- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz
Gyufaaa #26729 üzenetére
neutral density filter. gyengébbeknek: ami megakadályozza például, hogy kiégjen a kép fényes téma esetén hosszabb záridővel
De kérdezek egyszerűbbet:
Ma vettem (használtan, biztos forrásból, nem sarkigéesemből követhetetlen előéletűt) egy M8-at. Úgy voltam vele amíg haza nem érek addig offline módban hagyom, majd otthon szinkronizálgatom le a dolgaimat rá...Hazafele a vonaton viszont le is merűlt az elsődleges telefonomként használt tabom, gondoltam átdobom a kártyámat. Kikapcsolva beleraktam, az ábrának megfelelően érintkezőkkel lefele, vágott oldallal befele. Ennek ellenére csak offline módban indul és nem dob fel semmilyen pin kód beíró felületet, ha át akarok váltani general profilra kiírja, hogy dobjak bele simet.
Független mielőtt valaki megkérdezné, visszaraktam a tabba és az látja továbbra is -
stewe780
őstag
válasz
Gyufaaa #13737 üzenetére
Köszi a választ, akkor ez ilyen.
Amúgy egy nokia 5800 a "rádió" amivel itthon hallgattam. Nagyon zavart a kocsiban, hogy valami nem oké, 1 óra dugóban fülelés után jöttem rá, hogy mi nem tetszik benne, mono volt folyamatosan. Azután jött az 5800-ás teszt, gyakorlatilag ha rárakom az antennát (a fülhallgató vezetékét) az N8-ra akkor lesz sztereo. Hát, azért ez így csak egy pipa a feature listán, de nem nagyon használható funkció.
Declare: én a seasons-t nyomom, summer végig 3* -os
-
Kvazár
őstag
válasz
Gyufaaa #10565 üzenetére
De most komolyan! Az a burkolat kegyetlenül ronda!
Az, hogy a kamerája is elmarad paraméterekben az elődmodellhez képest (N8), az más kérdés. Mert sok embernek nem számít, de azért az a "tok", az tényleg ízléstelen...
(Igaz, ez is egyén függő dolog. És merésznek kell lenni a formatervezéssel, hogy kultusz mobilt/eszközt lehessen alkotni, és ne csak tömeg terméket.) -
slimshady
senior tag
válasz
Gyufaaa #10009 üzenetére
Ez az SPB Shell valóban nagyon állat. Szeretem a gyári progikkal megoldani a dolgaim, de ez valóban durva. A másik ami érdekes benn, hogy a Shell nélkül pl a menüben a (Saját és gyárilag létrehozott Alkalmazások nevű) mappákba amikben a progik vannak mocskos lassan tudok belépni, ha csak nem az volt utoljára böngészve. Ez idő akár 10-20 mp is lehetett eddig. Nos a Shell az összes appot kigyűjti egyszerre a saját alapbreállításai szerint és kb ahogy rákattintok meg is jelent minden. Ez vicc, hogy a gyári cuccal meg megőszülök mire 1-1 progit el tudok indítani.
Én azt mondom ez mindenkinek megér egy próbát.
Ja, és magyar...
-
imi290
aktív tag
válasz
Gyufaaa #9822 üzenetére
köszi,nem volt szándékos
nekem is befelé van a zsebemben főleg mert volt már úgy hogy kifelé és nadrágon keresztül is sérült a kijelző.szerencsére nem nekem.
ha meg befelé akkor meg a farmer nadrágon levő fém gombok vagy mik azok ,amik vannak a zsebnél megkarcolhatják a kijelzőt.igaz karcálló de mégisez is volt már.
-
CS_D
senior tag
válasz
Gyufaaa #9818 üzenetére
Ezt megerősíthetem.
Sajnos nagy hátrány, amit elfelejtettem leírni, hogy olyan helyen van a hangszóró, amit általában mindig letakar az ember. Ha asztalra kerül, máris kész a takarás, vagy pedig sajnos egy szorosabb tokban is. Ez legtöbbször a csengés miatt rossz, mert nem hallom meg, ha szól a telefon.
Az 5800-ban nagyon okosan meg volt csinálva, hogy oldalt volt, így sosem volt gond a lefogással vagy a takarással, és a csengőhangot mindig meghallottam.
Zenénél nem gond, mert belerakom az 5800 kis állványába, és így tiszta lesz a hangzás. Inkább csak a csengésnél lehet nehezebben védekezni, ha zsebben van a telefon. Mert asztalon kijelzővel lefelé tippeket kaptam már itt a fórumon, ami félmegoldásnak teljesen megteszi.
-
gretzky77
veterán
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Gyufaaa #9527 üzenetére
Az alkalmazás neve quickLaunch, és elég stabilan megy, bár én most nem használom, mivel kicsit idegen nekem, hogy akárhányszor elhúzom a kezem a proximity szenzor előtt beugrik a menü(pl angry brdsnél onnan húzom ugye a csúzlit, és beugrik)
Sarlon: helymegosztáshoz alap a FourSquare, külön widget is van hozzá és marha egyszerűen használható, de amúgy az Ovi maps menüjében a "bejelentkezés" szolgál erre alapból, és ha jól be van passzentva a közösségi profilod, akkor oda is kipakolja(csak pl. kistértkép nélkül, amit a foursquare csatol hozzá.)
-
tibike8
őstag
válasz
Gyufaaa #9521 üzenetére
Nem teljesen tiszta, hogy melyiket melyik fülessel kapcsolatban írtad. Bár a 2. az gondolom, hogy akkor a Nokiákra mert azokra írtam én is, hogy vacak a mikrofonja. A Plantronicsnak nagyon jó.
(#9520) Kasya
Bár nem vagyok szemüveges, de ha napszemüveg fent van, nem szokott gond lenni a füles viselése. -
Kvazár
őstag
válasz
Gyufaaa #9527 üzenetére
Én olyan 95%-osra mondanám, szerintem használható. Bár az ikonok hátterének a színe nem állítható, hanem fix kék. De ennyi baja legyen max.
A metal Detectort, megy a fénymérőt és a hangnyomás mérőt is néztem már, de én nem voltam megelégedve velük. Csak játékra valók.
Más:
Tud valaki olyan app.-ot, mellyel sambás, \\192... kezdetű hálózati meghajtót eltudok érni? -
tibike8
őstag
válasz
Gyufaaa #9510 üzenetére
A Plantronics a kategória egyik csúcsa, még ha nem is ismerik sokan. És nem csak a hangzás, hanem az anyag/összeszerelés minősége miatt is. Az általad említett Nokiákat nem tartanám szerencsés választásnak mert ott a tarkó pánt merev és mint írtam, a flexibilis is gyakran tud útban lenni. Bár hallgattam Nokiát ami BT fejhallgató volt és az már nekem sok az utcán , de jól szólt, de pl. a mikrofonja eléggé ótvar. Alig hallani amit mond az illető.
-
deka10
senior tag
válasz
Gyufaaa #9162 üzenetére
Mindkét készülék offline-ba volt ennek elkerülése végett, de le is írom hogyan kell. Még anno az 5800-n mutatták meg a szervizesek hogyan kell ad-hoc hálózatot létrehozni. Kapcsolatok>wlan keresés>egyéb (rejtett hálózat)>csatlakozás>wlan neve (beütöd,hogy "a" vagy teljesen mindegy ekkor feladja milyen hálózati módot szeretnél) én az ad-hoc-ot választottam majd a nyílt hálózatot. A másik telóval kapcsolódsz a létrehozott hálózatra és elindítod minkét telón a Dukto-t ezután már lehet is küldeni a file-kat, gondolom a többi sym-es telóval is működik amelyekre lehet telepíteni a Qt és a Dukto-t és persze wifi is van bennük. Már régen vártam valami hasonló progira.
-
slimshady
senior tag
-
imi290
aktív tag
válasz
Gyufaaa #8818 üzenetére
ezzel én is igy voltam
de amúgy mozog. pl. amin vannak a csikok rájöttem hogy óra amúgy
a zöld vonalak a mutatók
minden második percben eltűnnek ill. előjönnek.
az elmulasztott hivást szépen jelzi az percenként mozdul meg.többször,úgy vettem észre.
bűvöltem a szitakötőket mondom magamban,milyen jó lenne ha mozognának.bűvölöm a képernyőt erre előjött egy sárkány vagy micsodaez is két percenként vált képet . utána visszajönnek a szitakötők más alakban.
a falevelek is váltanak képet az is tetszik.a középső kép az a piros erdő vagy nem tudom minek nevezzem másodikra elég szép kép jön elő.nem tudom lehet hogy véletlen szerűen teszi a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest