont is lehet kapniMég mindig nem flashelt, senki Windows 8-cal N8-at???
-
Elims
veterán
válasz
janek69 #33729 üzenetére
De azért ő mégsem jár úgy mint a nokia.
Így lesz némi esélye. -
Cilinder001
tag
válasz
janek69 #33276 üzenetére
Megcsináltam már egy jó ideje a hacket de nem lehet törölni akkor se ha az open4all actív,
habár nekem mindig az automatice. janek69 kérdezte, hogy megéri-e felrakni az anna camera szoftott, szerintem igen. Változás az éjszakain, de főleg gyenge fényviszonyoknál látható. Megszünt a fehér, ködös kép, a többi ugyanolyan mint a gyárival.
-
válasz
janek69 #33249 üzenetére
Figyelj. Ép két éve fejlesztek egy edzőrendszert és sajna nem csak a kutatásaim és jegyzeteim, hanem már a védendő szabadalmaim anyagai is rajta voltak. Fix, hogy széttörölték a gépet azonnal, de ez rajtam nem segít.
Ez még egyszer nem fordulhat elő. Egy berryvel lényegesen több esélyem van arra, hogy megmaradnak. A telefon már bizonyított amúgy - ha nincs benne kártya és úgy próbálja valaki mókolni - meg sem nyikkan. Nem nyomkodható. USB csatin keresztül is jelszót két. A protekt és követés be van ikszelve. És ráadául olcsóbb volt mint egy 808.
-
TommyX_
őstag
válasz
janek69 #33242 üzenetére
Most csináltam egy vakus képet, minden automata.
Nálam stabil, elején volt az, hogy nem volt minden ikon meg, de ott én néztem el a dolgot, de most már jó, csak annyi, hogy a Symdvr progi frissítési hiba miatt nem települ fel.
Én úgy tudom, hogy inkább az "éjszakai" képeken javít valamit.
-
stewe780
őstag
válasz
janek69 #33200 üzenetére
hmm.... igazad van, egy csomó minden nincs meg fotószerkesztő, quickoffice, adobe reader, stb.., mire ezt mindet összevadászom...
De én nem is értem, HR után Nokia Suittal újratelepítettem a rendszert, régen ezzel minden alkalmazásom visszakerült rendesen, most mi történhetett, én rontottam el valamit, vagy most másnak sem rakja vissza a Suite ezeket? -
stewe780
őstag
válasz
janek69 #33193 üzenetére
A céges nettel volt valami, vagy a proxy, vagy a vírkereső, itthon simán ment.
Akiek lassú az N8 nyomjon egy HR-t, nekem nagyon táltos lett, na meg a 7MB szabad hely módosult 150-re, egy ideig megint jó lesz a gép.
N8-at illezően, nálam a fénykép az első, és minen mást elfogadok, szerintem elég jól használható másra is, persze azért a friss telók pörgősebbek, de az áruk is más kategória. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
janek69 #33176 üzenetére
3 éves modell
Elims: biztosan elkerülte a figyelmedet, de ilyen telefonom van. A iOS topikban mindenki meg volt elégedve a telefonjával ahogyan itt is a felhasználók és hallani sem akartak a rendszer hiányosságairól, pont mint itt. Nem hozzászólás miatt mentem oda hanem, mert volt i4S-em.
Várom a kinga beszámolóját.
-
TaylorPro
addikt
válasz
janek69 #33155 üzenetére
Rendszerinfós vagyok. Valóban nem igazán volt más választásom. Köszi, remélem beválik az új készülék. Tömeg eszközt semmiképpen nem akartam. acer nem sűrűn fog a környezetemben megfordulni ez tuti.
Más:
N8. Egy nagyszerű készülék, de nem mai modell ez tény. És nem is illik lehúzni, főleg itt. A kamerája rettentően hiányzik, nálam kiváltotta a 6 megapixeles Sony kompaktomat. Két évig használtam, és még most is használnám ha nem lenne tele a hócipőm a gariztatással és a szervizeléssel. Inkább váltottam, jól jött ki rá a lépés. Ettől eltekintve életem egyik legjobb készüléke, pedig sokat harcoltam a szervizeléssel hogy tökéletes legyen a kijelző és a proximity. Sokszor azt éreztem hogy valaki szándékosan szabotálta ezt a modelt. Minden esetre nekem sok emlék fűződik a készülékhez, lehet meghagyom ha az eredeti marad meg, de kaptam egy nullpercest. Ezt már nem éreztem sajátomnak. Tehát ez adta meg a kegyelemdöfést nálam. A Symbiant újra tudták volna írni nulláról ha akarták volna. Funkcióiban most is hibátlan rendszer. Ott van példának a BB, letettek az asztalra egy szuper jó érintős oprendszert. De a meego is jó irány lett volna, csak tolni kellett volna a marketinget és a támogatást ezerrel. Na de ez van, nem szabad leragadni mert még mindig a kőkorszakban élnénk. Mindenki belátása szerint cselekszik. Csak zárójelben megjegyezném, hogy a levelező listámon a szabályzat tiltja a hypolást, és a fikázást. És ez a fórumokon sem etikus.
-
Elims
veterán
válasz
janek69 #33176 üzenetére
Én megmondom mivan Pikkoloval.
Olvasd el ezt mégegyszer:
"Amikor a WP vagy iOS topikban írtam a hiányokról akkor is ugyanezek a reakciók voltak a felhasználók részéről....."
Hozzászólást gyűjt. :-)
Hidd el. 100%!!!
De legalább nem tuskó módon.Viszont azt gondolom Pikkolo,kivestük ezt a témát teljesen.
Lépj tovább mondjuk a ios topikba,ott nem fognak ilyen "szivélyesen" fogadni.
Vagy ahova akarsz,de ne fikázz itt tovább.
Biztos vagyok benne,hogy megértetted.Szerk.: most olvasom csak.. Már voltál az iphone topikban??
Akkor mi vagyunk az utolsók?? :-)
Legyen elég. ;-) -
lbence
aktív tag
válasz
janek69 #33172 üzenetére
Hova személyeskedsz, hogy kinek mit kéne csinálnia? Hála Istennek senki nem ugyanolyan. N8-am van, lassan két éve, totálisan meg vagyok vele elégedve, de az ilyen hozzáállás ill. a másik bírálása egyéni preferenciái miatt nem tekinthető értelmes indoklásnak.
Megbízható az N8 is, de céges telefonnak nem láttam még. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
janek69 #33172 üzenetére
Nem kell keménykedni, hogy minek a videó amikor a levelezés is nagyon körülményes. Az írás kínszenvedés rajta, mert az alap billentyűzet gagyi, a swype egy picit jobb, de még az is problémás. A telefon egyetlen egy exchange fiókot tud kezelni, a levelek letöltése nagyon lassú.
Tipikus rendszer fan vagy. Amikor a WP vagy iOS topikban írtam a hiányokról akkor is ugyanezek a reakciók voltak a felhasználók részéről, hogy minek, arra ott van a számítógép vagy tablet. Be kell látni, hogy az idő elszállt felette, ezen nincsen mit szépíteni.
-
válasz
janek69 #33161 üzenetére
Legegyszerűbb dolog venni egy új, 4 magos androidot, és fikázni az ilyen-olyan szar Symbiant. Szerintem az a nevetséges, hogy egy olyan fullos hardver, ami az android alá tesznek, CSAK ennyit tud.
No de, ne offoljuk szét a topicot.
Nagyon fel tudok háborodni, amikor az x illető menőzik az androiddal, hogy agyonveri a Symbi-t. Igen, agyonveri, gyorsaságban mindenképp, de ne feledjük, hogy 4x olyan gyors a hardver is.
Érdekes, én nem fikázom apám 3310-esét, hogy az N8 sokkal jobb. Erről ennyit.
-
válasz
janek69 #33155 üzenetére
Nagyon korrektül összefoglaltad, amit írni akartam. Így nem kell vele vesződnöm.
Annyit kiemelnék, hogy tényleg ne hasonlítsuk a mai sokmagos telefonokhoz, mert torz képet kapunk. Egyébként az egy nagy eredmény, hogy ma is megállja a helyét, és aki ismeri egy telefon képességeit, annak bőven, de bőven megfelel.
Én egy 6230i-t cseréltem N8-ra. Saját pénzből, és nem azért, mert anyu/apu pénzt adott arra, hogy verjem el telefonra, hanem egyszerűen a 6230i-ből hiányoztak olyan funkciók, amikre szükségem van, és az N8-on minden nap használom: internet, WiFi, jó kamera, e-mail figyelő...stb. Amíg nem érzem hiányosnak valamilyen területen az N8-at, addig ez marad a telefonom.
Milyen érdekes, hogy sokan fikázzák az N8-at. Nem lehet, hogy pont azért, mert egy nagyon jó konstrukcióról van szó, és a mai androidos készülékek végre eljutottak odáig, hogy leverjenek egy jóval régebbi telefont? Nagy eredmény, mondhatom...
-
kpal
nagyúr
válasz
janek69 #33155 üzenetére
Engem érdekelne a szervizes meló de egy magam fajta szakmunkás ilyenről nem is álmodhat . És igazad van ma is jó azért sok mindenre, nekem van türelmem ha picit később nyit meg egy net oldalt , és még játszani is szoktam, bar ott az zavar hogy egyik játék sem megy online . Ha online akarok játszani simán kilép a játék . Pedig két szép hangulatos játékot feldobtam és ennyi a bajom velük a multi-s rész.
-
válasz
janek69 #33018 üzenetére
Láthatóan lottyad a kaszni teste, megjelennek az első ráncok is a kijelzőn, tokát ereszt az USB csati környékén és sajnos fájdalmasan nyüszít, ha be akarod dugni a dzsek dugót. Szárazon már nem megy.
És a mikrofon kezd egyre erősebben nagyott hallani.
Na, ja... "Jimi, láttál-e már falon pókot?" mondtad-e már nekik, hogy Andersen meghalt???
Ne, már, hogy egy 3 éves telefon behaljon végelgyengülésben??? Az 1995ös meg vígan megy? He? -
zorzy4
addikt
válasz
janek69 #32989 üzenetére
Úgy gondolod, hogy kiveszik a jó kijelzőt, és betesznek egy lilulósat? Amúgy nem mondtak hülyeséget azzal, hogy tedd fel 16 órára. Ez egy viszonylag új keletű marhaság, hogy nem kell formáznia li-ion akkut. Én sokat foglalkoztam telefonokkal és akkukkal, én régen napi vendég volta akkus boltba. Konkrétan a sini kft Wesselényi utcai boltjában, ott sem véletlenül, vagy nem szakértésből adták ki a li-ion akukat úgy 16 óra kikapcsolva töltés.
-
-
gyurmau
tag
-
cyberkind
félisten
-
-
válasz
janek69 #32016 üzenetére
Nekem sokszor fordult, elő, hogy facebook api hibára sikítozva nem indult el... Kerestem helyette alternatívát: facinate ez ingyenes, de sokszor idegesítő, mert üzenetküldéskor azt akarja, hogy nyiss meg egy reklámlinket... Ha nem akkor kb 2 üzenetküldés után megint előjön... Van facebook saját kliens, az nem kezeli a csoportokat (3.2.1), és néha nem küldi el amit megírtál így újból kell, a fb mobil oldala pedig minden egyes akciód után ugye új w.eboldalt tölt be... a touch-os pedig olyan szinten lassú h nem foglalkozok vele. Nesze neked fészbúk
-
-
-
-
deka10
senior tag
válasz
janek69 #31271 üzenetére
Így van. Én is szoktam extrém dolgokat művelni és már mások is kédezték, hogy hogyan boldogulok de nincs ilyen gondom van rajta fólia és tokban tartom, ha 50 méterről zúgna a mélybe akkor meg mindegy volna max annyi lenne a különbség, hogy a note esetében egy halom üveg és műanyag az N8 pedig fémet is tartalmazna :-) . Nyilván a magasban nem venném elő erre van a bluetooth headset amit előszeretettel használok. Rövid gatyót ritkán húzok a térd alattit részesítem előnybe, de többször kell 30 fok felett is hosszút viselnem. :-(
-
deka10
senior tag
válasz
janek69 #31219 üzenetére
Nekem galaxy Note-m van, az opera nem szaggat, a zsebemben elfér és mindenhova viszem magammal, éjszakára nem kapcsolom ki mert elérhetőnek kell lennem, az N8-nál sem használtam ezt a funkciót, a méret több pluszt ad mint negatívumot, újra indítani hetente szoktam gyári 4.0.3 roortolva, egyedül a kamera ami rosszabb de annyira azért nem, hogy az N8-at hurcolásszam magammal(ott van a fiókban). Ez az én véleményem nem bántam meg a váltást sőt, sajnos a symbiánnak leáldozott, nem azt mondom, hogy nem lehet használni de van más alternatíva annak aki többet szeretne mint ami jelenleg van és nem elérhető vagy funkcinalitásában korlátozott, ezt be kell látni, én ezt untam meg és ezért is váltottam.
-
Elims
veterán
válasz
janek69 #31226 üzenetére
Ez a nagyon gáz!
Hogy lehet egy telefont úgy megcsinálni,hogy kikapcsolt állapotban Ne ébresszen???Ha meg be van kapcsolva akkor meg benne van,hogy lefagy.
Nem gázos téma??
Ez az ami nagyon zavar(na) az android-ban.+milyen dolog az,hogy töltés közben ha hívnak,rezeg a telefon.. ???Milyen dolog ez?? :-)
Ez a két dolog csak nekem lenne alap?SteveJobs: egy picit megkésve reagáltál.. ;-)
-
válasz
janek69 #31226 üzenetére
Nekem az N8 előtt egy egy 6230i-m volt, amit 6(!) évig használtam probléma nélkül. Sohasem volt kikapcsolva, néha persze újraindítottam. Megvettem az N8-at, és egy időre félretettem a 6230i-t, de nemrég újra elővettem, és egy másik telefonszámmal másodlagos telóként üzemel most is. Még mindig az eredeti gyári akksival(!), és még mindig 100%-ig üzembiztosan.
Tehát körülbelül 7 évet használtam eddig, ami nem rossz eredmény egy telefontól. Kíváncsi vagyok, a mai Samsungok, iPhone-ok hol lesznek 6-7 év múlva?!A Nokia azzal marad alul a versenyben, hogy egy életre gyárt telefonokat, és például a magamfajta, aki nem azért veszi a relatíve drága telefont, hogy villogjon vele - nem vesz másikat minden évben, mert még jó neki az előző is...
-
-
rocks
aktív tag
válasz
janek69 #30529 üzenetére
Eredeti Nokia szilikon tok. Igaz lassan már 2 éves és kevésbé passzentos mint újkorában
, de ahogy hagel is írja, nélküle baromira csúszik az a fém amiből készült...
Új tokot meg nem igazán akarok venni, inkább szenvedek ezzel (zsebből alig lehet kivenni stb.)...Régebben nem is volt ilyen gondom.[link] Persze ez szabad téri felvétel, és nem zárt terű...
Lehet az is számít? -
rocks
aktív tag
válasz
janek69 #30523 üzenetére
Biztos igazad van, de nem vagyok én annyira otthon ezekben a dolgokban.
Igazából csak saját célra kellenek ezek a felvételek, hogy esetenként visszanézzek egy-egy jó bulit.
(Más esetben biztos beszereznék egy kamerát...)
hagel: tényleg nem rossz a SymDVR. Elég sok beállítás van rajta. Még ki kell tapasztalnom a beállítások közötti különbségeket.
Na ja 41 MP-el nehéz versenyezni...
Ámbár a hangminősége lehet ugyanolyan annak is mint az nnyócé.... -
válasz
janek69 #30339 üzenetére
Drótos fülesem nincs.
De azt még nem néztem.
Megnéztem a rádiót is, nehogy bekapcsoljam, de nem.
Fura.
Igyekszem minél pontosabban leírni a hibát, mert úgy időt lehet megtakarítani. Nem?
Eddig mindig bejött.
Nem az a szőke vagyok, akinek elromlik az autója, már 3x szétszedték, mire kiderül, hogy kifogyott a benzin!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest